Reklama

!!!Bisexualky!!!

Návštěvník (Pá, 10. 9. 2021 - 18:09)

Jó, erotika a sex, neznají meze.

Kamil (So, 11. 9. 2021 - 10:09)

Ale je to tak správně, nebo není? Co může být krásnějšího a příjemnějšího? Pro někoho asi střílení a výbuchy s potoky krve, ale to je zvrácenost. Sice dělají ze sexu to nejhorší, ale kdo jednou zažil tu slast, tak snad už nikdy jinak. Rozhodně lepší sex holky s holkou a nebo každý s každou a je jedno, kolik jich bude ne kupě, bez žárlivých výstupů, než dělat scény, jak to pohoršuje od dětí až po důchodce a neustálé zakazování a cenzurování. Jo, aha, oni by se lidi měli rádi a to nesmíme dopustit, tak rychle zakazovat a cenzurovat.

Návštěvník (Čt, 9. 9. 2021 - 07:09)

Ženy mají mezi sebou hezký a vzrušující sex. Když jsem ho vídával, tak, pokud jsem nebyl pozván, jsem se vždy krásně udělal rukou.

Petra (St, 8. 9. 2021 - 06:09)

Mám dceru. Zhruba od 10 let začla masurbovat. Ve 13 chodila se 14letim klukem. Chodili knám její kamarádi i kamarádki. Stalo se to jednou o prázdninách. Přišla jsem spráce domů skoro o čtiři hodiny dříve. Už v přecíny jsem zahlédla klučičí a holčičí boty. Tak že jsem věděla že mâ dcera návštěvu. To bylo už dceři 15. Když jsem si odližila a převlékla do domácího. Šla jsem kolem pokoje dcery a zaslechla jsem jak řìká ať se ukáže. Dveře byli pootevřené a tak jsem nahlédla.
Holky seděli na postely a pŕednima stál její kluk, který se začal slíkat. Zachvilku přednima stál nahej a hned na holky teť vy. Holky se posupně taky slékly a pak tam byli všici tři nazí. Dcera její kluk a kamarádka. Holky samozřejmě ned na něj ať si ho začne honit. Řrkl jen pod podmínkou že se budou líbat a osahávat se. Holky na nic nečekali a začli se vášnivě líbat. Rukama si osahávaly prsa a olizovali si bradavky a osahávaly se mezi nohama. Kluk se začal honit. Čůrák mu trčel jak sloup. Pak se holky pustily a přitáhly si kluka blíž. Obě muho začli olizovat a postupně mu ho vykouřili. Holky si hladily svoje kundičky. Pak jim kluk řek že už bude. Znova si ho uchopil a holky dali hlavy k sobě a otevřeliy pusu. Vtom to zněho vystříklo a semeno dopadávalo na jejich obličej a do pusy. Když se vyprázdnil, ěště mu ho holky pokouřily. Pak se holky začli spolu líbat a olizovali jedné, druhé semeno. Pak si holky lehly a začli se spolu mazlit. Hladily se a pak přešli na 69. Orgazmus prožily skoro suočasné. Kluk je sledoval a přitom si ho honil. Když byl zas schopen tak si nasadil kondom dcera ležela a kámoška jí lízala. Kluk pak ze zadu přišel ke kámošce a strčil jí čůráka do kundy a už jí mrdal. Dceři to nijak nevadilo že šuká jinou. Pak se holky vystřídaly a jebal dceru. Nakonec si holky lehly na sebe a on střídal dirky. Chvíly šukal kamarádku a pak dceru. Měl krásné obě dirky nad sebou. Když ho naněj zase přišlo, rychle ho vyndal, dundal kondom a začal jim stříkat kundičky. Když měl prázdno, začal je postupně lízat až do samého vrcholu. To jsem měla doslova úplní mokro mezi nohama. Co se dělo dál nevím, poněvač jsem potichu odešla. Šla jsem do lesa a tam jsem se udělala. Když jsem přišla domu v hodině kdy chodívám návštěva tam eště byla. Dcera mě hned přivítala. Zahlédla jsem i je ale byli už oblečeni a že jsou akorát na odchodu. Když jsem pak vstoupila do jejího pokoje vše bylo uklizeno ale cítila jsem tam semeno a sekret z kundyčky. Jen jsem otevřela okno do kořán abych to vyvětrala a šla dělat večeři. Postupně jsem zjistila že to dělaj všichni tři současně a někdy to dělaja jen s klukem a jindy zas jen z holkou. Povim vám trochu jsem jí tu holku záviděla

Návštěvník (St, 8. 9. 2021 - 14:09)

Chodím s holkou už přes rok a ta si tenkrát taky přivedla kamarádku a oznámila mi, že s ní chodí už hodně dlouho a dělají to spolu. A tak chodím od té doby i s tou její kamarádkou. Šukám obě a když nemám čas, tak si vystačí sami. Když chtěly holky zkusit sendvič a další praktiky, kde je potřeba víc kluků, tak jsem přivedl svoje kamarády. Sex na mnoho způsobů je paráda a hezky si ho užíváme.

