Reklama

Obřízka

luci (Ne, 3. 3. 2019 - 23:03)

Nejsem Gin , můj chlap je kandaulista a občas umožní jiným mužům aby mi dali do těla . Ale rozhodně se nevydávám za někoho jiného , to nemám zapotřebí. Amputace předkožky je intimní záležitost a každý by si měl o ní rozhodnout sám . Pokud některá matka nechá syna obřezat protože masturbuje , nebo proto , že jeho obřezaný penis se jí jeví sexy , tak je ujetá. Připomíná mi to oznámení naší bývalé paní domácí : nechala jsem vykastrovat kocoura, aby věčně neběhal za kočkama.

Tony (So, 2. 3. 2019 - 13:03)

Evangelikále, když jsem si tvůj poslední příspěvek přečetl celý, tak je mi jasné, že jsi evidentně zvrhlík - tvůj zvrhlý cirkumfetišismus časem vyplaval zcela na povrch.

Tony (So, 2. 3. 2019 - 00:03)

Evangelikále, pokratče, nikdy jsi mi tu nedodal novozákonní versus, ve kterém je expicitně psáno, že obřízka prospívá. Takový versus v celém NZ neexistuje. Naopak, apoštol Pavel natvrdo píše, že je obřízka těla škodlivá, protože vede k duchovní domýšlivosti.----------------Tento úpadek evangelikálů viděl ve své vizi už starozákonní prorok Jeremiáš (Jirmejáhú), který snad věděl o zvrácenosti, která v tomto vypukne v USA---------------24„Hle, přicházejí dny, je výrok Hospodinův, kdy potrestám všechny, kteří se obřezávají, a přesto jsou neobřezaní:
25Egypt, Judu, Edóma, Amónovce, Moába a všechny, kdo si vyholují skráně a sídlí na stepi, neboť všechny tyto pronárody jsou neobřezané. I celý dům izraelský má neobřezané srdce!“------------------------------------Nemám obřízku těla, ale mé srdce je po přijetí Krista i přes mé přešlapy obřezané. Takže jsem vopižlanec, jenže mé vopižlání lidskýma rukama provedeno nebylo, takže není na mém těle zjevné.

luci (Pá, 1. 3. 2019 - 23:03)

Nevím jak moc mužům obřízka prospívá , ale jedna aktivní matka se mi pochlubila touto modifikací synka . Viděla jsem těsnou obřízku penisu puberťáka , fakt síla , ale byla jsem překvapená jak ochotně se mi na pokyn matinky předvedl . Vůbec se nestyděl . Řekla bych ,že byl na to hrdý .

no (So, 2. 3. 2019 - 08:03)

nevím, kolik ti je, ale u kluků a trvá to obvykle i v dospělosti, tak platí, že před svojí matkou se nestydí, to se týká nějakých 95%. Spíš se bude stydět v nemocnici před doktorkou nebo sestrama ap. A kluk, co není ještě dospělý, tak velmi často bere jinou dospělou ženu jako svoji matku, zvl. když to je její známá nebo teta. Samozřejmě ví, že nesmí špehovat jak svoji matku, tak ani jinou dospělou ženu. Opačně vůbec nevidí důvod, proč by se styděl když ho matka vídá od mala. U dcer to bývá někdy jinak, i když často se před vlastním otcem nestydí ani dívka v pubertě nebo později. Rozhodně to není pravidlem a v rodinách to mnohdy je nastaveno, že otec smí dceru vidět třeba do jejích 10 let, pak od 11 je v podstatě absolutní zákaz. Podobné i ve školách, pokud jde o učitelku, tak klidně bude dohlížet na kluky ve sprše, i když jim bude 15. Učitel by mohl dohlížet leda na prvňáčky, max druháky a i tak by udělal dobře tam být ještě s kolegyní. Aby se koukal, jak se sprchují třeba jedenáctileté a starší, tak toto je na kriminál, měl by značná popotahování, policie, soudně nařízené sexuol. vyšetření atd. Jinak ovšem platí, že kluci od určitého věku se nesmí obnažit před ženou nebo dívkou. Pokud ale žena vejde do určených prostor, tak tam muži nazí být smí nebo musí, třeba sprchy na plavečácích ap. Nechodí tam každá žena - návštěvnice, ale výhradně personál. Mužský personál do ženských prostor ovšem nesmí.

