Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Anetaa (Po, 18. 3. 2019 - 05:03)

No ty si Evo ta prava, aby si neco rikala, ty co si proti pousteni na zachod v hodine si pockej az se v tom buse bude chtit tobe...

Návštěvník (Pá, 8. 3. 2019 - 12:03)

To jsou starosti. Nejsem žádný úchyl nebo exhybicionista, ale dělat z toho takové problémy. Když se ženská podívá, tak ať se podívá, kvůli tomu mě neupadne. Hajzlbáby rády uklízejí za provozu, když jim to dělá dobře... A když se ženské líbí, že se chlapy kouknou, tak ať se kouknou. Je to každého věc.

Návštěvník (Pá, 8. 3. 2019 - 12:03)

To jsou starosti. Nejsem žádný úchyl nebo exhybicionista, ale dělat z toho takové problémy. Když se ženská podívá, tak ať se podívá, kvůli tomu mě neupadne. Hajzlbáby rády uklízejí za provozu, když jim to dělá dobře... A když se ženské líbí, že se chlapy kouknou, tak ať se kouknou. Je to každého věc.

znalec (Po, 4. 3. 2019 - 08:03)

Máš opravdu dobré fantazie Bobříku.

Znalec (Pá, 1. 3. 2019 - 16:03)

Však to říkám celou dobu.

Eva (Čt, 28. 2. 2019 - 11:02)

Tak po dlouhe dobe sem tady koukla a nestacim se divit, nejen, ze tu Aneta furt narika kvuli pocurani co si zavinila sama, Aneto nech toho si uz trapna a ucitelka se zachovala spravne aspon sis zapamatovala, ze si mas zajit o prestavce a tady Ti uchylove at se klidne pocuravaj az tjisti jake to je kdyz ochabne panevni dno a budou ty pliny muset nosit hned je to prejde, ja mam slabe panevni dno, cvicim a i tak vzdycky radeji vydrzim a nikde nevyrusuju ani v aute nezadam o prestavku takze taak vydrzet se to da dycky, jen musi clovek chtit.

Libor (St, 27. 2. 2019 - 07:02)

Anetoo, když se počůrala moje ségra, tak mne to bylo jedno. Když se počůrala moje holka tak jsem z toho byl na větvi a skoro jsem se samovolně udělal do kalhot.To už je skoro 15 let,ale ten zážitek si pamatuju dodnes

Návštěvník (St, 27. 2. 2019 - 12:02)

Jj, mít tu správnou holku a je to pěkný zážitek, hlavně když má kalhoty na kterých je to pěkně vidět, jak to postupuje. Kolikrát jsem byl od ní mokrý i já, když si mě sedla na klín a nebo když jsem ji někde opřenou o strom projížděl rukou. Prostě si s tím nedělala žádnou hlavu a pustila to, a když byla hodně vzrušená, tak jí to bylo totálně jedno. Měl jsem takovou na střední poslední rok, jenže potom šla na vejšku hodně daleko a byl konec. Pěkně jsem si to užíval, doma sice ty kecy, to byl opruz, ale to se dalo přežít. Už jsem na další takovou nenatrefil.

Provokatérka (Po, 25. 2. 2019 - 11:02)

Včera v podvečer, jsem to pustila do džín před přítelem a potom jsme na to vlítli. Moc se mu to takhle líbí.

Anetaa (St, 27. 2. 2019 - 06:02)

Myslela sem si, ze na teto strance se muzou sverit lidi co se stydi, ze se pocurali, zatim jste se tady jen posmivali, psali mym jmenem trapnosti o volani mamince a pocurani se vnimate jako vzrusujici coz uz vubec nechapu...

Kikina (St, 27. 2. 2019 - 18:02)

Nesnaž se chápat co nemůžeš pochopit...

