Reklama

Obřízka

Tony (Po, 4. 3. 2019 - 23:03)

Na to kontruju svým rozborem v rubrice: ---CIRKUMFETIŠISTICKÉ BLOGY NA ČESKÉM INTERNETU------------https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/obrizka-proc-by-ne/

lékař (Po, 4. 3. 2019 - 22:03)

Obřízka určitě ano, říká plastický chirurg. Omezuje šíření HIV i rakoviny https://www.ctidoma.cz/zdravi/2019-01-25-obrizka-urcite-ano-rika-plasticky-chirurg-omezuje-sireni-hiv-i-rakoviny-47153

Tony (Út, 5. 3. 2019 - 00:03)

Znám původní text MUDr Lukáše Frajera. V tomto demagogickém cirkumfetišistickém článku je to převráceno zcela na hlavu.

Tony (Po, 4. 3. 2019 - 23:03)

Plastický chirurg, který na vopižlávání rejžuje a je tak ve střetu zájmů, tak bude samozřejmě obhajovat takové nesmysle.

ObřízkaProVšechny (Út, 5. 3. 2019 - 02:03)

On je veliký rozdíl mezi obřízkou z nouze tedy, jak píšeš opilce - staré tety z důvodu "cukřice" , kdy tě vopižlá městskej urolog za prachy daňových poplatníků nebo estetická obřízka "cukrouše" za jeho prachy, kdy ho zkrášlí plastický chirurg z estetického důvodu, aby pak takové tety jako ty, si mohli na Džbánu hlavu ukroutit! JAKO ADAM - Justin Bieber ukázal obřezaný penis.

Tony (Po, 4. 3. 2019 - 00:03)

Z neviditelného čokla k tomu papežovi:-------------------------Postoj tzv. levicových liberálů/neomarxistů je v tuto chvíli obrovským problémem. Tito lidé jsou ochotni kvůli svému egu odstartovat stěhování národů se všemi válečnými hrůzami, které takový proces nutně provází. Chtějí být totiž dobří a morální. Dobrý pocit ze sebe sama je pro ně důležitější než to, co svým jednáním mohou způsobit. Zajímavým způsobem tento postoj vyjádřil papež František: Bezpečnost jednotlivců je prý důležitější než bezpečnost národů. Ovšem národy se skládají z jednotlivců, takže tento krásný morální apel je prázdnou skořápkou, jinak též řečeno blábolem. Rezignujeme-li na bezpečnost národů, určitě tím neučiníme svět bezpečnějším místem.

Adam VotrubaPostoj tzv. levicových liberálů/neomarxistů je v tuto chvíli obrovským problémem. Tito lidé jsou ochotni kvůli svému egu odstartovat stěhování národů se všemi válečnými hrůzami, které takový proces nutně provází. Chtějí být totiž dobří a morální. Dobrý pocit ze sebe sama je pro ně důležitější než to, co svým jednáním mohou způsobit. Zajímavým způsobem tento postoj vyjádřil papež František: Bezpečnost jednotlivců je prý důležitější než bezpečnost národů. Ovšem národy se skládají z jednotlivců, takže tento krásný morální apel je prázdnou skořápkou, jinak též řečeno blábolem. Rezignujeme-li na bezpečnost národů, určitě tím neučiníme svět bezpečnějším místem.-----------------------

Adam Votruba

musím (Ne, 3. 3. 2019 - 23:03)

