Reklama

Incest

Návštěvník (So, 16. 2. 2019 - 05:02)

To je pravda můžeš co chceš. Máma měla normálně tátu a stejně sme tajné dělali různé věci. Začalo to když sem si ho holil a stal mi, ona přišla do koupelny a já ho schoval. Řekla že se nemám za co stydět že sem chlap a můžu pokračovat. Tak sem ji řekl když není proč se stydět a de ke mě do vany. Tak šla a já ji viděl z blízká klin. Pořád mi stál jako kůl a jen sem koukal. Zeptala se jestli si to dělám, řekl sem ze jasně. Tak mi řekla jestli chci ať si tu udělám před ní a nestydím se. Nechala mě i sahat na prsa. Druhéj den mě volala ať ji donesu ručník, přišel sem a zeptal se jestli můžu zase kni. Řekla že jo.ja se jí zeptal jestli mi dovolí do ní zasunout řekla že ne že nebere prášky a dělat tohlu nebude ale vzala ho a jezdila žaludem mezi pysky, bylo to nádherný a já se hned udělal a všude ji to teklo. Ji to bavilo jak mi dělá dobře

David (Po, 18. 2. 2019 - 18:02)

Mě spíš vzrusuji pripady kdy je Matka rozvedená se synem sama v bytě nebo domě , mají spolu téměř kamarádský vztah , píšou si smsky , starají se o domácnost , snaží se navzájem se přitahovat občas jeden druhému prichystat překvapní ... tak málokdo muže ve 20 za matkou do koupelny nebo do ložnice ... aniž by si chtěl jen popovidat ...Málokomu by bylo neprijemne slyset doma,, to mám ale uz doma chlapa ... a dlohodobý sexualni pust po vecerech probirat doma s matkou , pro zacatek se moct pred matkou jen uspokojit nestydet se pred ní ... prostě mit moznost za ni prijit ... po nejakem case by sama prevzala iniciativu a uz se se synem uspokojovali navzájem a pro nekoho nechutne se spolu nezne pomilovat pochopitelne s ochranou ... no chovat se jako pravej mamanek ... škoda že pro hodně žen neni normalni poprosit 16 leteho syna aby jim zapnul podprsenku nebo namasiroval nohy ... Priznat se matce ze musim chodit po bordelech ...

Zuzana (Po, 18. 2. 2019 - 13:02)

Takhle s rodičem jsem do styku nikdy nepřišla a ani bych to nepřipustila. Ale jako malá jsem s rodiči vyrůstala v malém domečku a jako ložnice nám sloužila jedna místnost. Byla jsem tedy velmi často svědkem jejich milování a dělala jsem, že nic nevidím. V asi patnácti letech jsem se rodičů ptala, zda jim moje koukání nevadí, načež mi bylo vysvětleno, že to co dělají je mezi milujícími lidmi normální a jednou to pochopím a také bych se zato neměla stydět. Dnes máme s manželem vlastní hezký domek s bazénem, saunou a vířivkou a není pro nás problém když jsou rodiče u nás, milovat se třeba u bazénu před nimi a oni před náma. Nikoho to nepohoršuje, zejména proto, že se nejedná o nějaký grupensex a nevystavujeme se vzájemě naodiv. Prostě se jen milujeme současně na stejném místě.

Karla (St, 20. 2. 2019 - 22:02)

Zuzano, myslím, že je na tom hezké že dokážete takto projevovat lásku vy i vaši rodiče. Závidím vám.

to je jasný raj (Čt, 14. 8. 2014 - 14:08)

Když uděláš opatření... Předpoklad: držet hubu a neoplodnit vajíčko. tak ojebávám svoji sestru, tiše a urputně

Lea (St, 13. 8. 2014 - 14:08)

Nedokážu si představit že...Když uděláš opatření proti oplodnění,tak můžeš klidně rajtovat.Ale musíš držet pysk.Samozřejmě vás u toho nesmí nikdo nachytat.

oremau (So, 9. 8. 2014 - 17:08)

Zde čtěte a nehřešte již...Smiem vedieť, jak ten blog - meč pravdy súvisí s témou? Som z kresťanskej rodiny, kurva už tým, že sa vzpriamim (žena, čo ukazuje prsia, ponúka aj niečo iné a tie moje neschová už ani tlakový obväz), takže o viere niečo málo viem. Ale hneď prvý článok nepočíta s tým, že ženy občas chodia z práce aj pozdejšie než chlapi.. teda ak predpokladáme, že chlap má prácu.. a celkove som si na tom webe nevšimla nič k rozoberanej téme..