M (St, 27. 2. 2019 - 11:02)

Ja mam stejny nazor. Snazim se nepocurat jak to jen jde, ale kdyz uz to nejde vydrzet, tak to pustim do plen. A pak si za to nadavam, protoze musim namocit a premachnout 2 velke pliny. Davam si totiz latkovky a pres ne gumove kalhotky. A muzu se do jednoho baleni pocurat az 3x a nic mi neprotece. Takze kdyz uz dojde k uniku, tak se potom pocuram klidne jeste 2x, abych pliny vyuzil na maximum a potom se v kabince na wc otru vlhcenymi ubrousky a prebalim se do suchych plen, ktere si nosim sebou. Mokre zabalim do mikrotenu a vezmu domu vyprat. A nikdo si niceho nevsimne, pozna to jedine pritelkyne, ale ta je take na plinach, takze mi nic nemuze vycitat.

Jirka (Čt, 21. 2. 2019 - 19:02)

... a chce to řešit.

Anetaa (Čt, 21. 2. 2019 - 20:02)

Už mi volala a volala a udělala mi ostudu i u známých.

Anetaa (Po, 25. 2. 2019 - 06:02)

Taaak vidim, ze se tu nekdo pobavil na muj ucet ze, hodne laciny humor, bavit se cizim nestestim, az se nekde pomocite vy tak to pochopite, jak je to traumaticky zazitek

pavel (Út, 19. 2. 2019 - 18:02)

Hergot , , proč si nevezmete plenku ? V televizi je plno reklam !!

Bára (Út, 19. 2. 2019 - 09:02)

Včera jsem se doslova ne počůrala ale pochcala ve sklepě našeho domu, protože když jsem šla domů ze školy už se mi chtělo před barákem kriticky a věděla jsem, že pojedu ještě výtahem do 11. poschodí a tam jsem to pustit sice mohla, ale nechtěla jsem aby se ostatní lidi nepohoršovali nad mou loužičkou. Už když jsem odemykala hlavní vchod jsem to trochu pustila do kalhotek a tak okamžitě jsem to chtěla stopnout a s rukou pod sukní na pipině jsem směřovala tychle do sklepního suterénu,ale stále jsem trochu čůrala i přes ruku a kalhotky . Na schodech to ale vše provalilo a já se v okamžiku obrovsky ostudně počůrala. Schoulila jsem se na bobek, zvedla sukni, ale kalhotky a silonové punčocháče nechala na sobě, byly už stejně pochcaný a nechala jsem to ze sebe vytéct vše. Bylo to ostudný, chcaní velký a pro mne někonečně dlouhý, strachovala jsem se aby někdo nepřišel, a já pak mokrá dojela domů a celá jsem se ve vaně osprchovala.

Piss.ol (Ne, 19. 1. 2020 - 15:01)

muzu se zeptat jaky to je ta uleva jak citis ze curas sice do kalhotek je to prijemny nebo i vzrusujici odpovis mi prosim,? [email protected]

V (Út, 19. 2. 2019 - 12:02)

Však bez stresu. Občas, když jedu na návštěvu za kámošem výtahem, tak si říkám, jestli to taky nějaká nepustila a nebo pes?

V (Pá, 15. 2. 2019 - 18:02)

sobotu. Šli jsme z kina a už 19 letá slečna se začala kroutit a naříkat, že to nedá domů. Co teď, nikde to nešlo si odskočit, nikde keře, jen nekonečná, v jejím případě, řada bytovek. Koukala na mě co dělat, připadala si asi dost trapně, byli jsme spolu potřetí. Tak jsem ji objal a uklidňoval až to pustila. Džíny ztmavly pod tím proudem a plné kozačky. Hezký pohled pro mě, ona byla ve stresu. Nakonec jsem ji uklidnil a vysvětlil co a jak a dovedl domů do jejího bytu. A skončilo to prvním milováním s její čerstvě počůranou pičkou. Mě se to líbí, když to ženská pustí, tak snad zase příště a už bez stydlivosti.

Reklama

Přidat komentář