Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Shabbatot-Jahoda (Ne, 10. 2. 2019 - 17:02)

Jedovatej...ale já to nastínil echtpolopatě tak,aby to došlo.!...Žádné okecávání a remcání kolkolem zprudka inteligentního "inženýra" co je v hospodě generál,všude byl,všechno viděl a všemu rozumí !...Teda nezlob se na mě,ale přesně takto to zde v Česku v drtivé většině všeho prostě chodí....ale naplno a přímočaře polopatě označit problém tak,aby bylo jasné ANO,NE,to v Česku neštimuje,že?....Takže teda opět a naplno bez vytáček!.....nacista vraždil Romy v KONCENTRAČNÍM TÁBOŘE Lety,,,,Čech kolaborant toto vše podpořil jako suplant,strážník v koncentračním táboře Lety jako český KOLABORANT a Rom nebyl v koncentračním táboře Lety jako nežádoucí element,který svým životem nezapadal do sounažívání a válečného úsilí velkoněmecké 3 Říše ,ale byl tam spolu s Židem jako obět holokastu a nacistických válečných zločinů!...TEČKA A JIŽ SE O TOM NEDISKUTUJE!!!!!!!!!

Návštěvník (Ne, 10. 2. 2019 - 17:02)

***,,Čech kolaborant toto vše podpořil*** - Hezky ses rozčílil, Shabbatot-Jahodo, všechna čest. A nyní bys ses se stejným zápalem mohl rozepsat o kolaborantech v mnoha zemích, kteří spolupracují s americkými vojáky, roztahujícími se v jejich vlastech. Odhaduji, že těch mrtvých tam bylo mnohonásobně více.

Jedovatej (Ne, 10. 2. 2019 - 13:02)

Takže znovu, Jahodovej... vodpovědi na ty votázečky, nebo náměty k zamyšlení nebudou?

Anežka (Ne, 10. 2. 2019 - 11:02)

rozdíl mezi tureckou genocidou na Arménech a v koncentračním táboře Lety je ten , že genocida na Arménech byla mnohem horší .

Jedovatej (So, 9. 2. 2019 - 15:02)

"to by mě ale fakt zajímalo kde vy rudí berete patent na pravdu?... Jahodovej, tobě je fakt těžký něco vyvracet, stačí mi teda pouhý konstatování, že jestli já jsem rudej, ty seš pak rudej aspoň sedminásobně. To rudý zlo se ze Sovětskýho svazu přestěhovalo na bejvalej Západ, do centra neobolševickýho, socialistickýho bordelu, v jakej se zvrhla EU, a vo tom, že původně šlo vo výbornou myšlenku volnýho pohybu osob, zboží, služeb a kapitálu jsem se v týhle diskusi už zmiňoval. Bohužel, zpovykaná a zpohodlnělá Evropa začala produkovat vohromný kvanta zelenorudejch levicovejch dementů, ta verbež je všude rozlezlá jak švábi, a v dojemný shodě s černoprdelnickejma stranama žene Evropu do stále větších a větších sraček. Vopravdu ti stále není jasný, jakej nehoráznej cirkus dokázaly z Evropy udělat zelený, levicový a černoprdelnický strany? Plácáváš tady dost často něco vo bolševikách... jasný, z historickýho hlediska jde vo záležitost bejvalýho Sovětskýho svazu, ovšem v dnešním, přeneseným významu jsou ti bolševici nasáčkovaný do stran, voznačujících se často jako liberální - co jinýho by to mohlo bejt, jestliže ta verbež, která je bohužel u koryt a žlabů, neurvale prosazuje jen svý pošahaný názory, bez vohledu na evropský vobyvatelstvo? A ta propaganda, vedená proti AfD nebo u nás proti panu Okamurovi- vždyť něco takovýho snad nezvládali ani kovaný soudruzi u nás v padesátejch letech minulýho století, za tuhýho stalinismu, i Goebbels byl proti tomu docela ubohej břídil...

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 11:02)

ČSSD není pseudostrana jako ODS, Babiš, Okamura atd., nikdy si z komoušema nezadala, a nemá s nima nic společnýho od 2. intenacionály v 18. století, tvoje nadávky jsou ob dvě století zastaralé.Jsi jaksi mimo mísu.

