Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Pils (Ne, 10. 2. 2019 - 17:02)

....trávila hodinu ve vaně.... mělo být.

Alice (Ne, 10. 2. 2019 - 16:02)

Je Sany tak to jsem se zasmála.No jo ona mi to vlastně dluží a teď by mi mohla Denise půjčit a podělit se o něj :P ;) ,abych taky zkusila jaký je to s doktorem.Tak já se ve psaní polepším.Já jsem myslela že už stejně nikoho nazajímám.Včera jsem ti psala email ale tak tady to taky můžem občas oživit.A jak se jinak máte ty i Pilsnerka? Pils byla si u přítele? Je to taky od tebe milý že ti chybím.Něco na tom bude že když je chlap hezkej tak to je i na škodu a k Milče se to nehodí k její žárlivý povaze.Roman chodí do školky ani nevím jestli jsem to psala.A Anetka se rozpovídala,miluje čtení pohádek,momentálně ji učím na záchod a Radek jezdí s dodávkou,tak se dal taky na řízení.

Sany11 (Ne, 10. 2. 2019 - 17:02)

Tak to musi byt roztomile, jak Anetka povida. :)
Urcite je to vzdycky trochu problematicke, kdyz je chlap hodne pritazlivy a pokud je jeste ke vsemu mozna chytlavy, tak je na problemy zadelano. Njn. neco za neco, jak se rika.

Alice (Ne, 10. 2. 2019 - 18:02)

Chytlavý Sany myslíš že se nechá lapit od jiných ženských? Jestli jo tak to je blbý a Miluna to psychicky nemusí vydržet,kdyby takovej byl on.Jo a taky jsem názoru že je blbost mu dávat odkaz.Dopadlo by to tak jak psala Pils a on by sem stejně určitě nepsal.Jo je to roztomilý to povídání Anetky:) kolikrát koukám co všechno řekne.Ale v poslední době zasmutnila i po Jirkovi.

Sany11 (Ne, 10. 2. 2019 - 18:02)

To nevim, Ali, ja to myslela spis obecne, s tou chytlavosti. Oni jsou chytlavi i nekteri osklivi chlapi, copak o to, ale ti pohledni, kteri to o sobe samozrejme vedi, jeste vic. Prave jako zenske. Ja bych nechtela prozivat vztah, kde bych se mucila predstavami coby kdyby … Ale ja asi moc zarliva nejsem. To byl Jirka za Anetkou naposledy, jak si ji vzal k sve mame? To uz je pekne dlouho zase.

Alice (Ne, 10. 2. 2019 - 19:02)

Přesně taky bych nechtěla takový vztah pořád se jen stresovat a bát se.Taky asi nejsem až takhle žárlivá,no jako Miluna určitě tolik ne.Stejně si tím žárlením člověk nepomůže.Jo byl s Anetkou naposledy to jak víš,jak jí měl u nich a od té doby nic.Vlastně o něm teď vím jen tady přes diskuzi,ani mi nepíše.Radko tak nevadí mě to že ti je víc sympatická Milča.Tak aspoň má tady novou kamarádku:)

Pils (Ne, 10. 2. 2019 - 17:02)

Já jsem teď trávila ve vaně, skoro jsem se rozpustila, mám ráda horkou koupel. Ali, s tím doktorem to asi neklapne, i když věřím, že Milča má pro tebe pořád slabost a podělila by se, u něj si teda jistá vůbec nejsem. Ale třeba se pletu. :-)
Já byla tři dny s přítelem a dnes tu lenoším a užívám si samoty, člověk potřebuje taky čas jen pro sebe. Škoda, že sem nejsou vložit fotky, Anetka už je určitě velká a Románka bych asi nepoznala. Takže u tebe všechno dobře dopadlo, však jsi měla dobrou učitelku. A piš, ať víme. :-)

Alice (Ne, 10. 2. 2019 - 17:02)

No zajímalo by mě jak by se k tomu Milča vyjádřila kdyby ho měla půjčit jako já tenkrát Jirku.Nebo co by řekla na sex ve třech my dvě a on:) no tak to máme Pils stejný,i já miluju horkou vanu.Strašně se v ní ráda válím a je to relax.To Jirka se spíš jen sprchoval a Radkovi by stačil sprchový kout ale to já bych odmítla zbavovat se vany.Tak taky asi žiješ sama a jezdíš se s přítelem jen navštěvovat.Asi už máš dlouholetého přítele? Jo ono si na ten svůj klídek hodně rychle zvykne že jo:) no je to škoda že možnost fotek tady nenechali.Líbí se mi tady jak je ta stránka delší ale fotek je škoda.

