Reklama

Tahání za tanga

Pavlí (So, 16. 3. 2019 - 11:03)

S těma legínama si toho taky všímám a přijde mi to dost vtipný. Často to vidím ve městě, že má slečna legíny, které nejsou vyloženě průsvitné ale jak jsou totálně upnuté na zadku, tak se vše rýsuje a je pod nima stejně vidět co za spodní prádlo slečna má. Teď před pár dny v obchodě jsem to zažila, stála přede mnou mladá holka ve frontě. Černý legíny, sice neprůsvitný, ale v nich vyrýsovaný holý zadek. A nad ním vyrýsované šňůrky od tang. To je vyloženě neviditelný spodní prádlo pomyslela jsem si :D.

Lea (Pá, 8. 3. 2019 - 14:03)

Já to znám taky...bohužel. Spolužáci nám to na základce a na gymplu dělali taky. Ostatním holkám to moc nevadilo, takže se to ve třídě dělalo docela hodně. Mně to ale teda příjemné nebylo. Nosila jsem hlavně tanga a ta bolest pro mě byla fakt nesnesitelná. Párkrát jsem kvůli tomu spolužákům ztropila i scénu...když vám je někdo zařízené zezadu i zepředu skoro až ke krku, tak to fakt bolí. Asi dvakrát jsem je měla i roztržené a to mě taky štvalo. Takže za mě dost blbá sranda.

Vladka (Čt, 7. 3. 2019 - 21:03)

Lol, sranda ktera frcela uz za nas. S klukama jsme si to delali navzajem porad. My jim delaly zarez s trenyrkama a oni nam zas zarezavali tanga. Uzili jsme si s tim svy. Taky jsem je mela mnohokrat vytazeny az po ramena, i mne hodnekrat ruply, roztrhly se. I me za ty tanga parkrat povesily. Ale nam to prislo v pohode, byly jsme hold pubertalni decka :D. Takze chapu, ze to holky maji jako legraci. Nijak bych to neresila ;).

Maja (Čt, 7. 3. 2019 - 13:03)

Jsou tu dvě diskuze o tangách..zajímavý. Nošení tang mi přijde naprosto v pořádku, já i moje dcera je nosíme. Ale tohle mi přijde teda jako šílenost, nikdy jsem to nezažila a to ani u dcery. Roztrhaná tanga nikdy neměla.

Pavlí (Čt, 7. 3. 2019 - 08:03)

Z doby základky tyhle srandy taky znám. Pro pubertu je to podle mě dost typický. S holkama jsme si je taky pořád zařezávaly, i jsme hrávaly podobné hry. Zkoušeli jsme je natahovat co nejvýš, kdo kolik vydrží a kdy až rupnou. Dokonce mě kamarádky za tanga i pověsili :D. Nosili jsme hlavně G-string, takže to vždycky šíleně bolelo, ale nám to připadalo jako legrace. Naše mámy nás při tom asi nikdy neviděli, ale určitě o tom věděly, vždyť tanga jsme měly roztrhaný skoro pořád.

Maja (Čt, 7. 3. 2019 - 13:03)

Jak to tady pročítám, tak žasnu. Ale u vás asi nejvíc. Jak jste mohla vydržet pověšení za tanga? A jak to mohly vydržet ty tanga :D ?

Pavlí (Út, 12. 3. 2019 - 10:03)

No jak to mohly vydržet tanga? Nevydržely samozřejmě, po chvíli se roztrhly. Ale co si pamatuju tak to byly nějaký elastický a pěknou chvilku držely, takže jsme za ně fakt visela...no bolest to byla šílená. Ale tak nějak jsem to vydržet musela no. Byly jsme telata :D.

Maja (Út, 12. 3. 2019 - 19:03)

Majngot :D. To je hrůza teda. Radši si ani nechci představovat jak to muselo bolet. A jaktože jste vůbec k něčemu takovému přistoupila?...to jste to mezi kamarády brali jako běžný vtípek? Já bych se asi dost zdráhala a bránila.

Pavlí (So, 16. 3. 2019 - 11:03)

Nepředstavujte :D. No přistoupila...co si pamatuju, tak mě spíš spolužáci chytli a prostě pověsili. Asi jsem se bránila ale klukům jsem se neubránila. Tak mě popadli a pověsili za stringy na takový ten háčkový věšák na zdi v šatně na tělocvik. Ale jako jo brali jsme to jako celkem běžný vtip. Zářez jsme si dělali furt a i další holky takhle pověsili.

Maja (Po, 18. 3. 2019 - 14:03)

Ježiši. Za stringy pověsit...no já nechápu, asi jsem na tohle stará :D. Musim říct, že jsem ráda že jsem to nikdy nezažila.

Eliza (So, 16. 3. 2019 - 11:03)

Klasika u nás taky. Nejlíp na tom byla ta které se roztrhli a tak tolik netrpěla. Někteří kluci je měli jako loveckou trofej, když se roztrhli, to je dotrhali aby šly vytáhnout a nechávali si je. To jsme pak byli na ostro, ale zase takový rozdíl to nebyl. Hlavně to nechtělo nosit elastické, co nepraskli a zářez byl nekonečný, dokud to nevzdali. Jeden kluk je , když to nešlo, rozřízl nožíkem. Máma z toho měla srandu, ať chodím rovnou bez. Jenže to by nebyla ta správná zábava.