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 11:02)

ODS a kauza kmotři.Vyfoceni na sjedzdech severočeské ODS, Oulický, Novák...
No tak další podobná buňka patrně v Řeporyjích,Novotný se chvástá, že nejde pod 100 000 měsíčně, to jako starosta Řeporyj legálně nemá, tudíž bokem nějaké developerské razítka?!

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 11:02)

Novotný patrně je první politik ODS který má rád sníh a sněží i v létě. Zatím spíše kupovali nemovitosti ve Špindle kamarádi M.Romana a ODS a ČEZ.

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 11:02)

Náhodu pan Kovanda je hlava, ne jako většina tady. Jeho názory jsou modelové, neznamená to, že učebnice ekonomie se má realizovat jak matematická úloha beze zbytku a ověřit ještě zkouškou.To si myslel akorát Klous.

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

Sněží dle mého nejen Novotný ale i ten tlustoprd Xaver Veselovský, co to je za ko.ota?!

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

Ovšem navenek je Okamura korektní...Méně radikální než Sládek, nechce zatím nikoho věšet.

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

A vše to jezdí skrz agenturu SPD lídra Vokamury, ten sem zvýšil 1000násobně příliv asiatů, protože je to xenofob jako každý asiat a úzko-okaté starousedlíky pohrdá z rasových důvodů, půlčící jsou ještě extrémnější než echt plnokrevní Japonci, ti alespoň svůj rasismus umí kvalitně překrýt vycepovanou kulturkampfem.

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

Čína cenzuruje internet. Ti turisti, co sem jezdí z Číny, vlastně jsou nějací otrokáři co týrají vlastní obyvatele, vykořisťují kapitalisticky jak za viktoriánské anglie v manufakturách-12h denně-dětské pracovníky.

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

To se jim to pak jezdí, těm dětem, když jejich fotřík tam někde z bičem šlehá v továrně na výrobu pneumatik mladé dětské otroky k vyšším obrátkám.Fuj to je hnus velebnosti. A ty jejich trapné kabáty až ke kolenům, ty kupují někde u nich, to je trapné jak nasněžený novotný v XTV.

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

K čemu vede obchodní válka USA s Čínou pod prezidentování současného USA prezidenta?!Klesá poptávka po pohoných hmotách a tím musí obchodníci snižovat cenu. Dle pana Kovandy se sice opět Čeští pumpaři (co je to za k..vy nechápu) zatím nesnižují i když už dostávají levněji, ale časem možná sníží i zpět na cenu benzínu za 30kč/l.

Jedovatej (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

„V případě nutnosti je Huawei připravena bránit svá práva mimo jiné soudní žalobou proti nezákonnému zásahu a případně následnou žalobou o náhradu škody, ústavní stížností a rozhodčím řízením na základě příslušných dvoustranných smluv o ochraně investic,“ napsal šéf česko-slovenského zastoupení Radoslaw Kedzia v dopise řediteli NÚKIB Dušanu Navrátilovi. Zprávu přinesly sobotní Lidové noviny.

Varovný dopis dostal také premiér Andrej Babiš (ANO) a předseda kontrolní komise, která má NÚKIB hlídat, Pavel Jelínek z SPD. Pokud spory s českým státem neutichnou, Huawei vyhrožuje, že bude po České republice požadovat až 40 miliard korun. Pokud na žalobu dojde, může se jí zabývat Krajský soud v Brně, ale případná arbitráž může probíhat také v Nizozemsku, kde má Huawei své evropské sídlo."(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pripravme-si-penezenky-Cinske-firmy-mohou-pozadovat-za-poskozeni-jmena-po-CR-ctyricet-miliard-569866) ----- Tak to by se mohlo to lezení do americký řitě zatraceně nevyplatit...

Jolanda (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

Jáááj, to je velká špatmý, gayové jsou lidi jako my, vidím smrt.

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

Ha Sodot- izraelská fim, který toto popisuje, vztah dvou vesničanů, kdy dochází k fyzickému aktu , ne jen platonické náklonosti a židovské okolí zareaguje dle náboženství.

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

liam neeson má pravdu, primální pudy jsou v spoustě nábožentství a katolictví, židovství nevyjímaje, islám není jediné nenávistné náboženství.Od toho je to taky náboženství, že vymezuje přípustnou morálku z množiny nekonečné možného.

Návštěvník (So, 9. 2. 2019 - 10:02)

Samozřejmě,izrael je nábožensky proti gayům a to brutálním starověkým způsobem, tzv. kamenem do hlavy od otce...

Reklama

Přidat komentář