se zastat Mons Halíka, je ve vážnosti mezi biskupy, kteří se na něj odkazují při kázání, svého času např. biskup Radkovský, nyní již na penzi. Cení si ho i Vatikát, jinak by ho nejmenoval prelátem. V Argentině se za zvolení současného papeže modlili evangelikálové, tak jsem to četl. O letničních tam nic nebylo. Jinak cituj si paragrafy, nepadnu před tím na zadek. Ono si to chce taky přečíst, pak si i všímat toho, jak soudy soudí. Soudy se řídí zákony ne tvojí zapšklostí, pak jsou vázány i judikáty soudů vyššího stupně. Pokud např. nikoho nejmenuji, pouze zmíním něčí nežádoucí způsoby, toto je těžko napadnutelné. Já to vím, jsi udavačská sketa, v minulých příspěvcích jsi psal reakci na udavačství, to ti zkrátka nevadí. Běž si udávat, policie to odloží, nebude řešit spory hospodského typu, kde si dva opilci nadávají. Aby kvůli tomu nasazovali techniku a řešili IP adresy přes Tor, tak proč by do toho investovali obrovské síly a prostředky s nejistým výsledkem. Navíc, pokud by někdo přiřkl, že jsem napsal jeden odstavec, tak to neznamená, že jsem psal jiný příspěvek. Že ty neumíš poznat, co kdo píše, tak to je tvůj problém. Ano, tady přes Tor píšou aspoň tři lidé, možná víc, když četli tvé reakce. Pak ještě volat jazykové experty, aby určovali, co kdo psal. Jenže oni leda řeknou, že pravděpodobně to psal ten a ten, styl podobný jako v příspěvcích x,y, z. Nakonec ty sám cituješ z cizích příspěvků, kopíruješ to, ani já sám pak nepoznám, co jsem psal. Víš, oni existují i hotspoty, sám se přes to připojuješ taky. Třeba připojení přes Tor někde z kavárny nebo tramvaje, tak pak urči koncovou ip adresu - a co z toho. Jakýsi redaktor vyprovokoval policii, udání dal Microsoft. Policie řekla, že autor je neurčitelný, jelikož v redakci bylo více počítačů. Nebo tak, když udělá někdo nehodu mým autem, tak stačí říci řídila osoba blízká, ne já. Kdo řídil nepovím. A nikdo není postižitelný, pokud není třeba foto, kde by šla rozpoznat tvář.U toho microsoftu šlo o byznys zájem, stejně nic nevyřešili. Tady by se na to z vysoka vykašlali. Pak se i blbě h ledá, přes týden třeba nepíšu, až o víkendu, nebo za dva týdny... Asi na neprokázané pomluvy nasadí armádu dektektivů - IT expertů. Ha ha. Pak by stačilo vzít tvoje označkované příspěvky, kde je urážek plno. Tvé nadávání do úchylů od tebe mi je ukradené, ale soud by přihlédl k tomu, jak sám pomlouváš a dehonestuješ druhé. Postupovali i tak u knížáka, natož u tebe.

Tony (Po, 4. 3. 2019 - 00:03)

Pokrytecký evangelikále, mé psaní jsou pouze reakce na tvé a Zkoumalovo soustavné napadání, když už tu admin neumí udělat pořádek, o čež jsem ho nesčíslně žádal. Jenže, kromě normální Luci a velmi zřídkavě Steva sem už stejně nikdo normální nepříjde, takže za těchto okolností stejně řadím tvoje a Zkoumalovo napadání mé osoby do kategorie -----------SEDÍM SI TAK U CESTY A PINDÁM, A PINDÁM, A PINDÁM.

Tony (Ne, 3. 3. 2019 - 22:03)

*Tento papež je vynikající člověk. Ano, evangelikálové v jeho zemi se modlili, aby se on stal papežem.Neříkám, že beru vše, co říká, v něčem je poplatný katolicismu. Vážím si ale jeho víry, opravdovosti, skromnosti. A s neřádstvy, pokrytectvím a nemravností začal něco opravdu dělat. Papež Benedikt asi nebyl špatný, ale už byl moc starý a neměl asi dosti sil. Nevím. neměl bys Františka zostouzet, nesaháš mu po kotníky. Nebo si vezmi příklad z Mons. Halíka, to je význačný teolog, znají ho i ve Vatikánu.*------------------ Pokud vím, tak v Argentině to jsou letničáři a ne evangelikálové. I když s těmi pedofily mu to schvaluju, tak to, že jde na ruku muslimům a zcela přehlíží pronásledované křesťany skousnout nemohu.------------A Halík, už od roku 1900 vím, že je to těžký okultista, který by se za normálních okolností nikdy knězem nestal. Trpí těžkou mitrózou ale není mu to nic platné. Proto přemítal o prezidentství na co může při přímé volbě též zapomenout.

