Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Kikina (Čt, 7. 2. 2019 - 20:02)

Buď v klidu. Máš samozřejmě pravdu. Nás už z příbuzné diskuze kdy jste se naposledy pokakali taky vyhnali tak jsme se přemístili do soukromé komunikace jsme v pohodě a ti zakomplexovaní chudáci si můžou tak maximálně honit péra nad našimi starými příspěvky. Tady to fakt nemá smysl.

Iva (Čt, 7. 2. 2019 - 08:02)

Od 17 si ráda učůrávám do džín, stala se mě tenkrát taková nehoda, snažila jsem se vydržet domů, ale nedala jsem to. Ten pocit, jak se postupně namáčejí až dolů a končí to v botách. Od té doby to dělám, pokud je příležitost. Hlavně doma a nebo když si s přítelem vyjdeme na procházku. Mám buď sportovní boty a nebo si vezmu kozačky a snažím se je naplnit až po vrch. Takže naposledy včera večer.

Piss.ol (Ne, 19. 1. 2020 - 15:01)

to je sexy uplne te chapu amm rad takovy holky nechces si o tom neco napsat prosim,? [email protected] pokud se to priteli libi klidne mu neco poslu chces??

M (Čt, 7. 2. 2019 - 08:02)

A jinak v poradku? Jist ti chutna? Ja ac ma na sob pliny, tak si kazde i drobne pripocurani, nebo pocurani vycitam a nadavam si a ty si myrnyx tyrnyx procuras kalhoty az do bot? A ten tvuj u toho nadsene hyka? To mi teda hlava nebere. Co ti to prinasi? Povznasi te to, nebo co z toho sakra mas? Pochcany kalhoty a nachcano v botach-asi tak. A jsi za hvezdu. Nerozumim takovemu jednani.

Zoran (Čt, 7. 2. 2019 - 13:02)

Ber to tak, buď je Iva normální holka, kterou to prostě vzrušuje a líbí se jí to, nebo to je vymaštěný k...t, jako ty, který si při psaní smyšlených příběhů jen honí péro. O ní (něm) to ještě nevíme, ale o tobě tu mají všichni jasno.

Hana (St, 6. 2. 2019 - 18:02)

Víc než před rokem- asi listopad r.17 jsem tady psala děsivý zážitek z puberty, kdy jsem se styděla v 9.té třídě chodit na společné záchody s kluky po doby jejich přestavby a počůrala jsem se na konci poslední hodiny. Do poslední chvíle jsem myslela, že to udržím, protože ve své stydlivosti jsem už mnohokrát zbytečně přemáhala silné nucení, abych nemusela v cizím prostředí na záchod. Prostě mi v hlouposti nedocházelo, že kapacita měchýře jednou končí a on mě neuposlechne a sám se vyprázdní. Samozřejmě, kdybych zvedla ruku, mohla bych říci, že mi není dobře a že potřebuji na toaletu, učitelka by mne určitě pustila. Jenže ve chvíli, kam jsem se svou hloupou stydlivostí dostala, bylo stejně pozdě, protože bych už na záchod nedoběhla. Nakonec tahle velká ostuda mě přiměla, že jsem přestala se stydět se třeba zeptat na WC, což před tím bylo nemyslitelné. Jak dávno vím časté zadržování moče je zvlášť u žen škodlivé a oslabí svěrač a můžou vzniknout potíže s udržením moči. Dlouho do dospělosti se mi zdávaly sny, že jsem někde pomočená a nebo že se nemohu pohybovat a dojít na toaletu. Nikdy jsem sice neměla noční pomočování, ale občas potíže s urgentním nucením a dobíháním na toaletu mám nyní. Nevím, jestli je to z toho zadržování v dětství a pubertě, nebo psychické z oné příhody, ale určitě kdyby moje dítě se v jakémkoli věku počůralo ve třídě, že ho nepustila učitelka, budu si důrazně stěžovat. Kdysi jsem četla, že snad v Anglii učitel nepouštěl žáky a došlo k pomočením. Několik matek žáků si vymohlo na řediteli, že místo kárného potrestání učitele se o to postarají samy. Sedly si s ním do třídy, že problém proberou, přinesly kávy a jemu do ní přidaly močopudný lék. Když si chtěl odskočit, zjistil že je zamčeno. Ctihodné dámy se nenechaly uprosit a on se před nimi po čase pomočil. Teprve pak ho s ostudou propustily.

