Reklama

Obřízka

ano, (So, 2. 3. 2019 - 16:03)

dosti matek nedá své synky obřezat, protože jim to přijde bolestivé. Přitom záběry z Filipín ukazují, že ve skutečnosti to je banální zákrok, po kterém kluk jde odpoledne se koupat do moře. Samozřejmě předtím mu to sestřička přelepila leukoplastí. Z útlocitu tak radši syny dlouhá leta trápí, aby to snad nebolelo. Kluk musí po doktorech, o problému ví sestra, mnohdy i širší okolí. Vyřešit to jednou a radikálně, to je pro kluka vysvobození. Stejně pak se nechává obřezat v dospělosti, mnohdy kvůli tomu má odložený začátek sexuálního života a bojí se i nevazovat vztahy. To je skutečné trauma. Obřezaní si užívají sexu stejně jako neobřezaní, nebo spíš lépe. Rozdíly jsou v zásadě malé. Ale ano, může být někdo, kdo je obřezaný a má nějaké potíže typu nejde mu dosáhnout orgasmus ap. Jenže tyhle potíže v určitém procentu mají i muži bez obřízky. Neexistuje studie, která by stanovila, že ty potíže u neobřezaných neexistují, ale o obřezaných ano. Leda to je v propagandě, tj výmyslech a lživé manipulace protiobřízkových aktivistů, tj. štváčů. Třetina mužů na světě je obřezaná, takže udělat studii by nebyl problém. Ti aktivističtí lháři tvrdí, že jejich lži jsou vědecky podložené. Přitom zrovna jeden takový aktivista spamuje svými příspěvky jakékoli diskuzní forum na téma obřízky, celkem masivně napadá doporučení a rady lékařů nebo stanovenou léčbu. On to totiž ví lépe. Jen se divím, že když měl dvakrát úraz, tak ani v jednom případě se neléčil u nějakých aktivistů, ale byl pěkně v nemocnici. Protože sám ví, že nějaký tlachal a lhář by mu svými žvásty nijak nepomohl. Je to známý fakt, že esteticky většina žen obřízku ocení. Dosti mužů dnes chodí dnes na zákrok čistě kvůli estetické stránce, nemají vůbec problémy ve smyslu nejde to přetáhnout, nebo dokonce po přetažení jde jen obtíženě vrátit zpět, nebo sice jde přetahovat, ale při styku jako bych vzadu měl škrticí kroužek ap.

Tony (So, 2. 3. 2019 - 17:03)

Evangelikále, tvé zvrácené nečisté cirkumfetišistické srdce nemá vůbec soucit s těmi, kterým ten zásah poničila sexuální život nebo kvůli němu trpí psychickou újmu. Sám obřezané srdce nemáš a tak ve své úchylnosti horuješ pro obřízku těla----------sám to okopčím jeden z příspěvků, kterými u mě začalo před pěti lety ovrácení se od cirkumfetišismu, jehož satanskému původu jsem přišel na kloub.......................................novel2007:
Anarxik: 1) Nic o obrizce nevis, 2) Jsi zena a nemuzes to posoudit z muzskeho pohledu, 3) Ja jsem muz, ktery obrizku podstoupil v dospelosti a dobrovolne, takze muzu posoudit ... a rikam, ze je to opravdu brutalni rozdil v prozitku - po obrizce skoro nic, proto delsi vydrz. Nejsem sam, existuje rada vedeckych studii, ktere to dokazuji. 4) Vetsina chlapu, co tady chodi byli obrezani ze zdravotnich duvodu, proto nemuzou srovnat, 5) Obrizka v USA je spise byznys, vsak uz procenta obrezanych v USA klesaji. ... Tak tu prosimte netvrd nesmysly, kterym nerozumis.--------------------------------------------------------

A nyní profil toho dotyčného:

