Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

zpěvačka Bílá (Čt, 14. 3. 2019 - 08:03)

Velmi zajímavý článek s Emmou Smetanou, jakj její otec dělal manažera zpěvačce Bílé a jak ta promrhala x šancí, jak se často rozhodovala krátkozrace, prostě po cigánsky. Prostě odmítla nabídky, které se tzv. neodmítají, protože před sebou viděla rychlé, ale krátkodobé prachy. Ten rozhovor totiž přesně vystihuje mentalitu 99% našich spoluobčanů.

aladin (Čt, 14. 3. 2019 - 02:03)

"Televize Seznam
Krvavá léta (Seskok parašutistů a bratři Mašínové)" TV Seznam se z VRAHŮ (Mašínů) snaží udělat bojovníky proti komunistům !!! Komu sloužíte ??? Kdo vás platí !!! Co váš morální kodex ??? Víte vůbec co to je ???

sdfg (Čt, 14. 3. 2019 - 00:03)

Podle mě je to nedomyšlené.Lidi jako Íčko a nebo Topol by se měli prostě zavřít a ne aby vesele dál kandidovali a dostávali se do funkcíl, to není demokracie, to jsou šmejdi, exekutoři atd.

Návštěvník (Čt, 14. 3. 2019 - 09:03)

Falečný a prázdný Topol, jak se o něm vyjádřil Klaus. Celkem to sedí. Je to kulový blesk, hledá si témata a posty a pak se překafuje a jede na 100% až mu srdce bubnuje jak o závod. Pak ale je unaven a jde si za*cat někam. Ježiš to by byl prezident...

aladin (St, 13. 3. 2019 - 23:03)

"ČR má problém s nenávistí k Romům, policejní korupcí i Zemanem, říká zpráva USA o lidských právech"......Uklízejte si doma ty vaše šračky a neserte se do nás, Fašisti !!!
A pokud máte takovou starost o Cikány, tak si je vemte domů, budeme vám za to vděčni !!!

Pepan (St, 13. 3. 2019 - 22:03)

Takže dne 20.4. 2019 má svátek pán s Knírkem!

Hynek (St, 13. 3. 2019 - 22:03)

Tak to bych tě poslal do řitě, však se neboj, oni si tě najdou antifáci a pak dostaneš přes pysk!

Alfréd (St, 13. 3. 2019 - 21:03)

Mně se nejvíce líbí hnutí amerických Turnerů, to je tělovýchovné hnutí par excelence, které jaksi napodobuje sokola, ale s německými nacionálními prvky a já si představuji, že ti cvičenci do tak 25 let maximálně cvičí do půl těla s těmi kulatými čínkami a to je spolu s mou rakousko-německou nacionálně sociálistickou inklinací pro mě zdroj opravdu nádhené krásy a já si k tomu pustím Wagnera a to si úplně lebedím a dám si k tomu tupláka Pisner Urquell a úplně chrchtám blahem, zvláště když náš vzor teď bude mít to výročí, to si dáme tedy na srazu za zvuků Ramstein hudby ostré do půl těla...Jo ,jo , jo!!!

Čeněk (St, 13. 3. 2019 - 21:03)

Alfred, já ti dám Alfréda, Kuš hajzel!

Slávek (St, 13. 3. 2019 - 21:03)

Je pravda, že jsem si dneska vyfachčil skvělou anču dlaňovku a myslel jsem přitom na to,jak si asi Topolánkek užíval v Berlusconiho vile s těmi prestitutkami, nebo totiž on tam byl s Talmanovou a dětmi a kolem byli ty polonahé prestitutky, a já ho pak volil za presidenta!!!Zemna je zrádce, Topol je BŮH!!!!

Mirek (St, 13. 3. 2019 - 21:03)

V 50ti jsem taky ještě hoňil, to bylo super, že to ještě šlo....

sdfg (St, 13. 3. 2019 - 21:03)

Tahle diskuse je naprostá hovadina, já vám to říkám furt. Nemá totiž naprosto smyslu řešit 40 let komunismu ještě po 30-ti letech kapitalismu. To zavání revizionismem non plus ultra...některách pisatelů...

Návštěvník (St, 13. 3. 2019 - 21:03)

Jděte už s tímhle vláknem do perkele, nebo mne to tu zničí...

