Reklama

Svádění synem

Marie (Út, 20. 2. 2018 - 21:02)

Nejsou to vždy jen...Ja si pamatuji jeste z doby komunismu rodinu, kde otec dlouhodobe udrzoval vztah se svoji dcerou. Ta ho udala az ve 20 letech, kdyz si nasla partnera. Otec dostal tenkrat dost roku ve vezeni.

luci (Út, 20. 2. 2018 - 19:02)

Možná máš pravdu, ale...Nejsou to vždy jen fantazie.Vím o dvou rodinách ve kterých byl incestní styk provozován.V jedné matka se synem,ve druhé otec s dcerou.Syn se normálně oženil,ale dcera říkala že taťka je nejlepší muž jakého poznala a vdávat se nebude.

Dan (Út, 20. 2. 2018 - 19:02)

Možná máš pravdu, ale když se to nestalo a ani nikdo k ničemu nepodceňuje, tak to nenení zakázané. Byla by to jen teorie, fantazie, provokace, kde každý má právo prezentace. To by jinak hranicilo s diktátem, stb praktikou, což je v českém národě hodně zažité. Z lidského hlediska zavan dogma uzkoprsosti, upjateho života a malomestactvim. Mě osobně se jedná partnerka přiznala, že svedla otce. Nevyrůstala s ním a tak to nějak asi kompenzovala. Každopádně jestli si vymyslela nevím, bez důkazů těžko soudit.

j (Út, 20. 2. 2018 - 16:02)

Snad se nakonec nic nestalo,...noční masturbační fantazie přerostlého masturbanta. Perverzní články psal před časem jakýsi "josef hrouzek" do Kosmopolitanu, podobný masturbační fantazie, akorát že to nezašlo tak daleko, asi vydavatel nechtěl mít opletačky se zákonem. Celý tohle téma by mohli smazat, nechápu, že tu není admin.

luci (Út, 20. 2. 2018 - 10:02)

Snad se nakonec nic nestalo,...Neodsuzuji,může k tomu dojít a někde se tak děje, synek si stříkne do mamky.Musí se však udělat opatření aby nedošlo k oplodnění.Co se děje za zavřenými dveřmi nikdo neví.Leckdy to překonává ty nejbujnější fantazie.

Oli (Pá, 15. 2. 2019 - 16:02)

Přesně tak. Já sem to zažil. Svedl sem mámu já a to měla tatu, ale nechtěla že je moje máma atd... Já ji dal přečíst pár článků a změnila názor,tak řekla že sní můžu do vany a sáhnout si na prsa. Přišel den kdy sme byli sami tak sme šli do vany. Mě hned stal z ní a ona taky koukala jakyho ho mám. Bylo to divný ale po chvíli to přešlo a já chtěl víc. Řekla že se bojí že se to provali. Pak mi ho dokonce zacla honit a vypustila vanu. Já si poposedl co nejblíž jejímu klínu a zeptal se jestli můžu jen projíždět žaludem pysky nic víc. Ona nebrala prášky a státu přej používali pořád gumu. Nakonec řekla ať to udělám.mama je silnější takže ji má macatou a velkou. No bylo to nádherný a já se udělal skoro hned. Řekla že když budu chtít pomoc tak jen pokud budu sekat dobrotu a budu ji pomáhat. Já se snažil takže když to šlo tak mi pomohla. Časem se to ale rozjelo víc. Dokonce zacla brát prášky a nechala mě zasunout. Jenže já si našel holku a máma to chtěla i tak.ja už ale nechtěl ale donutila mě. Jednu u mě spala mladá a já byl sám v koupelně a ona nahoře. Jenže přišla máma a zamkla nás chtěla to po mě takže sem souhlasil. Bohužel mladá šla dolů a slyšela vzdychat mámu i mě a došlo ji to. Chtěla aby sem odemklul aby viděla co se tam děje já ale neotevrel, otevřela máma a zacla ji to vysvětlovat jenže ona řekla ať si sukam mámu a třeba i segru a semnou končí.takze ostuda jako prase aspoň to nikde nevypravela.

