Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Radek (Út, 12. 2. 2019 - 12:02)

Dobrý den,
dozvěděl jsem se, od přítele, že existují tyto stránky a mám dotaz na paní doktorku.
Jak poznat jsi-li v gay sexu spíš top nebo bottom?S přítelem jsme to ještě nezkoušeli a chtěl bych to předem vědět jak se rozhodnout při sexu.Ochranu a lubrikant vždy chci používat, vo tom žádná pochyba.

Jedovatej (Út, 12. 2. 2019 - 06:02)

Z Hlídacího Psa: "Ve školních jídelnách se podle realistických odhadů každý rok vyhodí tuny hotového jídla zhruba za 2,5 miliardy korun. Další vyplýtvané peníze souvisejí s vynaloženými mzdovými a režijními náklady. Když se HlídacíPes.org na Ministerstvu školství – v rámci debat o obědech zdarma – zajímal o to, zda někdo sleduje, kolik jídla se bez užitku vyhodí, odpověď zněla, že ministerstvo tento údaj nesleduje. Odkázalo ale na Ministerstvo životního prostředí (MŽP), které má v gesci problematiku odpadového hospodářství.

Podle jeho údajů bylo v roce 2017 množství sebraného bioodpadu dle kategorizace „Biologicky rozložitelný odpad z kuchyní a stravoven“ 39 tisíc tun.

„Neznamená to ale, že se jedná pouze o školní jídelny, a nejedná se ani o veškerý vyhozený potravinový odpad. Podle zaměstnanců školních jídelen skončí jako odpad 20 až 35 procent připraveného jídla. Žáci a studenti tak v českých školních jídelnách vyhodí zhruba 48 tisíc tun jídla ročně, přibližně 238 tun denně. Rodiče za vyhozené jídlo každý rok zaplatí až 2,5 miliardy korun (třetina z celkové sumy 7,5 miliardy korun).Ve skutečnosti je plýtvání ještě dražší. Cena oběda, kterou hradí rodiče, totiž představuje pouze náklady na potraviny.

„Mzdy pracovníků jdou z rozpočtu státu prostřednictvím MŠMT a náklady na provoz školní jídelny platí zřizovatel,“ upřesňuje mluvčí Ministerstva školství Aneta Lednová. (https://hlidacipes.org/o-cem-se-pri-obedech-zdarma-nemluvi-ve-skolach-se-vyhodi-jidlo-za-miliardy-korun/?fbclid=IwAR1nrZdUhq6oLVq4ZjqXvN5PyrecE5QW8Ead0xY5tFvf_4plzEBWP3VPOH8) ------ Další z nápadů, urputně prosazovanej především voranžovejma tupounama, padl pod stůl. Pravdou ovšem je, že zásluhy za tento socanskej nesmysl se snažil urvat i premiér Babiš, kterej se podle zmíněnýho článku ještě loni vytahoval, že je to jeho nápad... Pravdou také je, že socani původně chtěli gáblík zadarmo jen pro děcka na prvým stupni, Babiš jako zkušenej mariášník vohlásil fleka... a navrhoval vobědy zadara pro celý základky... No, politický body to nepřineslo, tak to anonisti zase vodtroubili a vejsledkem je smysluplnej návrh pomáhat jen těm, kdo to vopravdu potřebujou... --- Zajímavej je taky fakt, že socanský ministerstvo školství nesleduje, kolik toho jídla je ve školních jídelnách vyhozenýho... asi nemaj lidi, všichni jsou naplno zaměstnaný vymejšlením a prosazováním jinejch cypovin, například inkluze. Jiný vysvětlení je, že tak nehorázný plejtvání jídlem, ročně představující miliardy, je socanům prostě šumák, zdroje jsou, jak před časem zvěstoval socanskej expředseda Špidla... Jasný, to plejtvání jídlem ve školních jídelnách asi bylo, je a bude, ale je kurevskej rozdíl, jestli ty prachy vyhazujou rodičové ze svejch šrajtoflí a účtů, nebo jestli by takový plejtvání kompletně zacvakal erár...

