Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Jirka (Čt, 14. 3. 2019 - 19:03)

Ano a řekl mi "Bohušu, kurva se neříká!"

Jirka (Čt, 14. 3. 2019 - 19:03)

Ano a řekl mi "Bohušu, kurva se neříká!"

Jirka o sobě napsal (St, 13. 3. 2019 - 08:03)

"Dříve jsem hrál o peníze kulečník, karty, šipky, ruletu, hlavně automaty a sázel tipsport a fortunu a všelijaké další kurzové sázky....Dříve jsem trpěl polygamií a nevěrami kvůli fyzickému smilstvu....jsem vožralej něco řekl napsal jak jsem se několik dni pak styděl.....Já když pil tak mě byla plna hospoda ....měl jsem deprese a paranoiu, sebevražedné tendenci a věnoval jsem se okultismu..... Poslouchal jsem death metal ...." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jirko, já jsem nedělal ani nedělám nic z toho, co jsi dělal nebo děláš ty a nepotřebuju k tomu tvého boha, ani tvoji bibli.

Rakato (Út, 12. 3. 2019 - 22:03)

Názory jsou různé, a ne všechny jsou tak shovívavé, jako zdejších ateistů. Viz příklad: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Láska ke sladkému je stejná jako láska k Bohu. Milovat pečené maso a Ježíše je to samé. Hlavní je milovat!“ (Ivan Vyrypajev, blíže viz https://www.ndm.cz/userfiles/archiv_priloh/divadelni-archiv/casopisy/2018-2019/cislo-44-brezen-duben-1551164479.pdf )

Jirka (Út, 12. 3. 2019 - 22:03)

Tyhle nesmysly jsi tady už posílal. Nestrapnuj se víc. Prostě odmítáš Boha. Aspoň to uznej.

Jirka (Út, 12. 3. 2019 - 20:03)

Takže to je zázrak sám o sobě. Když někdo řekne "šel jsi do sebe" tak neví o čem mluví, takový člověk nemá ani potuchy o podobných závislostech, maximálně o nich někde četl, ale nemůže jim rozumět. Tyto závislosti řeší lidé velmi často sebevraždou. Skáčou pod kamion, vlak, ze sedmého patra. Nelze se z nich dostat sám, dokonce ani ústavní léčba nic nepomůže, protoze ho v izolaci držet nemohou a při první příležitosti venku přichází recidiva. Než tady zase nějaký rozumbrada začne k tomu mudrovat tak ať si zváží jestli ví o čem píše.
______
Ježíš sám říká, že zdraví nepotřebují lékaře, ale nemocní. A také říká že jeho slova nepominou. Mě uzdravil aniž bych ještě znal Bibli a i přesto že jsem se nějakou dobu bránil jeho přijetí a chtěl si najít jinou cestu. A postupně pak přišel a já ho přijal už celým duchem tělem a myslí. Ale byl jsem vyléčen nejen z bidného způsobu života závislosti ale i z depresí a paranoi, ze sebevražedných tendenci a okultismu. Poslouchal jsem death metal a ze dne na den jsem to všechno odstranil. Bůh mě Kristem vyléčil. A dodnes jsem nezjistil odkud se vzaly kapky krve vedle mé postele ve starém bytě. Byly totiž souměrné a natolik uspořádané, že nemohly být ode mě. Ani úhel neodpovídal. Odpovídal bych jen pokud bych spal na stropě. Ale to jenom taková zajímavost, která mi vrtala hlavou.

Rakato (Út, 12. 3. 2019 - 22:03)

Píšeš, že "Ježíš sám říká, že zdraví nepotřebují lékaře, ale nemocní." V tom je u vás fanatiků ta bída, že jste dočista zmagoření z bible, takže nechodíte na preventivky. A když jste vážně nemocní a Jezus se na vás jako obvykle vykašle, pak teprve jdete s metastázami k doktorovi, který vám už nemůže pomoci. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mě by vaše choroby, ke kterým jste takto přišli vlastní vinou, až tak netrápily, ale problém je, že zfanatizujete a poškodíte i své děti, když i ty necháváte léčit Kristem. Jak ohavné.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nicméně díky za tvou upřímnost a přeju ti, aby ti tvá autosugesce vydržela co nejdéle.

