Reklama

Pás cudnosti

luci (St, 6. 3. 2019 - 18:03)

V pořádku to není , ale jí to zřejmě vzrušuje , že ten její je mimo hru a cizí jí parádně vymastí pekáč. Je to pro ni i satisfakce ze nevěru. Některá se nechá obsloužit i v přítomnosti svého zamčeného partnera . Ale to už je kategorie cuckold , tam ovšem můžeš postupně dospět. Je jen na tobě kam až .

Pavel (Čt, 7. 3. 2019 - 20:03)

Jsem rád, že jsi odpověděla právě ty, protože kvůli tvému příspěvku jsem se ptal. Napsala jsi, že "je bezpředmětné ponechávat si sperma subíka pro pozdější oplodnění po kastraci." To podle mě znamená držet svého partnera pod zámkem, nenávratně ho poškodit (doživotně mu znemožnit sexuální styk a připravit ho o možnost zplodit vlastní dítě), užívat si s jinými muži a navíc zplodit dítě s někým jiným a chtít po svém partnerovi, aby to přijal a vychoval ho. To je podle mě dost drsné. Přijde mi to jako totální zašlapání partnera do prachu. Zároveň si myslím, že pokud je žena schopná udělat svému partnerovi něco takového, tak jím musí tak pohrdat, že je jen otázka času, než jí přestane zajímat a ona ho opustí. To mi přijde jako logický, nad míru nějaké pomyslné hranice krutý závěr. Nebo snad ne?

luci (Čt, 7. 3. 2019 - 23:03)

Ano ,pokud je muž tak submisivní , že se nechá vykastrovat jak jatečné zvíře , tak o oplodnění jeho spermatem žena obvykle nestojí. A proto před tím výkonem nemá cenu odběr a uložení provádět. A později se v případě potřeby nechat oplodnit opravdovým chlapem. Obvykle ho neopustí , má ho jako stroj na vydělávání peněz. Znám několik takových vědomých paroháčů . Přistoupili na to protože chtějí aby od nich jejich atraktivní manželky neodešly. Některým mužům totiž nevadí , že jim manželku obdělává jiný , jsou dokonce ochotni tento stav akceptovat a krýt . Vadilo by jim to až by se to profláklo na veřejnost. To by pro ně bylo opravdovým ponížením.

Ivan (Pá, 8. 3. 2019 - 13:03)

já pořád nechápu, proč pás cudnosti spojujete s kastrací? To je něco úplně rozdílného.
A to, že někteří muži nechávají své manželce volnost v sexu je dosti běžné a nemusí ti muži nosit pás cudnosti. A že někdo vychovává dítě počaté z nevěry je také běžné. Ať už jde o vychováváni nevědomé, či vědomé. To vědomé se děje z různých příčin. Třeba se nechce kvůli jednomu záletu manželky rozvést, ze společenských důvodů, ze zdravotních důvodu, aby se rodina nedostala do řečí, apod.

Tony - gin (So, 9. 3. 2019 - 00:03)

Před léty jsem to tu chvilku sledoval, když tu chodila Domča, byla správňácká, jenže se do ní začli navážet, tak se tu na to vykašlala. Po odchodu Domči pro mne toto téma přestalo být zajímavé.

Návštěvník (Pá, 8. 3. 2019 - 21:03)

Vám jako opravdu připadá normální být se ženou která vás podvedla jo ? tak to je něco ve vaší hlavě špatně

Ivan (So, 9. 3. 2019 - 13:03)

Jde o to, co je normální, a ne o to co mě nebo vám připadá normální. Kdyby se všichni podvedení muži nebo podvedené ženy měli rozejít a ne dál spolu žít, tak by asi zde žilo více než 90% dospělých single lidí.
To, že třeba vy se ženou žijete spolu neznamená, že někdo z vás nikdy toho druhého nepodvedl. Také to může být tím, že se to k vám, nebo k vaší ženě nedoneslo.

luci (Pá, 8. 3. 2019 - 23:03)

Jak pro koho ? Někoho to vzrušuje a sledování manželky při koitu s jiným mužem dokonce uspokojuje . Samozřejmě , je to jaksi mimo společenské konvence a tedy "nenormální". Je to o deviaci , kandaulismu. Ale těch "nenormálností" je v sexu podstatně více a některé jsou až perverzní .

Tony - gin (So, 9. 3. 2019 - 00:03)

O tom jsem slyšel za mlada jen jsem doposavad nevěděl, jak se tomu nadává. Chlapi tehdy v Magdeburku, kde byla tehdy naše stanice, říkali, že jeden tamní Němec je zval domů, aby ošukali jeho manželku, a jak ji šukali, tak je špechýrkou šmíroval a při tom se ukájel.

Tony (Čt, 7. 3. 2019 - 23:03)

Asi vůbec nepatřejí mezi ty o nichž dí staročeské přísloví, které rád pronášel na adresu své manželky náš dispečer dávaje na odiv svou tolerantnost : "KDO OŘE POLE MÉ, TOŤ PŘÍTEL MŮJ NEBOŤ ŠETŘÍ PLUH MŮJ PRO POLE JINÁ." Jenže ouha, když zjistil, že mu manželka zahýbá, tak ji seřezal do krve gumovou hadicí.

Roman 75 (Po, 4. 3. 2019 - 07:03)

no a zas to začina dnes na tyden zamknuty.....

Vaclav (Čt, 21. 2. 2019 - 16:02)

Mam primo na sobe pas cudnosti myslim si ze by to mel nosit ten kdo prepadava holky tim by se zamezilo chteni si zasukat

mara (Čt, 21. 2. 2019 - 18:02)

A kolik jsi jich už přepadl že ho máš na sobě ?

mara (Čt, 21. 2. 2019 - 18:02)

A kolik jsi jich už přepadl že ho máš na sobě ?

Thomas (St, 20. 2. 2019 - 22:02)

Taky hledám svoji paní z jihomoravského kraje. S kterou bych probrat možnost pořízení a nošení pásu cudnosti. [email protected]

Tomáš (St, 20. 2. 2019 - 23:02)

Jsem taky z J moravi. jestli chceš budu ti strážcem klíče.

Pavel (Út, 19. 2. 2019 - 21:02)

A ještě poprosím o zkušenosti a sdílení pocitů s užíváním pasu v prvních týdnech a měsících užívání. Předem moc děkuji.

Aresian (Ne, 30. 5. 2021 - 20:05)

První dnyto všelijak tlačí,škrtí hýbe na penisu,ale po pár dnech si do klece piňďour sedne a je to i příjemně.

Láďa (So, 23. 2. 2019 - 21:02)

Jak už jsem psal dostal jsem se k pásu cudnosti náhodou ve svých 54 letech a jeho nošení byl spíš hec než touha po submisi ale po cca měsíci různého zkoušení se stal mojí součástí a změnil můj život v 30 letém soužití z mou ženou a nedokážu si představit mít penis jen tak na volno je to tak trochu i fetish ale není to asi pro každého.

Tomáš (Út, 19. 2. 2019 - 22:02)

První dny to nedáš, až si zviknete tak vám to ani nepříjde,a po 10ti dnech ho budete opravdu chtít sundat, záleží taky vaký budete mít, nemusí seděl a budete mít odřenýho biskupa. po tréningu to vydržíte 14dní a pak budete škemrat,
PS:nedoporučuji sledovat porno.

Reklama

Přidat komentář