Reklama

Obřízka

Tony (St, 27. 2. 2019 - 23:02)

Pokrytecký evangelikále, celý tvůj příspěvek je neomarxistický blábol. Jsi falešný křesťan.

Zkoumal (St, 27. 2. 2019 - 13:02)

Konečně tě musím, alespoň za něco pochválit , když píšeš o tom čemu rozumíš, i když na jiném fóru.

Tony (Po, 25. 2. 2019 - 19:02)

Jsi na omylu, včera jsem setkal u Fantozziho s novou evangelikální odnoží.

Návštěvník (Po, 25. 2. 2019 - 17:02)

Jsem rád, že si Tony našel jinou parketu než zhůvěřilé oklovávání "satanského pojmu náboženství" .. a jiných "satanských organizací".

Návštěvník (Po, 25. 2. 2019 - 17:02)

Jsem rád, že si Tony našel jinou parketu než zhůvěřilé oklovávání "satanského pojmu náboženství" .. a jiných "satanských organizací".

Tony (Po, 25. 2. 2019 - 06:02)

Mělo tam být bez jakékoliv cenzury místo stránky.

Tony (Po, 25. 2. 2019 - 06:02)

Vycházelo to na Sindenových stránkách průběžně a já to okamžitě, jak to tam vycházelo, překládal do češtiny a dával jsem to na své stránky a to bez jakékoliv stránky. Až na tobě jsem poznal, jak je evangelikálství těžce pokrytecké. To ví pan Sinden dobře také. Napsal: O EVANGELIKÁLECH MI ANI NEMLUVTE, ZNÁM JE DOBŘE. MŮJ VLASTNÍ BRATR SE TOTIŽ STAL EVANGELIKÁLEM. ONI JSOU NEMOCNÍ.

Tony (Po, 25. 2. 2019 - 06:02)

To jsi vyčíst autorovi textu ale musíš si pospíšit, protože leží na smttelné posteli.

Tony (Pá, 22. 2. 2019 - 02:02)

Je to z německých stránek, odkud jsem ten článek převzal---------se svolením jejich webmastera--------https://www.beschneidung-von-jungen.de/home/infos-fuer-eltern/die-scheindiagnose-phimose.html------------------------jsou to lékařské fotografie, ni víc, nic míň. Já to viděl pouze jednou, když jsem ten článek překládal, nezákonné to není-----------nezákonný je pouze tvůj stalking mé osoby.

Tony (Pá, 22. 2. 2019 - 02:02)

*Resumé (anonym)
Odpověď na Hlídací pes musí zasáhnout.
Tedy podle TV gina : #Aby lékař byl schopen diagnostikovat předkožku, tak ji musí chlapci stáhnout. Když se to k radosti Gina povede je to OK. MUDr. zapíše tedy Dg. "Předkožka ztažená######podle gina pozor neumývat!#### Pokud však nelze předkožku chlapci stáhnout, tak CO? Logicky vyplývá , že podle Gina předkožku nelze diagnostikovat, tedy předkožka jako taková je nediagnostikovatelná Dg. " Není". POZOR , Ale pak zároveň musí platit, že lékař diagnostikuje fimózu. Dg.Fimóza. vrozena nebo získaná ### Podle gina to ale znamená, že lékař/ka nerozumí normálnímu vývoji předkožky a jeho diagnoza je Falešná. HA! Gin se probudí po*ere se. Léčba fimózy je obvykle chirurgická, a gin už zapáchá.*----------------------To není podle mne ale podle odborníků s profesorským titulem. Stejně jsi ale zcela překroutil, jak máš ve zvyku, co v těch článcích je. Odkazy nedáš, jen se marně snažíš, manipulatorský lháři.-------------------Po čem jsi sjetý, že zase řádíš ve dvě v noci. -----------------Já kvůli tobě budu mít zase asi další pracovní úraz, protože se kvůli tvému řádění nevyspím. Šel jsem jenom na malou a tak jsem tu nakoukl. Zase se musím kvůli tvým výpadům bránit a tak jsem okrádán o řádný spánek.

Tony (Pá, 22. 2. 2019 - 02:02)

Tak dej odkaz, kde ten nesmysl uvádím, tedy pokud jsem neudělal chybu při překladu článku.

Tony (Pá, 15. 2. 2019 - 08:02)

Zrovna včera napsal jeden na německém xichtáči:

Před patnácti lety jsem se nechal ve svých dvaadvaceti letech obřezat a teď toho lituju...............