Jirka (Út, 12. 3. 2019 - 22:03)

Autosugesce ještě nikdy nepomohla zbavit se těch nejhorších závislostí obzvlášt naráz. Obzvlast někomu s tak slabou vůlí jako já. Kdyby taková autosugesce fungovala, nepotřeboval by nikdo psychiatra ani psychologa. Už píšeš opravdu voloviny, nezlob se. Přitom je evidentní že prostě bereš a zkoušíš vše, jenom ať to není Kristus. Je evidentní komu přísluhuješ.

Jirka (Út, 12. 3. 2019 - 19:03)

Já prostě od doby svého obrácení se hazardu vyhýbám. Myslím že to není správné aby to dělal obraceny člověk. Dříve jsem hrál o peníze kulečník, karty, šipky, ruletu, hlavně automaty a sázel tipsport a fortunu a všelijaké další kurzové sázky a teđ už mi to nic neříká. Neříká mi nic ani marihuana a jiné drogy, i s cigaretami jsem přestal. Dříve jsem trpěl polygamií a nevěrami kvůli fyzickému smilstvu, i z tohohle jsem byl uzdraven. Hlavně vím že to není moje zásluha. Já bych se tolika takových závislostí nikdy nebavil, natož prakticky okamžitě (některé dříve jiné později) po mém očištění hříchů a narození nové osoby. Jako když se z kukly vylíhne motýl a ví že ho čeká nový život. A také jsem od té doby úmyslně nezabil ani komára.

Rakato (Út, 12. 3. 2019 - 21:03)

Ještě zbývá, abys šel do sklepa a dal si dvacet bejkovcem, jak to dělají flagelanti. To budeš ve víře ještě pevnější. Vymrskej ze sebe ten chtíš, ať si potupluješ své aseptické štěstí!

sardanapal* (Út, 12. 3. 2019 - 19:03)

Ale pokud dá dnes 1. PSG venku 3. od konce , tak třeba za kilo dalších 16 kil čistých a je na další pařbu ...

Jirka (Út, 12. 3. 2019 - 19:03)

PSG už přece vypadnul před týdnem, po tom co vyhráli na United 2:0 tak doma dosrali odvetu 1:3 (pravidlo venkovního gólu), nehrál Najmar. Nejvíc to ale zesral Real s Ajaxem.

sardanapal* (Út, 12. 3. 2019 - 20:03)

Vidíš Jirko , jak daleko dohlédneš , nebo dál ? Opět si " sežral Šalamounovo hovno" a nemáš pravdu ... PSG dnes hrají dohrávku , tamní 1. ligy . A tak je to u Tebe sevším ... Přes Pána si "taky největší kapacita" , ale co dál ?

Jirka (Út, 12. 3. 2019 - 20:03)

Co dál? Řeknu ti z hlavy všechny vítěze za posledních dvacet let a jako bonus ti přidám poražené finalisty i semifinále. Nevíš s kým mluvíš:-)

Jirka (Út, 12. 3. 2019 - 20:03)

Ale mě francouzská nezajímá kor když má Paříž zase dvacet bodů náskok. Máš to napsat. Pak to vypadá že tomu nerozumíš. Mě to samozřejmě napadlo že to bude bud dohrávka nebo tamní pohár ale dneska je prostě liga mistrů. Dej si radši pár piv a hođ se do pohody ty brepto.

Návštěvník (Út, 12. 3. 2019 - 19:03)

který buch se tady řeší?

Návštěvník (Út, 12. 3. 2019 - 18:03)

a šašek

Návštěvník (Út, 12. 3. 2019 - 18:03)

A pokrytec

Jirka je (Út, 12. 3. 2019 - 18:03)

Namyšlená fanatická pobožná píča v kalhotách. Tak je to nepřesnější.

Rakato (Út, 12. 3. 2019 - 21:03)

No skvělé, zde si někdo myslí, že nadávky jsou argument. A dokonce se ani neodváží napsat svůj nick! A niech cie piorun trzaśnie!

Reklama

Přidat komentář