Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Vilík (St, 13. 2. 2019 - 14:02)

A ty čůráš vždy hodně nebo i málo? A díváš se při tom na pipinku jak čůrá?

Markéta (St, 13. 2. 2019 - 14:02)

Dneska jsem například čůrala od rána třikrát, pokaždé na wc. Ráno se mi chtělo klasicky hodně, dopoledne jsem čůrala málo,ale takovým krátkým rychlým proudem a před chvíli jsem čůrala zpočátku malým a postupně silnějším čůráním. Vždycky si pipinku pozoruju jak čůrá,proto vím,jak jsem dnes tu malou potřebu dělala.

Vilík (St, 13. 2. 2019 - 13:02)

A to se ti opravdu tak chtělo?

Markéta (St, 13. 2. 2019 - 13:02)

Jseš moc zvědavý! Ale tohle si naštěstí pamatuju dost dobře, protože jak mi dal nočník, tak jsem se snažila se do něj trefit a protože byl malej tak jsem čůrala kousek nad ním a sledovala si jí jak to z ní teče. Dělala jsem hrozně silný proud a trochu to i teklo mimo,a pak jsem dočůrala slabě a skoro jsem ho načůrala celý ten nočník

Vilík (St, 13. 2. 2019 - 13:02)

A jak to bylo na té návštěvě ,když jsi čůrala do nočníku. Uděla la jsi velký proud,?

Markéta (St, 13. 2. 2019 - 13:02)

Je mi 19 roků a jednou jsme si s kamarádkou měřily jak máme velké broskvičky, tedy ty čárky kde se dělí na dvě půlky a z nichž se čůrá a miluje. Já ji mám necelých 6 cm a ona měla skoro 8cm. Asi ji mám malou, alepři milování mne to nebolí a při čůrání často dokážu udělat rychlý a velký proud. Kámoška ta někdy ikdyž ji má větší čůrá pomaleji.

Vilík (St, 13. 2. 2019 - 10:02)

Holky mne vaše čůrání velmi láká.Ale asi mám smůlu. Jsem ale zvědavý. Jak čůráte? Hodně nebo málo? Jaké máte pipinky a tak. Napiště mi to, jestli se nestydíte. dík

Verča (St, 13. 2. 2019 - 09:02)

Nikdy bych se veřejně nevyčůrala před klukem až do doby, kdy se mi to přihodilo a už se vám ,holky moc nedivím. Když jsme šli ze školy, tak mne kámoš, se kterým jsem ale nechodila pozval na drink.
Já si tam nedošla na WC ale cestou domů se mi už velmi chtělo tak až jsem to pustila před ním, protože se chtěl koukat a nechtěl mne nechat samotnoiu odeběhnout za roh a bylo to tak trapný a k neudržení, že jsem se prostě vyčůrala a on to všechno asi viděl. Jen jsem si na bobečku skryla obličej do dlaní, taková malá obrana, a to už jsem okamžitě čůrala

Markéta (St, 13. 2. 2019 - 09:02)

Reaguji na tebe Petře, vy kluci jste asi hodně vysazený na dívčí čůrání,protože moje zkušenost je podobná.
Byla jsem na návštěvě u známého ,který je ženatý a má rodinu. Nikdy si ke mně nic nedovolil,ale cítím, že se mu líbím. To holka pozná. Tehdy jsem potřebovala nějaký věci pro mamku na zavařování. Dali jsme si kafe,protože jeho paní byla v práci a on pracuje z domova. Chvíli jsme klábosili,on mi nalil vinný střik a pak to nastalo. Moje broskvička už chtěla na malou a stále se to stupňovalo. Bylo mi trapný si říci, že musím na záchod a hele on na to přišel sám a nejprve se zeptal, co se děje,že jsem neklidná a pak si všiml, že mám pod sebou na židli ruku mezi nohama
a doslova zmagořil. Prý já bych tě chtěl vidět jak čůráš, prosím, udělej to přede mnou a tak. Byl to šok zpočátku, ale já jsem úplně zpitomnělá se jen zeptala a kde? Protože jsem to měla hodně nutný. On mi řekl klidně tady, rychle odněkud pode mne postavil nočník, co mají pro děti a mně to bylo už jedno a pustila jsem to a načůrala mu ho skoro plný. On se chtěl okamžitě milovat a jak to dopadlo? Asi jsem byla natolik zpitomnělá, že jsme si to vášnívě užili,ale od té doby se vyhýbám návštěvě u něj doma, ještě to na mne zkoušel na plese zda nepůjdeme spolu ven čůrat,ale odmítla jsem ho. Manžel se to snad nikdy nedozví,co se stalo

