Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Tony (Po, 11. 2. 2019 - 23:02)

To by jen tak nešlo, jak by ses tu dostal. Jsem v Rendsburku, na průplavu, který spojuje Severní moře s Baltem už bezpečí kajuty, takže mi nehrozí to, co říkali cikáni v Ústí, když byla malá voda a vydali se krátst na lodě: " More, voda kratka, neutopiš".

Tony (Po, 11. 2. 2019 - 19:02)

Připadám si tu jako v šaškécu. Kdyby glgali jako já, tak by tolik netrojčili. Prasklou ledvinu jsem ve zdraví přežil.

Jirka (Po, 11. 2. 2019 - 23:02)

Čekám před restaurací. Kdybys potřeboval, odvedu tě domů.

homosexuální t… (Po, 11. 2. 2019 - 19:02)

homo totalita jede na plné obrátky!

homosexuální t… (Po, 11. 2. 2019 - 19:02)

Jsi muž, psala o transsexuálce. Britku kvůli tomu zatkla a uvěznila policie
11. února 2019 18:15
Sedm hodin v cele strávila obyvatelka britského hrabství Hertfordshire poté, co v prosinci na sociální síti označila transsexuálku za muže. Policie ji vyslýchala kvůli „obtěžování a zlomyslným zprávám.“ Navíc ženě zabavili telefon a notebook, které ani po více než dvou měsících stále nedostala zpět.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/britanie-policie-transgender-urazka-oznaceni-zena-vezeni.A190211_164219_zahranicni_pmk?

mulit (Po, 11. 2. 2019 - 16:02)

Ezoterika je evoluce, matrix je logická možnost.

mulit (Po, 11. 2. 2019 - 16:02)

„Pozorovateln–ik 23.04. 2016 Nevěřím na evoluci tak, jak ji podávají tito lidi. Debata darwinistů mě naklonila spíše k tomu myslet si, že to je smyšlené. https://www.youtube.com/watch?v=E62l5pzH3VU“ Stejná debata níže, Pozorovateln–ik už je asi ateista a píše jako ateista: „Pozorovatel—nik 24.04. 2016 Biblická potopa je vyloučena. Není možné, aby z Noeho a jeho rodiny (což mělo být před 4000 lety od nynějška) vznikly všechny lidské rasy a tolik rozdílů. A rozdíly nejsou jen v barvě kůže šikmých očích, ale i ve stavbě těla, dispozicích pro určité sporty a činnosti, jiný počet bilých a červených svalových vláken, jiné postavení pánve vůči trupu u černochů, průměrný IQ černochů je 70 – 80, u evropanů kolem 100, u asiatů taky, i něco více, rozdíly jsou ve tvaru lebky atd. To se během tak málo generací nemohlo stát. Bible je fejk. “ „Pozorovateln–ik 24.04. 2016 Hebért: Jak už jsem tady dával výše odkaz. Sledoval jsem debatu evolucionistů, vědců a jejich neurčité plantání mě přesvědčilo, že to stojí na vodě. Pokud nevědí, jak vznikl život, mají to čestně přiznat, ne si vymýšlet. Nahrazovat jedny náboženské pohádky pohádkami evolucionistickými, není rozumné. Není hanba nevědět, je hanba si vymýšlet, nebo mít nějaké domněnky a ty vydávat za fakta.“

http://www.osacr.cz/2016/04/22/kreacionismus-je-nabozensky-extremismus-ale-proc/

mima (Út, 12. 2. 2019 - 13:02)

Pro kritika, doporučuji přečíst si z Bible původ národů země po potopě. Ale je pravda, že musím k tomu zahrnout i jiné Biblické knihy jako například Letopisy a další knihy, které nás obeznámi s těmi to krásnými, zajímavým a přitom složitými informacemi. Je úžasné, jak krásně, podrobně v Biblí je toto zaznamenáne. Rod Sema, Chama, Jafeta....je to úžasné sledovat kdo koho si vzal, kdo koho splodil s kým se ty národy promíchaly....:-)

Může církev př… (Ne, 10. 2. 2019 - 09:02)

V diskusi o homosexualitě, se mnozí v církvi rozhodli zaměřit se raději na podobně varovné statistiky, jako uvádí zpráva společnosti Oasis, a ve snaze vyřešit tento problém ohýbají biblickou pravdu tak, aby odpovídala soudobé kulturní tradici. A co říká tato kulturní tradice? Že tato tzv. diskriminace způsobuje téměř nenapravitelné škody a že jedinou odpovědí je plné začlenění a přijetí. Ale neměli bychom se nechat řídit kulturním tlakem doby! Je potřeba, abychom neměnné normy pravdy hledali v Božím Slově. Jinak se budeme jednoduše zmítat sem a tam podle toho, jak zrovna vane vítr učení (Efezským 4:14), které přichází a odchází podle toho, jakou morální autoritu vytvoří člověk, nikoli Bůh.

