Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

M (St, 27. 2. 2019 - 11:02)

Ja mam stejny nazor. Snazim se nepocurat jak to jen jde, ale kdyz uz to nejde vydrzet, tak to pustim do plen. A pak si za to nadavam, protoze musim namocit a premachnout 2 velke pliny. Davam si totiz latkovky a pres ne gumove kalhotky. A muzu se do jednoho baleni pocurat az 3x a nic mi neprotece. Takze kdyz uz dojde k uniku, tak se potom pocuram klidne jeste 2x, abych pliny vyuzil na maximum a potom se v kabince na wc otru vlhcenymi ubrousky a prebalim se do suchych plen, ktere si nosim sebou. Mokre zabalim do mikrotenu a vezmu domu vyprat. A nikdo si niceho nevsimne, pozna to jedine pritelkyne, ale ta je take na plinach, takze mi nic nemuze vycitat.

Jirka (Čt, 21. 2. 2019 - 19:02)

... a chce to řešit.

Anetaa (Čt, 21. 2. 2019 - 20:02)

Už mi volala a volala a udělala mi ostudu i u známých.

Anetaa (Po, 25. 2. 2019 - 06:02)

Taaak vidim, ze se tu nekdo pobavil na muj ucet ze, hodne laciny humor, bavit se cizim nestestim, az se nekde pomocite vy tak to pochopite, jak je to traumaticky zazitek

pavel (Út, 19. 2. 2019 - 18:02)

Hergot , , proč si nevezmete plenku ? V televizi je plno reklam !!

Bára (Út, 19. 2. 2019 - 09:02)

Včera jsem se doslova ne počůrala ale pochcala ve sklepě našeho domu, protože když jsem šla domů ze školy už se mi chtělo před barákem kriticky a věděla jsem, že pojedu ještě výtahem do 11. poschodí a tam jsem to pustit sice mohla, ale nechtěla jsem aby se ostatní lidi nepohoršovali nad mou loužičkou. Už když jsem odemykala hlavní vchod jsem to trochu pustila do kalhotek a tak okamžitě jsem to chtěla stopnout a s rukou pod sukní na pipině jsem směřovala tychle do sklepního suterénu,ale stále jsem trochu čůrala i přes ruku a kalhotky . Na schodech to ale vše provalilo a já se v okamžiku obrovsky ostudně počůrala. Schoulila jsem se na bobek, zvedla sukni, ale kalhotky a silonové punčocháče nechala na sobě, byly už stejně pochcaný a nechala jsem to ze sebe vytéct vše. Bylo to ostudný, chcaní velký a pro mne někonečně dlouhý, strachovala jsem se aby někdo nepřišel, a já pak mokrá dojela domů a celá jsem se ve vaně osprchovala.

Piss.ol (Ne, 19. 1. 2020 - 15:01)

muzu se zeptat jaky to je ta uleva jak citis ze curas sice do kalhotek je to prijemny nebo i vzrusujici odpovis mi prosim,? [email protected]

V (Út, 19. 2. 2019 - 12:02)

Však bez stresu. Občas, když jedu na návštěvu za kámošem výtahem, tak si říkám, jestli to taky nějaká nepustila a nebo pes?

V (Pá, 15. 2. 2019 - 18:02)

sobotu. Šli jsme z kina a už 19 letá slečna se začala kroutit a naříkat, že to nedá domů. Co teď, nikde to nešlo si odskočit, nikde keře, jen nekonečná, v jejím případě, řada bytovek. Koukala na mě co dělat, připadala si asi dost trapně, byli jsme spolu potřetí. Tak jsem ji objal a uklidňoval až to pustila. Džíny ztmavly pod tím proudem a plné kozačky. Hezký pohled pro mě, ona byla ve stresu. Nakonec jsem ji uklidnil a vysvětlil co a jak a dovedl domů do jejího bytu. A skončilo to prvním milováním s její čerstvě počůranou pičkou. Mě se to líbí, když to ženská pustí, tak snad zase příště a už bez stydlivosti.