Návštěvník (St, 8. 9. 2021 - 07:09)

To je jako scénář pro pornofilm. Mám se ženami dost zkušeností a troufnu si tvrdit, většina žen, je tak trošku, některé více, bisexuálních. Když v pravěku muži trávily celé dny na lovu, musely se nějak utěšovat a tak to mají v genech. Stalo se, že jsem točil matku a dceru a když jsem si potřeboval odpočinout, vyzval jsem je aby se daly do sebe, bez okolků poslechly. Jednou jsem měl vyzvednout dvě kolegyně na hotelu. V recepci nebyly, tak jsem šel na pokoj. Byly v sobě tak zabrané, že se mne ani nevšimly. Ohlásil jsem se ptákem a přivítaly to s nadšením. Udělali jsme si dost dlouhé kolečko kvalitního sexu. Manželka si brávala na noc kamarádku. Ony v ložnici, já v obýváku. Poznal jsem sténání ženy, které vydávala při při mém lízání. Jednou jsem tam vlítnul, její kamarádka, jak nad ní klečela, měla kundu v ideální poloze, jakoby mne čekala. Bez odporu jsem si jí vzal ze zadu. Měla hlasitý orgamus. Mé semeno dopadlo na tělo manželky. Uspokojený jsem odešel. Ráno při snídaní jsem se ptal jak se vyspaly. Že prý normálně. Jednou se mi stalo, že mne mezi sebe dvě bývalky nepřijaly. S oběma jsem postupně souložil a dokonale je uspokojil. Něco mi na nich vadilo, (jedna měla moc malou pochvu a druhá mne při sexu poškrábala a ocucflekovala). Tak jsem jim "zahnul" s třetí. Pozvaly si mne na mejdan a když se to rozjelo, tak jsem se mohl jen dívat a honit. Jejich pomsta za to, že jsem jimi pohrdl. Ženy jsou záhadné a prroto lákavé. Nikdy nevíte čím vás překvapí.

Návštěvník (St, 8. 9. 2021 - 07:09)

To jsou pohádky a jeste jak když to píše dítě.

Návštěvník (Út, 7. 9. 2021 - 21:09)

Asi bych tu rád našel ženu která ráda masturbuje,ideálně kdybys byla L orientace.Já část života žil právě s L a moc mě L.orientace vzrušuje, Mě Je 57/175/78.Ženu bych rád štíhlou nebo plnoští[email protected].

Vendula (Út, 2. 2. 2021 - 06:02)

Opcas knam zavita ma nejlepsi kamaradka a nekdy i prespi.Mivame slolu intimni zivot.Ziju s partnerem kteremu to nevadi.Naopak se knam i prida.Ani trochu mi nevadi ze sni suka a ze do ni strika.A ani kamoska to nerezi.Ani nevim kolikrat byl vni a kolikrat ve me.Nikdo na nikoho nezarli.

Veronika 28 a … (Čt, 1. 4. 2021 - 21:04)

strasne moc me zajima ta tvoje cubinka cici. verca

Veronika 28 a … (Čt, 1. 4. 2021 - 21:04)

strasne moc me zajima ta tvoje cubinka cici. verca

Michal 19 (Út, 2. 2. 2021 - 19:02)

Správně pořešeno, není důvod z toho dělat problém a žárlit jak debil. S mojí přítelkyní a její kamarádkou děláme to samé a naprostá pohodička a krásné souznění nás třech. Bydlíme spolu a tak jsem byl s kamarádkou už kolikrát i sám a vždy jsme si užívali sex. Přítelkyni nic nevadí, jak má kdo čas, tak spolu šukáme bez nějakých žárlivých keců a dělání si čárek. Na sex by stejně jednou došlo a tak proč kolem toho dělat nějaká omezení, dělali jsme to spolu ve třech i před tím, než jsme sehnali byt.

