Reklama

Existuje Bůh?

sardanapal* (Út, 26. 2. 2019 - 18:02)

Ahá , já sem cítil takovou tupou bolest v zátylku ...

Rakato (Út, 26. 2. 2019 - 19:02)

Soustrast. Но нас недогонят! Drž pozice.

Rakato (Út, 26. 2. 2019 - 17:02)

Andělíčku můj strážníčku, vyslyš moji modlitbičku. Nechci mít jen hlad a žízeň, prožívat života trýzeň. Andělíčku do rána, proměň mě na cikána. Chci být doma na podpoře, žít si na vysoké noze, od státu brát, zdarma byty, ne hladový, ale sytý. (modlitba českého důchodce, blíže viz http://www.podivinsky.cz/?p=93 )

Tim (Út, 26. 2. 2019 - 17:02)

Rakatovi se nechce do Krumlova, ono se mu asi nechce nikam, protože by se odhalil a velmi bychom se divili o jakého úchylného týpka jde. Pokud je jeho boží víra čistá a rovná neměl by se bránit osobním kontaktům. Já jsem z Přerova nad Labem. Za mnou asi taky nepřijedeš, že?

anonymka (Út, 26. 2. 2019 - 18:02)

Tvá myšlenka je správná

Rakato (Út, 26. 2. 2019 - 18:02)

Vy si ale umíte získat přízeň! ...............................................................................................................
To víš, že za tebou do Lysé nepřijedu, když tě neznám. Za cizími jezdí jen prostitutky a pokoutní prodejci. ....................................................................................................................................................
Už jsi slyšel o public relations? O publicitě a marketingu? V tom byli prvotní křesťané skvělí, když dokázali prodat svou slabou ideologii tolika lidem.
Pro tebe platí, co říká můj oblíbený lord Dremora Valynaz ze Skyrimu: „I smell weakness!“ Ano! Jste slabí. A také neobratní, naivní a nadutí, a také trpaslíci Stydlíni.

Tim (Út, 26. 2. 2019 - 18:02)

No to nevadí, že nepřijedeš, v tom případě přijedu já za tebou. Díky jedné dobré dušičce z tvého okolí k tobě snadno cestu najdu.

Rakato (Út, 26. 2. 2019 - 18:02)

Stačí, když dáš pokyn vašemu pohůnkovi z Hare Krišna, který se tady u nás občas potuluje, aby mi prodal tu vaši knihu. A budeš to mít bez práce. ..................................................................................... Opět odmítnu a označím ho jako vždycky za zbloudilou duši. Ale bude mít můj respekt, protože na férovku říká, co je zač. Ne jako ty. Pokud je tvé náboženství stejně podivné jako ty, pak: „Odstup ode mě, satane!" (Matouš 16,23)

Ale (Út, 26. 2. 2019 - 18:02)

no tak Tome. Takhle to naše setkání přece neplánuješ...

stačí (Út, 26. 2. 2019 - 15:02)

Jeden důkaz že je a bude po debatě.

Návštěvník (Út, 26. 2. 2019 - 17:02)

Jak tady sleduji - tak bibli si nepřečetla ani mima - má dost velké mezery.
Musíš si přečíst třeba bibli, studovat a studovat prastaré texty mudrců ( nové texty psychologie , biologie, atd.) učený z nebe nespadl . Rakatovi se nechce jet ani do Krumlova , raději se zabývá Hoburkanem. Takže jediné jednoduché řešení je zatím Maradona.

Rakato (Út, 26. 2. 2019 - 18:02)

Jak říkám - lidé náboženství potřebují. I to Maradonovo má něco do sebe, protože shromáždí amorální lidi, kterým nevadí drogy a lhaní o božské ruce, přepjatá jednostranost a ignorování vzdělání. Každý hned pochopí, co jsou tihle lidé zač, protože vrána k vráně sedá. ........................
Je to na tebe příliš silné? Přitvrdím: Sportovci jsou dnes jen státem nebo kluby dobře placení komedianti pro pobavení lidu. Ke státotvorným vrstvám obyvatelstva a k vědcům mají daleko, jsou jejich protipólem. Patří k životu, nicméně mají daleko k dřívějším amatérům, kteří přes den pracovali a večer trénovali. (Ale i já bych chtěl být výborným tenistou a dobře vydělávat, nicméně mě už ujel vlak.)