Návštěvník (St, 13. 3. 2019 - 21:03)

Třeba tvrdě zakročit proti dezinformační pro-putinovským webům, do dalšího svátku purim....

aladin (Čt, 14. 3. 2019 - 00:03)

A co takhle zatočit se všemi deziformacemi ze západu ??? Jsou jich miliardy !!!

Návštěvník (St, 13. 3. 2019 - 21:03)

Nemel tekel anti-semito!

Návštěvník (St, 13. 3. 2019 - 21:03)

No a co tak jsem ne-semita to snad ještě neznamená, že si nemohu za svou pravdou stát.

Jedovatej (St, 13. 3. 2019 - 19:03)

Jahodovej, co ty na to? --- "Podívejte se, já vám to řeknu třeba takhle. Mě hodně zklamali všichni, kteří neustále tvrdí cosi o kolektivní obraně NATO a odvolávají se na „slavný“ článek 5 Severoatlantické smlouvy. Oni tvrdí, že by NATO reagovalo jako jeden muž a že by bezpodmínečně přišlo na obranu jakéhokoli člena. Tak toto je jednoduše lež. Ten článek nic nestanoví a není žádným závazkem ani bezpečnostní zárukou. Je to jen o tom, že ostatní členské státy si v případě napadení jiného členského státu zvolí takovou reakci, kterou samy uznají za vhodnou, například tedy pošlou protestní nótu Radě bezpečnosti OSN. A tuhle lež u nás šíří jako jednu z největších dezinformací politici, generálové v čele s Petrem Pavlem i novináři. Nikdo dosud neměl ty koule, aby přišel a ten článek změnil tak, aby to skutečně byla bezpečnostní záruka. Všichni se bojí, aby to neschytali, že poukazují na slabé stránky NATO, o kterých stejně všichni vědí, ale dělají, že je vše OK. Třeba právě generála Pavla pořád navrhují na nějaké ocenění, ale za co? Za to že se v Alianci bál dát věci do pořádku a raději šířil nesmysly o ruské vojenské hrozbě? To byl jen jeden příklad, ale těch věcí je spousta a dál se kupí. --- Jestliže dneska někdo říká, že Rusko je hrozbou a že chce napadnout Pobaltí, jak jsem se s tím setkal na Masarykově univerzitě, tak to je další záměrná dezinformace ve prospěch USA v soupeření s Ruskem. Nebo jak dneska někdo říká, že Rusko v roce 2008 napadlo Gruzii a už nezmiňuje, co bylo předtím, že Gruzie nejprve zaútočila na Jižní Osetii. Zajímavé, že Osetii by chtěl Západ řešit zcela opačně než Kosovo – prostě jak se to zrovna v politické situaci hodí.