Přijetí hříchu a povzbuzování ostatních k odmítání Božích přikázání není soucit – je to služba vlastním zájmům pod maskou soucitu, která naopak odděluje ostatní od jejich Stvořitele a Jeho plánu pro lidskou sexualitu a manželství (Genesis 2:24, Efezským 5: 22-33).

Podvody darwinistů (Ne, 10. 2. 2019 - 09:02)

Bůh stvořil sex proto, aby se rodily děti a aby se upevňoval manželský vztah mezi oběma partnery. Abnormality které by mohly tyto záměry zkřížit, nejsou důvodem pro to, aby se porušovaly etické normy stanovené Bohem.

Může církev př… (Ne, 10. 2. 2019 - 09:02)

Může církev přijmout homosexuální chování ve jménu lásky?○○○○○○○○○○○○○○○
Zpráva společnosti Oasis: 24% homosexuálních lidí přiznalo, že se pokusili zabít, přičemž 54% připouští, že mají sebevražedné myšlenky.“○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○
○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○
To, že lidé trpí duševními problémy včetně úzkosti, deprese a sebevražedných myšlenek, je důsledkem stavu našeho hříchem porušeného a zlomeného světa. To je ta pravá realita, která by měla křesťany tížit a vést nás k soucitu. Avšak je tou soucitnou odpovědí přijetí homosexuálního chování jako cosi svatého a přeměna našich církví na otevřené útočiště k potvrzení a oslavě homosexuálního chování a „manželství“ homosexuálů?

No, a co kdybychom v této zprávě vyměnili homosexuální chování za jiný hřích? Nahraďme ho tedy jiným sexuálním hříchem – cizoložstvím (Židům 13: 4):

„Způsob, jakým vedeme náš rozhovor o cizoložných vztazích – teologické postoje, které přinášíme a pastorační přístupy a praktiky, které z nich vyplývají – způsobují úzkost příliš mnoha lidem, kteří praktikují cizoložství. Není žádným tajemstvím, že negativní postoj, který přijala církev a tolik jednotlivých místních církví, má nesmírně stresující dopad na velké množství cizoložných lidí a bezpočet z nich je nuceno žít svůj praktický život v utajení a nečestnosti.“
Nebo co třeba hříchem opilství (Efezským 5:18)?

„Způsob, jakým vedeme náš rozhovor o opilství – teologické postoje, které přinášíme a pastorační přístupy a praktiky, které z nich vyplývají – způsobují úzkost příliš mnoha lidem, kteří praktikují opilství. Není žádným tajemstvím, že negativní postoj, který přijala církev a tolik jednotlivých místních církví, má nesmírně stresující dopad na velké množství opilců a bezpočet z nich je nuceno žít svůj praktický život v utajení a nečestnosti.“
Tento názorný příklad ukazuje na důležitou věc. Pokud by výzkum ukázal, že nedostatek pochopení pro cizoložství či opilství (nebo jakýkoliv jiný hřích) vede k problémům duševního zdraví, měla by snad církev odmítnout biblickou pravdu a podpořit a přijmout toto chování jako přípustné? Nebo bychom měli zacházet s touto otázkou způsobem, že budeme hřích otevřeně rozeznávat a odhalovat, aby byl napraven ten, kdo hřích spáchal?

Návštěvník (Ne, 10. 2. 2019 - 06:02)

A je srandovní, jak jsou lidi neschopni poznávat svět a musejí mít pořád nějaké bible, z kterých citují. Je to právě absence jakýchkoli životních zkušeností, co vede citovat údajné vědce. Jsou to stejně esoterické sračky jako ta bible. Ostatně ty sračky si vymysleli američtí evangelikálové. Je to součástí jejich vnímání světa. Já na tvoje pověry a konspirace, bobku, nevěřím. Už jsem ti ukazoval studie, který vyšly úplně opačně. Ale o to tu nejde. Ty se jen nudíš, páč ti prostě chybí ta holka. Závidíš lidem, co sex mají. Ty ho nemáš dílem kvůli svému postižení, ale hlavně že jsi lenivý a asociální. To byl problém, že jsi odmítl navštívit jakýkoli křesťanský sbor. Prostě jsi sociálně izolovaný a žiješ ve svém matrixu. Jsi chudák. Žiješ z dávek. Sám jsi to psal.

