Reklama

Existuje Bůh?

6.3. (St, 6. 3. 2019 - 04:03)

Tajný svět financí i Vatikán má své finanční zdroje a tudíž je tajným správcem peněz většiny světových vládních vůdců, které má Vatikán na výplatní pásce.Důvodem je to, že když většina vládců světa získá moc, navštíví je úředník z Vatikánské banky, který jim předá bankovní knihu s astronomickým číslem (pro velké země miliarda dolarů a více, méně pro menší země). Pak jim je řečeno: „Vítejte ve světě bohatých“ co Tomáši.

Rakato (St, 6. 3. 2019 - 13:03)

Vítej, scifisto, jsi zde dobře.

7.3. (Čt, 7. 3. 2019 - 12:03)

Díky,cítím se zde jako doma.

6.3. (St, 6. 3. 2019 - 04:03)

Jistě nač kvůli Stvořiteli troškařit.

Rakato (Po, 4. 3. 2019 - 18:03)

Válka ale dnes zdaleka nemusí začít vědomně, proto, že někdo chce zabrat např. Gibraltar nebo Slezsko. Stačí špatné vyhodnocení radarových odrazů a jsme v hajzlu. Např. v roce 1983: https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/1187820-pred-29-lety-mohla-zacit-treti-svetova-valka-omylem
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hodně pravděpodobná je válka, která začně sice vědomě, ale zpočátku v ní nepůjde o zabírání území - to když se do ochrany pákistanského atomového arzenálu infiltrují islámští radikálové, nebo když to Irán vypustí na Izrael. Protože dnes už ani Američané nevěří, že Irán nevyvíjí atomové zbraně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozn.: Z války s muslimy, kteří se nastěhovali a nastěhují do Evropy, strach nemám. Ti to v Evropě převezmou demokraticky po gottwaldovsku.

?? (Út, 5. 3. 2019 - 10:03)

Mám dotaz.
Izrael bombardoval jaderné elektrárny v Iráku a v Sýrii. Zajímalo by mně proč to dělal? Atomovku jde vyrobit i bez jaderné elektrárny - takže to nemohla být obrana.

sardanapal* (Út, 5. 3. 2019 - 17:03)

Írán chce holt být na pozici Pákistánu , či Indie . Nukleární mocnost s velkým hlasem ... A jinak co se týká nějaké špinavé bomby , tak Írán by jí už dávno vlastnil , nebo spíš vlastní ...

?? (Út, 5. 3. 2019 - 19:03)

Já ale nepíši o Íránu - ptám se proč Izrael bombardoval elektrárny v Iráku a Sýrii. O Íránu nepadlo ani slovo.

Rakato (Út, 5. 3. 2019 - 21:03)

? Prevence.

?? (Čt, 7. 3. 2019 - 10:03)

Jaká prevence? Mám obavy, že Izrael si bombarduje, poškodí těch zemí průmysl a obyvatelstvo se nahrne k nám a co my s tím? To dělá cíleně, aby měl volné pole nebo co?

Rakato (Čt, 7. 3. 2019 - 14:03)

No tak trochu chápej situaci Izraele - jdou mu po krku skoro všechny muslimské státy. Od začátku existence bojuje o přežití. A největším nebezpečím pro něho jsou radioaktivní a chemické látky v rukou nepřátel. Stačí zamořit jeho malé území, a je v hajzlu. Dělá proti tomu aspoň to málo, co jde. Kvůli zničení jedné továrny se ekonomika země nepoloží.

Soros (Čt, 7. 3. 2019 - 14:03)

Dobrá taktika. Zničit základ průmyslu - aby nebyla elektřina . Soros založí u nás neziskovky - lidi se k nám nahrnou - nemusí dělat - mají se u nás dobře. My to všechno vyžereme a ještě u toho budeme ti pitomí rasisti.