Muž z Moravskoslezského kraje, kolem 30 let

Nechal jsem se obrezat jen kvuli vam, holkam, a pripravit se tak temer o veskery prozitek ze sexu, protoze se vam to libi, a mate rady obrezane muze. Doufam, ze to alespon nektera z vas oceni

Tony (So, 2. 3. 2019 - 13:03)

To nebylo kvůli masturbaci jako takové. To už jsem věděl, že existují muži, kterým ta obřízka zničila sexuální život a mnohdy je u takových mužů přes hodinu trvající masturbace jediný způsob, jak dosáhnout orgasmu -------něco to vokopčím..................... Obřízka nejen odstraňuje tkáň bohatou na nervová zakončení ale též 50% kůže penisu, na které jsou ta nejcitlivější nervová zakončení. Holý žalud je při tom také navíc zkeratinizován, což ještě více snižuje sexuální citlivost. Mnozí obřezaní muži v Awakeningsově studii hlásili, že je znecitlivění po obřízce donutilo, aby vzdali nebo vynechali jemnější zábavu při předehře a okamžitě začli s vlastním pohlavním stykem, z čehož měli silnější stimulaci. Často při sexuálním styku bušili a potřebovali extrémně násilné, mnohdy i bolestivé impulzy, aby byli dostatečně stimulováni, aby měli potěšení a také, aby vůbec dosáhli orgasmu. Jiní muži uvedli, že se často potřebují uchylovat k praktikám, které jim poskytují silnější stimulaci než vlastní pohlavní styk - například orální sex, anální sex nebo masturbace a že se snaží kompenzovat sníženou kvalitu sexuálních zkušeností množstvím a tak že mají nutkavé sexuální chování, které je vede k promiskuitě.------------- Viktoriánská puritánská svévole a mrzačení pohlavních orgánů v rozporu SZ přineslo své ovoce - naprostý morální rozvrat nejprve americké a pak i západoevropské společnosti, vzestup homosexualismu - dnes je moderní, pokud heterosexuální muž žije bisexuálně, genderismu s výmyslem, že existuje až třicet pohlaví a všech jiných zvráceností. To je ovocem svévolného zavedení mrzačení pohlavních orgánů - obřízky.

Tony (So, 2. 3. 2019 - 13:03)

Ono se děje věcí, které by se dít neměly. Ta sanitářka byla celkové případ ženské, které se říká ženská - generál.

Tony (So, 2. 3. 2019 - 12:03)

Jenže období Zákona skončilo už před 2000 lety, což někomu pořád nedochází. Jak Zákon, tak obřízka byly věci časové. Kdo považuje obřízku za věc nadčasovou je kacíř.

Návštěvník (So, 2. 3. 2019 - 08:03)

25Obřízkatotižskutečněprospívá, dodržuješ-li Zákon; 31Jakou[má]tedyŽidvýhodu?Ajaký[je]užitekobřízky?2Velikývkaždémohledu!Předněovšem[ten],že[jim]bylasvěřenaBožíslova. - toto jsem nakopíroval z Bible online, mistr teolog si odkaz jistě najde sám. Ostatním https://ebible.org/pdf/cesnkb/cesnkb_ROM.pdf . pozor jen, při copy-paste to z pdf formátu odstraní mezery.

Martin (Pá, 1. 3. 2019 - 18:03)

tady se ale člověk dozví věci...

tragéd (Pá, 1. 3. 2019 - 16:03)

Studente Vitásku, vyser se na lásku ...

