Reklama

Obřízka

Zkoumal (Čt, 28. 2. 2019 - 18:02)

Hele posledni králi Assirie, máš dobrej nick , neco jako džin, neklaď debilní otázky a zajeď si třeba do Egypta, oni ti to tam vysvětlí. A jestli tě zajímá labioplasika, tak zajdi k plastickýmu chirurgovi a on ti vysvětlí jak funguje estetická a plastická chirurgie v rukou profesionálů.

(Čt, 28. 2. 2019 - 18:02)

ani nikoho neurážím, sám jsi údajně exkomunikovaný seminarista a exkřesťan-katolík. Údajně se živíš manuální prací, nikdo to nezlehčuje. Já si vážím i metařů a těch co poklízí veřejná prostranství a exkrementy z chodníků. Jak bych si nevážil tebe, že. Ale vědecká kapacita ani křesťanský duchovní, to ovšem nejsi. Jsi jen agresivní blbeček, co neumí odlišit vědecké publikace od plků z internetových diskuzí, ty anonyme. Dřív tu někdo psal pod modrým profilem, proč píšeš najednou anonymně. Nicků používáš víc, jak těch přiznaných, tak i těch, co nepřiznáš, není těžké to poznat.

tak podívej (Čt, 28. 2. 2019 - 18:02)

synku, nikoho nepomlouvám, o tobě jsem napsal jen pravdu, nebo to, co jsi sám psal dříve. Za další, zpravidla nikoho nejmenuji, že se něčím cítíš dotčen je čistě tvůj problém. Plno urážek píšeš leda ty sám. Vůči diskutujícím zde, např nadával jsi mi za příspěvky, co jsem nepsal já, vůči matkám synů, vůči lékařům v ČR, odvoláváš se na jména, co tu nikdo nezná. K čemu tvůj aktivismus? Pokud něco nějak je, tak stačí když lékař sdělí rodičům kluka, co je potřeba udělat. Oni na zákrok jako obřízku nemusí přistoupit. Samozřejmě, pokud by to bylo do extrému, tak lékař může na takové rodiče povolat sociálku a ta to předá k soudu. Pokud respektuješ lékařské autority, tak není důvod k protiobřízkovému štvaní. Obřízek u nás se moc nedělá, velká část je z důvodu víry rodiny. Ty jen pokoutně štveš proti lékařům. Pokud bys byl spokojen s tím, jak lékaři problémy řeší, tak jaký důvod tvého štvaní proti nim a proti obřízkám. Přece tu zbytečnou obřízku rozmluví rodičům sami lékaři.

Pepe (Čt, 28. 2. 2019 - 02:02)

Tony svým přístupem a spamem stovek tvých příspěvků jsi s toho udělal své soukromé. One men show, která už nikoho kromě tebe a tvýho ega nezajímá. Sory ale je to fakt už docela pres čáru a asi už ani není nikdo kdo by si to pořádně četl. Chápu, že tvá aktivita asi pramení z njeake tvé životní flustrace, kterou nikdo než ty sám nezná. Diskuze je od toho diskutovat a možnost připustit i jine názory, což jsi ty tady úplně vymazal a popřel proto také už na toto vlákno téměř nikdo nechodí a nikoho to nezajímá.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 23:02)

Však Bůh dal sám v Assisi zemětřesením najevo, jak se mu to modlářství JPII líbilo.------------------------Mimoto, naprosto křivé obvinění. Okopčím tu co mám v podmínkách svého fóra-------------------------------------Na tomto fóru také nebudeme tolerovat žádné antisemitské, antimuslimské nebo rasistické příspěvky a je zcela jedno, zda takové příspěvky budou pojímány z ultrapravicové nebo ultralevicové části politického spektra. Takové příspěvky budou dány na pranýř, tam budou po týdnu smazáni a jejich autoři budou zablokováni. My chápeme sami sebe jako aktivisty v oblasti lidských práv a jsme nasměrováni k hájení kosmopolitní a pluralitní společnosti ve které hraje ústřední roli PRÁVO JEDNOTLIVCE NA SVÉ VLASTNÍ SEBEURČENÍ."

tak (St, 27. 2. 2019 - 23:02)

kardinál je nevinný - a co jako soud? A proč papež se ho nezastává, ale naopak tvrdí, že provinilí klerikové musí před soud? Ty by ses zastával i Merty, co chtěl, aby kluci před ním honili .... a sám to osobně dělal teologu Novákovi, když na faře spal. Toto není pomluva, ty sketo udavačská, to vím z veřejných zdrojů, hlavně ze zpravodajských serverů.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 23:02)