Anetaa (Po, 18. 2. 2019 - 06:02)

mily M vubec nechapu jak muzes mit radost z toho, ze se nekdo pocura protoze si nema kam odskocit, stalo se to i me kamaradce ve fronte na wc,jen protoze ji nejake kravy nepustily pred sebe i kdyz je slusne poprosila a myslim si ze to udelaly schvalne, ze z toho mely legraci jako Ty, a uz vubec nechapu jak Vas to tu muze vzrusovat, kdyby jste se pocurali jako ma kamaradka nebo jako ja ve skole mluvili by ste jinak

V (Po, 18. 2. 2019 - 13:02)

Rozhodně se jí nevysmívám, je to jen o kráse něčeho, co je tak nějak u dospělejších neslušné. Fronta na WC je problém, ona to řeší tak, že keře a nebo jde prostě na pány, ať se tam třeba zblázní. Jde jen o překonání ostychu a nikoho si nevšímat a rychle zabrat volné místo a zavřít. Ono v tu dobu ani není čas někoho očumovat. Ve škole je to věc stálého posměchu, ještě nejsou dostatečně vybláznění a všemu se posmívají. To je jasné. Na střední je to už postupně lepší a na vejšce je to už každému jedno.

Anetaa (Út, 19. 2. 2019 - 06:02)

No me kamosce kdyz to pustila do kalhot to rozhodne krasne neprislo, slusne poprosila zenske pred sebou at ji pusti ze uz nevydrzi ony ze se jim taky chce a pak se jeste chichotaly kdyz to neudrzela. Ono vsechny zenske nejsou tak drze aby sly k chlapum, navic je to hrozne trapne jit k chlapum kdyz stoji v rade s vytahnutyma bimbasema a koukat na 10 vystrcenych curajicich lulinu vedle sebe zadna zenska nepotrebuje

V (Út, 19. 2. 2019 - 07:02)

Tak si to tak neber, jsou horší věci. Však nestojí vedle chlapů, zapluje do kabinky, kde si sedne a má zavřeny dveře. V té chvíli ji asi i tisíc bimbasů je ukradených, nebo tam snad bude stát a zírat?

Anetaa (Út, 19. 2. 2019 - 15:02)

mno nechutne je uz jit a videt ty curajici bimbasy venku, to mi staci na odpocivadlech, bus zastavi a chlapi misto nazachod tak to pusti hned u busu dost nechutne, a pro znalce jak bych asi mohla byt honic, nechapes, ze mi sou curajici chlapi ukradeni a za druhe zenske se nevzrusujou pohledem ty trdlo.

Znalec (Út, 19. 2. 2019 - 20:02)

Tak tu přestaň masturbovat nad pomočenou holkou, co to chudák nestihla. Normální holka by to tu krátce popsala a určitě by se pak týdny nepitvala v tom, jak má trauma z něčeho co se stalo před víc jak 25 lety. Storka o tom jak se chudák holčička počůrala v první třídě kvůli zlé učitelce tu fakt nikoho nevzrušuje. Maximálně tak nějakého pedofila. Nazdar.

Anetaa (St, 20. 2. 2019 - 06:02)

Fuj, vzrusovat to opravdu nikoho nema a ver mi ze mam z toho trauma do dnes .

V (St, 20. 2. 2019 - 11:02)

A z čeho? Co je na tom tak strašného? To je jak z filmu Sexmise.

Anetoooo, (St, 20. 2. 2019 - 07:02)

tvooooje trauma mne vzrušuje víc než pochcaná slečna

Anetaa (Čt, 21. 2. 2019 - 15:02)

protoze si nic takoveho nezazil, jinak by si mel jine pocity a trauma jeste po 26 letech jako ja

Jirka (Čt, 21. 2. 2019 - 19:02)

Je zajímavé, že tvoje matka, Anetoo, když jsem ji dal číst tvé příspěvky, mluví jinak...

Reklama

Přidat komentář