Jedovatej (Út, 12. 2. 2019 - 05:02)

Přibejvaj případy spalniček, mohou se vobjevovat i další nakažlivý nemoce, proti kterejm bejvaly za socíku děcka vočkovaný, ale dnes, za tý „demokracie“, kdy má kdekdo plnou tlamu práv, ale vo povinnostech mlčí, mhohý rodiče vočkování vodmítaj. ------- „Pokud jde o očkování dětí, Česko mělo dosud jeden z nejvyspělejších systémů na světě,“ píše Michal Půr na https://www.info.cz/nazory/pur-zakazme-neockovanym-detem-vstup-do-skol-odmitani-vakcin-je-treba-utnout-40278.html. Nevočkovaný dítě sice podle autora článku nedostanete do státní školky, ale se základní školou už je to bohužel jiný, jak je uvedený ve zmíněným článku: Státem zřízené školky mohou neočkované děti odmítat a rodiny těchto dětí si pak musejí připlatit za školku soukromou, jenže základní škola už neočkované dítě odmítnout nemůže. A to je problém. ---
„Skutečný průšvih ovšem je, že škola už neočkované dítě odmítnout nemůže a musí jej momentálně přijmout. Sice by neměl být problém tuto situaci změnit – ministerstvo už připravuje novelu v podobném smyslu – ale stát by měl postupovat výrazně rychleji a neměl by brát v potaz připomínky odpůrců očkování, kteří se samozřejmě houfují, aby novelu co nejvíce zmírnili,“ napsal Půr. „Pro inspiraci se můžeme podívat i do okolních zemí. Rakousko a Německu patří v očkování k těm benevolentnějším, ale v reakci na spalničkovou epidemii vstup neočkovaným dětem zakázaly. Sice dočasně, ale zjevně si uvědomují zásadní problém.“------- Je mi docela jasný, jak to s takovým připravováním novely, jejím schvalování a zavedením do praxe bude vypadat… a termín zavedení může taky bejt na svatýho Dyndy… Co třeba sebrat dětský přídavky a rodičovskej příspěvek maminám, který nedaj vočkovat svý děcka? Že je to tvrdý? Jasně, je… ale furt lepší, než vystavit nevočkovaný děcka riziku nakažlivejch nemocí, který by se navíc přenášely na další nevočkovaný děcka dalších vyblblejch mamin… Vono by taky nebylo špatný, aby rodiče nevočkovanejch děcek zaplatili komplet léčebný výlohy, pokud děcko vonemocní tím, proti čemu mohlo bejt vočkovaný… řekl bych, že by bandy tupejch, nemyslících vodpůrců očkování nápadně prořídly. Ano, je sice jasný, že v některejch případech můžou mít vočkovaný děcka komplikace – ale je zcela jistý, že problémy nevočkovanejch mohou být zatraceně vyšší… i fatální.

Návštěvník (Út, 12. 2. 2019 - 01:02)

Již jako mladý se dostal do styku s komunistickou prací. Ta práce ho naprosto dostala, neboť nebyl zvyklý pracovat....

Návštěvník (Út, 12. 2. 2019 - 01:02)

Vtípek :"Klaus nechá tě žít, protože chápe,že tě dostal na ulici...."

Návštěvník (Út, 12. 2. 2019 - 00:02)

No a vo tom to je, Brazílie Hadr, ale cojsem viděl na ČT o Venezuele, tak tam bych teda nechtěl být...

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 23:02)

A profesor mengele to myslel dobře, jenže pak ho našli i v Brazílii,a já se ptám to je ta demokracii, to je ta svoboda, že někoho dohledají i v Brazílii, hamba!

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 23:02)

Představa, že A. Hitler někde v centru hledí úhel a maluje Pražský hrad s karlovým mostem , respektive sedí na malé staně a maluje naopak druhý břeh města, mě zvedá tedy kýbl, vůbec nevím jak se tato kreatura dostala do Prahy ale patrně asi vlakem, no i dnes jedí rychlíky A. Einstein cum Munchen....