Eva (Čt, 7. 2. 2019 - 07:02)

Hanko, proste ses nemela stydet a dojit si o prestavce a co se tyce chozeni na zachod v hodine sem jednoznacne nazoru ze ne, v hodine se ma poslouchat na zachod muzes o prestavce a jak pises o tom uciteli v anglii byly ty zenske fakt blbky, neco jineho je nepustit nekoho na wc v hodine to muze kazdy vydrzet a neco jineho je nekomu dat mocopudnou latku a pak ho nepustit. U nas ve skole se na wc v hodine taky nepoustelo, spoluzacka se taky pocurala a pak uz si pamatovala, ze si ma zajit o prestavce, holt chytremu napovez hloupeho trkni. A nepoustelo se ani na ucnaku.

M (St, 6. 2. 2019 - 19:02)

Vis ono to premahani se pri zadrzovani moce poskozuje jednak sverace, ale hlavne ledviny, coz si malokdo uvedomuje. Ja dostaval pliny hodne dlouho, az do puberty a potom jsem se jich chtel zbavit, ale chvili to trochu slo, ale stejne ten syndrom drazdiveho mocoveho mechyre-urgentni inkontinence me nakonec neminula. Po opetnem nasazeni plen se diky psychice problem hodne zredukoval na 1/10 puvodnich uniku moci-at ve dne/casteji/ tak v noci. Dnes mam na sobe pliny, nestresuji se, kdyz muzu, tak si dojdu a kdyz nemuzu a nejde to vydrzet tak se holt pocuram. Svet se nezbori a ja mam suche kalhoty, sedacku v aute a co nejdriv se prebalim do suchych plen. Nevim proc lidi nemaji radi pliny, me pomahaji a uz jsem si na ne asi zvykl.

Kikina (Pá, 18. 1. 2019 - 11:01)

Z Mikyho si nic nedělejte. Kdyby to bylo na něm tak jsou všechny holky v plenkách a vůbec celý svět je v plenkách. Holt ho to bere no. A vůbec plenka jako ochrana před počůránim? Já se musím smát. Vždyť o nic nejde. Děláte jako by jedno pomočení do kalhot bylo konec světa :0)

M (So, 5. 1. 2019 - 21:01)

Tak nevim, ale asi jsem chodil do nekale jine skoly, ale tam u snad vsech kantoru fungovalo jen se prihlasit a pokud to bylo hodne nalehave, tak tise odejit ze tridy a tise se vratit. Ja mel tou dobou jeste enurezu, takze jsem se pocuraval, ale mamka mi nechtela davat pliny do skoly, ikdyz jsem se obstaral sam i pocurane pliny jsem si v kabince vymenil a omluvenku na telocvik jsem mel take. A hodne moc jsem chtel pliny dostavat i do skoly, ale mamka nechtela ani slyset. Ja si je obcas tajne rano na sobe nechal-kdyz jsem se do rana nepocural, ale ve skole jsem byl jako na jehlach a hlavne jsem musel byt doma driv nez mamka, aby nezjistila, ze jsem mel na sobe piny i ve skole. Doma to uz bylo v pohode, proste jsem rekl, ze jsem si pliny nasadil driv a mama to uz neresila, ale mozna neco tusila. Hlavne ze jsem mel nepocurane obleceni a postel. styska se mi po mamce ale i po plinach kdyz mi je vecer nasazovala a davam si je dodnes, bez nejakych zakazu a je mi v nich moc hezky, ale to pochopi jen ti, kteri pliny sami nosi.