Petr (St, 13. 2. 2019 - 08:02)

Přemluvil jsem jednou kamarádku a´t jde se mnou chcát když jsme šli z večírku a byli trochu v náladě. Ona se na otázku, jestli potřebuje čůrat jen zasmála, že jo a že to už moc dlouho nevydrží. Asi za minutku se opravdu začala kroutit a zkřížila nohy a vzápětí se zastavila,rychle dřepla a stáhla kalhoty a přímo na cestě do pustila ven. Byl jsem z jejího proudu úplně odrovnanej ,protože jsem ji držel za ruku a tak jsem všechno viděl. A nebylo to malý, ale pořádný chcaní.

Klára (Út, 12. 2. 2019 - 22:02)

Tak se neboj a klidně si to rychle udělej. Hodně se uvolníš. Ale já mám kluka a tak spolu to dělat nebudeme v reálu. Jsem ráda, že jsem tě motivovala a určitě si holku,co se nebojí společně čůrat najdeš. Dobrou..

Vilík (Út, 12. 2. 2019 - 22:02)

Mám a líbí se mi a holku k tomu jsem zatím nenašel. Jedna se mi ale u nás ve škole líbí ale má jinýho.
Já si ji představuju jak ona toto co píšeš dělá se mnou a něco se mi moc chce... To je úlet!

Klára (Út, 12. 2. 2019 - 22:02)

A ty máš rád dívčí čůrání? Já myslím, že ano, ale asi nemáš k tomu holku.
Nejvíc se mi chtělo čůrat asi když jsem ještě dříve ve škole psali písemku a učitelka mne nepustila a já už to držela od rána.
Když jsem písemku odevzdala, tak vím, že jsem ještě z hodiny odešla na WC. Myslela jsem, že nedoběhnu,ale nepočůrala jsem se cestou, jen na WC jsem si trochu pustila do kalhot než jsem je svlékla. To čůrání bylo tak předržené, že to ze mně teklo jen malým proudem a celá pipina a močák mne při tom bolely. Bylo to nekonečný, musela jsem občas tlačit aby ten pramínek byl silnější a ikdyž jsem čůrala pomalu,uřčitě toho bylo velmi mnoho. Mamínka mi doma řekla, že se to stane, že pokud chcaní předržíš a umíš se nepočůrat, pak se močák tak naplní, že ochabne jeho vyměšovací reflex a proto to teče tak dlouho a slabě.
Většina holek to ale má opačně, co znám. Ty by se pochcaly a tak radši to pustí kdekoliv když to je kritický a vždycky jim jde prudký a rychlý proud. Já to mívám také častěji takto,

Vilík (Út, 12. 2. 2019 - 21:02)

A kdy se ti povedlo čůrat nejvíc? Třeba samotné.

Klára (Út, 12. 2. 2019 - 21:02)

Je mi to hloupý přiznat, ale jo, počůrala a trochu víc. Protože jak jsem začala čůrat, tak on svou dlaní ještě víc přitlačil na mou pipinu i ve spodním prádle, takže měl okamžitě mokrou ruku a já kalhotky a punčocháče taky, protože to šlo rychle ven. Přesto jsem nakonec dostala prádlo dolů a pak už to bylo dobrý .

Vilík (Út, 12. 2. 2019 - 21:02)

A počůrala sis kalhotky a punčocháče?