Jana (So, 9. 8. 2014 - 10:08)

Nedokážu si představit že bych to dělala s tátou.S bráchou jo to když jsem viděla jeho ptáka tak bych na něm rajtovala od rána do večera...

to Jarka (Pá, 8. 8. 2014 - 14:08)

Náš trestní zákoník pojem incestu nezná, ale v paragrafu 188 zakazuje soulož mezi příbuznými v pokolením přímém a mezi sourozenci. Nic jiného se nezakazuje. Neboli co je trestné: soulož matky se synem, otce s dcerou, sestry s bratrem. Co není trestné: soulož syna matce mezi prsa (to není soulož), pokud matka syna masturbuje, on jí hladí prsa, genitálie a naopak u otce a dcery nebo mezi bratrem a sestrou. Zakázána je pouze soulož, což je zavedení penisu do vaginy, jiných praktik se zákaz netýká.
Není mi ovšem zřejmé, nakolik je zakázána soulož mezi bratry, tj. homosexuální styk, soulož do konečníku, případně mezi otcem a synem, případně i lesbický styk sester. Nakonec sem by spadalo i soulož do konečníku mezi otcem a dcerou a nebo synem a matkou. Myslím, že tyto "soulože" do tohoto trestného činu nespadají. To znění paragrafu neuvádí.
Znásilnění, což je jiný paragraf, to zahrnuje i jiné věci než soulož, např. i pokud muž ženu osahává proti její vůli. Nicméně soulož, myslím, zahrnuje klasickou soulož penisu zavedeného do vaginy, nic jiného.

Jarka (Pá, 8. 8. 2014 - 10:08)

přesně tak, incest je tabu...Incest je jedna z aktivit,které se sice provozují,ať už otec s dcerou,matka se synem,bratr se sestrou,případně rodinná orgie.Při jedné aktivitě každý s každou.Ale protože to naše právní norma nedovoluje,přizná to jedině opravdový blbec,blbka.

Sláva, (Pá, 8. 8. 2014 - 08:08)

Ignacius se nám po dlouhé době vrátil ze šaškecu. Ještě tady chybí Zkopaný.

IGNACIUS (Čt, 7. 8. 2014 - 14:08)

Běž do prdele, vole...Nerouhej se!

... (Čt, 7. 8. 2014 - 13:08)

Zde čtěte a nehřešte již...Běž do prdele, vole blbej....

IGNACIUS (Čt, 7. 8. 2014 - 12:08)

Zde čtěte a nehřešte již více!

Veritas vos liberabit
PRAVDA VÁS OSVOBODÍ.

http://mec-pravdy.blogspot.cz/

Paul (St, 6. 8. 2014 - 14:08)

přesně tak, incest je tabu (i když společenská nebezpečnost je skoro nulová), takže svěřovat se s tím někomu je opravdu velká pitomost

Evžen (St, 6. 8. 2014 - 13:08)

Petr: Já bych to...Nejsi sám,kdo obsloužil svojí atraktivní matku v ložnici,je nás víc,ale málokdo to přizná.Ale říkat to komukoliv,natož své holce je fakt blbost.V sexu vždycky platilo:šukej a drž hubu.Nejhorší blbci jsou ti,co to na sebe vykecají,ne ti co to dělají.

paul (St, 6. 8. 2014 - 10:08)

Petr: Já bych to přítelkyni v žádném případě neříkal. S mamkou jsem se jako mladý vyspal párkrát v opilosti a byl to tak intenzivní zážitek, že na něj občas myslím i přesto, že jsem měl několik holek. Nikdy bych takovou věc ale žádné holce neřekl.

Jarda (Út, 5. 8. 2014 - 15:08)

Je to opravdu deviace.Trpíš...Kámoš říkal,že to nebyl incest když jsme to na chatě dělali do mámy spolužáka.Má s tím někdo zkušenost?

Darina (Čt, 17. 7. 2014 - 13:07)

Darino, necha se to neak...To záleží na míře zatížení touto deviací.Jak je mi známo vyléčit se to nedá,jedině potlačit.Míra zatížení je individuální a univerzální rada proto neexistuje.Pokud to chceš řešit,je nutné psychologické a sexuální vyšetření.Navštiv sexuologa.

petr (Út, 15. 7. 2014 - 23:07)

Je to opravdu deviace.Trpíš...Darino, necha se to neak lecit?

Reklama

Přidat komentář