Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Ne, 10. 2. 2019 - 20:02)

Já vim že vypadam nic moc a pak se mam cítit dobře? A bude to čimdál horší:'( a do toho to zdraví v prdeli a i oči:-( ale nechci na to teď myslet.Sem už doma s dětma a sem hodně unavená.A to mam jít zítra na ranní po dnešní dvanátce.On semnou nešel že prý jde k sobě rovnou spát protože jsme na dnešek spali oba jen přes hodinu.No mě se pak udělalo z nervů mdlo a on mi pak poslouchal a měřil tlak a měla sem ho trochu nízkej ale on neví že sem se vynervovala z tý fotky,já to nakonec v sobě udusila a potlačila.A tu sestru sem nepotkala tu z tý fotky.Radko tu zbytkovou mens neřešil,jen to odkýval a nesahal tam rukou jen čistě sex a pak se umyl.A díky jak si to napsala.A co děláte ty a manžel za práci? Ten doktor už se tobě teda neozval? A sex byl dobrej s manželem? Anonyme Jirku sem si tam dala jentak ze zvyku a zapoměla sem sundat.

Radka (Po, 11. 2. 2019 - 12:02)

Manžel je taky řidič a já dělám v jednom kiosku.Doktor už se neozval,jen mi zůstalo to že ho vidím na messengru jak tam často leze.Takový konec jsem si nepředstavovala,ale dalo se to čekat a vnucovat se nebudu.Ale jsem ráda že do teď neví asi která jsem.A stejně už tady nebydlí.S manželem sex dobrý z důvodů výdrže a velikosti,ale tu aktivnost bych si představovala jinak,proto mám někdy chutě na milence,ale můj problém,že bez zamilování já s jiným jít nemůžu.No a co ty dneska?

Radka (Ne, 10. 2. 2019 - 19:02)

To mně se Milča líbí.Alice ta byla spíš taková ta koketní a to co mi na ženských vadí,i když nic proti ní,píše taky dobře.Ale Milča je sympaťanda.

Návštěvník (Ne, 10. 2. 2019 - 19:02)

V obličeji je pohublá, má takový nevýrazný oblíčej, ráno bych jí nechtěl vidět.

:-) (Ne, 10. 2. 2019 - 19:02)

podle mě si vyžaduje Denisovo pozornost a čeká jestli jí pod fotku něco napíše nebo olajkuje a na tu její včerejší fotku nereagoval tak jí zase dala pryč:))

XY (Ne, 10. 2. 2019 - 19:02)

třeba se vyděsil a nebo ji nepoznal.

Miluno (Ne, 10. 2. 2019 - 19:02)

taky by sis tam mohla dát fotku jak připínákem hobluješ Alici a Jirka vás fotí. To by doktor určitě ocenil.

no Miluno (Ne, 10. 2. 2019 - 19:02)

možná si nedáváš pár věcí dohromady. Ty jsi Denisovi řekla, že ses s Jirkou rozešla, pak mu Jirka napsal něco hnusného a ty si přesto Jirku vyvěsíš? To jako aby měl doktor pochybnosti, jestli spolu zase nejste? Tak proč by on nemohl dát fotku se sestřičkama a ty si o tom mysli, co chceš. Jde na tebe hezky psychologicky - když ty provokuješ, tak proč ne on? Vstekáš se zbytečně, hloupost je na tvojí straně

Denis (Ne, 10. 2. 2019 - 19:02)

na to jde od lesa. Používá metodu cukru a biče. Drží tím Milunu v šachu, až ho to přestane bavit a nebo až se mu vnutí jiná tak Milunu stejně kopne do zadku.

Miluna (Ne, 10. 2. 2019 - 18:02)

měla včera na fb nějakou svojí fotku a tam teda nevypadala vůbec extra. Má takový docela zlý oči. Ale už ji tam nemá.

