Reklama

Sex ve více lidech

Denisa (Čt, 2. 9. 2021 - 19:09)

Moc se nám to líbí, když se sejdu s tím svým, tak si to pouštíme a tak nás videa vzruší, že na to hned jdeme a pěkně si zašukáme.

Adela (Út, 6. 7. 2021 - 07:07)

Chtěla jsem zkusit pořádný penis tak kolem 24cm. Můj přítel ho má čtrnáct a to mi někdy nestačí. Proto jsem se domluvila s přítelem že zkusíme grupáč s našími společnými kamarády . Od jejích manželek jsem věděla že mají opravdu dobré vybavení . První naše setkání bylo na naší chalupě v Krkonoších . Bylo to v zimě a kosa tam byla jako na sibiři. Ale po dvou hodinách už se tam dalo chodit v trenýrkách krb a kachlák udělaly příjemné prostředí . Tak že nic nebránilo aby jsme se posvlíkali a sedli ke stolečku ke krbu. Mezi tím se nahřála vířivka a já všechny pozvala na koupel. Vešla jsem tam první a krásně jsem viděla jak chlapi vcházeli po schůdcích jak se jim houpou ty penisy v klidu tak osmnáct centimetru a už jsem si představovala jak ho budu mít v sobě. Tak ve vířivce jsme se trošku nabudili a po rozptýlení si šli lehnout na letiště. Příteli už stál jak kolík a i mojí kamošce se začal líbit tak si ho vzala do parády. Já jsem taky nelenila a chmatla po to co ho měl největšího jemně jsem mu ho začala honit a kouřit ale po dost dlouhé době mu sice ztvrdnul ale nepostavil se ,sice se zvětšil ,já už ji měla taky mokrou po předchozím lízání od kluků i holek tak jsem si jehla na záda ať vidím na to jak ho do mě strká ale co jsem viděla a cítila mě zklamalo. Penis se sice zvětšil na těch 24cm ale když ho do mě zasouval tak si ho musel přidržovat ,ohýbal se mu i když jsem úplně tekla tak že dírka byla krásně kluzká mu pořád vypadával rukou ho přidržoval sice jsem se trošku udělala mu jsem ho vyhonila a výsledek byl ,vykapalo asi pět kapek a na pičku a okamžitě změkl. To jsem se zklamala s velkým údem , i ten druhý kluk to nebylo ni moc taky napůl měkký ten mě šukal zezadu a taky si ho přidržoval ale aspoň se sám udělal i já jsem se udělala semena měl o trošku více postříkal mi záda. Tak jsem došla k závěru že raději menší a tvrdý než takové měkoty. Holky říkaly že mému muži krásně stál a skvěle si zašukaly s ním a ten vysrřik v pěti rázech metr daleko.

Věrka (Čt, 25. 6. 2020 - 19:06)

Stříkání dovnitř je vždycky to nej. Ten, kdo mi ho tam strčí se mi musí vystříkat dovnitř.

Pavla (Čt, 25. 6. 2020 - 15:06)

Marcela: A stříkali ti taky všem dovnitř?

Návštěvník (Čt, 25. 6. 2020 - 22:06)

Pokud ti tam nestříknou , tak není soulož pravá .

Věrka (Pá, 26. 6. 2020 - 19:06)

Máš pravdu, stříkání mimo je na nic. Může se to přeci stříkat do análu, pipiny a nebo pusy, proč to stříkat někam mimo?

Marcela (St, 10. 6. 2020 - 15:06)

Grupáč je paráda ale musí mu všichni účastnici rozumět. Tak y jsme s přítelem domluvili grupík u nás doma. Byli jsme ve stejném věku kolem třiceti.( tři páry) Chata krb sauna vše k dispozici rozjeli jsme to už v sauně tam jsme se mazlili honili pohlaví a jen tak nějaká ta lízačka nebo kuřba a pak jsme to rozjeli naplno v pokoji na zemi u krbu to se střídali partneři jen to fičelo.Pak jsme se šli včichni osprchovat a holky si v koupelně daly lesbi šou no paráda. Až to vše ustalo lehli jsme si všichni na veliké letiště nahatí a usnuli .Ráno kdo chtěl a měl ještě sílu tak si vrznul a po obědě jsme jeli z pocitem krásně prožitého víkendu domů Ale se slibem že to brzy zopakujeme.