Sany11 (Ne, 10. 2. 2019 - 15:02)

jo a budeme radi, kdys budes psat vic, Ali. Co delaji deti, jak se maji, atd. :-)

Sany11 (Ne, 10. 2. 2019 - 15:02)

Hezke nedelni odpoledne vsem.:)

Co se Miluny tyka, tak se priznam, ze uz me to ani nebavi, ji neco radit, protoze, jak bylo podoktnuto prede mnou, je to zbytecne.Je to dospela zenska a jak vidno, je schopna se pohybovat a pracovat a i jinak se stykat se vzdelanymi lidmi, tak snad proboha vi, co se muze a co je pres caru.

Ali, ted me napadlo, ona by ti ho Miluna vlastne mela pujcovat (na oplatku), ty ses taky o Jirku s ni rozdelila a pak vime, jak to bylo. (ale to byl ted vtip :-) )
Takovy zivot, jako ted vedes, tu mame asi vicemene vsichni, ale presto Milune ani v nejmensim nezavidim. Hlavne ty konce ne. No to pred tim uz vubec ne, to je jasny. Ja se ridim heslem: Kdo chce moc, nema nic.;) Casto to tak je.

a to (Ne, 10. 2. 2019 - 15:02)

jakože neměla v nemocnici nikoho na sex nebo jak ji všichni opustili?

Alice (Ne, 10. 2. 2019 - 15:02)

Já taky občas čtu Pilsnerko i když nepíšu.Nejhorší je zjištění že já už ani o sobě nemám co psát.Nemám žádný zážitky a žiju celkem v jednotvárnej nudě.Jen občas povyražení s jedním řidičem.Denis se mi líbí hodně ale na takovýho já nikde nenatrefím a kdyby jo tak stejně už bude zadanej a zaplatit si ho někde tady taky nemůžu jako si Jiřík zaplatí nějakou,takže můžu jen tiše koukat.

Pils (Ne, 10. 2. 2019 - 15:02)

Ahoj Ali, to je od tebe hezký, že ses ozvala. Žiješ teď tak, jak musí máma s dětmi žít a je to tak správné, ale nemyslím, že by tím tvůj život končil. Jsi moc pěkná ženská a tvůj čas ještě přijde, jen co děti trochu dorostou. A určitě budeš mít sama ze sebe dobrý pocit. Denise jsem neviděla, ale myslím, že krása není všechno a někdy je i na škodu. Podívej, jak Milče vadí, že si ho všímají jiné. Tak se občas ozvi, však i když nemáš nové zážitky, můžeš s námi komentovat to, co žijou jiní. Pořád tu máš svoje místo.

Pils (Ne, 10. 2. 2019 - 14:02)

Přesně tak, a hlavně by to spoustě lidí ublížilo. Já měla u Milči na mysli tu dobu, co ležela někde v nemocnici zhroucená a všichni ji opustili. Škoda, že už nepíše Alice, ale chápu, že s těmi prcky má práce nad hlavu.

Návštěvník (Ne, 10. 2. 2019 - 14:02)

Souhlasím s tebou, není na místě psát a lézt jim do vztahu. Doktor se poučí, Miluna opět zklame. S jedním nesouhlasím, nepřestala by psát, je totiž s diskusi spjatá, jsme jediní, co ji vyslechneme a hlavně s ní komunikujeme. Rady je doopravdy zbytečné dávat, vždy si udělá podle svého smyšlení.

Pils (Ne, 10. 2. 2019 - 14:02)

Rady budou, ale spíš pro ty, co tu vyhrožují prozrazením. :-)
Byla jsem tři dny pryč, před chvílí jsem dočetla. Milče nemá smysl radit, protože ona je neřízená (a sebedestrukční) střela. Ale těm, co tu laškují s myšlenkou, že vtáhnou doktora do téhle hry, bych jen připomněla několikrát zde omílané "qui prodest?" Tím chci říct, že bychom na to doplatili všichni, protože doktor by se trhnul, Milča by se zhroutila a diskuze by bez ní zanikla. Tak to všichni, kteří máte nutkání, uvažte.
No a teď se do mě pusťte.

Návštěvník (Ne, 10. 2. 2019 - 12:02)

Kde jste, Sanny, Pils a další! Dobré rady nebudou?

Miluno (Ne, 10. 2. 2019 - 12:02)

Přestaň se chovat jako kráva. Nebo se neudržím a dám mu odkaz. Myslíš si, že potřebuje takovou stíhačku? Podle tebe by nemohl promluvit ani se sestrou ohledně práce.

a (Ne, 10. 2. 2019 - 12:02)

to víš že po něm jdou po takovém krásném samečkovi co šoustá jako býk

Miluno (Ne, 10. 2. 2019 - 12:02)

Jestli to jednou bude číst, to bude jásat, jaký je dobrý.

Reklama

Přidat komentář