Tony (Pá, 1. 3. 2019 - 14:03)

*Ty mi přijdeš jak ti nejvíc homofobní kněží, co ve skutečnosti sami jsou homosexuálové. Bojuješ proti něčemu, co se ti ve skutečnosti líbí. Na rozdíl od kněží nemáš důvod něco předstírat, že. To srovnání, podotýkám, tě nijak neobviňuje z homosexuality, ale z přetvářky. Dokonce si myslím, že máš rozdvojenou osobnost, tvůj fanatismus je opravdový, nic nepředstíráš, žiješ tím a vše tomu obětuješ. Na druhou stranu se ti líbí věc, proti které bojuješ, jen se to snažíš co nejvíc popřít, sám v sobě.*---------------------------------------------

Homofob nejsem, to bych neoxidoval na jejich stránkách. Mnohokrát jsem napsal, že celé té věci kolem homosexuality nerozumím ani rozumět nechci, v minulosti jsem pár takových osobně znal, v současnosti už ani jednoho. Moje osobnost ve věci kolem obřízky vůbec není rozdvojená. Prostě jsem v této věci dříve bloudil, svůj blud jsem před pěti lety rozpoznal a zavrhl a na tvrdo, až fanaticky jsem začal s tím cirkumfetišistickým bludem bojovat. Teologicky jsem to měl srovnané už o deset let dříve, jde o časové nařízení SZ srovnatelné s obětmi zvířat, které nemá v křesťanství, jak o tom natvrdo NZ píše, vůbec co pohledávat. Kdo tvrdí, že je křesťan a obhajuje obřízku je dle NZ kačíř. K tomu apoštol Pavel píše: KACÍŘE JEDNOU, DVAKRÁT NAPOMEŇ A PAK SE HO ZŘEKNI.

Tony (Pá, 1. 3. 2019 - 14:03)

Zase grafomanský román od cirkumfetišáka-----------------------------*jsi psal, že úd s obnaženým žaludem je hezčí - to není prosím žádný křivý výpad. Pouze připomenutí, co jsi před časem sám napsal a asi jsi to nezmínil jednou, ale vícekrát. Nakonec toto je názor většiny žen, to není žádné obvinění ani výpad. Jen je nelogické, že pak tolik bojuješ proti obřízkám. Stejně tak jsi napsal, že když jdeš na nuda pláž, tak si vždycky předkožku stáhneš dozadu. *------------------------------------------------To, že jsem byl dříve cirkumfetišák a dokonce jsem uvažoval o tom, že se nechám vopižlat, jsem se nikdy netajil. Teprve před pěti lety jsem narazil na případy mužů, kterým ta obřízka zničila jejich sexuální život jsem na ní změnil svůj názor o celých 180° a stal jsem se intaktivistou. To, že se to líbí většině žen? Těm, se kterými jsem něco sexuálně měl, se to nelíbilo ani jedné, jinak bych už byl dávno vopižlanej. Dnes už vím, podle toho co píšou na emiminu, kde se ty zbabělče bojíš ukázat, vím, že takové tvrzení neni nic jiného, než stupidní cirkumfetišistická propaganda. Nejen na nudaplážích, tu předkožku nosím staženou dozadu častěji, zvláště v horkých dnech. Akorát po tom úrazu, kdy mně na té urologii kvůli krvi v moči nakonec dali po týdnu na další týden bužírku a pytlíček, jsem si naběhl. Při sprchování jsem jsi ji jako obvykle stáhl a ouha, ona šla horko těžko zpátky. Teď už vím, že komu dali tu bužírku, že jsi ji stahovat dozadu po tu dobu nesmí. Ke všemu mě při tom viděla jedna zdravotnice a ta mě za to, že jsem si tu předkožku při tom sprchování stáhl těžce sepsula. Tvářila se důležitě jako by to byla vrchní sestra ale nakonec jsem zjistil, že to byla obyčejná sanitářka.