Anetaa (Ne, 6. 1. 2019 - 18:01)

mno tak to si mel stesti na ucu, vetsinou se spise ve skole nepoustelo nevim jak je to ted, mozna uz lepsi, my sme nesmeli celou zakladku a na stredni mohly jen holky, kluky se nepoustelo, ani nevim proc, to nam pak kluci hlavne ve dvouhodinovkach zavideli : )

Eva (So, 12. 1. 2019 - 22:01)

koukni Aneto, ja sem pro aby se v hodine na zachod proste nepoustelo, vsichni si maji moznost zajit o prestavce a nerusit v hodine, promin, ale to ze si to pustila do kalhot byla jen tvoje vina za to se na ucitelku nemuzes zlobit, alespon sis zapamatovala, ze si mas dojit pred hodinou.

Aneta (So, 19. 1. 2019 - 14:01)

no Eva tak to bych ti teda prala zazit jak to boli kdyz se ti chce takhle curat a debilni uca te nepusti a tu ostudu, kdyz to pred celou tridou pustis do kalhot a nekdy proste o pauze zapomenes a musis nutne v hodine vzdyt komu se to nestalo a vubec nic by se nestalo, kdyby me uca normalne pustila, myslim ze mi to krava udelala naschval videla jak moc potrebuju takze me nesud, kdyz se ti nic takoveho nestalo

Eva (Ne, 27. 1. 2019 - 12:01)

tak Aneto ja sem nebyla koza abych si zapomnela dojit o prestavce, ucitelce se vubec nedivim, taky bych te nechala at si to zapamatujes, to vubec neuskodi kdyz to chvili drzis. Kdyz jezdis busem na dovolku taky musis vydrze 4,5 hodiny a tay nikoho nezajima, ze te to boli a tim busem jezdi i deti a taky vydrzi, takze vyucovaci hodinu vubec neresim to vydrzi uplne kazdy, ze ty si cune a kvuli toho ze te to tlaci tak to pustis do kalhot je tvuuuj problem

Anetaa (Po, 11. 2. 2019 - 06:02)

Evo si fakt krava a prala bych ti aby ses pomocila misto toho kluka na ucnaku ty a prala bych to i tem ucitelkam co decka nepousteji curat kravy jedny a melo by se to resit tak jak to udelaly ty zeny v anglii, nikomu nic neudela kdyz uca pusti zaka aby si odskocil a vykladu sem se teda moc nevenovala s nalitym mechyrem, a preju ti Evo aby ses pri ceste tim busem na dovolenou pochcala at vis jake to je a tem uchylakum s plinkama to preju taky si tu z toho delaji akorat srandu a vibec nevi co clovek proziva kdyz se pocura

Kikina (Po, 11. 2. 2019 - 18:02)

Aby jsi se z toho nepotentovala :0)

Anetaa (Út, 12. 2. 2019 - 05:02)

Kikino a provokaterko, taky by se vam asi nelibilo kdyby ste to pustily ve tride do kalhotek, kvuli debilni ucitelce a pak vas jeste Eva oznacila za cune a pro provokaterku ja nesem bubertacka je mi 33... a nikoho nenapadam

Kikina (Út, 12. 2. 2019 - 18:02)

Promiň ale ty děláš jak kdyby jedny mokré kalhoty byly nějaké trauma či co. Ne že bych ti to přála ale až zažiješ těžký úraz nebo úmrtí v rodině tak ti dojde že tohle je bezvýznamná prkotina. A jak píše provokatérka kdyby byla učitelka taková debilka že by mě nepustila tak se prostě zvednu a odejdu ze třídy a hotovo. Takže asi takhle.

Anetaa (St, 13. 2. 2019 - 06:02)

Oproti jinym vecem je to sice malickost, ale i tak je to desivy zazitek pustit to do kalhot ve tride, ti co to proste nezazili tak to nepochopi jo rikas zvedla a sla? V prvni tride sem si to proste nedovolila a vidis, ze si to nedovolil ani ten kluk na ucnaku jak pise Eva. Takze tak...

žaneta (St, 13. 2. 2019 - 09:02)

Když jsem se počurala v první třídě v lavici tak to byla taková ostuda, že jsem začala brečet a pode mnou bylo mokro. Učitelka se mnou odběhla na záchod, já tam dočůrala zbytek a někde mi sehnala náhradní oblečení, byla jsem ale terčem posměšných hlášek do doby, než se počůrala jiná spolužačka na výletě v muzeu

Reklama

Přidat komentář