Reklama

Svazování partnera(ky)

flodur73 (Út, 2. 6. 2020 - 22:06)

To si musela vážně krásně užít.

Bondage.Lover (So, 16. 3. 2019 - 15:03)

Nádherné počtení, Gábi. Dokážu si přestavit, že si to Vaše kamarádka chvílemi i užívala :-D
Myslím, že jako první zážitek na prožití absolutní bezmoci to byl pro ni takový malý maratón :-) :-)
Pro mne osobně je BDSM naplněním podstaty života a jsem moc rád, že "náš" slastný pocit bezmoci pomáháte prožít i druhým. Jsem tady na Doktorce poprvé, ale už teď vím, že zde budu "nakukovat" každý den :-) Krásný víkend všem!

Bára (Ne, 17. 2. 2019 - 08:02)

To je pěkné. Já jsem si včera pěkně zaběhla u manžela. Manžel v pondělí jede na týden na služební cestu a ja měla mít dnes naposledy krční limec, na což jsem se těšila až jej v noci odložím, manžel měl včera poznamky, jak se vyhne trestům a tak jsem mu řekla, když jede pryč, že by trest měl byt v od soboty do pondělního rána a za to mu splnim přání, nečekala jsem ,že kývne. Použila jsem tve tresty - plina, moje body, náplast přes pusu, silnou kuklu, silny hunaty a vysoký rolak, šálu jsem mu pevně zavázala tak aby nemohl hýbat hlavou. Večer jsem jej uvazala do x na postel, kde tedka ještě leží. Už vim co bude manžela přání, musim nosit krční limec jeden cely měsíc a k tomu plinu a na rukach a nohach řemínky. To bude dost dlouhy měsíc, už jsem se těšila jak budu volná, to mu dnes ještě nějak osladim.

Lucka (Pá, 15. 2. 2019 - 21:02)

Zdravím vaší diskuzi, po přečtení několika posledních příspěvků jsem se přenesla o cca dvacet let zpět, kdy jsem si take užívala mládí a svazovani s přítelem. Jako pubertacka jsem milovala kožené oblečení včetně širokých obojku ve kterem jsem chodila každodenně, s pritelem jsme v pozdejsim věku take zkoušeli ruzne styly svazovani a ponižování. Když mne přítel opustil, zamikala jsem si alespoň obojky, které jsem nosila taktéž neustale a občas si ještě vezmu nějaký ten široký obojek i teďka i když mi bude 40let. Ostatni sice na mě tak divně koukají, ale to je moje věc v čem jdu ven. Nicméně jsem spíše, chtěla říci, že se říká, že zvyk je silná košile a to u mně platilo na 100%. Od body kdy jsem nosila neustále obojky, mi vždy dost vadil a vadi holý krk, proto nosim celoročně rolaky, šátky, saly ,ale i obojky či krční korzety.

Bára (So, 16. 2. 2019 - 04:02)

Asi na tom něco bude, ponižování praktikuje asi něco přes tři roky a už jsme si na to zvykly. Když mám týden, kdy trestám manžela, tak si sama vezmu plinku nebo uzamknu obojek. V zimě se obojek schová pod rolak nebo kuklu, v létě je to problem, když mi jej vloni manžel uzamkl na cely rok tyden a ještě v pěkném horku, nezbylo mi nic jineho než ho neskovavat, v praci jsou již zvykli a na ulici si říkám, že do toho nikomu nic neni a pohledy strpim.

Bára (Čt, 14. 2. 2019 - 19:02)

Krční limec může být věc, která na veřejnosti nebudi pozornost, kterou také manžel využil, neboť jej mám v kuse od pondělího rána. V práci jsem v pondělí sice vzbudila pozornost co se mi stalo, ale to se vždy dá nějak zahrát do autu. Připadám si jako robot, musim se otočit vždy cela, hlavou nejde ani pohnout, je uplně fixovana. Dvakrat jsem na noc dostala ještě roubik a plinky, včera navic ještě latexovou masku a na ruce balonky.

Sandra (Čt, 14. 2. 2019 - 16:02)

Zdravím po dlouhé době a přeji pěkného Valentýna všem co si hezky hrají s pouty a provázky...:-)

Bára (St, 13. 2. 2019 - 20:02)

Mi jsme ze středních čech. V pondělí pro mně nastala od manžela oplata za víkendové mučení. Manžel také přitvrdil, místo obojku pořídil krční limec Ortex s vystuhou a tak již hlavou vubec nepohnu.

Honza (Čt, 14. 2. 2019 - 17:02)

Krční límec jsem zatím nezkoušel. V poslední době mě nejvíc láká sedět připoutaný na invalidním vozíku.