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 23:02)

Ovšem i A.Hitler byl dobrá malíř. Já bych odlišoval jeho krajinky od jeho práce. Talentovaný malíř, krajinkář to jistě byl, i tu Prahu vymaloval nádherně...

sardanapal* (Út, 12. 2. 2019 - 17:02)

Co sem viděl dokumenty tak Hitler byl malířem spíše průměrným ... A jeden
čas se živil překreslováním pohlednic ...

ShabbaTot-Jahoda (Po, 11. 2. 2019 - 23:02)

a na lidovky cz je článek:VIDEO:Kanadanka vyhodila židli z výškové budovy nad dálnicí.Pátrá po ní policie....Kanadanka vyhodila v výškové budovy více věcí,ale nakamerována je pouze židle.....Tiskový mluvčí torontské policie David Hopkinson uvedl,že je pobouřen.....No je jasné,ta Kanadanka je blondýna.....

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 22:02)

Naštěstí těsně za našimi moravsko českými hranicemi mají sídlo "morituri te salutant" rudí vlci a ti zjednají nápravu.

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 22:02)

Tak se o mne proláklo, že jako politruk a kádrovák jsem musel dálkově studovat při zaměstnání ve věznici VUML, nečekal jsem , že mi to budou v demokracii předhazovat, já jsem byl vždy hodný fízl a přicházel na výslech až se slovy : "Franto, ty si to zase přepísk, viď, něž pryč, dáte so cigáro?Tak jak to bylo...?"

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 21:02)

Jo to jsou ti co podnikali na slovensku a odkrouhli toho novináře rovnou i s milenkou...naděje lidstva...

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 21:02)

Něco mi říká, že Josef Visarionovič Jegoda a Pepík Skála mají s Jahoda-Shabba-Tot společnou nejen idelogii internacionálného bolševismu, ale i zážitky, a že Jahoda stál po boku Pepíka Skáli v momentě který popisuje takto : "Ve svém vlastním životopisu ze 70. let uvádí: „Internacionální pomoc SSSR a ostatních socialistických zemí v srpnu 1968 jsem přivítal s nadšením a ulehčením. Sovětská vojska jsem uvítal 21. srpna na úsvitu na ruzyňském letišti.“

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 21:02)

Jak psal Magor Jirous : "nemám rád brejlouny" tak já tvrdím, že je něco podezřelého na raních ptáčatech, co si přivstanou ,aby uvítali sovětské vojáky na ruzyňském letišti v osudové chvíli českého národa....Jahodo, přiznej se, že si tam byl a pozoroval si přistání tupolevů na jaře 68 dalekohledem se zaťatými pěstmi spolu se svými comerady!

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 21:02)

Jistě bolševičtí comerades prijechali do čr po porážce levice v Řecku, jak je to popsáno ve filmu s Ondřejem Vetchým v hl.roli Můj Strýček Archimedes, ale já spolu s Jahodou samozřejmě inklinuji k japonským pardom italským fašistům, fasces-svazky, kteřá se oslovovali ne comerades, ale mně milejším "camerata", kteří vyškolili izraelskou Lehi.
Nádherné videou, které si každý "camerata" musí užívat : https://www.youtube.com/watch?v=WTnQIxmDDfA

sardanapal* (Po, 11. 2. 2019 - 19:02)

Dobrá , chtěl bych zde vnést protest proti rozhodnutí naší vlády - uznat venezuelského opozičního předáka Guaidóa ... presidentem Státu Venezuela ...

Klus - Tamara … (Po, 11. 2. 2019 - 19:02)

Klus OK - jeho manželka přesně tak jak se vyjádřil P. Novotný. Klus i bez ní je pořád pan někdo kdo to má v hlavě srovnané - má názor a umí, jeho manželka bez něj není nic. Pavel N. to vyjádřil, stejně jako vše umí pojmenovat, velmi dobře.

aladin (Po, 11. 2. 2019 - 18:02)

"ČT24
Události v regionech"...Kubek, přehršel máme v naši republike takových parazitů jako jste vy !!! To, že léčitelé nemusí %tukat do klávesnice je chyba státu a ne léčitelů !!!

Reklama

Přidat komentář