Reklama

Obřízka

Robert (Ne, 10. 3. 2019 - 13:03)

postup je jasný, lékaři zpravidla zkouší mazání mastí, když to nepomůže, tak pak obřízku. Část dětských lékařů skutečně to nechá být, pak se s fimózou trápí kluk jako mladý dospělý. Lékařů, co něco nechají být a neřeší, tak je skutečně víc. Nemyslím, že nejlepší lékař je ten, který nad věcí mávne rukou, když nejde o život. Mluvit o mrzačení? Odstranění krčních mandlí nebo mandle nosní, odstranění apendixu, žlučníkových nebo ledvinových kamenů, odstranění orgánu prorostlého rakovinou, amputace nohy s gangrénou nebo rozdrcené úrazem, amputace části střeva. Doktoři už jsou takoví, řežou, aby měli co nejvíc peněz a aby naschvál škodili pacientům, už to chápu. Pochopitelně vše zbytečné operace, nejlepší léčit radama z internetu. Nedočkal jsem se odpovědi, co se týče vzdělání.

Tony (Ne, 10. 3. 2019 - 14:03)

Na rozdíl od těch jiných vyjmenovaných věcí fimóza už dnes není relevatním důvodem pro zmrzačující amputaci předkožky. Už čtyři a půl roku mladí kluci na českém internetu návod, jak se to dá zvádnout bez té obřízky. Ale dá se to dle toho návodu rozchodit dřív, už u tříleťáka. U dítete, které ještě potřebuje plenky je jakákoliv manipulace s předkožkou nevhodná.

Tony (Ne, 10. 3. 2019 - 13:03)

Nikdo mi to nenakukal. Jsem v kontaktu s muži, kterým obřízka ten sexuální život poničila. Ono se těžko nacházela ve společnosti, ve které jsou všichni muži obřezaní příčina těch sexuálních dysfunkcí, když to postihne pouze menšinu. Ty dysfunkce se vyskytují i u intaktních, jenže u obřezaných jsou sedmkrát častější. Teprve v osmdesátých letech minulého století kápl v USA Keneth David Hopkins se svou partnerkou, že příčinou jejich sexuálních problémů je právě jeho obřízka. Dnes jsou vědecké poznatky mnohem dále. Problémy s fimózou lze dnes řešit jinak, než amputací předkožky obřízkou, což je řešení předpotopní a zmrzačující. A výdrž, to je velmi ošidné, někteří mají po obřízce takovou výdrž, že se po obřízce nedokážou udělat vůbec při normálním koitu. Někteří to zvládnou jedině při předlouhé, přes hodinu trvající masturbaci.

Robert (Ne, 10. 3. 2019 - 13:03)

oháníte se vědou, ale jste lékař specializovaný na dětskou urologii? Jaké máte vzdělání, atestaci a praxi? Proč ty vaše výzkumy neznají lékaři, co provádí obřízky dětem? Nechtělo by to jim dát školení?

Tony (Ne, 10. 3. 2019 - 13:03)

Psal jsem, že se odvolávám odborníky s profesorským nebo docentským titulem. Například na profesora Maxmiliana Stehra, přednostu dětské urologické kliniky Norimberku nebo z našich na dětského urologa docenta MUDr Oldřicha Šmakala z Univerzity Palackého v Olomouci. Oba tvrdí, že jsou mimo jiné též hodně zaměstnáni reoperacemi po zmršeninách, které napáchají vaši obřízkuchtiví doktoři.

Robert (Ne, 10. 3. 2019 - 13:03)

kde to píše ten Šmalal, stačí mi jeden článek (odkaz), kde píše, že musí reoperovat po obřízkách. Ale může být, někdo nechá přebytek kůže, pacient chce lepší estetický výsledek. Doc. Šmalal někde píše, že se mají dětské obřízky provádět co nejméně? Prosím odkaz? Ne kecy, chápeš?

Tony (Ne, 10. 3. 2019 - 14:03)

Ten odkaz není na článek ale je na video--------------https://slideslive.com/38900019/pece-o-zevni-genital-predkozka-doc-mudr-oldrich-smakal-phd-------------------------docent Šmakal ohledně reoperací mluví umírněně, zato profesor Stehr si na adresu doktorů, po kterých musí přeoperovávat, nebere servítky.

Tony (Ne, 10. 3. 2019 - 12:03)

Za prvé bych chtěl takovou megastudii vidět. Za druhé, jiné studie praví opak a to též prokazuje mikroskop, takže je zřejmé, že studie, které tvrdí, že obřízka nemá vliv na citlivost penisu jsou cinklé. Oni si cirkumfetišisté lžou sami sobě do kapsy, na jednu stranu tvrdí, že obřízka tu citlivost penisu snižuje a je to výborný prostředek na prodloužení výdrže a na druhou stranu tvrdí, že obřízka tu citlivost vůbec nesnižuje. Každý, komu nezakrnělo logické uvažování ten do očí bijící rozpor vidí.---------------------Na 10% mužů má poničený kvůli obřízce svůj sexuální život. A nejen to, vešlo ve známost, že některé ženy trpí s obřezanými muži bolestmi při pohlavním styku, naše moderátorka Bela na německém fóru mezi ně patří a též na emiminu jsou příspěvky takových žen. Je tam i vlákno založené jedním Jakubem, jehož partnerka má kvůli jeho obřízce bolesti-------------https://www.emimino.cz/diskuse/obrizka-a-sexualni-nekompatibilita-231546/--------- Pokud bude váš syn patřit mezi těch deset procent nebo bude jeho láska s ním odmítat pohlavní styk kvůli bolestem, tak se vám váš syn za vaše rozhodnutí poděkuje, zvláště když se doví, že dnes existují nezmrzačující možnosti řešení tohoto problému.------------Rád bych viděl odkaz na tu megastudii.

