Reklama

Denní dávky vitamínů ...

mileniál (Po, 25. 2. 2019 - 16:02)

Taky si říkám, jestli to není jen nějaká přehnaná kampaň, nikdy se o tom nemluvilo jako teď. Je možné, že je to problém moderní doby?

Kakarolin (Út, 26. 2. 2019 - 18:02)

Dřív totiž všichni neseděli na zadku v práci a potom u televize, ale chodili ven. My jsme generace doplňků stavy, já taky nejsem jiná. S tím rozdílem, že se snažím jíst zdravě a dohánět jen to, co je opravdu nutné. S doplňky vigantolvitem žádnou zkušenost ještě nemám, ale podívám se na to.

Věrka (Ne, 24. 2. 2019 - 19:02)

Víte, já s dětmi na procházky chodím, ale o víkendu, pokud není extrémní zima. V týdnu bohužel jako většina lidí pracuju od osmi do půl páté. A ono v zimě není okolo páté už tolik světla jako během dne. Takže bych opravdu moc ráda měla čas někam chodit, ale jsem zavřená v kanceláři. A kvůli tomu, že už od mala mám kožní problémy, tak jsem ráda, že vůbec něco takového jako doplňky existuje. Samozřejmě, spousta lidí to bere zbytečně, ale to už je jejich věc.

Tereza (Ne, 24. 2. 2019 - 10:02)

Ahoj, braly jste prosím někdo v těhotenství tyhle vitaminy www.femibion.cz Říkal mi o nich gynekolog, že bych je měla brát, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti.

Aneta (Po, 25. 2. 2019 - 15:02)

Taky jsem je brala. Jsou opravdu fajn. Měla jsem jiné, ale bylo mi po nich zle. Tyhle jsou v pohodě.

Návštěvník (So, 23. 2. 2019 - 07:02)

Starší lidé tohle zvládali a zvládají bez problémů a bez "vitamínových" pilulek. A apelovat, že není čas jít s dětmi aspoň na hodinu na procházku, se mi zdá za názor člověka, který si neumí naplánovat a hlavně udělat čas na děti.

Marcela (So, 23. 2. 2019 - 07:02)

Oni lidi musi pres tyden pracovat, pak pripravit jidlo, ucit se s detmi a- na prochazky v zimnim obdobi moc casu neni. Ve tme zadne slunce nesviti ani pres mraky. V duchodu budu tez stale venku, da-li zdravi.

7desátka (Pá, 22. 2. 2019 - 19:02)

Tak já jsem zdravá i bez nějakých chemických déček. A víte děvčátka, že slunce je dává i přes mraky,? Běžte na dlouhou procházku, sportujte a jezte zdravě. Já bych nějaké ty reklamované tablety nespolkla, lidé jsou hloupí a dobrovolně se cpou těma drahým pilulkama.

Vašek (Čt, 21. 2. 2019 - 21:02)

Jaký máte názor na doplňování vitamínů (hlavně D) pomocí potravinových doplňků?

Paťa (Pá, 22. 2. 2019 - 19:02)

Souhlasím s paní Marcelou, v zimním období má většina z nás nedostatek "déčka", protože to slunce prostě nesvítí tolik. Každopádně dneska už je tady tolik možností, jak ho doplnit. Doplňků je celá řada, máte i pro malé děti nebo těhotné ženy. Já mám zatím vyzkoušený vigantolvit, má pro mě výhodu, že je tam 60 tobolek, takže nemusím být co dva týdny v lékarně a kupovat něco nového.

Marcela (Pá, 22. 2. 2019 - 12:02)

Pokud to nejde jinak, tak je to asi pro udržení zdraví jediná cesta. Já v zimě pravidelně trpěla při mrazech ekzémem a užívání vitamínu D mi pomohlo. Bohužel pracuji celé dny v kanceláři a v zimním období si nemohu dovolit odjet načerpat přírodní vitamín D ze slunce někam k moři či na hory. No ani v létě tomu pobytu na slunci moc nedám.

Eva (Čt, 21. 2. 2019 - 13:02)

Taky jsem na něj někde narazila. Myslím u nás v lékárně sem na něj koukala.

? (St, 20. 2. 2019 - 13:02)

https://www.denik.cz/rodina/uzivani-nespravnych-vitaminu-muze-zpusobit-rakovinu-varuji-vedci-20190211.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Míša (St, 20. 2. 2019 - 13:02)

Taky mi říkala teď na poslední kontrole MUDr.že pro imunitu je důležité C a zinek. Koupila jsem si teď v lékárně Sambucol. Je tam přímo extrakt ze šťávy černého bezu a Antivirin z toho bezu získaný.