trochu (Pá, 1. 3. 2019 - 19:03)

to nechápu. Buď ses šel sprchovat sám, pak na tebe nikdo nečučel. Nebo si k sprchování musíš vyžádat asistenci zdravotnice, pak ovšem tě měla poučit co a jak. Protože normální je, že při sprchování se předkožka stahuje, kdo ji teda má a kdo ji nemá vzadu trvale, že. Někdy se stane, že při katetrizaci nechají pacientovi předkožku staženou dozadu trvale, obecně před tím ale varují. Nevěřím tomu, že katetr způsobuje, že předkožka nejde vrátit zpět, naopak než katetr zavedou, tak potřebují sami tu předkožku stáhnout dozadu. Jestli to spíš nesvědčí o tom, že tu předkožku máš poněkud užší, podobně jako tvůj pokrevní strýc, co byl kvůli tomu obřezán. A jestli by se nevyplatilo z toho důvodu - užší předkožky - podstoupit zákrok sám. Co myslíš, že dělají u mužů, co mají předkožku stále vzadu, ale mají ji. Při katetrizaci mu kůžičku nechají jak je, mnohdy by ani natáhnutá na žalud tam nedržela. Sám to víš, že je určité procento mužů, co se jim předkožka sama stáhne dozadu a na žaludu nedrží. Ty ovšem, zdá se, máš tu předkožku poněkud užší.

Tony (So, 2. 3. 2019 - 12:03)

Ona tam ta sanitářka vlezla, protože tam zajela s ležákem, kterého tam šla sprchovat, já jsem se už utíral a on šel po mně.

to (So, 2. 3. 2019 - 13:03)

přijde dosti divné, že vleze normálně do pánské sprchy. Pokud by tam šla s pacientem, kterému bude asistovat, tak proč ne. Pokud tam je ale nahý muž, co to s ní nemá domluvené, tak má počkat, až odejde. I zdravotnické zařízení má respektovat nahotu pacienta, např. nemá ho vidět vic personálu, než je nezbytně nutné. Dnes už nejde, aby si pan asistent nebo docent přizval na gynekologickou prohlídku studenty a neměl k tomu svolení od pacientky, která tam bude před nima nahá. Pokud tam už vlezla, tak minimum slušnosti by bylo se na nahého muže nedívat - jelikož tomuto neasistuje. Natož na něj detailně koukat, takže si všimne, že má staženou předkožku. A ještě ho za to seřvat. Já jsem párkrát zažil, že mě pérovala v nemocnici sestra, sanitářka ale nikoli. Samozřejmě, pokud tam takto vlezla a všimla si, tak pokud by dotyčnému nešla ta předkožka dát zpět, tak je v pořádku, že tady by mu nabídla pomoc, ideálně zavolat sestru. Já naopak v nemocnici zažil, že ležícímu pacientova sestra v rámci hygieny předkožku stahovala dozadu, dědek řval, že mu trhá kůžičku, ona mu vysvětlovala, co dělá, nebo spíš to vysvětlovala mně, protože dědek to přece věděl. Dle mého názoru než mu na něj sáhne, tak mu má aspoň sdělit, že mu tu předkožku stáhne. Tohle není jen otření žínkou, ale dotýká se ho na intimním místě rukou. Když se mi před časem kožní doktorka dívala na hlavu, mezi vlasy, tak se na to dovolila, nezačla mi rozhrnovat vlasy a koukat, jestli mám lupy. A teprv když tam člověk byl s něčím co se týká genitálií, tak ani doktorka si nemůže dovolit pacientovi rozepnout kalhoty a vytáhnout ho ven, aby si ho prohlédla. Musí pacienta požádat, aby to udělal sám. Na plavečákách to je běžné, že tam do sprch nebo šatny mužů vleze šatnářka nebo uklízečka. Pokud tam dnes mají někde Ukrajinky, tak ty odvrátí tvář, takže se opravdu na člověka nedívají, český personál toto neřeší. U těch Ukrajinek si dokonce myslím, že tam lezou jen proto, že tam vlézt musí, mají to v popisu práce a nemůžou čekat, až návštěvníci odejdou. Samy by mezi nahé muže nevlezly, českým ženám to problém nedělá.

