Reklama

Obřízka

Tony (St, 27. 2. 2019 - 23:02)

Mnozí z těch autorů mají profesorské tituly. Už z rakouského netdoktora znám umanetost agresivních cirkumfetišistů.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 23:02)

Nenapsal jsem, že to považuju za směrodatné, stejně je mě to celé ukrádené. Spíše jsem to chápal jako perličku. Narozdíl od vás, těžkých zbabělců schovávajících se za Tor to tam napsal pod svým jménem.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 21:02)

Nepřičítej mi něco, co je pouhý překlad-----------to, že obřízka může u dítěte způsobit těžké psychické poškození u dítěte, byť je provedena lege artis je známý fakt-------------mnozí obřezaní v pubertálním nebo předpubertálním věku to kladli na roveň sexuálnímu zneužití -----------co je tedy satanské?

Haha (Čt, 28. 2. 2019 - 17:02)

Hehehe a to sis asi dal do překladače texty a kecy zfanatizovaných intaktivistických v pomatenců v USA? Oni jsou jak reklama na Actinel od Danone , stejně ulhaní, a štvaví, jako i ty ve své posedlosti... 10 miliard hodných bacilů v 1x Actimelu, jiní už tam maji dokonce 20 miliard bakterii a ještě hodnějších... něco jako v předkožce počítáte cosi...ty fakt umíš pobavit.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 19:02)

Evangelikále, proti Krylovi jsi zbabělý nýmand schovávající ze za Tor. To má tu výhodu, že mě na netu napadáš jenom tady, jinde si to nedovolíš. To samé Zkoumal.----------Takový Steve je dohledatelný poloanonym, má proti mmě sice výhrady ale na rozdíl od vás dvou zbabělých nýmandů mě křivě neosočuje.

sardanapal* (St, 27. 2. 2019 - 16:02)

Tonda měkne ... "opižlán" ne , vole ?!

Tony (St, 27. 2. 2019 - 17:02)

Záměrně jsem se umírnil. Pokud ta fimóza byla už jizevnatá, tam už masti nepomohou ale existuje operace s úplným zachováním předkožky. Mladšího devatenácti let mám kam poslat.

akorát (St, 27. 2. 2019 - 18:02)

že doktoři u nás i v zahraničí operují zcela jinak. U lehké fimozy zkuší skutečně mast, to ano, ale kde to nepomůže, tak obřízka. Oni vědí o jiných způsobech operace, ale obřízku jednoznačně preferují a mají pro to jasné důvody. Pouze v zemích, kde je modlou, aby předkožka zůstala, tak se dělá různé nařezávání a příčné sešívání ap.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 19:02)

Pokrytecký evangelikále, normální část těla není modlou. Naopak, cirkumfetišismus, kterým trpěl už šlověk jeskynní je od satana. Jaký je to u tebe souzvuk Krista s Belialem?

Tony (St, 27. 2. 2019 - 16:02)

Ty masti šarlatánství nejsou, drtivé většině pomohly. Jak je tomu dlouho, co jsi vobřezán.

Spokojeně obřezán (St, 27. 2. 2019 - 15:02)

Bohudík musim oponovat . Mastičky a šarlatánství nikam nevedou. Prodělal jsem zánět, který jsem bohužel nijak neřešil.Vše jsem odkládal a snažil to řešit mastičkami ...k ničemu to nebylo.Nakonec jsem se odhodlal a měl jsem to udělat dřív.Nebylo se čeho bát.Trápil jsem se asi 4,5 roku... a teď je to prostě skvělé,bez přehánění.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 13:02)

Mimo jiné hodně rozumím záležitostem kolem obřízky a kápl jsem na to, jak zvrácený ten cirkumfetišismus, kterému jsem jeden čas také podléhal, vlastně je. Na tomto fóru jsou pouze dva zvrácení agresivní cirkumfetišisté, ty a evangelikál ale vydáte za celý regiment.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 00:02)

co se týče (anonym)
Odpověď na Pomlouvači ztrestat patří. Já
těch zrůd, nenadávej druhým, radši se podívej do zrcadla. na netu je spousta článků, vesměs píšou jinak než co píšeš ty, jsou to lidi z fakult a podobných pracovišť. To ty máš problém s doktory vyjít, neschovávej se za nějakého docenta, ten ať si píše články, nevím, kde to publikuje. Můžou být doktoři, co jdou proti proudu, např. některá, co nechce očkovat své děti. Ale budu se bavit leda pod článkem dotyčného doktora, ne nějakého truhlíka, co psaní na internetových diskuzích považuje za věrohodnější jak publikace lékařských kapacit.
........................................................................................................................................................

Pokrytecký evangelikále Joe, nikdy jsi tu nedal relevantní odkaz, pouze ve své úchylnosti na mou osoby chrstáš kýble špíny, ty hrdino schovaný za Tor.

církev v Etiopii (Po, 25. 2. 2019 - 22:02)

obřízku praktikuje, je součástí víry stejně jako křest. Každý pátý muž v té zemi je kněz nebo jáhen. Taky v Egyptě praktikují obřízku jako v Bibli myslím kopskou církev, což jsou potomci Egyptanů a ne přistěhovalý arabové.

