Reklama

Muži v dámském prádle.

Fido (Pá, 5. 4. 2019 - 13:04)

Radku, aby sis to hned nezvoral a pak si to nevyčítal, tak bych do prvního sexu vůbec nic neříkal ani bych nic z toho na sebe neoblékal. Až později a pomalu - pochválit, zkusit si obléct něco před ní, zeptat na názor a tak.

kenipap (Ne, 14. 4. 2019 - 15:04)

A nebylo by lepší to říct hned na začátku? pokud se ji to nebude líbyt, ať jde dál. Pak by ti to bylo velice líto, že jsi to neudělal. To potom žena není tolerantní a bude myslet jen na sebe. Budeš nešťasný.. Žena co si neumí tolerovat druhého je špatná... Dobré manželství, které vydrží roky, je založeno na vzájemné toleranci. Pokud ti někdo zakazuje to co máš rád, tak to je zadělávání na brzký rozvod.

Milan (Čt, 21. 2. 2019 - 04:02)

Ja nevym co proti tomu nekdo má.
Ja zas nosím dámsky korzet a pritelkine zohnala aj umelé kozy.

Brat lucky (Pá, 24. 1. 2020 - 16:01)

Tak to ty závidím ja to mám zase na nič sestra má veľa sexy oblečenia a rad si ho obliekam cítim sa v tom najlepšie skúsil som aj analny kolík a to už bolo pre mna mega nevydržal som a oblečení v sestrinom s tým kolikom v sebe som šiel k sestre do izby a keď sa zobudila má má uvidela tak začala kričať že ju chcem znasilnit hneď prišla mama že čo sa deje a keď má videla skoro odpadla

Tomáš (Ne, 17. 2. 2019 - 05:02)

Na začiatku poviem ze som hetero a nič iné ako ženy ma nepritahuje... Nakoľko mám ženu ktorá má miluje a ja ju... Nosím ako tanga tak aj gatky a do prace normálne mužské boxerky. Začalo to tak že raz sme šli na prechádzku ku vode a vencili sme nášho psa a ešte bolo chladno a ja som nedopatrením sa ocitol vo vode nakoľko v zdi si beriem pre istotu ešte jednu mikinu a tepláky tak som sa mohol ešte rýchlo prezliecť lenže zima je zima a ona že má v ruksaku nejaké gatky a nech si ich dám nebude mi zima no a po dlhšom prehovarani som si ich dal a zistil som že ten materiál je úplne niečo iné ako máme my na boxerkach. Je to lepší a kvalitnejší materiál a tak som jej povedal že je to fajn materiál a cítim sa skvele a ona že ok a ze keď chcem tak mám si niečo v pohode od nej vziať a ukázať ako v tom vizeram tak so to spravil a nasledoval fantastický sex..... Samozrejme že každý má svoje vedci... Rád jej kupujem spodné prádlo lebo sa jej môj vkus páči a nikdi som nekúpil žiadnu blbosť. Niekedy keď sa mi páčia nejaké jej nohavičky tak si kúpim také isté a keď majú maličkú tak ju odstranim. No keď si kupuje niečo pre seba tak sa aj mňe niečo ujde.... No keď si pozriem sortiment pánsky tak je to úplná bieda. A podotýkam nič iné ženské si neobliekam a ani nemám chuť to skúšať.... Čakám na vaše reakcie a otázky

kenipap (So, 9. 2. 2019 - 06:02)

O co vám jde??? Je rovnoprávnost mužů a žen. Když mohou ženy nosit kravaty, saka, vesty a jiné pánské věci, tak muži mohou nasit šaty, sukně, punčochy. Je jen na jedinci co si oblékne. Pokud tohoto bude víc, tak si toho nakonec nikdo ani nevšimne.

Jana Š. (So, 9. 2. 2019 - 09:02)

Jenže u nás ženských se to bere jako normální, opačně je to považováno za ujetost.

L (Ne, 14. 4. 2019 - 17:04)

Muži už také nosí sukně,akurát ne v takové míře jako ženy.Myslím,že si trochu zaspala.

kenipap (St, 17. 4. 2019 - 09:04)

Muži nosili sukně (suknice) od nepamněti. viz skotové, kněží a jiní. Akorád zabedněnci to nemohou pochopit a smířit se s tím..

Doktor Faust (Ne, 14. 7. 2019 - 23:07)

Zabedněnci nejsou schopni pochopit, že pokrok probíhá i v oblasti oblékání? Nevšiml jste si pane, že i mnohé ženy zjistili, že kalhoty jsou pro běžný život praktičtější? Kromě toho, že upnuté kalhoty s propisujícími se kalhotkami jsou pro muže pastvou pro oči.:) V oblasti oblékání dnes jde hlavně o to, co je praktičtější, co se líbí druhému pohlaví a co se příjemněji nosí.

kenipap (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

Jo ták, ženy mohou a chlapy néé. Až lepšolidé předají moc muslimům, tak chlapy budou nosit Hábit což jsou vlastně šaty. A ženy, ty budou přivázané u boudy, protože budou mít menší cenu než pes.. Já radši, ať hlapy chodí v dámském, jen když tu nebude islám..