Soňa (Ne, 10. 5. 2020 - 12:05)

Jak na ni? Mám přítelkyni lesbičku a přítele a žijeme spolu takto ve třech. Když se přítel přidá do trojky, tak ona odmítá líbání s ním, přesvědčila jsem ji, aby mu ho honila a kouřila a nechá se od něho vylízat, ale odmítá, aby ji ho do ní zasunul. Dává absolutně přednost umělému. Jak ji mám přesvědčit a nebo ta orientace je prostě taková, že to nepřipustí? S ní si to užívám na plno a s přítelem taky, a rozhodně dávám přednost zasunutí skutečného. Ale zase se mi líbí, když si vezme připínacího a jdou do mě oba společně. Chtěla bych, aby to poznala také, jaké to je, ale brání se tomu. Tak ji to dělám připínacím a druhým v ruce, ale už mám objednaný připínací pro oba otvory. Chtěla bych, aby ji to přítel dělal, ale jak na ni, proč má radši umělou náhradu? Asi mám moc velké požadavky a nerada bych vztah nějak zničila.

Jiří vcala (Po, 29. 7. 2019 - 22:07)

Jirka mám ho dvacet centimetrů chci vosukat doktorku můžou být i dvě ženy které chtějí

Pepe (St, 6. 3. 2019 - 23:03)

Bisexuálky ? Ale z hecu se v hospodě začala líbat moje žena a naší kamarádkou.bylo to pěkný a myslím že to vzrušilo vsechny.A mě se za nějaký čas podařilo té kamarádce tam šáhnout,ale víc nechtěla. Tak kdo ví .....

Jana Š (Po, 11. 3. 2019 - 14:03)

Vám chlapům se to líbí. Zkoušej to pomalu dál a třeba budeš mít pěknou trojku. Chce to jen, aby to ty dvě braly tak jako v pohodě a užívali si to bez žárlení. Já to mám taky ráda, když přijde kamarádka, tak spolu začneme a mého přítele to tak nažhaví, že když se potom přidá, tak je s ním sex mnohem lepší. S kamarádkou se bereme už spíš jako velmi dobré přítelkyně. A toho mého chlapa má kdykoliv k dispozici bez nějakého mého žárlení. Takhle je to nutné brát, prostě na volno a v pohodě. Když někam odjedu, tak se mě o něj stará se vším všudy, když přijdu dlouho domů, tak spolu spokojeně odfuňují v posteli a tak k nim vlezu do vyhřátého. No prostě skvělé, jen aby to vydrželo. Rozhodně nehodlám dělat čárky, kolikrát ho strčil do ní a kolikrát do mě a podobně. To by byl konec vztahu, kamarádce to je taky jedno, kolikrát bylo čeho a přítel je rád, že to má takhle. Který chlap ne že?

Alena (So, 9. 2. 2019 - 22:02)

Polyamorie je v pohodě, když si všichni uvědomí, kdo jsou a vzdají se žárlivosti a malichernosti. Dnes je takový svět, že to je naopak dobrá cesta jak vychovat děti a udržet rodinu. Než jsme se dali dohromady s jiným manželským párem, málem jsme se rozvedli, protože zamilování už odešlo a přišli starosti. A na dovče jsme poznali jiný pár s dětmi, který měl karavan vedle nás a ani jsme nevěděli, jak se stalo, že děti spali v jednom karavanu a my se spolu milovali v tom druhém. Obě holky jsme trošku bi, tak jsme to zkusili i spolu a chlapi jsou oba heteráci, tak je to v klidu. A dnes už tři roky žijeme v domě, co jsme zdědili a opravili společně. Nedá se ani popsat, jak je to úžasné. Chlapi spolu začali i podnikat a všichni se večer těšíme domů. Když totiž vidíte, jak se vedle vás milují, jste také vzrušení a začnete taky a dělá to úplně úžasnou náladu. A vždy někdo odveze děti, udělá snídani, nakoupí pro všechny, je to prostě sen.

Hanz (So, 2. 3. 2019 - 07:03)

A co na to vase deti ?

Boh. (Ne, 10. 2. 2019 - 08:02)

Jak z pohádky, taky bych to tak bral, ale ne s tou mojí manželkou, to by byl obrovský problém a rychlý konec.

S (Ne, 13. 9. 2015 - 13:09)

Čím víc názorů, tím...cizí ženou něco nového vyzkoušet,proč ne,ale se společnou známou,kamarádkou,tak toho bych se bála.Nešla bych do toho.

Reklama

Přidat komentář