Darina (Ne, 10. 3. 2019 - 11:03)

už jako nejmenší holka jsem si všimla, že třeba malí kluci mají na pindíku kůžičku, kdežto dospělí mají často žalud zcela obnažený. Dětský pindík mi přišel zcela nezajímavý, ale ten s obnaženým žaludem se mi od mala líbil. U syna jsem ve 4 letech nechala, aby nosil kůžičku stále vzadu. Zpočátku si ji chtěl natahovat zpět, ale naučila jsem ho to pak mu to ani nepřišlo. Dneska mu je 9, vlastně v červnu mu bude 10. Kůžička sice na žalud natáhnout jde, ale hned sjede zpátky. Nová doktorka myslela, že má obřízku, napsala mu to do papíru. Nic jsem jí radši neříkala, takže my máme obřízku lékařsky potvrzenou. U nás v rodině to tak měli můj táta i děda, bratr až někdy od 12 nebo 13 let. Nevím, jestli mu to doma říkali, že si má nechat kůžičku vzadu, nebo to udělal podle otce. Matky by k tomu měly vést své syny. Obřízku bych nechala jen tam, kde to takto nejde.

Tony (Ne, 10. 3. 2019 - 12:03)

Je smutné, že mnozí doktoři nerozeznají zmrzačující obřízku od neškodného skinbackingu. Nejste první případ, co to tu píše. Ve skutečnosti je tomu tak, že zhruba u 15% kluků se v pubertě ta kůžička stáhne ze žaludu a pak mají ten žalud natrvalo odkrytý. Většinou to nastává ve třinácti letech ale může to nastat dříve, už v osmi letech, nebo později, až ve dvaceti letech. Je to dědičné a dle všeho máte v rodině takové geny. Dle všeho by k tomu došlo u vašeho syna v pubertě také, protože se to dědí i po matce. Jedna taková tu psala, byla vyděšená z toho, že to u jejího syna v pubertě nastalo a přitom jeho otec má tu předkožku velmi dlouhou. Nakonec se zeptala své matky a ta jí řekla, že u jejího manžela, tedy u otce se v pubertě stalo to samé a tak shledala, že ty geny, kvůli kterým má její syn od puberty od přírody trvale odkrytý žalud mu nadělila sama.-------------------Protože to tak máte v rodině, je velká pravděpodobnost, že by k tomu u vašeho syna v pubertě též došlo a tak jste ho tím, že to tak má odmalička v pubertě ušetřila nepříjemných chvil. On ten stav nenastane ze dne na den, je to většinou přes půl roku trvající proces, jak se ten žalud čím dál tím více odkrývá až se natrvalo odkryje úplně a kluci, kteří toto prodělali ten přechod popisují jako velmi nepříjemný, protože v pubertě je ten žalud velmi citlivý.

obřízku (Pá, 8. 3. 2019 - 17:03)

doporučuje mnoho českých lékařů. Je k smíchu tvrdit, že kvůli penězům, třeba plastičtí chirurgové mají i tak plno práci. Oni nemusí shánět zákroky, spíš nestíhají. Nepíšu o obřízkách, ale zákrocích obecně, co provádějí. Obřízky nikoho neživí, leda jednu chorou mysl. Ta je obřízkama posedlá.

Tony (Pá, 8. 3. 2019 - 00:03)

Kacířský evangelikál by měl zkouknout toto video----------https://www.youtube.com/watch?v=vvTRoJMWN5A&fbclid=IwAR0EfxI4Nw6vHNgpbRVEpAy24APvJSvgq1BoatXw9bfwaPBfkQNWIq7FY1Q-------------------a co tam vidí, by si měl zapsat za uši.

luci (St, 6. 3. 2019 - 18:03)

Obřízka je budoucnosti zdravé společnosti

Eman (Pá, 8. 3. 2019 - 05:03)

Obřízkou za světový mír.

Tony (Pá, 8. 3. 2019 - 06:03)

Světový mír primárním násilím získat nelze.

EmaN (So, 9. 3. 2019 - 08:03)

jAKÉPAK NÁSILÍ? Kůžičková armáda nadšených dobrovolníkú se zasadí s obřezaným pérem v ruce za mír celého světa. Armáda spásy nakrmí chudý lid kůžičkovou polévkou.

Tony (St, 6. 3. 2019 - 22:03)

Nevěřím, že toto napsala pravá luci, kolik jich odtud uteklo, protože jim chorobný cirkumfetišista Zkoumal takto zneužil nick.

sardanapal* (St, 6. 3. 2019 - 20:03)

Ale to je nesmysl ...

Tony (Út, 5. 3. 2019 - 20:03)

Na konci měla být tečka a ne otazník.

Návštěvník (Út, 5. 3. 2019 - 20:03)

*Konečně moudříš, : jeho tělo - jeho věc *-----------------Jaké moudření? Tak se jmenuje můj projekt?---------- V jakém civilizovaném světě? On se tím ztotožnil s člověkem jeskynním?

Reklama

Přidat komentář