Tony (Ne, 3. 3. 2019 - 22:03)

*Ano, na mimino jsem nahlédl, někde ty stránky jsou výhradně od tebe, max. jeden dva příspěvky od ostatních. Divím se, že ti tam nezrušili registraci nebo nedali zákaz psát jako tady. Jsi agresivní hulvát, mě to je celkem jedno, tvé nadávání, to beru jak kdyby mi nadával nějaký opilec nebo zanedbaný bezdomovec.*--------------------------Na tom emiminu hodně žen stojí při mně, ta bigotní ujetá Hana o nich napsala, že jsou mdlého rozumu. Jinak se zase vyjadřuješ manipulativně, nepranýřuju všechny matky a všechny lékaře ale jen některé. Mé věcné příspěvky vůbec nejsou spamy, tak to pouze křivě nazývají agresivní cirkumfetišisté jako ty. Nikdy jsem se nevyjadřoval hulvátsky, ani dříve tu na doktorce, než jsem k tomu byl zdejšími agresivními cirkumfetišisty dohnán.

Tony (Ne, 3. 3. 2019 - 22:03)

*Ty tvoje stránky, kam odkazuješ, to je pěkná úchylárna, jestli jsi to nepromazal, tak teda fuj. Dej to k soudu, jen aby si neposvítili policisti a soudci na tebe. Třeba z toho mravnostního. Někdo tu zmínil Nováka, víš, z veřejných zdrojů bys mohl vědět, že to je ten, co se vzbudil, když mu pan farář třel ve spánku úd. Lidově řečeno, při spaní mu začal honit ptáka. Jiné ministranky k tomu zas pan páter naváděl, pan arcibiskup Graubner ho překládal. Vždy sepsuli rodiče, že neprávem obviňují důstojného pána, až to pak bylo neúnosné, tak ho přeložili do jiné obce, kde dělal totéž. *-----------------Na mých stránkách nic závadného není, jde pouze o překlady ze zahraničních zdrojů. Případ Novák mi zcela unikl, v novinách jsem to nečetl, televizi nevlastním a také na internetu mohu něco přehlédnout. To, že se to tutlalo, byla běžná církevní praktika, slyšel jsem o bratrovi jednoho z našich biskupů, který je farářem, že měl také takový lapsus a ututlalo se to. Já nic takového nikdy neprovedl.

Tony (Ne, 3. 3. 2019 - 22:03)

*Přitom sám jsi zažil podobné, maminka se o tebe musela starat sama, čekal bych trochu empatie k ženám.* ------------------------O mě a mého mladšího bratra se takto odmala starala prababička. Když v mých deseti letech zemřela, tak mé dětství hodně ztěžklo. Nenapadej mě jalově, že nemám úctu k ženám. Naopak, drtivé většiny českých matek si vážím.

tak (So, 2. 3. 2019 - 23:03)

odpovídám Matesovi a zase se tam nacpe někdo, kdo se pasoval za moderátora všech diskuzí o obřízce. Nikdo se ho neptal, co se do toho plete. Jinak se zdá, že za jeho štvaním proti obřízkám je skrytá nenávist vůči ženám.

Mates (So, 2. 3. 2019 - 16:03)

A podotýkám, že celá rodina jsme vyznáním katolíci...evangelíky respektuji a nesmírně si jich vážím...stejnětak respektuji i všechna ostatní nekřesťanská náboženství. Nechápu ty debaty o kacířství a o tom co je ohledně obřízky v Písmu. Toto beru výhradně jako zdravotní problém, né náboženský.

tak (So, 2. 3. 2019 - 17:03)

zčásti má obřízka tradici náboženskou a je třeba to respektovat. Pak tu ovšem před lety byla jedna paní, která dopřála obřízku svému synovi jednak kvůli úzké předkožce, potom i kvůli tomu, aby omezila jeho masturbaci, kterou on nezvládal a jí se to nelíbilo - z důvodu víry. Co vím, tak na obřízku šel dobrovolně, nebylo to proti jeho vůli. Takoví tu mají psát, ne štváči, co sami nemají zkušenost.