Zdeněk (Út, 31. 3. 2020 - 11:03)

Pročetl jsem poctivě celou diskusi a teď si říkám: "Proč si lidé pletou lásku se sexem?"
Mám hodně, ale opravdu hodně zkušeností. Ne proto, že bych byl "děvkař", nikdy jsem s žádnou děvkou nebyl a měl jsem jen tři vztahy (5, 5 a 15 let) a ty byly založené na lásce a souznění. Nikoliv na sexu. Sex jsme zažili všichni s různými partnery a mnohkrát předtím i potom. Takže je blbost dělat paralelu mezi sexem a láskou. Ano, je bezva mít sex s někým, koho současně milujeme, ale není to podmínka. To by si taky spousta lidí nikdy nevrzla.
Skupinový sex jsem zažil mnohokrát. S první partnerkou to nešlo, ta se styděla i přede mnou a i v obyčejném sexu to s ní bylo dost špatné. Ale druhá holka mi ukázala úplně jiný svět. Byla to nejerotičtější stvoření, co jsem kdy zažil. I když to nebyla kráska jak ze stránek časopisů, tak byla v sexu to nejlepší, co si lze přát. Na nic si nehrála. Prostě chtěla, aby jí bylo s někým dobře a aby i jemu bylo dobře s ní.
Jednou to tak nějak přišlo. Byli jsme na plese, trochu jsme se připili, jen ona ne, protože řídila. Měl u nás spát kamarád. Už, když jsme tancovali, jsem viděl, jak po ní kouká a také jsem viděl, že ona si toho je vědomá. Ale nejsem žárlivý, respektive neměl jsem ten pocit žárlivosti naučený, protože jsem doposud neměl důvod. Líbilo se mi, že se holka baví a že mi ji borečci závidí. Pak jsme jeli domů a tam jsme otevřeli další láhev. Netrvalo dlouho a už vzduchem lítaly narážky a pohledy a pak ji kamarád plácnul po zadku. Nevěděl jsem, jak reagovat, protože jsem netušil, co si o tom myslí ona. A ona zareagovala skvěle. Otočila se zadkem ke mně, vyhrnula si sukni a vyšpulila, že ji musím plácnout taky. Za deset minut na to jsme spolu šukali všichni tři. A dali jsme jí oba co proto. Přišlo to samo od sebe a nejlepší na tom bylo, že to byla naprosto rovnoprávná akce. Nikdo se na nikoho nepovyšoval, kamarád byl na stejné úrovni jako já. Díval jsem se na to, jak mu ho kouří a jak si na něj pak sedla. Měl jsem ten nejlepší výhled na světě a viděl jsem ji z pohledu, jaký se mi nikdy nenaskytne. Bylo to vlastně porno v reálu. Ani jednoho z nás nenapadlo žárlit. Asi proto, že tam fakt nebyl nikdo, kdo by se předváděl, chtěl to ostatním nandat a ukazovat, jaký je kohout.
Po téhle akci už jsem se mohl se svou slečnou bavit úplně o všem, co mi lítá v hlavě a neřešit, jestli by ji to náhodou nevadilo. Právě naopak. Skvělá otevřenost, když šla kolem hezká holka, říkám: "Hm, má pěknej zadek." a moje dáma si ji změřila a říká, že jo. Nic víc. Žádné významné pohledy, žádná nafučená huba.
Během pár let jsme spolu zažili sex ve více lidech ještě asi dvacetkrát, nebo spíš víc. S více děvčaty, s více chlapy, v párech i nadivoko. Ale ne pokaždé to bylo dobré. Nejvíc všem dokázalo zkazit náladu, když nějaká ženská šla do grupíku a v půlce začala dělat žárlivé scény. A druhá nejhorší situace byla, když se mezi námi ojevil nějaký alfasamec, co chtěl všem ukázat, jaký je king. To vždycky bezpečně zkazilo náladu všem kolem a celý zážitek byl v pytli.