Alena s tajems (Út, 20. 2. 2018 - 01:02)

Snad se nakonec nic nestalo, ale jednou, kdyz jsem chodila doma v kalhotkách, tak jsem zjistila, že syn má pod trenkama erekci. Pohorsovala jsem se, že jsem preci jeho vlastni máma. On se omlouval, že na soustředění nebyl prostor na uvolnění. Červenal se. Nikdy ho nenapadlo, že se mu tohle stane při pohledu na mě. Bylo mě ho nakonec trošku lito, tak jsem malinko ze srandy zapozovala v pase, že až takhle, už asi vůbec. Se smíchem souhlasil, ale že jako syn mě maximálně může pohladit na dobrou noc. Že to bych chtěla vidět. uz to od dětství dlouho neudelal. Nakonec se to hlazení zvrtlo v prozkoumávání tvaru mého tela. Jsem přeci jen taky zena, takže při nesmělém pokusu o stažení kalhotek jsem se nebranila, jeho hlazení a prsty jsem chtěla citit všude...nakonec nejen prsty. Neuvedomila jsem si ale, ze si v 17 neumí dat pozor, zvlášť, když je to poprvé. Bylo to tak uchylne a perverzní, když jsem si uvědomila, že mohu i otěhotnět.

king (Čt, 1. 10. 2015 - 00:10)

Já bych ho na sebe...nech ho az kam zajde.

Udivená (Ne, 7. 9. 2014 - 19:09)

Já si zase myslím, že jak Eva, tak Martina nejsou tak docela v pořádku.
Že mají dospívající děti díky hormonům v hlavě zmatek, to chápu, ale od toho jsou rodiče-matky, aby je odpovídajícím způsobem usměrnily - ale rozhodně ne tak, jak sem napsaly.
V přírodě se jako tyhle dvě chovají jen zvířátka, normální člověk určitě ne.

Max (So, 6. 9. 2014 - 19:09)

Tady těžko někdo dobře...Tvoje psani me moc zaujalo Evi si bezva zena a urcite sa matka rad bych si stebou napsal vice

Eva (So, 6. 9. 2014 - 19:09)

Jsem matka 15letého syna....Tady těžko někdo dobře poradí. V 15 to neni muž, ale spíš odrůstající dítě s prvním náplavem pohlavních hormonů a sám pořádně neví co se s ním děje. Já jsem v těchto okamžicích vždycky maminkovská. Určitě bych mu nebránila, pokud by se toužil přitulit a pomazlit.Jestli mu bude příjemné, může si i stáhnout slipy. Určitě bych mu nedovolila, aby do mne jakkoliv vstupoval. Pokud by se vzrušil, nenechám ho trápit. Přitiskla bych jej k sobě a pomohla mu rukou. Buď klidná, v 18 to dělat nebude. Je to stokrát lepší, než jej odmítnout a syn to pak bude dělat s kdoví kým na ulici nebo v parku. To jde o zdraví i život.Každý kluk to prožívá po svém, tak proč to nerespektovat.

bohumil (So, 4. 7. 2020 - 16:07)

Souhlas a fandím

Zdenal (So, 4. 4. 2020 - 12:04)

Dej mu za mrdam a je to.

Michael (Ne, 15. 3. 2020 - 06:03)

Ano měl jsem taky 15let. Ale až tepr minulé léto jsem poznal co je to mít sex z vlastní maminkou...Nádhera kdo rozumí synovi lépe než maminka? A kdo miluje nadevše svou maminku?? Syn to pouto po styku je navždy. A vždy jak jsem doma na léto ,tak nakládám mamince vždy moc rád .Taky mi děkuje děkuje a moc mě to těší že ji dávám to co už dlouho ji nikdo nedal.....