sám (Pá, 1. 3. 2019 - 12:03)

jsi psal, že úd s obnaženým žaludem je hezčí - to není prosím žádný křivý výpad. Pouze připomenutí, co jsi před časem sám napsal a asi jsi to nezmínil jednou, ale vícekrát. Nakonec toto je názor většiny žen, to není žádné obvinění ani výpad. Jen je nelogické, že pak tolik bojuješ proti obřízkám. Stejně tak jsi napsal, že když jdeš na nuda pláž, tak si vždycky předkožku stáhneš dozadu. Ty mi přijdeš jak ti nejvíc homofobní kněží, co ve skutečnosti sami jsou homosexuálové. Bojuješ proti něčemu, co se ti ve skutečnosti líbí. Na rozdíl od kněží nemáš důvod něco předstírat, že. To srovnání, podotýkám, tě nijak neobviňuje z homosexuality, ale z přetvářky. Dokonce si myslím, že máš rozdvojenou osobnost, tvůj fanatismus je opravdový, nic nepředstíráš, žiješ tím a vše tomu obětuješ. Na druhou stranu se ti líbí věc, proti které bojuješ, jen se to snažíš co nejvíc popřít, sám v sobě. Chápu, žes měl těžké dětství, prožil jsi svoje. I když docela obratně umíš druhým zapůsobit na city, ale svoje jsi zažil. Psal jsi též věci, co říkal Martin Luther. Jenže on když vyhlásil svoje Teze, tak pak následovaly činy. Odešel z mništví a oženil se, co vím, tak si vzal bývalou řeholnici. Bylo mu myslím 42 let, ty budeš vědět lépe. Sám jsi trouba, před lety tu ta Hana byla sama s klukem, kdyby ses trochu snažil, nebylo by těžké s ní začít vztah. Jen by to chtělo se vrátit k víře a do církve, nejlépe CB. Samozřejmě bys musel skončit s pitím a pamatuju-li se dobře, tak bys musel na obřízku. Ale třeba bys jí ukecal, jí šlo aby nedostala rakovinu, možná by stačilo nosit předkožku trvale vzadu. Jen by tě taky nikdy nesměla nachytat, že si ho honíš. Jako křesťanská žena by ti vyhověla, když bys po ní chtěl, samozřejmě mimo dny, kdy je nečistá. Dneska bys už netlačil kočárek, leda s druhým dítětem a s prvním by sis pěkně hrál už na pískovišti. Zas tak starý nejsi. Ty místo toho jsi na ni byl sprostý a vyhrožoval jsi ji, že odsud utekla a neodváží se sem přijít. Ženská po 40 s dítětem, ta shání špatně a zas tolik si nevybírá. Ale ne, radši na ni jak hulvát. Co vím, tak obřízka by ti pomohla u 80% žen, opravdu jen minimum je, co se jim to nelíbí a spíš jde o to, že jsou zfanatizované ale vskrytu se jim to líbí taky. Obřízka by byl první krok k jinému životu, pak najít si nějakou ženskou, co by na tebe trochu dohlédla. Abys nepil, neonanoval, pravidelně se myl a koupal atd. Zrovna ta CB, tam je plno žen kolem 40, co jsou svobodné nebo pár irozvedených a shání chlapa a nikoho nemají. A neřešily by ani, jestli máš břicho nebo pleš, to zas tak podstatné není. Příjem máš slušný, tak by nebyl problém nějakou babu sehnat.

Tony (Pá, 1. 3. 2019 - 14:03)