Tony (Út, 26. 2. 2019 - 11:02)

a že je těmi církvemi praktikována i obřízka ženská se nepochlubíš. Navíc ty církve jsou heretické i christologicky, neuznávají výsledky chalcedonského koncilu, který byl ze všech koncilů nejdůližitější.

ty (Út, 26. 2. 2019 - 19:02)

jsi manipulativní lhář, jako každý aktivista nebo fanatik. S koptským papežem se setkal i římský papež, považuje ho za bratra, mezi řkc a koptskou církví je vztah vyjádřený jakýmsi prohlášením či smlouvou. Takže pro papeže i katolíky to jsou bratři ve víře.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 00:02)

Jsi pokrytec nehorázného kalibru, copak jsem nepsal, už v době, kdy byl ještě papežem Benda, že se jeho nástrupce začne klanět Antikristovi? A je to tady, Franta se mu u už klaní. Co je pro mne papež, nic, už před lety jsem tu napsal, v době kdy jsem ještě nebyl intaktivistou, že se jedná o zrůdný papismus a že jde o uzurpaci duchovní moci. Zakladatel reformace, vysokoškolský profesor teologie ve Wittenbergu, Martin Luther, to vyjádřil zcela jasně, všechny tyto figury, papežem počínaje, karinály, arcibiskupy, biskupy, probošty, opaty, vikáři, kanovníky, arciděkany, děkany,faráři až po toho nejposlednějšího vesnického kaplana jsou ve vztahu člověka s Bohem, naprosto nadbyteční. Ubohé figury uzurpující si duchovní moc, tyto figury se postavily na místo Boha a jsou antikristy v malém. Antikrist skutečný už je přede dveřmi, a koptský i římský papež se mu z lidí pokloní jako první. I když celý systém papismu principiálně neuznávám, tak papež Evžen IV, který byl na přelomu středověku a novověku, měl v otázce obřízky, kterou pro křesťany zavhrhl, zcela jasno.

ty jsi (St, 27. 2. 2019 - 19:02)

odpadlý katolík, já s papežem problém neměl. Nikdy jsem ho nebral jako Kristova náměstka, to ty se zas něj modlíval každou mši. Od katolictví jsi odpadl nebo byl exkomunikován ty, ne já. Lutherovo učení znám, reformace si cením, ale Luther pro mě není jak papež pro katolíky. Papeže beru jak nejvyššího představitele řkc. Františka respektuji jako osobu, ale i Benedikt a Jan pavel II byli význační. Líbí se mi, jak František řeší ty služebníky satanovi v církvi - kněze, což se ti asi nelíbí. Ty papežovi nesaháš po kotníky, tak na něj pliveš. On je někdo, zná ho celý svět, přitom je to skromný člověk. Ty jsi jen odpadlík od víry, nic víc. Tvoje protiobřízkové štvaní má hodnotu jak když tlachá ideolog - za bolšánů nějaký tajemník ksč nebo partajní předák na podniku, nebo politruk atd. Typicky dělnický kádr bez vzdělání, nebo doktor typu Vasila bilaka. Ve skutečnosti ohlupuješ lidi jak prodejci Herbalife nebo podobní, co se taky dovolávají vědy a jsou to největší ignoranti a vědě leda protiřečí. Ale jen si piš, stejně to tu nikdo nečte, sám to tvrdíš. Jen aby ses vztekem nepokajdil do kalhot.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 19:02)

*Líbí se mi, jak František řeší ty služebníky satanovi v církvi - kněze, což se ti asi nelíbí. *-----------------------Klanící se Antikristu řeší služebníky satanovy? Směšné. Znemožnil se tím, že na Zelený čtvtek myl nohy musulmanům. Na Xichtáči jistý Viktor Michna napsal, že ten kardinál je pravděpodobně nevinný---------že to na něj bylo nahráno proto, že je konzervativec---------------nevím, problémy uvnitř papistické církve mne vůbec nezajímají.-------------------Ty zbabělče se ale na Xichtáči vůbec neukážeš, jediné na co se zmůžeš je prudit tady přes Tor. Stejně admin většinu tvých příspěvků smazal.

ty (St, 27. 2. 2019 - 23:02)

nenávidíš muslimy, tobě nic neudělali. Nejsou všichni fanatici. Ty jsi fanatik, něco jako jehovisté, co odmítají krevní transfuzi i pro své děti. Ty zas odmítáš obřízku ne pro své, ale pro cizí děti. Horší jak jehovisti.

Fanatici se vyskytují i mezi křesťany, nebo se za ně spíš vydávají. Stejně u muslimů, ne každý muslim je militantní islamista. Když vidím tvůj radikalismus, ty bys skvěle udával za Protektorátu, nechci vědět, cos dělal za bolševika. Právě tebe si umím představit jako fanatika islámského státu nebo Boko Haram. To jsou lidé zmanipulovaní nenávistnou ideologií, nakonec čím se liší od tebe. Z tebe ta nenávist taky dští, jen nemáš tolik možností jak v té africe. Nakonec islám převzal velkou část z judaismu - který nenávidíš a z křesťanství. Přitom i křesťanská víra na judaismus navazuje. Ty jsi jednak antisemita, pak nenávidíš skutečné křesťany, ať jde o evangelikály nebo katolíky vč. papeže, hlásáš nenávist i vůči muslimům. Ne každý muslim je islamista plný nenávisti. Muslimové převzali desatero, stejně jako křesťanství, akorát k tomu přidali ještě věci navíc. I Jan Pavel 2 je označoval za bratry, v Asisi měl společnou bohoslužbu i s jinými náboženstvími. Jde o mír a je třeba respektovat odlišnosti lidí a jejich kultur.

Reklama

Přidat komentář