Reklama

Nahota, stud a školní prostředí

Sociálka (Pá, 15. 11. 2019 - 18:11)

Odebereme vám vaše děti !

Návštěvník (Po, 11. 11. 2019 - 18:11)

Mne mama pred znacne starsi segrou ukazovala casto nahyho,koipala mne,nekdy sestra.Nejvic jsem se stydel,ze mne s ni posilala k detske lekarce.Mela tam kamosku zdrav.sestru,I doktorka byla mlada.Segra uz byla s kam.domluvena,proto cim bliz jsme byli,tim jsem sel pomaleji,abych se tomu vyhnul.Pak jsme prisli,ja uz predem rudy a studem otipely,jak po rane do hkavy,slysel:tak svliknout,I trenky a sup nalehatko.Rudy jak rak jsem se s vzrudujicim studem svlekl,pak jsem si mel lehnout na lehatko,aby h se podvolil intim.vysetreni,coz jsem nikdy soravne neudelal,tak mne prepraly,byly tri a uz to zaclo.Jedna mne drzela,doktorka prst do prdelky a to byl povel:vzdy jsem zacal brecet.Nejdriv jen slzy,pak uz norm.brek,neunrs jsem to.Holky se smaly,sestra zdrav.mi mazala dirku,pak jsem tam dostal teplomer a jeste se mnou delaly jine veci.Vzdy jsem byl jak blbej,po vysetreni jsem sel domu se segrou,hrozne jsem se stydel.Kdyz rekla,ze jsem se branil,musel jsem doma donaha.Jestli dosla sousedka,ci ne,to bylo jedno.

Návštěvník (Út, 5. 11. 2019 - 09:11)

Nikdy jsem se nestyděl,ani před holkama.Klidně jsem jim ukázal,jak kluci čůrají,i když se některé styděly mně holčičí čůrání ukázat.

Návštěvník (Čt, 26. 9. 2019 - 10:09)

Delala jsem za mlada ucitelku a davala jsem detem vyprask ukazovatkem.Holkam min,to mi nebavilo,ale kdyz hodne zlobily,tak taky:vohnout predcelou tridou,sukynku nahodu a pres kalhotky,uz to jelo.U kluku mne to drazdilo,yseli se taky vohnout pres lavicu pre celou tridou,stahla jsem jim kalhoty,chtela jsem I donaha,ale to radsi ne,tak pres trenky.Vyprask dostavali,dokud nezacli brecet,to se pak holky smzly,nekdy,kdyz sebou kroutil,jej I drzely.Nebo,nechala jsem ho za trest,kdyz uz byl v trenkach, slozit na zem vice devcaty,ty jej pak dalyna valecky,le htzly ho apod.,von se svujel,z trenek mu pritom vse koukalo,taky jej placly,vsimla jsemsi,ze obcas jim prsty zajely na ptavka,do prdelky apod.Taky jim roztahovsly nohy koukaly jim nenspadne pod trenky atd.Dost mi takova hra bavila,kluk pak nezlobil.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 18:09)

Bylo mi trinact,mela jsem segru osmiletou,pry ji a kamaradky spoluzak furt osahaval.Tak ho vlakaly do oasti,hupla jsem na nej a presjeho ofpor ho s pomoci holek svlikla donaha.Holky nejdriv jen vahave a se studen,ale kdyz videly,co se chysta,tak se jejich zadostivost vudet ho holyho a poslouchajiciho je,zvysovala a v zaveru uz ho I pres jeho krik ochotne svlikaly.Pak jsem mu riztahka nohy,on lezel na zadech,a zvedla je,byl jsk mimino.Vzala jsem. Are ku,devcata jej drzely a je mu nalupala.To uz nevydrzel a rval.Pak jsem vyzvala I holly.Prvni mu dala vahave jednu skabou ranu.Ale pak,opet v ocekavani,co bude a co chtely videt,vzaka jedna varecku a zmydlila ho,ze brecel .Byl to velmi zalostny brek, videl,ze ted uz ho ovladaj ony.Pak mu tuvarecku cpaly holky nasadou do zadnice,ohromne se bavily.

yveta (Po, 26. 8. 2019 - 00:08)

Byly jsme děti z vesnice ,kde prášila v70 létech cementárna a proto jsme jely na ozdravný pobyt do lázmí. Bylo nás asi26 kluci i holky od 6 do15 let. Součástí terapie bylo i dechové a pohybové cvičení v bazenu při kterém jsme byly všichni nazí. Poprvé jsme byly trochu nervozní a snažily se co nejdéle před vstupem do vody držet osušky, ale po dvou dnech už nikomu nahota nevadila.