wollek (Pá, 8. 2. 2019 - 14:02)

" homosexuální muži vypadali více žensky a homosexuální ženy více mužsky. Umělá inteligence zaznamenala i několik trendů čistě biologické povahy: homosexuální muži měli užší brady, delší nosy a protáhlejší čela než muži s většinovou sexuální orientací."

https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/2233438-umela-inteligence-pozna-homosexualy-staci-ji-k-tomu-fotka-a-par-sekund

wollek (Pá, 8. 2. 2019 - 14:02)

Výzkum také ale díky takto přesnému rozpoznání sexuální orientace na základě vnějších znaků dokázal, že se lidé se homosexuály rodí, a že se sexuální identitou se během života nedá nic dělat. Sexuální orientace vzniká na základě hormonů již před narozením jedince.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/relax/veda/novy-algoritmus-dokaze-rozpoznat-homosexualitu-dle-fotografie-dokazuje-take-jeji-vrozenost.A170912_112606_ln_veda_ele

Návštěvník (Pá, 8. 2. 2019 - 14:02)

"Homosexuální muži mají hodně ženských rysů a naopak. Studie také dokázala, že gayové mají užší čelisti, delší nos a větší čelist, a že lesbičky mají větší čelisti a menší čelo."

Zdroj: https://www.lidovky.cz/relax/veda/novy-algoritmus-dokaze-rozpoznat-homosexualitu-dle-fotografie-dokazuje-take-jeji-vrozenost.A170912_112606_ln_veda_ele

wollek (Pá, 8. 2. 2019 - 14:02)

"Nový algoritmus dokáže rozpoznat homosexualitu dle fotografie, tvrdí studie univerzity"

" Nově vytvořený algoritmus vyvinutý Stanfordské univerzitě umí rozpoznat sexuální orientaci lidí podle fotografie, gaye odhalí dokonce s 91% přesností. Rozpoznání homosexuality dle vnějších znaků také ale dokazuje její vrozenost. Studie vyvolaly velkou řadu etických otázek."

Zdroj: https://www.lidovky.cz/relax/veda/novy-algoritmus-dokaze-rozpoznat-homosexualitu-dle-fotografie-dokazuje-take-jeji-vrozenost.A170912_112606_ln_veda_ele

wollek (Pá, 8. 2. 2019 - 13:02)

Zcela jasné: "Ve světě existuje zákon selekce, když příroda uděluje právo na život tomu, kdo je silnější a zdravější… běda každému, kdo je slabý, kdo se neudrží na svém místě! Ten nemůže očekávat žádnou pomoc od nikoho.“ – Adolf Hitler

wollek (Pá, 8. 2. 2019 - 12:02)

Hitler měl modré oči.

no jo (Pá, 8. 2. 2019 - 12:02)

1. Zasvěcenci ze společnosti Thule také tvrdili, že Árijci přišli z Tibetu (na doktorce kritizuji tibetský budhismu), Doufám, že sis všiml NSDP ( členové Thule) její znak - svastiku, hákový kříž, vlastně pradávný symbol slunce a také znak buddhistů (kromě jiných náboženství).
O okultismu nacistů je plný net, je zbytečné tím diskuzi zahlcovat.

2.nejsem žádný hvězdoun a já nevím kdo , na doktorce kritizuji exhibicionismus homosexuálů. Věřím Darwinovi , ale hádat se o to nebudu. Naopak zajímá mně proč ten malý tmavý ?Árijec? poslal na smrt miliony mužů, kteří by podle Darwinovi teorie měli úspěch v evoluci větší než on -Hitler. Tak nezbývá než si myslet, že si ho podplatili kapitalité (Ford), aby zlikvidoval komunisty.

wollek (Pá, 8. 2. 2019 - 11:02)

Evoluce ve druhé říši

Jonathan Sarfati představuje v článku World War 1 centenary video „Od Darwina k Hitlerovi“ z produkce společnosti Discovery Institute. Přeložil Jakob Haver – 12/2018, v českém znění Pavel Kábrt

„Ve světě existuje zákon selekce, když příroda uděluje právo na život tomu, kdo je silnější a zdravější… běda každému, kdo je slabý, kdo se neudrží na svém místě! Ten nemůže očekávat žádnou pomoc od nikoho.“ – Adolf Hitler

Reklama

Přidat komentář