Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

SDFG (Pá, 15. 3. 2019 - 00:03)

To mě mohlo hned napadnout že Szantó je spíš maďarský žid než Český zpravodaj v ČT.

ShabbaTot (Pá, 15. 3. 2019 - 00:03)

možná je Žid z Madarska,ale na rozdíl od tebe,je pan někdo!...Nebojí se,píše zprávy z bojiště a žije v Israeli...a nyní zpověd jeho manželky Lenky na Aktuálně .cz....můadší ze dvou synů..v anglické školce a starší ze synů v anglické škole..v Israel se chodí do školy od 5 let (nejspíš proto,protože průměrné israelské dítě je na vyšší intelektuální úrovni jak neisraelské dítě !)...oba synové mluvěj plynně anglicky a henrejsky...život v Israeli hodnotí ze zpráv v sdělovacích prostředcích že někde byl terorizmus....ale nebojí se,je prý blondýna a nevypadá ani jako palestina a ani jako židovka a tak ji každý dá pokoj a neůtočí na ni..Israelci jsou dle ní super lidé a rozkrájeli by se pro druhého,jsou přátelští a ne všichni jsou ortodoxní a i v sobotu je otevřeno v obchodech a lidé pracují,chodí do hospod a řídí auto....Život v Israeli jako žena hodnotí jako život v Itálii,semtam na ni někdo hvízdne ale jinak ji jako ženu respektuje..počasí v Israeli je příjemné a léto je tam 8 měsíců...israelci dělají z ERETZ zahradu tam,kde byla pouštní zem,zalesňují poušt a Israel je zelená země...no....to ona mluví jako blondýna o hvízdání jenom proto,protože je v Israeli,národě normálních a kulturních lidí....ale kdyby byla jako blondýna třeba s Jordánsku¨..tam ji tam znásilněj a ani nezamrká !...Její děti protože žijí v Israeli mají na státnici z angličtiny a ještě jim není ani 15...chodí do britské školy a školky a uměj jidiš a arabsky...hmmm....Israel je bezpečná země kde je zpráv o terorizmu pouze z TV a ona má pěknou a dobře placenou práci...takže celkově zhrnuto-.....díky pobytu v Israeli ona a její rodina pouze těží,těží a těží a její děti do konce života !...Jak se u nás v Česku říká,co se v mládí naučiš,ve stáří jako když najdeš....

sdfg (Pá, 15. 3. 2019 - 08:03)

Už to jméno , to je jak hrabě Estherhazy a mimochodem, co jako známí maďaři udělali v historii pro ČR, že bych neměl být znepokojen, že dělá pro ČT?!

Návštěvník (Pá, 15. 3. 2019 - 08:03)

A jak píšu, hlavně je to absolvent SOROSOVI univerzity financované z jeho FOUNDATION, to je jako kdyby ho vyškolil Jihád, nikdy nepřestává být jihádistou.

Návštěvník (Pá, 15. 3. 2019 - 08:03)

A jak píšu, hlavně je to absolvent SOROSOVI univerzity financované z jeho FOUNDATION, to je jako kdyby ho vyškolil Jihád, nikdy nepřestává být jihádistou.

aladin (Čt, 14. 3. 2019 - 18:03)

"Pirát Michálek si střílel z Babiše: Máte plán? A můžeme ho vidět?".....Tihle mladí se právě nechali opít rohlíkem zvaným SOROS, stejně jako studenti v Č. Budějovicích !!! Nemají žádné skušenosti s manipulací lidmi a proto jim stačí říkat to co chtějí slyšet a jste jejich !!! A až jim to dojde, bude pozdě !!! Podle Amerických vědců je člověk zmanipulovatelný až do věku 42 let, potom už ne !!! Ale chraň vás Pánbůh říci jim, že jsou zmanipulovaní, vyskočí jako čert z krabičky a ještě vás za to budou nenávidět ! Oni přece nejsou žádní hlupáci, aby se nechali zmanipůlovat !!! I studenti teologie se učí na škole, jak manipulovat s lidmi-věřícími !!! SOROSE právě pro tyto manipulace s lidmi vyhnali z Maďarska a dobře udělali !!! Ale naše politická scéna prolezlá Sionisty tohle nikdy neudělá, Soros je totiž také Sionista !!!

sdfg (Čt, 14. 3. 2019 - 23:03)

SOROS je v tomhle machr, on vymyslel úplně novou eknomii, říký ji nějak jako psychologická a je to založené, že ovlivňí se nálady a tím klesne, nebo vzroste cena něčeho a on toho má nakoupíno za miliardu dolarů, takže vydělá třeba 100mil dolarů tím pohybem ceny.