Martin (Čt, 25. 7. 2019 - 11:07)

Zjistil jsem,jak se stydim za nahotu pred holkama.Segra se setrenici mne svlikly donaha,pak mne prohlidly z obou stran,nejdriv zezadu,to jsem klecel s rozt.nohama,psk zepredu,to jsem lezel s koleny u brady.Neudrzel jsem se,kricel jsem,pak jsem se sesul a zacal studem brecet,neunes jsem to,kdyz mi plivaly na dirku,roztahovaly ji,koukali tam a cpaly tam prsty.zBrecet jsem prestal,az mne nechaly,pak sena mne usmivaly.Segra je starsi, sestrenice o rok mladsi.

Amalka (Út, 19. 2. 2019 - 12:02)

Jednou jsme se šli po volejbalovým tréninku osprchovat a v naší sprse se sprchovali nějací kluci protože byly všechny sprchy obsažené a ty jejich byly mimo provoz. Bylo nám tehdá asi 15 nebo 15 a ty kluci už bylo starší tak kolem 17. Vlezly sme tam netušily sne že to sou kluci. Byly sme překvapený, oni taky chtěly sme jít pryč ale oni že jim to nevadí že tam jsme. Tak jsme pockaly až se osprchují, koukaly smr samozřejmě na jejich klimbajici se penisy který se postupně zvětšovaly. Myslím že se schválně k nám natáčeli abysme je viděli. Pak este když se sušili tak si s náma dál povídali byli k nám otočený celem kousek od nás. Asi čekali ze se svlíkne taky ale my se styděly tak smr se vyslekli až když odešli.

Krista (Út, 12. 2. 2019 - 17:02)

V devaty tride na skolev prirode vzdycky nekdo mel sluzbu,rozdelat ohen o nemocnych.Obchazela je I zdravotnice,holkam davala teplomer,at se zmeri,klukum ji merila v konecniku.Byly jsme tam deti od 6.do 9.tr.Vedela jsem to a sla mezi marody kluky,a, tam vesla ona.Byli tam 3,jeden z 8.tr.se mi libil.Vyzvala je,at sundaj pyzamo a lehnou si na zada.Cerveni byli,ale pomslu se svlikli.Ja jako rozdelavala ohrn.Pak zmerila prvniho,celkem trpne to snes,ani se nehnul.Druhymu se nechtelo prede mnou,ale zvysila hkas,zvedka mu nihy,pak mu roztahka pulky abylo to.Treti byl ten hezkej,nechtel nohy zvednout,taj zavolaka,at ji pomuzu.Priska jsem k posteli,on si to rychle rozmyslel a jako frajersky s usmevem roztah nohy.No ja votevrela pusu a uz jsem koukala.Musel pak nohy zvednout a roztahnout rukama pulky.To uz se nesmal,mel zavreny oci,pak pulky roztahl a ja krasne videka celou jeho zadnici I s otevrenym analkem.Pak mu tam zdravotnice,cca 20let,namazla tmavou dirku a zacala mu tam strkat teplomer.On zacal vydavat vzdychave zvuky,jako aaaaaa.....a opet ...aaaaaaaa...a pres zavrene oci mu skaplo ponizenim par slz.Fascinovalo me to,citila jsem nad nim prevahu,ze jastojim nad nim takhke obkecena,on mne nahou nevidek,a ja vidim uplne vse,to jeho ponizeni a stud.Musela jsem se tvarit asi vitezne.Jinak sestaky a sedmaky nechavala lezet na osetrovne,spolu s holkama.Ty I kontrolovala,jak jsou umyty,museli si kleknout,tvari na polstar,vystrcit zadecek a riztahnout pulky.Koho chtela,tiho umyla,a ty spoluzacky to videly,ostatne ja taky.Jeden nechtel,tak rekla, pomoz mi a I dveholky se smichem se prudzly,svlikly jsme ho donaha,prelozila si ho lres kolena,devcata mu roztshly nohy,koukaly mu kulky a rizevreny analek,pak dostal pres pulky I pres diru.Stydel se moc za takove ponizeni,pak uz se radsi nechal umyt na zadecku a zmerit tam teplotu.

anonym (Út, 12. 2. 2019 - 19:02)

