Reklama

Psychiatrická léčebna Opava

Tomáš (So, 16. 2. 2019 - 22:02)

Dobrý den.
má někdo zkušenosti s pí.
MUDr. Šárka Grussmannová
Z uzavřeného oddělení psychiatrického ústavu Opava ?
Konkrétně s umisťováním pacientů do polstrované samotky ? (mám tam manželku)
Mám nějaké dotazy. Když tak emile : [email protected]
Děkuji

René Riedl (So, 12. 1. 2019 - 02:01)

Zemřela mi maminka a já si s tím nevím rady. Pomůžete mi, prosím ♥

Míra (Ne, 17. 2. 2019 - 12:02)

Kašli na doktory, udělají z tebe cvoka, nacpou chemií. Pracuj, jedno kde a co, dopřej tělu fyzickou zátěž, nepij alkohol, nehul, věnuj se rodině, dětem, vnoučatům, milence či manželce. Plánuj budoucnost a pracuj na ní , čas vše vyléčí. To je moje zkušenost.

lili (Ne, 17. 2. 2019 - 14:02)

Ahoj jako třeba u me asi bez léku asi ani ránu ,snažila jsem se vyhýbat lekum jako čert křiže,nakonec jsem to vůbec nezvladla ,běhala jsem ,plavala snažila jsem změnit životní styl nic nepomohlo,nakonec deprese se tak rozvinuly,že běžný život už jswm nezvladla, nakonec nasazeny 3 léky které zabraly,vše bohužel na bipolární poruchu,před tím antidpresiva ztratila jsem uplne radost smutek,ted snad nasazena správně,můžu opět dýchat a žít opravdu velká změna,ale opravdu záleží i na psychiatrovi

lea (So, 12. 1. 2019 - 13:01)

Seber se zajdu k psychiatrovi nejlépe k psychologovi nebo zavolej na krizovou linku

lea (So, 12. 1. 2019 - 13:01)

Jinak na jsem momentálně v Opavě a nemůžu říct křiveho slova,personál super bohužel budovy to je dalsi věc

lea (So, 12. 1. 2019 - 13:01)

Seber se zajdu k psychiatrovi nejlépe k psychologovi nebo zavolej na krizovou linku

Dasa (St, 24. 10. 2018 - 21:10)

Pn Opava no prostě hnus. Uzavřené oddělení, to je horor. Nechápu jak to muže být do dneška v provozu. Někdo by s tím mel neco delat. Personál není vubec profesionální. Je mito lito, těch lidí a určitě by si zasloužili důstojnější žití. Tenhle problém není v politice vůbec aktuální!!!

Anonim (Čt, 11. 6. 2020 - 02:06)

Souhlasím. V roce 2018 nám na takovém oddělení zemřela osoba blízká. A dosud nevíme nic........

Ahoj (So, 30. 12. 2017 - 13:12)

mě při vysazemí léků...Máš pocit, že je normální po někom házet talíř s jídlem jen proto, že to je normální? Nechovej se jako tupec, a nebude s tebou tak zacházeno.personal se snaží pomoct, a pak se tam ukáže zamyndrakovana blbka, která si myslí, že když je na psychiatrii tak asi může všechno...nebreč, a chovej se slušně!

Pavla (Ne, 5. 11. 2017 - 22:11)

Opravdu vřele doporučuji...mě při vysazemí léků stoupla agresivita a při obědě jsem napadla sestru tak že jsem po ní hodila talíř s obědem s tím že tu šlichtu jest nebude.
okamžitě došli dvě gorili, svlékli mě donaha a přivázali na samotce k posteli, okamžité přerušení užívání léků na uklidnění je hnus ,chápu že mě chtěli léčit co nejkratší dobu ale lepší je brát tobolky jak strávit 16hodin na lůžku v pleně a s kurtama na rukách a nohách. lidi tam jsou opravdu rychlokvašky co chtějí jen čísla do tabulek.

David Pavlán (Ne, 5. 11. 2017 - 21:11)

Opravdu vřele doporučuji koncentrační lágr pro psychiatrické pacienty v Opavě.

Antidepresivum Sertralin mi ihned a bez náhrady vysadili, ne postupně, ale najednou, což je naprosto proti lege artis.

Z toho hnusného žrádla a nervů jsem měl neustálé průjmy, chtěl jsem Imodium, ale neměli ho, tak mi nasadili aktivní uhlí společně s ostatními léky. To, že uhlí absorbuje účinné látky a snižuje tak jejich biologickou dostupnost měli totálně u prdele.