Erika (Po, 18. 2. 2019 - 16:02)

Podle mě stačí dopňovat hlavně vit C, zinek a ještě i vit.D. Určitě bych do sebe necpala multivitaminy, protože to těla akorát vyloučí a vezmě si z toho fakt jen minimum.

adam (Po, 13. 12. 2010 - 18:12)

70 miligramů, jeden průměrný pomeranč, ale je lepší použít zdroj z oblasti, kde žijete.

Radim V... (Po, 13. 12. 2010 - 17:12)

Souhlasím s Lolou v tom, že...Reaguji na Vaši nabídku na zdroj na zelenoou řasu a prosím o sdělení kontaktu. děkuji
Vodička

Návštěvník (Po, 17. 11. 2008 - 15:11)

VÁM VŠEM S POPISOVANÝMI PROBLÉMY MŮŽEME POMOCI UDĚLAT PODSTATNÝ KROK (NEBO KROKY) PRO VAŠE LEPŠÍ ZDRAVÍ

Naší snahou a posláním je pomáhat lidem k lepšímu zdraví. Všem, kdo o to projeví zájem. Pomocí preparátů přírodního původu. Do stejného projektu jako my, jsou v Česku a na Slovensku zapojeny desítky lékařů, celosvětově jsou to tisíce lékařů všech specializací ve všech zemích světa. Těch lékařů, kteří pochopili, že chemicky vyrobené léky prospívají hlavně výrobcům léků, farmaceutické lobby. Pacientům už tolik neprospívají, protože každý lék při léčení daného zdravotního problému způsobuje současně zpravidla hned několik dalších závažných zdravotních problémů. Nejsou to jen ty problémy z příbalových letáků, jako že se může objevit vyrážka ap. Jsou to poškození organismu mnohem závažnější, protože se neprojeví hned, jsou skryté a kumulují se. Projeví se dřív nebo později docela nepříjemnými potížemi s vašimi játry, ledvinami, trávicím traktem, kůží, cévami a srdcem, klouby, slinivkou, imunitou, štítnou žlázou, rozhozením celého řídícího hormonálního systému, ale např. i kandidózami ap. Žádný lék není neškodný. Vedlejší škodlivé účinky mají všechny léky. A navíc - samotné léky, bez současného užívání a pomoci přírodních preparátů, daný zdravotní problém nevyřeší, nedokážou to. Jinak by všechna diskuzní fóra na tomto i jiných webech nebyla plná svědectví lidí o tom, jak jim klasická lékařská péče a klasické léky nedokážou pomoci a proto hledají ještě jinou pomoc nebo alternativu.
Na druhé straně je na nejednom diskuzním fóru osočován někdo, kdo vám chce pomoci. Osočovatelé tyto lidi označují za

Honza - aloe"a (Ne, 7. 10. 2007 - 00:10)

DDD minerálů a vitaminů a o vyvážené stravě najdete na www.aloe-gel.cz

pro lolu (Út, 18. 9. 2007 - 20:09)

Zelenina, ovoce, celozrnné obiloviny ve všech úpravách, sezónní zelenina, luštěniny, semena, potraviny z mořských řas, většina sýrů, polévky, tykev, fenykl, sójová omáčka, jedlé kaštany, sušené natě, bylinky, cibule, česnek, majoránka, sušené ovoce, vlašské ořechy, pohanka, místní ovoce, sója, houby, ořechy, kyselé mléko, tvaroh, kefír, měkké sýry, zelené a bílé čaje,, bílé víno, bílý jogurt, ovesná kaše ze sójového nebo rýžového mléka se skořicí nebo domácí müsli z ovesných vloček, libové maso, jekékoliv ryby kromě uzených, avokádo, sýr cottage, máslo, za studena lisované oleje, rýžové, ovesné a celozrnné chlebíčky, neslazené sójové nebo rýžové mléko, bylinky, bylinkové nebo ovocné čaje - ale pozor, ne ty, co obsahují kyselinu citronovou, slad, umělá barviva nebo ochucovadla, ananas, artičoky, bambusové výhonky, banány, brokolice, broskve (čerstvé), bylinkový čaj, cibule, cuketa, třešně, borůvky, dietní margarín, fenikl, hovězí plátky, hrášek (zelený), hrušky, husí prsa, chléb (celozrnný

Reklama

Přidat komentář