Tak to je síla tohle. To už mi přijde jako velké ponížení. Jak jsem psal výše, tak my taky v podstatě občas proběhly ze sprchy do šatny nahaty s ručníkem kolem pasu a v botách. Někdy tedy jen v těch botách spíš, hold puberta ale holky u toho nebyly, občas se stalo, že si třeba dvě holky přišly na šatnu pro věci ale byla to jen zasterka, jelikož věděly, že tam je většina z nás nahých. A jediný kdy u nás byl někdo ponizen bylo jen jednou a to úplně jinak. Jednou když jsme byly už ve sprše tak jeden kluk co právě nechodil do sprchy vyměnil na chodbe druhému co byl už ve sprše holinky za svoje. Myslel si, že si toho nevšimne, oni měly stejné jen vyměnil svoje o hodně starší za téměř nový. A pak to chtěl ukecat ale neuvědomil si, že jsou ty holinky podepsaný, v tý době jsme musely mít vše podepsané, takže i prezuvky. Když jsme došly na šatnu, tak stále tvrdil, že jsou jeho a nechtěl je ani zout. Nakonec to dopadlo tak, že se na něj kluci vrhli, az skončil na zemi. Zmital se a nadával, kopal kolem sebe jak mohl, ale nakonec mu kluci zuly holinky, který jak se ukázalo nebyly jeho. A nezůstalo jen u holinek. Během chvíle ležel na zemi úplně nahý. A už jen to svlekani pro něho musel být trest, když se kolem něj mlelo několik nahých kluků jen v holinach a keckach. Nejednou mu behem toho svlekani v zapalu boje skoncilo neci prirozeni i na obličeji,
to usuzuji podle toho, ze kricel at ho z jeho obliceje sunda. Potom se mu obuly jeho holinky a vyhodil se nahý ven z šatny na chodbu, aby si pamatoval, ze krást a lhát se nemá. A to sem myslel, ze bylo moc ale kdyz sem cetl vas příspěvek, tak se nestačím divit, co se kde děje.

Blažej (Po, 11. 2. 2019 - 16:02)

No dneska už si myslím je úplně jiná doba. Myslím, že aby dnes viděl kluk ve škole nahou holku je téměř vyloučeno. Žádná holka se před klukem nesvlékne a kluci mají strach něco takového vyhledávat nebo o to holky požádat, protože by je ty holky udaly učitelům a kluci by pak měli akorát průser.

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 18:02)

Jo, ty časy už jsou pryč. Je to před 12-16 lety. A ta holka byla docela divoká i tak. Běžná stydlivka by to nedala. Ale v důsledku přece o nic nejde, od školky už to dobře víme co kdo má. Se sousedovic holkou jsme si hráli na mámu a tátu s líbačkou jazyky druhému skoro až v krku toho druhého a na doktora, kdy se jeden svlékl a druhý ho vyšetřoval a co se nám stalo? Nic, když na to rodiče přišli byl vyrvál a to tak všechno, stejně s tím nic nezmohli. A puberta, všelijaké hry i ta flaška a vadí nevadí atd. Teď se všichni pomátli. Tu dnešní dobu nechápu, na YouTube se cenzuruje i polibek, koupání v bílých džínách nebo bílém tričku, přitom o co jde. Porno otevřeš bez problémů a zvládne to i malé dítě. Rozhodně lepší hodiny porna než válka a zabíjení. Válka a vraždy, to jede všude naplno, to je přece skvělé. Nejsem žádný úchylný sexista a pod, jen realista, který porovnává, co víc ubližuje druhému, nahota a nebo střelba? Většina magorů začne křičet že nahota, u střelby přece o nic nejde, jen nějaký ten mrtvý, to přece nevadí. A jen tak pro zajímavost: Manželka potřebovala rychle na záchod, na ženských fronta a tak šla na pány, no to bylo keců. To to měla pustit? Před několika lety jen vtipné poznámky a jinak nic. Hodně se to zhoršuje.

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 14:02)

My jsme měli na střední ve třídě jednu jedinou holku a v celé škole jich bylo šest. Šatny jsme měli tenkrát společné po třídách a řešilo se to tak že čekala, až všichni vypadnem a potom šla sama. Po prvním měsíci prohlásila, že na to sere, aby furt čekala, a ať si to zkusí někdo říct a normálně se přestrojovala s námi. No, tak jen blbec by to šel hlásit, že? Do sprch chodila taky s námi. No prostě žádná stydlivka a holka do nepohody, skoro potom už kluk. Nikdo si k ní nic nedovolil, prostě se brala jako ta naše holka za třídy. A vydrželo to až do maturity. Teď už je to tam prý přestavěné a holky jsou zvlášť, nová doba a nebo si někdo stěžoval?

Venda (Ne, 10. 2. 2019 - 11:02)

Nejvicjsem se stydel,kdyz mama na prani starsi sestry prikazala,at mi zmeri vnitrni teplotu.Ta to obcas vyzadovala,druha se jen koukala.Nejdriv jsem se svlekl donaha a lehl si na zada.Pak,jak sestra rekla ,jsem vystrcil zadnici a trpne lezet s koleny u brady,nohy roztazene.To jsem se hodne stydel,ona mne jeste nemerila jen si mne prohlizela,obcas prsty prejela mezi pulkama a pres analni otvor.A ja musel porad lezet a nehybat se,jinak bych dostal.Po teto prohlidce,kdy se druha culila,jak cervenam,mi sestra namazala otvor masti,prstem zajela az dovnitr,nato mi mladsi sestra roztahla pulky a ta starsi mi tam zasoivala teplomer.Vasto jsem v tomto okamziku zacinal brecet,coz byl pro ni
pokyn k tomu,aby mne obcas napomenula,at nezlobim a nevztekam se a placla nekolikrat prilravenou vareckou.Vetsinou jsem pak brecel jeste vic.