Tony (So, 2. 3. 2019 - 17:03)

Evangelikále lžeš. Ta bigotní sem přišla a scháněla se po jistém kloboučku, na kterém by mu tu předkožku nití zaškrtila sama doma a ta kůžička by mu upadla. Jenže tu narazila na mě. On tu předkožku vůbec zúženou neměl, nakonec ji musel nosit stařenou trvale vzadu. Až nakonec ta nána našla doktorku, která udělala podvod na pojišťovně, tak tu měl spočítané. Pak tu předkožku musel zase nosit pár týdnů na žaludu, aby šla lépe obřezat. To té náně nebylo málo, nabádala tu ostatní matky, jak udělat ten podvod na pojišťovnu. Udělala však chybu, dala tu svůj email, z kterého bylo vidět její jméno. Když jsem jí pohrozil udáním na Policii ČR, tak se odsud zdejchla a přestala tu obtěžovat. Evidentně se svému synovi a ostatním chlapcům mstila. Mrazí mne v zádech, když vidím, jak někteří takto nechutně zacházejí se svým dítětem.

Mates (So, 2. 3. 2019 - 16:03)

Myslím si, že ženy - matky obřízku svých synů podporují podvědomě prostě proto, aby ten kluk, až vyroste se líbil jeho vlastní partnerce. Každý rodič chce ať už vědomě nebo nevědomě pro své dítě to nejlepší, aby v něčem oproti ostatním vynikalo, bylo vyjímečné. Moje mamka také uvítala, když jsem ji už v dospělém a plnoletém věku oznámil, že se nechám obřezat...a v tomto záměru mě podporovala.... Třebaže, když jsem byl dítě jí to možná přišlo dost brutální a věčně problémy s předkožkou se snažila léčit mastičkami a bylinkami. Velké překvapení bylo, když za mnou potom přišla moje ségra a s úsměvem se ptala se co a jak..jaké to je atd..má první reakce byla jestli její partner má nějaké problémy? Ona že nemá, ale že až budou mít děti, že by je nechala obřezat.....prostě si myslím, že i ona podvědomě chce, aby její děti byli v něčem vyjímečné..... Já ji řekl, že v případě, kdyby měli sebemenší problém to můžu jenom doporučit...aspoň se nebude nějaký synoveček trápit celé dětství madtičkami jako já....svému dítěti (až nějaké budu mít) bych to taky hned nechal udělat...v případě jakýchkoliv problémů....jinak ne.

ano, (So, 2. 3. 2019 - 16:03)

dosti matek nedá své synky obřezat, protože jim to přijde bolestivé. Přitom záběry z Filipín ukazují, že ve skutečnosti to je banální zákrok, po kterém kluk jde odpoledne se koupat do moře. Samozřejmě předtím mu to sestřička přelepila leukoplastí. Z útlocitu tak radši syny dlouhá leta trápí, aby to snad nebolelo. Kluk musí po doktorech, o problému ví sestra, mnohdy i širší okolí. Vyřešit to jednou a radikálně, to je pro kluka vysvobození. Stejně pak se nechává obřezat v dospělosti, mnohdy kvůli tomu má odložený začátek sexuálního života a bojí se i nevazovat vztahy. To je skutečné trauma. Obřezaní si užívají sexu stejně jako neobřezaní, nebo spíš lépe. Rozdíly jsou v zásadě malé. Ale ano, může být někdo, kdo je obřezaný a má nějaké potíže typu nejde mu dosáhnout orgasmus ap. Jenže tyhle potíže v určitém procentu mají i muži bez obřízky. Neexistuje studie, která by stanovila, že ty potíže u neobřezaných neexistují, ale o obřezaných ano. Leda to je v propagandě, tj výmyslech a lživé manipulace protiobřízkových aktivistů, tj. štváčů. Třetina mužů na světě je obřezaná, takže udělat studii by nebyl problém. Ti aktivističtí lháři tvrdí, že jejich lži jsou vědecky podložené. Přitom zrovna jeden takový aktivista spamuje svými příspěvky jakékoli diskuzní forum na téma obřízky, celkem masivně napadá doporučení a rady lékařů nebo stanovenou léčbu. On to totiž ví lépe. Jen se divím, že když měl dvakrát úraz, tak ani v jednom případě se neléčil u nějakých aktivistů, ale byl pěkně v nemocnici. Protože sám ví, že nějaký tlachal a lhář by mu svými žvásty nijak nepomohl. Je to známý fakt, že esteticky většina žen obřízku ocení. Dosti mužů dnes chodí dnes na zákrok čistě kvůli estetické stránce, nemají vůbec problémy ve smyslu nejde to přetáhnout, nebo dokonce po přetažení jde jen obtíženě vrátit zpět, nebo sice jde přetahovat, ale při styku jako bych vzadu měl škrticí kroužek ap.