Jirka. (Čt, 2. 4. 2020 - 17:04)

Skvělý názor na věc, nezbývá než ve všem souhlasit.

Lenka (Út, 19. 3. 2019 - 16:03)

Nemusíte se vůbec stydět, si to objednejte ze eshopu, já objednávám jedině z ekondomy.cz, kde mám jistotu, že ať objednám cokoliv, tak mi to přijde až domů, opravdu diskrétně zabalené.

Y (So, 16. 3. 2019 - 10:03)

V létě jsem byla jen v delším tričku, pod ním nic a začala jsem dorážet na přítele, no a s ním a jeho třema kámošema jsem si to rozdala. Záměrně jsem je vyprovokovala a odměna byla fakt dobrá.

luci (Út, 19. 3. 2019 - 20:03)

Jo , je to fakt super , ale jak už jsem psala o kandaulismu . Není to pro posery , každý chlap nevydýchá když vidí jak to do jeho krasavice pouštějí jiní chlapi . To už ani nemluvím o sledování pramene po koitu .

Michal 2001 (St, 20. 3. 2019 - 12:03)

Je mi 18 a s kámošema a holkama to zatím dávám a svoji holku nechávám kámošům. Má přece 3 otvory a ty se musí naplnit. Buď se dívám a nebo to dělám s jinou. Pěkně to z ní potom teče, to je hezký pohled a musím ho do ní strčit, abych taky přidal. Druhá holka to začne lízat a vysávat a potom se líbaj a předávaj si to. To jsem z toho totálně hotovej. Zatím se tak bavíme, ale jestli bych to dal jako v pozdějším věku, těžko říct. Co nechápu, že holky, když ji protáhnu anál, tak mě ho je schopná hned kouřit. Nebo šukám do análu a přijde druhá a chce, ať ho vytáhnu a že bude kouřit. A to ho mám kolikrát špinavýho. To bych nedal a asi to hodil.

Jana Š (So, 23. 3. 2019 - 12:03)

Děláš to s ní dobře, nech jí volnost a pokud tě má ráda, tak s tebou bude a ráda se bude vracet. Já sex s někým jiným neberu jako nevěru a toho svého přítele moc miluju, ale zase ráda podržím i jiným. Prostě to tak mám ráda. Tak jí nedělej žádné scény a krásně si užívejte. Ono konečně, když si půjčujete partnery, tak se moc přiučíte a naučíte se i jiné praktiky a polohy, které potom můžete využít spolu. A kouření po análu. Každá holka to taky nedá, to jen tak vypadá, a co jich je. Některé nesnesou ani když jim to chlap nastříká do pusy. Mě zase nevadí nic a klidně ho chlapovi vykouřím, když ho vytáhne z jiné holky v jakémkoliv stavu i hnědého. Každá to máme jinak.

Eva (Pá, 15. 3. 2019 - 11:03)

Tak já se i docela stydím to jít koupit no... přítel je můj první, takže nemám moc zkušeností, a vždy se u všeho takového hodně červenám.

Eva (Út, 12. 3. 2019 - 18:03)

Jaké máte názory na sexuální pomůcky? je to trapné, když je koupím, a přítele se nebudu ptát?

Míra (Út, 12. 3. 2019 - 19:03)

Nic trapného na tom nevidím. Nám pomůcky překrásně zpestřují sex a máme jich požehnaně.

Nechápu, (Po, 7. 3. 2016 - 21:03)

za poslední léta se tady - na diskuzi - objevilo tolik vulgarit, tolik nesmyslů, a všechny tu zůstaly. A příspěvky k tématu se mažou.

Leoš (Po, 7. 3. 2016 - 19:03)

že se tady vesele...Kdo maže, ten jede :-D

Koukám, (Po, 7. 3. 2016 - 18:03)

že se tady vesele promazává - co ty na to, admine?

Reklama

Přidat komentář