host (Čt, 23. 11. 2017 - 13:11)

Jasny ze i mali kluci se...v první třídě se děti nestydí, asi i 2-3 třída ne. Já byl zvyklý na nahotu ze školky, postýlky byly proti wc, dveře tam nebyly, tak jsem vídal občas holčičky, jak tam sedí, tu jejich čárku. Pak mi přišlo divný, že na zš se jedna holka ukazovala spolužákovi, on zíral, dělala to při hodině, stáhla sukýnku a kalhotky a ukázala pipku, mě to vůbec nebralo, nechápal jsem, proč zírá. Stalo se mi asi ve 3 třídě, že mě jednou jedna holka viděla. Já to neřešil, ale ona to povídala pak ostatním holkám, což mi vadilo, nechápal jsem, proč o tom mluví. Evidentně jí to zaujalo.

Myslím, že u dětí na 1. st. je vhodné, aby ve sprchách na ně učitelka odhlédla. Nicméně nepřijde mi vhodné aby tam byli nazí spolu holky a kluci. Viděl jsem fota jedné školy (alternativní typ, nevím jestli Montessori nebo něco tak), kde ty děti někdo nafotil, nahé v sauně nebo sprše, učitelka v plavkách. Jim to evidentně nevadilo, alejá bych je nechal sprchovat zvlášť a společnou saunu asi ne.

hille (Čt, 23. 11. 2017 - 11:11)

Jasny ze i mali kluci se stydej, 2-3 trida. Kdyz bylo školní plavání tak kdekdo se chtal radsi sprchovat v plavkach. Pritom v tomhle věku maj všichni ještě stejný dětský pindiky. O par let pozdeji je to se studem horší, nekdo je ve vyvoji pozadu coz není úplně příjemné. Pamatuju jak jsem v asi 12letech videl v satne jak se svleka stejně starý kluk, kdyz sundal spodky čekal jsem ze bude mit pindika jako ja, ale měl ho velkyho a chlupatyho, a co me prekvapilo nejvic měl zcela odkryty žalud. Prislo mi zvláštní že to tak nekdo má, mysleljsem že to musí být dost neprijemny kdyz je zalud stále venku, že tohle bych asi nesnesl. Kdyz jsem to pak ještě u někoho videl tak jsem ho za to v duchu obdivoval.Navíc ja bych se za to dost stydel. Pak jsem se stydel spis za to do 15 jsem ho měl malyho a holyho.

J. (Čt, 26. 7. 2018 - 13:07)

Se spolužačkama jsem se jednou v 7. třídě vsadil že si ho v šatně před nima vyhonim. Zalezli jsme na místo kde nikdo nebyl aby nás nikdo neviděl. Na oplátku pak šly ony ke mně domů a jedna z nich s musela přede mnou svléknout celá do naha a ty druhy mohly být v kalhotkách.

Honza (St, 25. 7. 2018 - 07:07)

Kdyz nas prijela do tridy...To my jsme v 8 třídě o poledni pauze svlékli jednu spoluzacku ve třídě do naha, žádný učitel to naštěstí nezjistil. Byla to prohrana sázka

Jdi (Út, 24. 7. 2018 - 13:07)

Ve treti trude,urcite to...si ji vyprstit a nezahlcuj to tady vymyšlenými story.

matka (Po, 10. 4. 2017 - 23:04)

umíte si představit, že by...Asi ne sledujete zprávy, právě v těchto mesicich je souds učitelkou (starší paní) která právě dohlížela v satne na bazenu u desetiletych holek a teď je popotahovana u soudu. Chudina jen hlídala holky ( jak ji ukládá zákon o ochraně svěřené osoby) a popotahuji ji za morální výchovu, pedofilii, člověk uz at udělá cokoliv může být popotahovana ato je starší žena s mnohaletou praxí. Co teprve kdyby tam byl mladší učitel ??? Tak toho rovnou zavřou a přitom by jen hlidal svěřené osoby. Kdyby tam nebyl. Je mi tě učitelky líto a snad to dobře dopadne, díky bohu mají alespoň ty rodiče těch dětí rozum a zastali se jí. Ale chápu i toho ředitele že to musel nahlásit protože jinak by byl popotahovana on že nic neudělal. Prostě zákony pro a proti a teď člověku delej si co chceš vždy tě můžeme zavřít. Snad bude mít i soudce rozum.

Reklama

Přidat komentář