Reklama

Obřízka

No (St, 20. 2. 2019 - 23:02)

zajímavý postřeh a zcela logický, ale najde-li se někdo fanaticky založený zvláště sexuálně prioritně zaměřený a vyznávající fetišisticky jakoukoli předkožku ( zvláště pak chlapeckou) , byť i nemocnou, tak je to na pováženou. Stejně tak jako jehovisti zabraňující poskytnutí transfúze. Vyznávání předkožky jako symbolu mužství je projev despotického šovinismu vedoucího ke xenofobii, navíc když je přiživován prvky misogynie. Pak je zde jakákoliv diskuse nemožná.

Nils (Pá, 15. 2. 2019 - 07:02)

Když mi bylo 19 let , podstoupil jsem obřízku kvůli fimóze. Jsem na půl němec. Můj otec ani nikdo jiný z naší rodiny není obřezaný. Já jsem ale vždycky měl problémy se svojí předkožkou, lépe řečeno s fimózou, a když jsem se seznámil se svojí první dívkou, tak si přála, aby můj penis fungoval správně. A on nefungoval, proto jsem podstoupil obřízku. Svoji předkožku ani trošku nepostrádám. I masturbace se mi tím zjednodušila. Moje fimotická předkožka se nikdy nepřetahovala správně, protože jsem neměl dostatečně volnou kůžičku. V současnosti uplynulo již 22 let od mé obřízky , nikdy jsem nepociťoval nějaké problémy, naopak. Obřízku všem vřele doporučuji.

-Nils, 41 let

Hana (Čt, 14. 2. 2019 - 20:02)

Já si myslím, že včasnou obřízkou a pak pužíváním kondomů se zabrání bradavicím. Je nutno chránit ženy a jejich genitálie.
Vý­ho­du ob­říz­ky a poz­děj­šího po­u­ží­vá­ní kon­do­mů si ženy chvá­lí , kondomy lépe drží, chrání lépe, když pevně přiléhají, čehož lze dosáhnout jen správou obřízkou. My ženy víme proč trváme na obřízce již u chlapů. A taky to předchází pozdějším diskuzím, zda-li ano nebo ne.

Tony (Čt, 14. 2. 2019 - 11:02)

Podstatné je, že ugandský prezident má rozum.

Tyvíš (Čt, 14. 2. 2019 - 19:02)

Rozum, nerozum, ale jsou stejně obřezáváni po milionech, protože je to pro ně záchrana. Ty máš možná taky rozum ale, zamořenej chlastem a chlapečkama s kůžičkama.

Tony (Čt, 14. 2. 2019 - 19:02)

Není to pro ně záchrana. Je to dílo zvrácených neziskovek, do kterých cpou těžké prachy fanatičtí agresivní cirkumfetišisté. Toto zvěrstvo prováděl už člověk jeskynní a jeho potomci se zamrznutou evolucí v tom pokračují.

Kůžičky jako takové mě nikdy nezajímaly. Chlast, to je jiná, u nás v rodině je to dědičné. Jen můj otec byl v tomto v rodině bílá vrána, za to jeho bratr se uchlastal už ve svých sedmapadesáti letech,

OB (Čt, 14. 2. 2019 - 01:02)

Nový cíl dobrovolné mužské obřízky je zakotven v politické deklaraci Organizace spojených národů z roku 2016 o HIV a AIDS, a to tak aby do roku 2020 bylo dosaženo 25 milionů obřezaných mladých mužů v prioritních zemích. Následný strategický rámec Světové zdravotnické organizace (WHO / UNAIDS) stanovil cíl dosáhnout do roku 2021 90% obřezanosti mužů ve věku 10-29 let v prioritních zemích s kde je prosazována dobrovolná lékařská obřízka mužů.
Aby se dosáhlo takovéto úrovně pokrytí si bude muset každoročně nechat udělat dobrovolnou obřízku 5 milionů mladých mužů v prioritních zemích.
To je jako kdyby se všichni muži v ČR nechali během 1 roku obřezat.

Tony (Čt, 14. 2. 2019 - 05:02)

Chudé muže uplácejí zvrhlé neziskovky stravenkami, aby dosáhláhly svého zvráceného cíle.

agresivní cirk… (Čt, 14. 2. 2019 - 05:02)

Postižený obřízkou Victor Schiering k tomu napsal jasně, že jde o nový druh rasizmu zaměřených vůči africkým černochům. Dle nejnovějších zpráv se sám ugandský prezident ozval vůči tomuto svinstvu, které neziskovky v jeho zemi provádějí.

Zkoumal (Čt, 14. 2. 2019 - 10:02)

Zase tady meleš nesmysly, vůbec o tom nic nevíš , ale jako správný aktivista - misionář ,bys měl odletět do Ugandy a zahájit tam propagandu a třeba by tě za to pak církev svatá blahořečila a odpustila ti tvé prohřešky.