Návštěvník (Čt, 14. 3. 2019 - 17:03)

V.K. jsem potkal a musím potvrdit, že je to opravdu velmi nadutý, arogantní člověk.

sdfg (Pá, 15. 3. 2019 - 00:03)

Já si třeba nemyslím, že Klaus junior je naturista, že by někde šel do společnosti na pláž se svou ženou a dětmi jen tak v rouše evině a neměl s tím problém.Tam by určitě naopak nacpal spoustu cedulí o zákazu koupání nahý a byl pohoršen.Ale zajímavé, že z hlediska EU a volného trhu atd. co věc to svérázný Klausovicův názor. Mně z něj jde hlava kolem, takovýhle patentn na rozum, kdyby měl každý tak se aso pozabíjíme, protože se nikdo s nikým nedohodne a jen bude řvát a hádat a skákat a připravovat o slovo.
Fakt Klause juniora ne!Nakonec on se vyslovil, že lve proto, že je to populistické.Takže navíc programový lhář...

Návštěvník (Čt, 14. 3. 2019 - 17:03)

V.K. mladšího, chová se jako mistr světa.

sardanapal* (Čt, 14. 3. 2019 - 17:03)

Ale není to žádný tupan ani vlezdoprdelista ...

Návštěvník (Čt, 14. 3. 2019 - 23:03)

Jako myslíš do Bruseli, do globálního oteplování a lidskoprávním organizacím?!Jakby mohl být, když jeho otec si na negaci výše zmíněného postavil nikým nevolenou kariéru prezidenta, tím ovšem vlezl komunistům a do Putinovi do žaludku zadem.To jak Husák sežral chlápka a v žaludku už byl Bilak a tak se zeptal, vás taky sežral? "Ne, já sem přišel z druhé strany."

Návštěvník (Čt, 14. 3. 2019 - 23:03)

Jako myslíš do Bruseli, do globálního oteplování a lidskoprávním organizacím?!Jakby mohl být, když jeho otec si na negaci výše zmíněného postavil nikým nevolenou kariéru prezidenta, tím ovšem vlezl komunistům a do Putinovi do žaludku zadem.To jak Husák sežral chlápka a v žaludku už byl Bilak a tak se zeptal, vás taky sežral? "Ne, já sem přišel z druhé strany."

sardanapal* (Čt, 14. 3. 2019 - 18:03)

Bože ! A už vůbec ne " zelený idiot" ...

sardanapal* (Čt, 14. 3. 2019 - 17:03)

Ódéesáci se chovají , jak licoměrné kurvičky ... Viz jejich postoj ku V. K. mladšímu ...

aladin (Čt, 14. 3. 2019 - 16:03)

"ČR má problém s nenávistí k Romům, policejní korupcí i Zemanem, říká zpráva USA o lidských právech".......Další Americkej sráč, co se naváží do jiných !!! Co kdyby jsi se staral o ty vaše sračky !!! Po světě vreždíte nevinné lidi pro suroviny a máte tu drzost se do nás navážet ??? Od druhé sv.v, jste zavraždili přes 18 milionů lidí, jste ŘÍŠE ZLA !!!

Návštěvník (Čt, 14. 3. 2019 - 12:03)

Jaké hodnoty, ale vyznává naše nejpravicovější strana není zřejmé, částečně je to pravicová strana a částečně fašistická strana.

sdfg (Čt, 14. 3. 2019 - 09:03)

Se nám sejdou v tomto roce skvělá výročí.
Tento rok bude 230 let od dobytí Bastily proběhlo v úterý 14. července 1789 v Paříži.
A my budeme slavit 30 let od sametové revoluce.

Anežka (Čt, 14. 3. 2019 - 09:03)

Paní Ema Smetana je moje nejvíc oblíbená televizní hlasatelka.Velmi si ji vážím.Přes svůj mladý věk je již velmi vyspělá.

ano přesně tak (Čt, 14. 3. 2019 - 08:03)

měla dar od Boha - talent a nabízené příležitosti - nevyužila. Naopak MODELKA ve včerejším poadu Jana Krauze opravdu střevo s hlavou plnou pilin, nebylo na ní ani okem nic - a přesto, ačkoliv na to nemá, vecpala se někam kam nepatří. Pan Kraus si neměl s ní o čem povídat - bylo mi ho líto. Host po ní to byla lahůdka - asi naschvál, aby se mohlo porovnat kdo v hlavě má a kdo ne.

Reklama

Přidat komentář