Ivet (Út, 12. 2. 2019 - 18:02)

Líbí, musí mě to říct a já mu ho vyndám, podržím. Je to sranda. Potom mu ho ještě vykouřím. Někdy to udělám i jeho kámošům. Proto chodím ve škole na kluky. Sice jsem už měla poznámku, ale kašlu jim na to. Vlastně už celou 8 třídu chodím jen na kluky. Jednou jsem tam zatáhla i moji kámošku, jenže ta z toho byla celá nějak mimo a utekla, místo aby se něco přiučila. Naučila jsem se čůrat do pisoáru, abych nemusela do kabinky a kluci z toho mají velkou podívanou. Klidně se jim svlíknu, ať se podívají. Na písáku se koupeme nazí, tak o nic nejde, ale tam jsou holky o rok a víc starší. V naší třídě se všechny stydí.

Klára (Út, 12. 2. 2019 - 21:02)

Jednou jsme se ve škole s klukem se kterým jsem krátce chodila vydali na holčičí záchod v části budovy, co byla zavřená pro plánovanou rekonstrukci. Klučičí i holčičí záchody byly opuštěné a věděli jsme, že tady nikdo nepřijde. On už několik dní chtěl vidět mne jak chčiju,protože to jednou slyšel u něj přes dveře jak to teklo, když jsem si odběhla a byl z toho velkej mezi nohama.
Ten den jsem asi hoďku opravdu potřebovala na malou a stále více ale dalo se to ještěvydržet. Když skončila přestávka, nešli jsme do třídy , ale zmizeli na ten dívčí opuštěný záchod. Jenže jsme nakonec zjistili, že jsou záchody zavřené. A mně se chtělo už dost nutně, protože jsem se už viděla v kabince jak to pouštím do mísy. Instinktivně jsem si dala ruku na pipinu,což ho ještě více rajcovalo, protože poznal, že to mám kritický. Seběhli jsme do suterénu, kde byla kotelna a jedna opuštěná místnost .Oba jsme věděli okamžitě, že to tady udělám. Hned za dveřma mne vyhrnul sukni a začal mi pipinku hladit před kalhotky a punčocháče a já v tom okamžiku začala čůrat. Spodní prádlo šlo okamžitě dolů a já před ním nečůrala ale doslova chcala širokým proudem na zem a vytvořila louži. Dával mi na pipku stále ruku, takže jsem mu skoro všechno vychcala do dlaně a byla jsem mokrá z toho až na stehnech a zadečku. Byl tak velkej, že chtěl abych mu ho vyhonila,ale taky to ani nemuselo být. Stačilo mu ho stáhnout a trochu našponovat a už to z něj šlo tak, že mi postříkal sukni a nohu. To byla naše první čůrací chvíle. Pak to chtěl opakovaně a když se mi chtělo a byla dobrá situace, čůrala jsem s ním ráda a on taky.

Petr (Út, 12. 2. 2019 - 15:02)

přítelkyně má 11 letou dceru. Když jsme byli venku na procházce, tak jsem se potřeboval jít vychcat, samozřejmě někam za roští, aby tam nebylo vidět lidi, co by prošli kolem. Jenže holka že taky musí. Jenže ona mi celou dobu, co jsem chcal civěla na ptáka, pak si stáhla přede mnou gatě a vychcala se sama. Byla otočená tak, aby jí bylo vidět na klín, asi jako bych byl zvědavej na její pipku, co si pak utírala. Její máma si myslí, že ona šla slušně trošku stranou a nenapadlo by ji, že mi bude čumět na péro. Radši jsem jí nic neříkal, nechci, aby ji ztřískala jako za vysvědčení.

Eva (Út, 12. 2. 2019 - 16:02)

Když mi bylo 13-15, tak kluci před náma holkama běžně chcali, asi se chtěly pochlubit. My holky jsme se zas na ně koukaly, jak mají vyvynutý ptáky. Jednou přede mnou a mojí kamarádkou si ho jeden kluk, co mu bylo 15 a nám 13 dokonce vyhonil, dodnes si to pamatuju. Myslím že to je normální že ti kouká na čuráka, kterou holku to nezajímá.

Reklama

Přidat komentář