Gine/Luci (So, 2. 3. 2019 - 01:03)

Luci je také jasný další nick, který používáš a naprosto svědčí o tvé rozdvojené osobnosti, bipolaritě a snahy se schovat pod "kapuci". Slovo modifikace tě jasně usvedčuje . Žádná žena ani matka by obřízku syna nebo kluka nenazývala modifikací, těsnou ap. Ženy berou obřízku jako takovou a timto pro ně končí. To znamená, že je to další nick, který má zakrýt tvé působení v dalších vláknech typu líbí se mi kastrovaní muži, spidní prádlo u chlapců ap., neboť žádné ženě se kastrovaný muž nelíbí ani líbit nemůže.

tak (So, 2. 3. 2019 - 08:03)

já nevím, jak to básník myslel, koho myslel, že užívá další nick "Luci". Dle básníka tu píše tak 4 lidi, on, jeho kamarád violista, "Zkoumal" a "Evangeliká" - jak je onálepkoval ty poslední dva.

Tony (So, 2. 3. 2019 - 00:03)

Jako bývalý cirkumfetišista moc dobře vím jak cirkumfetišistická propagnda funguje. Samozřejmě mamánek, který byl na to hrdý.--------------Jakub sem už pár let nepíše, byl také mamánek, ale v tom zdravém slova smyslu.

Tony (Pá, 1. 3. 2019 - 10:03)

Jenom tu musím psát kvůli tobě a evangelikálovi takovéto jalové příspěvky. Jsou však pro mne nutné, protože se bráním vašim křivým výpadům. Už z rakouského netdoktora vím, co jste vy, agresivní cirkumfetišisté, zač.

Tony (Pá, 1. 3. 2019 - 10:03)

*sám (anonym)
jsi psal že obřezaný úd je daleko hezčí, partnerku nehledáš, sexuální život by ti to tudíž nenarušilo, jak by se obával. Hlavně dnes nepít, oslavit pitím čisté vody, maximálně si dopřát ovocný džus. A taky se nepřežírat, není to zdravé na srdce. Máte tam nějakou skvělou doktorku, původně zastupovala primáře SU, nyní to po něm převzala. Obřezávat prý umí výborně. Kolega v práci vyprávěl, jak měli židovského kamaráda, co se na obřízku vyloženě těšil a pozval je na SLAVNOSTdo synagogy, kde to prováděli. Samozřejmě, slavnost to je i v nemocnici, aspoň tam si vzít pěkný oblek, bílou košili a kravatu. A doktorce přinést pěknou kytku.*-----------------------------------------------------Zase plácáš vyložené nesmysly. Vím, že moje uroložka vopižlévání vůbec nepreferuje. Navíc jsem měl včera na mé narozeniny od ní "dáreček". Provedla mi cystoskopii. Na rozdíl od doktorů - chlapů, kteří mi ji dříve prováděli jsem nic nepříjemného necítil, ani jsem pak neměl následné pálení při močení.

Tony (Pá, 1. 3. 2019 - 10:03)

Qna je z těch, které se to krajně nelíbí. I v té době věděla o co jde, protože její o osm let mladší bratr je odmalička obřezaný. Prý kvůli fimóze. U nás na Šluknovsku se to tehdy nedělalo, jenže on se narodil a rané dětství ztrávil ve východních Čechách, takže jsi, úchylný acucullofile, vedle jak ta jedle.