Návštěvník (St, 6. 2. 2019 - 15:02)

https://www.odpovedi.cz/otazky/dobre-rano-co-znamena-vyraz-pevny-v-kramflecich

Hanka (Ne, 3. 2. 2019 - 14:02)

podobný příběh by šel najít i tam kde lidi píšou jedině pod registrací. Hlavně že buzeruje někdo kdo sám píše bez registrace. Spíš to je o tom že takových případů je víc a i na internet to napíše jen málokterá. Stejně jako málokterý dospělý napíše o svý obřízce, ale pár takových příběhů na internetu je. Nebo to píšou partnerky který přiměly partnera aby na to šel.

Hanka (Ne, 3. 2. 2019 - 13:02)

nechala jsem obřezat syna před necelými dvěma roky, už mu je 14 a obřízku si moc pochvaluje. Pochlubil se i tetě, tj. mojí sestře. Musel jí ho pak ukázat, ale on se před dospělou ženou nestydí, sestru v tomhle bere jako mámu. On na tu obřízku chtěl sám. Sestra promluvila se svým synem, ten je mladší, v září mu bylo 11. Vysvětlila mu, jak to je skvělý, můj syn mu ho ukázal, aby viděl, že si nevymýšlí. Zcela dobrovolně se pro to taky rozhodl. Už to má hotový, byl tam začátkem října. Ale pověděla jsem o tom víc matkám, co mají syny a pár zkutečně mělo zájem a nechali kluky taky obřezat. Jde to sehnat docela levně, když je užší předkožka, tak to pak je i zcela na pojišťovnu.

bývalý cirkumfetišák (Ne, 3. 2. 2019 - 13:02)

Tato báchorka vůbec neodpovídá tomu, co píší matky na fórech, kde je poviná refistrace. Už i Němci zjistili, že takovéto báchorky píší pod ženskými nickyúchylní cirkumfetišáci - muži.

péro (Ne, 3. 2. 2019 - 10:02)

mu stojí nádherně holky co ho řežou jsou evidentně vzrušený. Až si budou potom samy mastit kačenu tak mají na co myslet. To je kluk před pubertou a ocas mu stojí že byse nemusel styděl dospělej chlap. AŤ pak někdo krafe, že to je bolestivý.

Návštěvník (Ne, 3. 2. 2019 - 00:02)

Chytrá Chirugyně (anonym)---------------------------------
Odpověď na dobrý den, jaký máte názor,
Veroniko! Sestru nebrat ( ta opižlává nebo ožužlává) ani veterinářku ne, jak doporučuje řetězcový - ChainNick "gin, atd. alias luci", ale máte tam na výběr nejen špičkové chirurgy, ale ještě špičkovější CHIRUŽKY nebo CHIRURGYNĚ, chcete-li, s individuálním přístupem. Gin si ale klidně dejte a s odvahou vyražte na soukromou kliniku se všemi mužskými členy Vaší rodiny protože, zdravotní či hygienické důvody pro obřízku penisu jsou vždycky a v každém věku! Navíc můžete žádat množstevní slevu! Kliniky nabízejí zákrok též ambulantně, vždyť i jak jste sama psala, je to jen kousek kůže hodný pouze malého chirurgického zákroku s výhodou pro celý źivot! Obřízce zdar!
odpovědět--------------------------
18. Leden 2019 - 11:17---------------------------------------28.01.2019 08:17

Tony (anonym)
Odpověď na Veroniko! Sestru nebrat ( ta---------------28.01.2019 08:17----------

Tony (anonym)----------------
Odpověď na Veroniko! Sestru nebrat ( ta------------
Multinicku, to je od tebe chorobné, mít mě za jednu osobu s luci.

cc (So, 2. 2. 2019 - 17:02)

klukovi při tý operaci stojí péro, tak jaká bolest. Vypadá že ty sestřičky co mu obřezávaj ptáka jsou docela vzrušený, proč ne. Přitom tam to dělají bez umrtvení, když se to dělá u nás nebo v americe, tak kluk necejtí nic, má to umrtvený.
http://66.media.tumblr.com/tumblr_m39zlyBjRF1qa6vrlo6_1280.jpg

Jinde na fotkách se zas kluci při zákroku smějou nebo ukazujou různý gesta, mají s toho srandu. Tak je to bolestivý. Kluci tam jdou zcela dobrovolně a nikdo je nenutí.

Návštěvník (So, 2. 2. 2019 - 23:02)

To mohl napsat jedině těžkej úchyla.

bývalý cirkumfetišák (So, 2. 2. 2019 - 23:02)

souhlas

Návštěvník (So, 2. 2. 2019 - 14:02)

Hlavně by si měla úplně nechat odstranit vnitřní laple.

Reklama

Přidat komentář