Bára (Ne, 10. 2. 2019 - 08:02)

Tento víkend si užívá mučení manžel. V pátek odpoledne si musel obleci plinku, vzit moje body s dlouhým rukavem, přelepila jsemu pusu, nasadila latexovou černou masku s otvory jen na oči, uzamkla obojek a překvapko které nečekal - pujcila jsem si od kamarada který se potapi, neobrenovou kombinézu s kuklou. Takto ztravil celou noc, rano jsem mu sundala jen latexovou masku s naplasti. Tedka tu spinka jako kuklicka, jeste s balonkach na rukách a roubikem (balonkem na řemínku).

Honza (Po, 11. 2. 2019 - 16:02)

Báro, moc pěkně jsi to vymyslela, to by se mi taky líbilo.

Bára (Po, 11. 2. 2019 - 23:02)

A odkud jsi ?

Honza (Út, 12. 2. 2019 - 20:02)

Jsem z podkrkonoší, odkud jsi ty?

Aneta (Út, 5. 2. 2019 - 14:02)

Manžel s tím jednou přišel, že by to chtěl zkusit a jestli bych ho někdy nesvázala a opravdu pořádně, ne jako v televizi, kde by se z toho každý vždycky dostal.....Tak jsem sedla k netu, něco si o tom přečetla, nakoupila pár věcí a o víkendu jsem ho zavolala do ložnice. Pořádně ho sešněrovala do kozelce, dala roubík ze sexschopu s gumovou velkou koulí, závazala oči..."Tak jak se cítíš? Je to opravdové nebo jako v televizi? Ozvalo se z pod roubíku nějaké nesrozumitelné hekání...."No vidíš, já dneska chtěla pořádný sex a ty nic....ozvalo se pár zvuků...tak jsem vzala do ruky mobil, udělala si pár fotek...na památku...a potom jsem řekla.."Zavolám milencovi, když ty nemůžeš." Proběhla zkouška provazů, různě sebou házel a vydával různé zvuky...Na dvě hodiny jsem vypadla a pak ho přišla rozvázat. Povídám...."Taky jsi si to tak užil, jako já?

subinka Lea . (Pá, 1. 2. 2019 - 15:02)

Ahoj , Před chvílí jsme dodělali přípravy na chalange.
Mám za sebou klistír a za 5hodin mě začne trest. nikdy jsem to tak dlouho nedala tak jsem trochu nervózní. budu do nedělního rána ve svěrací kazajce , na noc připoutaná v posteli a přes den na samotce v cele. V neděli ráno v 8.00 je plánované propuštění. tak mi držte palce .

Bára (Pá, 1. 2. 2019 - 05:02)

Manžel se vzhlédl v tomto videu https://www.youtube.com/watch?v=X2fP4kK6QGQ&index=10&list=PL2F547DCC2ADFA021 na yutu a minulý týden jsem dostala podobný postroj. Hned jsem si jej musela obléknout, je skoro celý kovový, opatřený několika zámečky (na obojku, na pásu cudnosti i na korzetu / tam jsou tři zámečky/). Postroj je těsný a dost omezuje pohyb hlavně se nedá skoro ohnout a pohnout hlavou. Protože jsem si jej vzala na holé tělo, tak manžel usoudit, že mě hned neodemkne a nechal mně zamknutou celý víkend, což bylo prvních asi 12h děsné, poté jsem si již zvykla. V neděli jsem musela vyrazit na nákup, tak jsem obojek překryla vysokým rolákem.

Pavlína (St, 30. 1. 2019 - 13:01)

No musí to být intenzivní zážitek, jeden v kleci a druhý se třeba kouká na telku....,. Jak dlouho? I třeba na noc? Co oblečení nebo bez? Co roubík či skraboska?

Janča (Čt, 31. 1. 2019 - 12:01)

Do klece roubík nepatři, trestaný by se mohl utopit, skvělá je deprivační maska ale ta stojí kolem 3000 a vyřešili jsme to plynovou maskou stojí cca 300 skvěle padne na obličej a gumové přezky co drží masku na hlavě skvěle tisknou a já si to více užívám než nějaký pytel co se dá také použít.a maska také vice tlumí zvuk než pytel na hlavě. ted přes zimu nosím body v létě jsem jen v plence .Ten v kleci se na žádnou televizi nedívá ten má výhled jen na hodiny. Délka trestu je samozřejmě různá , od 2hodin jen za trest ale hlavně na noc 8 - 12 hodin.Co je pro jednoho muka můře pro druhého být slast.

Pavlína (Út, 29. 1. 2019 - 12:01)

Super. A zavírání je na nějaký patent nebo na visací zámek či zámky?

Janča (St, 30. 1. 2019 - 08:01)

Pant a zavírání na dva visací zámky , vevnitř je pro pohodlí deka ,pro ty co tam konají trest jsou připoutáni za zápěstí a široký obojek ,

Reklama

Přidat komentář