Tony (Pá, 1. 3. 2019 - 10:03)

* Jak je vidět tak nějaké "geny" na tebe přeskočily akorát, že se swichly v zaměření, tak ses vydal do církve , kde se to v té době dalo schovat pod kapuci.*------------------------------------------------------------------------------------------------
Plácáš vyložené nesmysly. A kolik bylo u nás takových skandálů. Téměř nic oproti Západu. Ono motat se kolem církve v té době znamenalo mít soustavně nasazané StBáky za zadkem a to žádný úchyl na chlapečky neriskoval. Na západě byla zcela jiná situace. I u nás vyšlo po Plyšáku najevo, že pár z těch seminaristů věřilo v Boha pouze naoko a ve skutečnosti tam byli jako nastrčení a dobře placení agenti StB. Ti se odtud po převratu okamžitě zdejchli.

sám (Pá, 1. 3. 2019 - 07:03)

jsi psal že obřezaný úd je daleko hezčí, partnerku nehledáš, sexuální život by ti to tudíž nenarušilo, jak by se obával. Hlavně dnes nepít, oslavit pitím čisté vody, maximálně si dopřát ovocný džus. A taky se nepřežírat, není to zdravé na srdce. Máte tam nějakou skvělou doktorku, původně zastupovala primáře SU, nyní to po něm převzala. Obřezávat prý umí výborně. Kolega v práci vyprávěl, jak měli židovského kamaráda, co se na obřízku vyloženě těšil a pozval je na SLAVNOSTdo synagogy, kde to prováděli. Samozřejmě, slavnost to je i v nemocnici, aspoň tam si vzít pěkný oblek, bílou košili a kravatu. A doktorce přinést pěknou kytku.

chtělo (Pá, 1. 3. 2019 - 07:03)

by to oslavit, nejlíp obřízkou údu, jaký lepší dárek k narozeninám si dopřát. Věřím že i maminka by pochválila. Co jsem četl, tak od mala byly spíš výchovné problémy zakončené útěkem z domu

Ano (Pá, 1. 3. 2019 - 01:03)

Na obřizce není vůbec nic špatného a obřízka není zlá; je to veřejné dobro. Obřízka je tu nespravedlivě očerňována a pomlouvána a je na čase obnovit pověst , čest a důstojnost této prastaré a užitečné praxe.

bývalý cirkumfetišák (Pá, 1. 3. 2019 - 10:03)

Nejnovější vědecké výzkumy prokázaly, že je to mrzačení pohlavního orgánu, což však žádný cirkumfetišista nepřipustí, natož aby to připustil acucullofil jako jsi ty, kterého zmrzačené vopižlané penisy rajcují, jak jsi tu hodeněkrát přiznal.

Tony (Čt, 28. 2. 2019 - 22:02)

Já to vezmu jinak, je tomu přesně 58 let, kdy jsem po desáté hodině večerní opustil lůno v nemocnici ve Varnsdorfu své tehdy sedmnáctileté matky, všichni v rodině chtěli, ať se toto nestane, ať mě zavčas nechá vyškrábnout, abych se vůbec nenarodil, své mamince děkuji, že to neudělala, i když ji mé narození zcela poničilo její kariéru.

Gine (Pá, 1. 3. 2019 - 09:03)

Hmm, to stojí za zamyšlení a podívat se na to i z druhé strany. Kdo byl otec? Pravděpodobně stejně starý 16 ti letý mladík (učeň). V té době ve výběžku, to tam musel být hodně velký %% nepoměr (soudružky švadleny) dívky>>muži. Pohlavní výchova = 0. Ale soudruhům to asi tak vyhovovalo. A obřízka ? Tu přece prováděl ideologický a třídňí nepřítel. A přitom by stačilo tak málo a chlapci by se více věnovali studiu , nežli prznění nezletilých švadlenek . Jak je vidět tak nějaké "geny" na tebe přeskočily akorát, že se swichly v zaměření, tak ses vydal do církve , kde se to v té době dalo schovat pod kapuci.

Tony (Pá, 1. 3. 2019 - 10:03)

Otec byl o dva roky starší než matka a ta nikdy nebyla švadlenou, celý život seděla v kanceláři, do důchodu šla z pozice inspektorky na berńáku. Takže tu plácáš holé nesmysly, umí pět cizích řečí.

sardanapal* (Čt, 28. 2. 2019 - 18:02)

Takže pokud si praktikujícím muslimem , jsi i pro ženskou obřízku ??

Reklama

Přidat komentář