Jana Š. (Ne, 17. 2. 2019 - 10:02)

Máš pravdu a nabírá to čím dál větší rychlost směr islám. Bohužel se toho co nevidět dočkáme. Tak si ještě užívám těsné džíny a krátká trička, nenosím podprsenky a je pěkné, jak se chlapy dívají. Nechápu ty moderní nesmyslné štvanice proti chlapům s údajným obtěžováním. Používám šatník mého chlapa, on by ode mě natáhnul tak jen tanga, jinak by si to musel kupovat kvůli velikosti. Takže z jeho strany nic.

kenipap (Út, 5. 2. 2019 - 14:02)

https://www.be-a-rebel.cz/

kenipap (Út, 29. 1. 2019 - 15:01)

https://supermamy.maminka.cz/clanek/pro-zeny-super-mamy-vztahy-a-pribehy/555535/podivejte-se-na-kluka-s-rtenkou-nejdriv-se-mu-smali-ted-ho-nasleduji-dalsi.html

Není to stejné jako s oblečením?

kenipap (Po, 28. 1. 2019 - 18:01)

Je jedno co máš na sobě, hlavně, když v tom nevypadáš jako strašák.
Kulturista, také rád ukazuje své svaly
Taková doměnka, všichni co kritizují nebo pomlouvají, že máš dámské to nebo ono na sobě, nakonec ti závidějí, že nemají odvahu si to obléct taky?

nn (Po, 28. 1. 2019 - 18:01)

damske ci panske ved je to jedno hlavne ze je pradlo ciste.ja osobne davam prednost tomu damskemu ved to neni vidno.

Lucka (Pá, 24. 1. 2020 - 16:01)

Nieje to jedno pánske je o ničom ale to dámske dodá človeku taký pocit že je v nebicku

Tonda (Čt, 24. 1. 2019 - 15:01)

Ještě jedna věc, která se tu neprobírala. V poslední době se objevuje čím dál více oblečení z jemných materiálů i v pánském. Jen se člověk musí poohlédnout na internetu a nebát se objednat si zboží např. z Číny např. přes aliexpress.com, nemají sice vše ani tak velký výběr jako v dámském, ale např. jemné pánské domácí kalhoty či hedvábné pyžamo mohu mít i před dětmi, košile ze směsi hedvábí a bavlny mi umožnili mít na sobě nejen jemné prádlo ale i jemné oblečení aniž by se kdokoli pohoršoval. Je fajn mít na sobě pohodlné věci i venku.

pepe 89 (So, 8. 2. 2020 - 06:02)

TAKY TEL 728 285 330 SMS

Tonda (Čt, 24. 1. 2019 - 11:01)

Taky nosím dámské prádlo, silonky, kalhotky a doma se oblékám občas i komplet. Mám to štěstí, že partnerka to ví a nevadí jí to. (aspoň to tvrdí) Bylo zde pár dotazů. 1.) kalhotky mnohdy sedí podstatně lépe než pánské slipy díky měkkému poddajnému materiálu, stačí si koupit správnou velikost a vhodný střih.
2.) Riziko odhalení na veřejnosti např. při nehodě. Ano je tu riziko, malé ale je tu a když to vypluje na povrch, reakce okolí závisí hodně i na tom jak se zachováme my. Jenou jsem neplánovaně skončil v péči lékařů (v tangách, punčochách a korzetu bez podprsenky a svět se nezbořil. Když mi sřihali mikinu, tak jsem se nadechl, neboť mi došlo že to je tady, ale povedlo se mi nehnout brvou a korzet skončil bohužel stejně. Když vám zachraňují život, tak jim je jedno, co máte na sobě.
3. Kak to říci partnerce? Nejlépe narovinu, hned na začátku vztahu, pak nemá pocit, že jste ji obelhali a buď to skousne, nebo se rozejde. Ale vy nebudete nuceni lhát a skrývat podstatnou část své osobnosti. Máte-li stávající vztah, zkuste jí koupit velmi jemné pohodlné prádlo, košilku a po milování jí řekněte, že je nádherná a přiznejte se k tomu, že dotek jemného materiálu co měla na sobě vám přišel tak úžasný, že by jste rádi zjistili, jaké by to byl pocit mít na sobě tak jemné prádlo a ne jen se jej občas dotknout. No a buď to zavrhne a víte že u ní nepochodíte, nebo to přijme a vy si koupíte vlastní a pak jí to vychválíte do nebes a máte zpola vyhráno. Pokud Vás miluje, přijme Vás takového jaký jste.
Snad to alespoň někomu pomůže.

Reklama

Přidat komentář