Pokládám následující otázky: Jestliže se hovoří o sankcích proti Rusku, tak já říkám no dobře, ale pěkně popořádku. Američané protiprávně napadli a destabilizovali Irák. A co bombardování Srbska? Vždyť my jsme vstoupili do NATO jen proto, aby letouny Aliance v čele s USA o 12 dnů později zneužily náš vzdušný prostor. Takže jsme se na tom jako stát podíleli. A mohli bychom pokračovat dále. Na tyto otázky mi nikdo není schopen odpovědět. Západ způsobil tolik věcí, tolik civilních obětí. A byl někdo sankcionován? Ne, prostě Západ měl tu moc a vždycky kdo má moc, tak rozhoduje o tom, kde je to právo. Takže Rusové si přisvojí Krym, chcete je sankcionovat, dobře. Ale vezměte to popořádku, nejdřív Srbsko, Irák, Libye. Vždyť to jsou všechno věci, které se nám jednoho dne vrátí. Zpětná vazba existuje, je to jenom otázka času. --- Všeobecně se ví, že Ukrajina byla pro Rusy pomyslná červená linie. Všichni to věděli. Vědělo se to už tenkrát. Američané už tehdy říkali, že jakmile získají Ukrajinu, tak ta je pro ně v podstatě vstupní bránou do Ruska. Sýrie, Ukrajina, Gruzie, to všechno jsou vlastně jenom zástupné války mezi Ruskou federací a Spojenými státy.Jde o to, že USA jsou v nevýhodném postavení, protože nějakých 50 procent světových surovin leží na území Ruské federace. A o to tady jde. Rusko prostě nechce zpřístupnit tyhle zdroje západním zemím a firmám, drží si je pro své vlastní obchodování. Rusové chtějí obchodovat, ale Američané chtějí, aby ty suroviny v Rusku těžily jejich firmy. Američané si mysleli, že to budou mít po rozpadu Sovětského svazu snazší. Jenže ono se to potom celé otočilo a teď to je velký problém. Takže proto teď Amerika jedná tak, jak jedná. (celej rozhovor na https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/General-Pavel-siri-lez-o-NATO-Politici-nechteji-rozhnevat-ty-nahore-boji-se-o-pozice-Svedectvi-zkuseneho-zpravodajce-vam-vyrazi-dech-57367) ----- Tak, Jahodovej... jestli máš nějaký protiargumenty, vopravdový a smysluplný, sem s nima. Nějaký reklamní řeči vo orlu bělohlavým ale vynech, zbytečný je taky zvopakovat kurz dolaru k rublu... A k těm ruskejm surovinám ještě tohle: "Madeleine Albrightová řekla kdysi něco ve smyslu, že Rusko má moc velké zásoby surovin a mělo by se o ně podělit. Zní to jako uvažování o dělení území Ruska." (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Senator-Veleba-o-utocne-prazske-kavarne-Zemanovi-moralnim-venkovu-i-neprijatelnem-vyroku-Albrightove-352974) ----- Rozdělit se, zlatý voči... takový dělení podle americkejch představ by nejspíš vopravdu znamenaly americký firmy, plundrující ruský nerostný bohatství, a na ruskej stát a vobyvatelstvo by zbyly jen drobky... Vždyť to Rusko se přece rozděluje - vo ropu, vo plyn, bez kterejch by Evropa byla celkem v ..., je ti snad jasný, kde... A že se sem snaží americkej orel procpat svůj břidleičnej plyn, třikrát předraženej voproti ruskýmu? Chabej pokus, nejspíš vodsouzenej ke krutýmu nezdaru...

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 14. 3. 2019 - 22:03)

ty hele Jedovatej...tohle již začíná mít nádech studené války...jako někdo pro Rusko (ty) a někdo pro USA (já)...otázka ale zní,jestli to někoho osloví a jaký má tato dizkuze význam....já si myslím,že bych se do toho neměl asi plést ....no..pletl jsem se azapletl,ale již v tom nechci pokračovat a asi nebudu...takové ty řečičky jako že je Rusko dobré,mírumilovné,ubližuje se mu a jsou to strašní ubožáci které pořád někdo pomlouvá a oni to přitom myslí jenom dobře....to,jak mě to tady nastiňuješ ty je nereálné...většina Ruska leží v Asii a Asie,to je v jejich případě drtivá většina území +Mongolsko a+ státy kolem Afganistanských hranic...tudíž jako nějací ublížení neuvažují,jsou to válečníci a mají to v genech a taky se tam dosti hraje na hrdost,ego a ruskou čest,takže z nich nedělej ublížené...jsou to supervelmoc a taky tak budou vždy jednat...nemusíš je bránit a omlouvat je a dělat z nich ublížené oběti!,.....Ameriky se to týká také...žádní beránci !...To jsou náhodou dosti ostří křapíci a jdou si tvrdě za svým!...Tato dizkuze je asi bezpředmětná...jestli jak Rusko dobré a USA ne a zase naopak...to je všechno propaganda studené války a já se toho jiíž nebudu účastnit,neb je to blekotání o ničem a nikoho to neosloví a nic to nezmění......Takže as takto....jiná ovšem bude,pokud se někdo bude navážet do mých Židů...tam bude z mé strany vyhlášen boj !...A toho se budu taky držet...tam mám totiž jistotu,že se za mě někdo postaví a někoho to osloví...mám naději,že získám spojence a já chci mít své Židy za spojence,mám k nim kladný vztah a vidím se v nich jako ve svém idolu...slovo Israel má u mě velice pozitivní zvuk....Israel a ERETZ,...ale jaké spojence získám když budu zapleten dizkuzí do studené války?...Žádné Jedovatej...žádné si nezískám,akorát si získám spoustu nepřátel....Takže as takto.