Chápu, tehdy před dvadvaceti lety ještě nebylo známo jak na fimózu bez operace, dnes se už ví, jak na to. Tvé doporučení je zrádné, protože u každého to funguje jinak. Co si jeden pochvaluje, to druhý proklíná.

Steve (Pá, 15. 2. 2019 - 17:02)

Co jeden kdesi kamsi napsal, může jiný naopak vyvrátit a pochválit si. Navíc, pokud si někdo něco nechal z hlouposti a zbytečnosti dokurvit, tak je leda dement. Nic víc, nic míň. S bezproblémovým slepákem se taky nechodí na operaci ... naopak kdo má velký problém, ten musí.

No (St, 20. 2. 2019 - 23:02)

zajímavý postřeh a zcela logický, ale najde-li se někdo fanaticky založený zvláště sexuálně prioritně zaměřený a vyznávající fetišisticky jakoukoli předkožku ( zvláště pak chlapeckou) , byť i nemocnou, tak je to na pováženou. Stejně tak jako jehovisti zabraňující poskytnutí transfúze. Vyznávání předkožky jako symbolu mužství je projev despotického šovinismu vedoucího ke xenofobii, navíc když je přiživován prvky misogynie. Pak je zde jakákoliv diskuse nemožná.

Nils (Pá, 15. 2. 2019 - 07:02)

Když mi bylo 19 let , podstoupil jsem obřízku kvůli fimóze. Jsem na půl němec. Můj otec ani nikdo jiný z naší rodiny není obřezaný. Já jsem ale vždycky měl problémy se svojí předkožkou, lépe řečeno s fimózou, a když jsem se seznámil se svojí první dívkou, tak si přála, aby můj penis fungoval správně. A on nefungoval, proto jsem podstoupil obřízku. Svoji předkožku ani trošku nepostrádám. I masturbace se mi tím zjednodušila. Moje fimotická předkožka se nikdy nepřetahovala správně, protože jsem neměl dostatečně volnou kůžičku. V současnosti uplynulo již 22 let od mé obřízky , nikdy jsem nepociťoval nějaké problémy, naopak. Obřízku všem vřele doporučuji.

-Nils, 41 let

Hana (Čt, 14. 2. 2019 - 20:02)

Já si myslím, že včasnou obřízkou a pak pužíváním kondomů se zabrání bradavicím. Je nutno chránit ženy a jejich genitálie.
Vý­ho­du ob­říz­ky a poz­děj­šího po­u­ží­vá­ní kon­do­mů si ženy chvá­lí , kondomy lépe drží, chrání lépe, když pevně přiléhají, čehož lze dosáhnout jen správou obřízkou. My ženy víme proč trváme na obřízce již u chlapů. A taky to předchází pozdějším diskuzím, zda-li ano nebo ne.

Tony (Čt, 14. 2. 2019 - 11:02)

Podstatné je, že ugandský prezident má rozum.

Tyvíš (Čt, 14. 2. 2019 - 19:02)

Rozum, nerozum, ale jsou stejně obřezáváni po milionech, protože je to pro ně záchrana. Ty máš možná taky rozum ale, zamořenej chlastem a chlapečkama s kůžičkama.

Tony (Čt, 14. 2. 2019 - 19:02)

Není to pro ně záchrana. Je to dílo zvrácených neziskovek, do kterých cpou těžké prachy fanatičtí agresivní cirkumfetišisté. Toto zvěrstvo prováděl už člověk jeskynní a jeho potomci se zamrznutou evolucí v tom pokračují.

Kůžičky jako takové mě nikdy nezajímaly. Chlast, to je jiná, u nás v rodině je to dědičné. Jen můj otec byl v tomto v rodině bílá vrána, za to jeho bratr se uchlastal už ve svých sedmapadesáti letech,

OB (Čt, 14. 2. 2019 - 01:02)

Nový cíl dobrovolné mužské obřízky je zakotven v politické deklaraci Organizace spojených národů z roku 2016 o HIV a AIDS, a to tak aby do roku 2020 bylo dosaženo 25 milionů obřezaných mladých mužů v prioritních zemích. Následný strategický rámec Světové zdravotnické organizace (WHO / UNAIDS) stanovil cíl dosáhnout do roku 2021 90% obřezanosti mužů ve věku 10-29 let v prioritních zemích s kde je prosazována dobrovolná lékařská obřízka mužů.
Aby se dosáhlo takovéto úrovně pokrytí si bude muset každoročně nechat udělat dobrovolnou obřízku 5 milionů mladých mužů v prioritních zemích.
To je jako kdyby se všichni muži v ČR nechali během 1 roku obřezat.

Reklama

Přidat komentář