Návštěvník (Út, 26. 2. 2019 - 18:02)

Lidé náboženství potřebují - jde o to jaké
Také je třeba zjistit co je Bůh, co je ďábel, co je recese a odkud pokud

Církev eutanazie
Zakladatele církve, někdejšího programátora a hudebníka Chrise Kordu, inspiroval sen, v němž ho oslovil mimozemšťan zvaný Bytí. Ufon jménem obyvatel planety Země z jiné dimenze Kordu varoval, že ekosystém naší planety se rozpadá Se svým snem se svěřil spolubydlícímu Robertu Kimberkovi a ten mu poradil, aby založil vlastní církev. Dokonce ani velké války či epidemie tímto tempem růstu příliš neotřesou. A moderní války mají navíc obrovské následky pro životní prostředí.A nebojte se nám odkázat svůj majetek, pokud nějaký máte,“ doporučoval.Hnutí mělo jediné přikázání - „Nerozmnožíš se!“ - a to muselo být přísně dodržováno.V boji proti populační explozi se členové církve mohli opřít o jeden ze čtyř pilířů církve - sebevraždu, potrat, kanibalismus a sodomii. Kanibalismus církev doporučovala v případě lidí, kteří trvali na jedení masa.Církev eutanazie na svých stránkách zveřejnila doporučení, jak efektivně provést sebevraždu, nebo recepty, jak chutně připravit lidské maso. Po atentátech na newyorská Dvojčata v roce 2001 Korda zveřejnil čtyřminutové video s názvem Rád se dívám, na kterém se střídají záběry bortících se mrakodrapů, amatérského porna a sportovních utkání . Potenciální nebezpečnost Církve eutanazie dokazuje případ z roku 2003,(mrtvola, vyšetřování atd...)I když už Církev eutanazie svou činnost ukončila, její zakladatelé v její myšlenky stále věří. Webové stránky církve jsou neustále aktualizovány.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/serial-sekty-kulty-mesiasi-cirkev-eutanazie-church-of-euthanasia.A160504_142551_zahranicni_san

Rakato (Út, 26. 2. 2019 - 19:02)

I psychopatové potřebují nějaký koutek pro sebe, kde jim je dobře. Kdo chce o psychopatech vědět více, doporučuji film Sedm psychopatů.

sardanapal* (Út, 26. 2. 2019 - 19:02)

Vole , oni to nečtou ...

26.2. (Út, 26. 2. 2019 - 18:02)

Mrtvola neuteče...

26.2. (Út, 26. 2. 2019 - 18:02)

Už za ten cirkus co tady udělal by mohl být dobře odměněn.

Lowe (Út, 26. 2. 2019 - 14:02)

Ano, nestačí, že má chlap lowe, ale musí mít schopnost nechat si pustit žilou, aby z toho měla něco i partnerka. Pokud bude na dukátech jen sedět a nic jí nedá, partnerka si klidně najde někoho, kdo má sice méně dukátů, ale umí je pouštět :-)

Existuje bůh? (Út, 26. 2. 2019 - 14:02)

Existuje bůh? Tak bohové vymyšlení lidmi, tedy např. Zeus, Jehova, Alláh, Šiva určitě neexistují a ani nikdy neexistovali. Leda v myslích lidí. To však nevylučuje, že existuje bůh skutečný, tedy ten, co stvořil vesmír. Leda ten by byl skutečný, pokud by měl tu moc. Ale spíše není, než je. Náboženský bůh od katolíků, protestantů, muslimů, hinduistů, atd. určitě není. To jsou lokální ideoví bohové smyšlení za účelem řízení mas.

Rakato (Út, 26. 2. 2019 - 16:02)

Richtig. Když věda nemůže dokázat existenci boha, nemůže ani vyloučit jeho existenci. ...................
Podle mě je ve vesmírů bohů plno, ale jsou to jen vyspělí ET, kteří z našeho primitivního pohledu mají boží vlastnosti - nesmrtelnost a schopnost dělat zázraky. .......................................................
Konečně, něco podobného funguje na Zemi dosud. Papuánci vyznávají tzv. Cargo kult, kdy si myslí, že při dobré modlitbě jim z nebe spadne něco cenného. Existuje od dob druhé světové války, kdy nepochopili, že náhodně nalezené potraviny a výstroj z nebe shodili americká letadla pro americké vojáky. Jinak řečeno - pro Papuánce jsou američtí letci bohové. ....................................
Jiný pohled: Skutečnost, že každá civilizace na Zemi si vymyslela bohy, znamená, že lidé v určitém stádiu vývoje bohy potřebují, že jejich vymyšlení a uctívání má pro ně nějaký význam. Já říkám - nic proti tomu. Někdo propadl hazardu, jiný rybaření... a někdo náboženské víře. Aj tak sa dá.

Reklama

Přidat komentář