Já o tom nevím vůbec nic, protože jsou mi takové věci ukradený, pokrytecký evangelikále - i ten kardinál je mi ukradený - nezajímám se o to, jen jsem tu zmínil, co o tom Viktor Michna na Xichtáči psal.

aha (St, 27. 2. 2019 - 23:02)

tak někdo na žumpě internetové diskuze něco napíše a ty to považuješ za směrodatné. Nebo za víc jak vědecké poznatky a výzkum. Nepij tolik.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 23:02)

Mnozí z těch autorů mají profesorské tituly. Už z rakouského netdoktora znám umanetost agresivních cirkumfetišistů.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 23:02)

Nenapsal jsem, že to považuju za směrodatné, stejně je mě to celé ukrádené. Spíše jsem to chápal jako perličku. Narozdíl od vás, těžkých zbabělců schovávajících se za Tor to tam napsal pod svým jménem.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 21:02)

Nepřičítej mi něco, co je pouhý překlad-----------to, že obřízka může u dítěte způsobit těžké psychické poškození u dítěte, byť je provedena lege artis je známý fakt-------------mnozí obřezaní v pubertálním nebo předpubertálním věku to kladli na roveň sexuálnímu zneužití -----------co je tedy satanské?

Haha (Čt, 28. 2. 2019 - 17:02)

Hehehe a to sis asi dal do překladače texty a kecy zfanatizovaných intaktivistických v pomatenců v USA? Oni jsou jak reklama na Actinel od Danone , stejně ulhaní, a štvaví, jako i ty ve své posedlosti... 10 miliard hodných bacilů v 1x Actimelu, jiní už tam maji dokonce 20 miliard bakterii a ještě hodnějších... něco jako v předkožce počítáte cosi...ty fakt umíš pobavit.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 19:02)

Evangelikále, proti Krylovi jsi zbabělý nýmand schovávající ze za Tor. To má tu výhodu, že mě na netu napadáš jenom tady, jinde si to nedovolíš. To samé Zkoumal.----------Takový Steve je dohledatelný poloanonym, má proti mmě sice výhrady ale na rozdíl od vás dvou zbabělých nýmandů mě křivě neosočuje.

sardanapal* (St, 27. 2. 2019 - 16:02)

Tonda měkne ... "opižlán" ne , vole ?!

Tony (St, 27. 2. 2019 - 17:02)

Záměrně jsem se umírnil. Pokud ta fimóza byla už jizevnatá, tam už masti nepomohou ale existuje operace s úplným zachováním předkožky. Mladšího devatenácti let mám kam poslat.

akorát (St, 27. 2. 2019 - 18:02)

že doktoři u nás i v zahraničí operují zcela jinak. U lehké fimozy zkuší skutečně mast, to ano, ale kde to nepomůže, tak obřízka. Oni vědí o jiných způsobech operace, ale obřízku jednoznačně preferují a mají pro to jasné důvody. Pouze v zemích, kde je modlou, aby předkožka zůstala, tak se dělá různé nařezávání a příčné sešívání ap.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 19:02)

Pokrytecký evangelikále, normální část těla není modlou. Naopak, cirkumfetišismus, kterým trpěl už šlověk jeskynní je od satana. Jaký je to u tebe souzvuk Krista s Belialem?

Tony (St, 27. 2. 2019 - 16:02)

Ty masti šarlatánství nejsou, drtivé většině pomohly. Jak je tomu dlouho, co jsi vobřezán.

Spokojeně obřezán (St, 27. 2. 2019 - 15:02)

Bohudík musim oponovat . Mastičky a šarlatánství nikam nevedou. Prodělal jsem zánět, který jsem bohužel nijak neřešil.Vše jsem odkládal a snažil to řešit mastičkami ...k ničemu to nebylo.Nakonec jsem se odhodlal a měl jsem to udělat dřív.Nebylo se čeho bát.Trápil jsem se asi 4,5 roku... a teď je to prostě skvělé,bez přehánění.

Tony (St, 27. 2. 2019 - 13:02)

Mimo jiné hodně rozumím záležitostem kolem obřízky a kápl jsem na to, jak zvrácený ten cirkumfetišismus, kterému jsem jeden čas také podléhal, vlastně je. Na tomto fóru jsou pouze dva zvrácení agresivní cirkumfetišisté, ty a evangelikál ale vydáte za celý regiment.

Reklama

Přidat komentář