Zbytek tvého grafomanského románu není nic jiného než bláboly kacíře, který pošlapal Písmo svaté a chorobného agresivního cirkumfetišisty. Ono to projudaistické kacířství mezi evangelikály není jen obřízka, je to mnohem hlubší a má to několik století staré kořeny, které se táhnou až ke starým puritánům.-------------------https://www.apologet.cz/?q=content/category/52-zidovske-koreny-------------------------------------Křesťanský sionismus
Teorie vychází z progresivního dispenzacionalismu a v letniční variantě jej překonává tím, že zdůrazňuje existenci charismat pro dnešní dobu. Učí se zde, že v závěru dějin dojde k obnově Izraele na etnickém a územním principu. Izrael bude obnoven nejprve politicky, vybuduje chrám, ovšem do tohoto chrámu vstoupí Antikrist (teorie „království nyní“ zde spatřuje Krista!). Izrael bude, snad ještě v době zatvrzelosti, napaden nepřítelem z nejzazšího severu (zřejmě Ruskem), načež bude vysvobozen skrze velké zemětřesení. Před příchodem Krista s vytrženou církví dojde skrze soudy k uvěření obyvatel Jeruzaléma, spáse ostatku (celého) Izraele a k bitvě národů u Armageddonu, kdy budou vojska Antikrista poražena přicházejícím Kristem a jeho vzkříšenými svatými.

Co je zde znamením: Chrámem je obnovený Izraelský kamenný chrám (případně jde i o obraz padlé církve), do nichž vstoupí Antikrist a začne jeho (sedmiletá) světová vláda. Tu zničí svým příchodem Kristus a nastane milénium.------------------Takové učivo je dle mne evidentně kacířské.

jak (Pá, 1. 3. 2019 - 20:03)

je vidět, kacířství jsi studovaný dost. Mně se stačí držet Kristova slova, který řekl žene ze Samaří, že spása je ze Židů. Ježíš byl Žid, s židovským národem se plně identifikoval, stejně jako dřív tento národ vyvolil Bůh Otec. Přijde mi, že jsi zasažen antisemitismem. Jenže Bůh proklel nepřátele Božího lidu - Izraele, vlastně to prvně řekl v požehnání Abrahamovi, pak to vícekrát zopakoval. Já si třeba nemyslím, že někdo, věří-li nějaké herezi, tak kvůli tomu je na něm od Boha kletba. Ale kdo je nepřítelem Izraele, tak toho se to týká. To se pak projeví, že se stane člověku nějaké neštěstí, nemoci, úrazy, finanční nedostatek, předčasná úmrtí atd. Pokažený, zmarněný život, tak to je takový výsledek. Bůh ustanovil svoji smlouvu s Abrahamem, v ní stanovil obřízku, tu nedrží jen Izraelci, ale i Arabové, jelikož se počínají za potomky Izamaele. Nikomu netvrdím, že obřízka je nutná ke spáse, ale slovy apoštola, obřízka prospívá. Zdá se mi, že víc čteš aktivistické bludy proti obřízce a Písmo jsi dlouho nevzal do ruky.

Tony (So, 2. 3. 2019 - 12:03)

Kacířsky vytrháváš věci z kontextu. Ona se ptala, který chrám je pravý, zda židovský nebo ten jejich na hoře Gerizim. Spása je ze židů znamená, že ten jeruzalémský. Jenže Ježíš ji řekl, že období Zákona tak jako tak končí. A s tím skončila i dočasná obřízka:--------------Jan 4 22Vy uctíváte, co neznáte; my uctíváme, co známe, neboť spása je ze Židů.
23Ale přichází hodina, ano, již je tu, kdy ti, kteří Boha opravdově ctí, budou ho uctívat v Duchu a v pravdě. A Otec si přeje, aby ho lidé takto ctili.
24Bůh je Duch a ti, kdo ho uctívají, mají tak činit v Duchu a v pravdě.“-----------
Kacířský evangelikále, to ti nedochází, že ten, který lpí na obřízce těla mít obřízku srdce nemůže. Ďábel na to šel v USA jiným fíglem, nakukal lidem, že tamní obřízka není náboženská. Ve skutečnosti ale náboženská je a tak tamní křesťané padli do jeho pasti stejně jako jsou v té pasti křesťané některých orientálních církví?-------------Že jsem Bibli dlouho nevzal do ruky? Na rozdíl od tebe píšu jak tu na doktorce, tak i na Xichtáči na duchovní témata. Jsem tam ve skupině ATEISMUS VERSUS VÍRA.....................Ta slova apoštola je potřeba vzít v kontextu ------tys to však z kontextu kacířsky vytrhl a překroutil. Doufám, že jsi v té CB v tomto ojedinělý a o tom tam nemluvíš. Pokud je však v CB takových více, tak to znamená, že je lepší se jí obloukem vyhnout.--------------------------------------V islámu i přes to, že je velmi široce praktikovaná obřízka povinná není----------musulmani mají pro ni zcela jiný důvod, mají vybájené, že se Mohamed narodil bez předkožky.-----------To by pak musel být antisemitou Theodor Herzl, zakladatel sionismu, který svého syna Hanse obřezat nenechal a též všichni židé, kteří tu obřízku jako zastaralou odmítají. Tvé tvrzení, že jsem antisemitou je zcela absurdní.