Anonym (Ne, 15. 3. 2020 - 14:03)

A jak se ti to povedlo?

Dan (Ne, 15. 3. 2020 - 11:03)

Mě taky děkovala

Tomik (Pá, 28. 2. 2020 - 06:02)

Mazlili sme se s mamou od malička pak sem se vzrusilo tak miho honila a jednou mi nechala ať si lehnu nani neměla kalhotky bylo to příjemní a rukou miho zastrcila do ní trikal sem hned pak sme to dělali pořád a bylo to krásný dekuju ji zato

Erik (Út, 19. 2. 2019 - 02:02)

tak pokud jde k ní bez trenek a bude se sní mazlit ,tak se každopádne vzrusi ...pak chápu ze kdyz se o nej maminka rukou postara tak mu bude fajn ... jen jde oto aby jim to neprerostlo pres hlavu a nechtel po matce casem vic a vic ... Těžko řict které zeny by to vzrusovalo videt ,jak jejich syn se jí udělá u ní v posteli na bricho nebo na nohu ... V podstatě tomu opet predchazi kdyz spolu bydlí a syn v podstatě pokud nikoho nemá ... tak hledá uspokojení u matky .

Olii (Pá, 15. 2. 2019 - 15:02)

Já to od mami chtěl. Nejdřív sem ji nenápadně osahaval a pozoroval nahou. Nechala mě tak jsem to bral že můžu. Několikrát sem ji i chytil za prsa že zadu a jen se smála. Schválně sem ji objimal aby sem se trel ptakm o její klín a kolikrát mi i stal a bylo to vpohode dokud sem ji nenapsal že bych sní chtěl bejt nahej a mazlit se sní a trit ho o ní. Na to mi řekla že sem magor a od ty doby se nebavíme. Ona vůbec neví co to pro mě znamenalo. Čekal sem že to udělá a ráda když sem ji mohl osahat. Zničila mě a přišel sem o mámu. Nechtel sem abych ji ho tam strčil atd. Chtěl sem jen aby mě na sebe nechala lehnout a nechala mě žaludem projíždět pysky.jecto už 8 let a už mám rodinu ale kdyby teď přišla že to udělá tak jdu.

Bubák (Pá, 15. 2. 2019 - 16:02)

Tady to všichni odsuzujou že prej máma je máma.No ja vyrostl za komančů a moc krásy jsm nepobral takže spolužačky o mne neměli zájem.Bylo mi v té době 14 let a mlátili semnou hormony.Často jsem si představoval jak vypadá nahá ženská ale časopisy XXX žádné nebyly a vrchol erotiky v TV byla ženská v spodním prádle na pár sekund v záběru.Moje matka byla kus ženské a tak jsm samozřejmě svou pozornost obrátil k ní jelikož byla nejblíže.Jenže v té době se matka předemnou nikdy neukázala ani ve spodním prádle.Občas se mi podařilo jí šmírovat ve sprše a jednou když spala tak jsem ji sáhl ne prso abych zjistil jaké je.Jenže ji to vzbudilo a strašně mně seřezala.Jak já bych ji byl té době vděčný kdyby mi ukázala jak vypadá nahé ženské tělo a nebo mne nechla si sáhnout.To bych pak doma makal jako šroubek,vysával,uklízel,myl nádobí :-) Takhle jsem jen odmlouval a protestoval :-) Po nějakém čase jsem si našel holku a byl klid :-)Takže se nedivím tomu kdyby nějaká matka podlehla a trochu se pokusila synovi pubertu ulehčit.Ona mužská sexualita je postavená jinak než ženská.Muž ppotřebuje vidět nahou ženu a sahat na ni.Ženě často stačí jen její erotické fantazie.Proto tohle ženy nepochopí jelikož se na to dívají ženskýma očima.Tak a teď všichni do mě co jsem to za ůchyla!

Reklama

Přidat komentář