Pavlí (So, 16. 3. 2019 - 13:03)

Přesně :D. Máme stejné zážitky. Jako popravdě nejlíp na tom byly holky co nosily jen normální kalhotky...s těma to tak hrozný nebylo. S tangama to bylo utrpení. U nás si je teda kluci nenechávali, ale když se rozrhli, tak je taky s oblibou dotrhli a vytáhli ven. Když pak byl člověk naostro, aspoň nemohl schytat další zářez :D.
To jo, elastický a pevný byla zabijácký. Kluci se snažili je roztrhnout, ono to nešlo a ta bolest trvala šíleně dlouho. Pamatuju si, že jsem nějaká elastická taky měla. Ale pak jsme s mámou kupovaly schválně takové, co se daly roztrhnout. Máma o týhle naší legraci samozřejmě věděla, a vždycky se smála, že potřebuju do školy prádlo co moc nevydrží :D. Sice to šíleně bolelo, ale je fakt že to pro nás byla zábava.

Venda (Po, 18. 2. 2019 - 17:02)

Dneska jsem ségře jedny roztrhnul. Koukaly ji z kalhot, jak byla na bobku. Opatrně jsem se přiblížil a zabral. Zařvala a bylo po nich. Musel jsem rychle zdrhat, protože začala být pěkně naštvaná. Byly to nějaké šňůrky s krajkou, podle nadávání asi drahé, vykřikovala něco o 600.

Nikol (Út, 5. 3. 2019 - 17:03)

No jo :D. Znám moc dobře. Taky jsem se za ta léta na základce a na střední přesvědčila že drahý tanga se nevyplácí. Zářez jsme si dělali furt a teď občas taky. Nikdy mi to nijak nevadilo a ani nevadí. Jenom jednou, jedny z mých prvních tang - string tanga Victoria secret, byly pěkné drahý. A když jsem je měla asi podruhý tak jsem schytala zářez až po ramena a bylo po tangách :D.

Trhač (Pá, 8. 2. 2019 - 13:02)

Je to sranda za ně vzít a tahat až se roztrhnou. Holky křičí a nadávají.

Jenny (St, 6. 2. 2019 - 08:02)

Stejný problém v 8. třídě. Jak mě vylezly, tak mě za ně začal kluk co seděl za mnou tahal až je roztrhnul. Vždy jsem nosila jen ty se šňůrkami vpředu s krajkou. Když tanga, tak ty co mají nejmíň látky. Zničených jich bylo hodně, až mě to naštvalo a řekla jsem mu, ať přijde v sobotu k nám domů, že mě je nemusí trhat jen ve škole. Opravdu přišel a s ním ještě tři kluci ze třídy, asi se bál. Vyšla jsem jen v tangách a tričku. Doma jsem mu řekla, že už mě to trhání přestává bavit a že ode dneška mě je může roztrhnout jen tehdy, když mu dám a dnes má první možnost. Všichni koukali a jestli si dělám srandu nebo co jako. Říkám mu, tak co, ve třídě se předvádíš jako hrdina a teď nic? Ti troubové utekli domů a od té doby jsem měla klid. V 9. třídě za mnou přišel s krabicí a omluvou, jaká byl dřív trapák, že to byla ale zase zábava a sranda. V té krabici byla kupa nových tang. Od toho dne spolu chodíme a když na to jdeme, tak má povolíno na mě ty tanga roztrhat.

Petra (Po, 4. 2. 2019 - 23:02)

Máme dvě děti, holku 13,5 a kluka 16 rokům. Dcera taky přijde domů s roztrženýma tangama, že kluci blbli a tahali je za ně. Džíny oba také roztrhají, jakmile se oteplí a na zimu musím koupit nové. Kluk přijde s roztrhaným tričkem a mikinou, že si hráli na Hulka a zkoušeli, kdo je jak silný a nebo jinak blbli. Boty to je taky kapitola, rozmáchané, oba v nich chodí do vody a vlastně všude. Oba jezdí na 4 kolkách a domů přijdou jak koule bláta. Necháváme jim ale volnost, ať se vyřádí, nijak je neomezuji.

Lea (Pá, 8. 3. 2019 - 13:03)

Takže to neřešíte a když přijde s roztrženýma tangama koupíte jen nové?

Petra (Pá, 8. 3. 2019 - 17:03)

Neřeším, aspoň mají v Asii co dělat. Tak vážně, ono taky co s tím, stejně neposlechnou. Koupit jí dámské boxerky, to nosit nebude? Kvůli tisícovce měsíčně se nezblázním. V létě jsem ji koupila nové těsné džíny Levis a aby byla in, tak vystříhala velké díry na kolenech a na stehnech a otřepila to a dole nohavice to samé, orvané a to je jí 13,5. A co s ní, mám jí to zakazovat? Prd mě to bude platné. Už ví co se nosí. Bratrovi zabrala mikinu s kapucí, ustřihla ji a má z ní krátkou. Když to zjistil, tak se pohádali a poprali. To už jsem je musela sklidnit. Jo, někdy to jsou radosti.

Lea (So, 9. 3. 2019 - 22:03)

Chápu no. A to taky kupujete schválně takové které se snadno roztrhnou? Nohavičkové kalhotky mně osobně třeba přijdou dost pohodlné, ale chápu že pro ně jsou v tomhle věku cool jedině tanga :D. Jinak vidím, že mít dceru v pubertě je docela záhul. Ale tak co, ono v pubertě to tak je asi s každým.

Reklama

Přidat komentář