.. (Ne, 10. 2. 2019 - 19:02)

Jo taky jsem se všimla jak tu fotku dala zase pryč:-) ..to by mě zajímalo proč jí dala pryč.V jejích očích je něco divnýho,ale občas jí to taky slušelo,když se namaluje ,ale teď vypadala hůř nějak.

je fakt (Ne, 10. 2. 2019 - 19:02)

že na některých fotkách vypadá jako zombi.

jo (Ne, 10. 2. 2019 - 18:02)

strašně zlý oči a vypadala jak vyžilej chlápek

Návštěvník (Ne, 10. 2. 2019 - 18:02)

Jasně, vy jste s Milunou na ty vzhledy, pohledy a pohmaty.

Radka (Ne, 10. 2. 2019 - 18:02)

Milčo a jak to včera dopadlo s tou zbytkovou mens? Koukala jsem na Fb a všimla jsem si přes ty jeho bílé lékařské kalhoty že to jde trochu poznat že je vyvinutější.Jestli to takhle mu jde vidět i živě a třeba sestry i pacientky si všimnou tak to budeš mít co hlídat.Taky jsme včera měli s manželem sex a tipnu si,že i Pilsnerka měla sex;) možná i nějaký anonymové:)) já teď jdu vařit karbanátky s bramborem a co děláš ty? A zdravím i Alici i když já jsem vždy byla příznivec spíš Milči,protože Milča mi vždycky byla vzhledově sympatičtější.

Pils (Ne, 10. 2. 2019 - 17:02)

....trávila hodinu ve vaně.... mělo být.

Alice (Ne, 10. 2. 2019 - 16:02)

Je Sany tak to jsem se zasmála.No jo ona mi to vlastně dluží a teď by mi mohla Denise půjčit a podělit se o něj :P ;) ,abych taky zkusila jaký je to s doktorem.Tak já se ve psaní polepším.Já jsem myslela že už stejně nikoho nazajímám.Včera jsem ti psala email ale tak tady to taky můžem občas oživit.A jak se jinak máte ty i Pilsnerka? Pils byla si u přítele? Je to taky od tebe milý že ti chybím.Něco na tom bude že když je chlap hezkej tak to je i na škodu a k Milče se to nehodí k její žárlivý povaze.Roman chodí do školky ani nevím jestli jsem to psala.A Anetka se rozpovídala,miluje čtení pohádek,momentálně ji učím na záchod a Radek jezdí s dodávkou,tak se dal taky na řízení.

Sany11 (Ne, 10. 2. 2019 - 17:02)

Tak to musi byt roztomile, jak Anetka povida. :)
Urcite je to vzdycky trochu problematicke, kdyz je chlap hodne pritazlivy a pokud je jeste ke vsemu mozna chytlavy, tak je na problemy zadelano. Njn. neco za neco, jak se rika.

Alice (Ne, 10. 2. 2019 - 18:02)

Chytlavý Sany myslíš že se nechá lapit od jiných ženských? Jestli jo tak to je blbý a Miluna to psychicky nemusí vydržet,kdyby takovej byl on.Jo a taky jsem názoru že je blbost mu dávat odkaz.Dopadlo by to tak jak psala Pils a on by sem stejně určitě nepsal.Jo je to roztomilý to povídání Anetky:) kolikrát koukám co všechno řekne.Ale v poslední době zasmutnila i po Jirkovi.

Sany11 (Ne, 10. 2. 2019 - 18:02)

To nevim, Ali, ja to myslela spis obecne, s tou chytlavosti. Oni jsou chytlavi i nekteri osklivi chlapi, copak o to, ale ti pohledni, kteri to o sobe samozrejme vedi, jeste vic. Prave jako zenske. Ja bych nechtela prozivat vztah, kde bych se mucila predstavami coby kdyby … Ale ja asi moc zarliva nejsem. To byl Jirka za Anetkou naposledy, jak si ji vzal k sve mame? To uz je pekne dlouho zase.

Reklama

Přidat komentář