Ale nejvíc mě dostalo tvrzení zdejší paní doktorky. Z toho tvrdého lůžka a skoliózy, kterou mám, mě strašně bolely záda, tak jsem chtěl Ibalgin. A ta kráva doktorka mi řekla, že mi dá jenom jeden denně, že Ibalgin je návykový! Nevím co při studiu dělala,si při ošahávala klukům zadky, jinak si to neumím vysvětlit.
Fakt tam pracují samí odborníci, co studium neviděli ani z rychlíku, hovada sprosté a drzé. Ještě, že jsem po 10 dnech utekl pryč. Radím všem, žádné papíry nepodepisujte, nespolupracujte s nimi, odmítejte veškerou stravu a podejte na ně žalobu, to je jediná možnost.

Luboš (Po, 25. 9. 2017 - 19:09)

MÁME BRÁCHU PO SEDMÉ V...Soucítím s vaším bráchou,já jsem po spoustě hospitalizací a setkával jsem se s tím,že kluci an dovolence nebraly léky a potom se vraceli do léčebny ve špatném stavu a zas je dávali do kupy. a nemají nějaké byty při léčebně? NEBO NĚJAKÉ ZDRUŽENÍ-neziskovka?Tak snad se bude dařit.

MIRKA (So, 23. 9. 2017 - 19:09)

co to máš za zubaře? Jak...MÁME BRÁCHU PO SEDMÉ V OPAVĚ,UŽ NEMÁME RODIČE,MAMINKA SE O NĚJ STARALA DO ČERVENCE NEŽ UMŘELA NA RAKOVINU,BRÁŠKA TO NEUSTÁL SKONČIL OPĚT V OPAVĚ,JÁ A JEHO BRATR HO CHCEME ZA KAŽDOU CENU VRÁTIT DO ŽIVOTA..HLEDÁME BYDLENÍ,JE SCHIZOFRENIK,S NÁMA KOMUNIKUJE ÚPLNĚ V POHODĚ V TÝDNU,OVŠEM VÍKEND JE MARAS...MLUVÍ CESTY ,BLUDY,PŘEHÁNÍ..TAK NÁS NAPADLO O CO SAKRA JDE?? ŽE BY VÍC LÉKŮ NA VÍKEND,JE MÁLO DOKTORŮ,TAK JE TROCHU PŘIDRTÍME???TAK TO TEDA NE!!! JE NA ČASE S TÍM NĚCO DĚLAT!!

A (Po, 7. 8. 2017 - 19:08)

U nás doma se pilo s mírou....co to máš za zubaře? Jak se vůbec něco takového mohlo stát? Už ti zuby všechny nezachrání,přesto vyhledej jiného.Určitě to není důvod,že by tě nikdo nechtěl v práci.Držím palce.

A krom toho! (Po, 7. 8. 2017 - 18:08)

Všude pracují lékaři-cizinci. Nikomu na zdraví skutečně nezáleží! Nejsem cvok a blázen, pouze zoufalý a nešťastný člověk! Chápu, že i v té rodině se někde, kdysi, už dávno, stala hrozná chyba! Nedostatek, nebo nadbytek rodičovské lásky??? Bůh ví.

Alkoholik - not (Po, 7. 8. 2017 - 18:08)

U nás doma se pilo s mírou. Před 3 měíci se mi stal úraz a vyrazil jsem si přední dvojky. Zubař mi v červenci vytrhl i zdravé, ale naražené jedničky, bez další odborné pomoci!!!!
Nikde mě nechtějí vzít do práce. Vypadám doslovně, jako strašák! Jíst kvůli tomu ani nemůžu! Psychicky jsem úplně na dně. AD mi na tohle tedy nepomáhají!

ps (Po, 7. 8. 2017 - 15:08)

ale pokud jsou rodiče...není pravdou

Jistě, (Po, 7. 8. 2017 - 15:08)

Anonymko, neznamná, že...ale pokud jsou rodiče akční i v jiných věcech,pak bude i to dítě.Nelze to brát doslovně.

Nemůžu (Po, 7. 8. 2017 - 15:08)

souhlasit.Kde se hodně pije,pak v té rodině celkově se víc inklinuje k alkoholu.Rodiče jdou příkladem,tak to je.Pokud chlap nebyl k ničemu vedený,pak ani on sám své dítě k ničemu nepovede.Dcera potřebuje vidět matku,jak uklízí,vaří,stará se celkově o domácnost a u syna zase vidět tátu,dědečka jak opravuje auto,staví atd.atd.a on sám pak svého otce napodobuje.Ne nadarmo se říká,jaký otec,takový syn.Děti vidí,jak rodiče kouří a tak je větší pravděpodobnost,že jednou bude sám také kouřit.....Nikde jsem nepsala,že když se doma nepije,tak děcko také pít nebude,stát se to samozřejmě může,ale i tam je to všechno o té výchově,volnosti atd.

Reklama

Přidat komentář