Tony (So, 2. 3. 2019 - 17:03)

Evangelikále, tvé zvrácené nečisté cirkumfetišistické srdce nemá vůbec soucit s těmi, kterým ten zásah poničila sexuální život nebo kvůli němu trpí psychickou újmu. Sám obřezané srdce nemáš a tak ve své úchylnosti horuješ pro obřízku těla----------sám to okopčím jeden z příspěvků, kterými u mě začalo před pěti lety ovrácení se od cirkumfetišismu, jehož satanskému původu jsem přišel na kloub.......................................novel2007:
Anarxik: 1) Nic o obrizce nevis, 2) Jsi zena a nemuzes to posoudit z muzskeho pohledu, 3) Ja jsem muz, ktery obrizku podstoupil v dospelosti a dobrovolne, takze muzu posoudit ... a rikam, ze je to opravdu brutalni rozdil v prozitku - po obrizce skoro nic, proto delsi vydrz. Nejsem sam, existuje rada vedeckych studii, ktere to dokazuji. 4) Vetsina chlapu, co tady chodi byli obrezani ze zdravotnich duvodu, proto nemuzou srovnat, 5) Obrizka v USA je spise byznys, vsak uz procenta obrezanych v USA klesaji. ... Tak tu prosimte netvrd nesmysly, kterym nerozumis.--------------------------------------------------------

A nyní profil toho dotyčného:

Muž z Moravskoslezského kraje, kolem 30 let

Nechal jsem se obrezat jen kvuli vam, holkam, a pripravit se tak temer o veskery prozitek ze sexu, protoze se vam to libi, a mate rady obrezane muze. Doufam, ze to alespon nektera z vas oceni

Tony (So, 2. 3. 2019 - 13:03)

To nebylo kvůli masturbaci jako takové. To už jsem věděl, že existují muži, kterým ta obřízka zničila sexuální život a mnohdy je u takových mužů přes hodinu trvající masturbace jediný způsob, jak dosáhnout orgasmu -------něco to vokopčím..................... Obřízka nejen odstraňuje tkáň bohatou na nervová zakončení ale též 50% kůže penisu, na které jsou ta nejcitlivější nervová zakončení. Holý žalud je při tom také navíc zkeratinizován, což ještě více snižuje sexuální citlivost. Mnozí obřezaní muži v Awakeningsově studii hlásili, že je znecitlivění po obřízce donutilo, aby vzdali nebo vynechali jemnější zábavu při předehře a okamžitě začli s vlastním pohlavním stykem, z čehož měli silnější stimulaci. Často při sexuálním styku bušili a potřebovali extrémně násilné, mnohdy i bolestivé impulzy, aby byli dostatečně stimulováni, aby měli potěšení a také, aby vůbec dosáhli orgasmu. Jiní muži uvedli, že se často potřebují uchylovat k praktikám, které jim poskytují silnější stimulaci než vlastní pohlavní styk - například orální sex, anální sex nebo masturbace a že se snaží kompenzovat sníženou kvalitu sexuálních zkušeností množstvím a tak že mají nutkavé sexuální chování, které je vede k promiskuitě.------------- Viktoriánská puritánská svévole a mrzačení pohlavních orgánů v rozporu SZ přineslo své ovoce - naprostý morální rozvrat nejprve americké a pak i západoevropské společnosti, vzestup homosexualismu - dnes je moderní, pokud heterosexuální muž žije bisexuálně, genderismu s výmyslem, že existuje až třicet pohlaví a všech jiných zvráceností. To je ovocem svévolného zavedení mrzačení pohlavních orgánů - obřízky.

Reklama

Přidat komentář