Jedovatej (Pá, 15. 3. 2019 - 04:03)

Jahodovej, propaganda studený války? Jasný, a právě proto spíš jde vo reálný vidění světa, jakej je, ne takovýho, jakej je vykreslovanej propagandou, z mýho pohledu diletantskou. To vopravdu ty zastánci "evropskejch hodnot" neviděj, jakou medvědí službu prováděj svým zarytým fanatismem? To si vopravdu myslej, že evropský vobyvatelstvo je tak tupý, tak duševně neschopný, že veškerý ty kecy bez reptání sezobe, a bez reptání bude za vším špatným vidět ruský agenty a ruskou propagandu? --- Bože, Jahodovej... co to zase meleš třeba v týhle části svýho příspěvku: "......jsou to supervelmoc a taky tak budou vždy jednat...nemusíš je bránit a omlouvat je a dělat z nich ublížené oběti!,.....". Za prvý, že bych z nich dělal nějaký ublížený voběti - ale kdeže... jen nehážu všechno špatný na Rusko a jako ty netvrdím, že co je americký, musí bejt špičkový... No, a za druhý... drobátko si protiřečíš - teď píšeš vo Rusku jako vo "suprevelmoci", jindy, častějc, dáváš to srovnání kurzu rublu a dolaru... --- No, a teď ještě k NATO: Jahodovej, možná ti to bude divný, možná dokonce nepochopitelný... ale já vopravdu nejsem proti NATO, pokud by to ovšem byl skutečně vobrannej pakt, zajišťující, že se evropský státy nebudou rvát mezi sebou, a takhle by to mělo bejt... jako ve Třech mušketýrech, jeden za všechny, všichni za jednoho. Ten výklad článku 5 je ale dost děsivej - vopravdu by bylo naplněné smlouvy, pokud by jeden z členů byl napadenej, a jediný, co by vostatní předvedli, by byly protesty u OSN? Strašný, prostě strašný... pak ovšem celý to strašení Ruskem a celý ty americký snahy vo zvyšování evropskejch vojenskejch rozpočtů vopravdu musej mít hlavně jedinej účel - nákup americký vojenský techniky. Jako vobvykle, za vším budou kšefty a prachy, Jahodovej... nevšim sis snad ty sám před časem, jakej rachot vyvolaly český nápady koupit za pár miliard mobilní izraelský radary, Jahodovej? Vona ta Amerika musí bejt na vývozu vojenský techniky dost závislá, zvláš teď, když maj u Boeingů hlavy docela v pejru... --- Jahodovej, a to samý EU - ze suprový myšlenky volnýho pohybu osob, zboží, služeb a kapitálu vznikl neuvěřitelnej byrokraticko-socialistickej moloch, pod vedením zelenorudejch vykurvenců nevochotnej chránit svý hranice, likvidující evropský tradice, kdy třeba rodina už přestala bejt jen uskupením mámy a táty vopačnýho pohlaví a jejich dětí... Zrůdný levicový myšlenky prosakujou z různejch koutů, idiotskej postoj k imigraci ze všemožnejch končin, vobhajovanej žvástama vo pracovní síle, vo vědcích, lékařích, inženýrech, vo stárnoucí Evropě a potřebě rodit více dětí... hele, Jahodovej, tohle ti přece nemůže bejt přijatelný... --- takže to shrnem, Jahodovej... EU i NATO jsou podle mýho dobrý myšlenky, v ideálním, krystalicky čistým světě by vedly k trvalýmu míru a rostoucí spolupráci členskejch zemí. V reálným světě je ale NATO podle mýho především vodbytiště americkejch zbraní, to na prvým místě... a ten nereformovatelnej byrokraticko-socialistickej bordel, zvanej EU, v mnohým předčil i bejvalej "tábor míru", kterej po zásluze zkrachoval... a k takovýmu neradostnýmu konci směřuje i zelenorudá EU, vopět se ukazuje, že typicky levicový uvažování a prosazování takovejch myšlenek vede k hořkejm koncům... No, Jahodovej, tohle téma už asi považuju za uzavřený, vono se ti to moc líbit nebude... ale dopřej si ještě někde v koutku malý zamyšlení, jestli to tvý nekritický přijímání proamerický propagandy je vopravdu to pravý vořechový, jestli je vopravdu současný Rusko vždycky to špatný... nebo jestli jde vo cílevědomý udržování jeho nepřátelskýho vobrazu, aby se vodůvodnily zbrojařský kšefty... Nic není černobílý, Jahodovej...

Reklama

Přidat komentář