Rakato (Čt, 7. 3. 2019 - 18:03)

Globální spiknutí proti Evropě je oblíbená teorie, ale fakt je, že kdyby Evropa hlídala své hranice jak má (viz vízový styk, viz Schengen), nepodepisovala asociální deklarace lidských práv a další iracionální dohody, tak by nás lidé z Asie a Afriky, mající zájem přisát se na evropský sociální systém, nezajímali. Svět se v jižní záda obrací.

?? (Čt, 7. 3. 2019 - 14:03)

Já píšu o jaderné elektrárně ne o továrně, jak chceš budovat průmysl bez elektřiny? Radioaktivní látky získáš i bez elektřiny. Bez elektřiny se ekonomika položí.

Rakato (Út, 5. 3. 2019 - 18:03)

Každý může mít špinavou bombu, i ty. O to je svět "zajímavější". A to se ani nebavíme o nechtěných průserech, které mohou nastat, jako jsou ty lidské (únik smrtícího viru z laboratoře, zdivočelé nanoroboty, vláda umělé inteligence) nebo přírodní (asteroid, supervulkán v Yellowstonu, přehrazení Golfského proudu tektonicky v Atlantském hřbetu, mocná erupce na Slunci).
Ale pravda, měli jsme štěstí, že šáha neporazil nějaký větší fanatik než Chomejní, Irán agresivně jen řeční.

sardanapal* (Út, 5. 3. 2019 - 18:03)

Našich patnáct tisíc "vysekaných" let je prostě pouhou kapkou v moři událostí , které se na naší Matičce Zemi mohly udát ...

Rakato (Út, 5. 3. 2019 - 12:03)

Souhlas. Klasická atomovka není jediné nebezpečí, plynoucí z radioaktivních materiálů. Svinstvo je i tzv. špinavá bomba s neobohaceným uranem, která zamořuje skoro navěky.
Írán vyrábí obohacený uran na klasickou atomovku už roky dodnes (naivní Američané kontinuální výrobu připustili nedávno a proto zrušili smlouvu), ale centrifugami to rychleji nejde.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jenže, atomové elektrárny v oblastech, zamořenými třeba ne rovnou teroristy, ale primitivním agresivním islámem, jsou nebezpečné vždycky.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sám se divím, že se odpalovacího zařízení v Pákistánu, který je zvlášť promořen fanatismem, už dávno nezmocnili islámští teroristé. Írán je stejně vážná hrozba, na východě máme nevyzpytatelného Kima... Jenže proč si kazit život takovými starostmi? Doporučuji ti proto urychleně se podívat na film „Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu“.

Cože? (Po, 4. 3. 2019 - 12:03)

Co to je za blbost? Proč my měl ten, kdo kritizuje biblické shity, vymýšlet řešení pro mezinárodní konflikty? Tím ať se zabývají politici. Mě zajímá praktická denní využitelnost náboženské literatury jako je korán, bible, atd., a ta je nulová. Jsou to zavádějící texty, které nic neřeší. A mezinárodní vztahy upravuje mezinárodní právo. To není můj džob. Starám se o sebe. Starej se taky o sebe a bude ti fajn. Čím více budeš strkat rypák do cizích věcí, tím budeš jen otravná/ý.

4.3. (Po, 4. 3. 2019 - 18:03)

Mě zajímá praktická denní využitelnost náboženské literatury,člověče to není vůbec špatný.

Návštěvník (Po, 4. 3. 2019 - 16:03)

Nazývat prastaré písemné artefakty sahající až do doby starých Sumerů shity nesvědčí o tvé inteligenci, připomíná to ničení prastarých artefaktů muslimskými fanatiky.
Dnes už se to tak nebere - pokud vím tak v současnosti křesťané bombardovali křesťany v zájmu muslimů - humanitární bombardování.
Jinak z nového zákona se mně líbí - komu se nechce pracovat ať nejí - tím by se měli řídit neziskovky

Reklama

Přidat komentář