No (So, 2. 3. 2019 - 13:03)

ty jsi psal velmi nehezky té paní (Hana), co obstarala obřízku svému synovi. Nemohl jsi jí přijít na jméno a dodnes o ní píšeš. Podle tebe naprosto nevadí, když matky u svých synů tolerují masturbaci. Jistě, ony nevědí, proč to je špatná, já je neodsuzuji. Ale ty to víš a je ti to fuk. Zato že přišel kluk o kůžičku, kterou k tomuto zneužíval, tak to je oheň na střeše. Říkám si, kéž je víc takových matek, co se tak pečlivě starají o své syny. Nejde jen o blaho těla, ale i duše. A tam to nebylo kvůli tomu, že by to chápala jako výraz smlouvy s Bohem. Ale mezi evangelikálními ženami je více takových, jen se o tom veřejně nemluví. Já toto plně schvaluji. Stejně si myslím, že na čtení Bible moc čas nemáš, když pořád píšeš na internetu ty svoje aktivistické bludy. Nakonec co se týče těch žen, tak to chápou i jako ochranu zdraví partnerky daného muže, sám jsi uváděl českého profesora, co o tom psal, ale o tom psalo tolik lékařů, že to je všeobecně uznávaný fakt. Vidím, že kdyby po tobě chtěla některá před sexem obřízku, tak bys radši se s ní rozešel. Asi hlavní mít kůžičku, za kterou se budeš tahat a oželet skutečný partnerský vztah. Asi třetina populace mužů je obřezaná, na celém světě, není pozorováno, že by to někomu vadilo, krom těch tvých pár případů z aktivistických stránek, co jsi někde vyčetl něčí báchorky. Filipínci jsou křesťané, kluci se tam na obřízky vyloženě těší. Zas tak bolestivé to není, když někteří při obřízce mají erekci.

luci (So, 2. 3. 2019 - 23:03)

Nevím co je na masturbaci špatného , nebo dokonce škodlivého. Určitě je to menší zlo , než amputace předkožky . Tuto úpravu ,/ pokud se někomu nelíbí výraz modifikace / nepropaguji , ale ani nezavrhuji . Je to každého volba , ale pokud matka nechá syna obřezat z jiného než zdravotního důvodu , je mi to proti srsti . Zvláště když tu svojí akci vychvaluje jak je to sexy.

Zkoumal (Ne, 3. 3. 2019 - 10:03)

"Úprava" to je přesně ten ginův výraz . Normální člověk nikdy nebude nazývat obřízku úpravou nebo modifikací. To jsou termín zvrhlíků. Obřízku, když není ze hrazena pojišťovnou si však
každý zaplatí a je to finančním přínosem jak pro lékaře, tak i pro naši mámu ministrini financí do společné pokladničky, aby byly peníze pro opilce jako je gin, když běhá po nemocnicnících s prasklejma ledvinama. Pokud však si někdo ze záliby modifikuje ledviny přístavní lihovinou, pak je to zločin proti daňovým poplatníkům , a když ještě se tím veřejně chlubí na netu!

Reklama

Přidat komentář