Reklama

Můj brácha nosí moje oblečení

Lenka M. (Čt, 7. 2. 2019 - 13:02)

Legíny zkoušel, ale prohlásil o nich, že by si v nich šel tak max. zaběhat, jinak ne, Je hodně přes džíny a podle něj, jsou dámské pohodlnější na nošení víc než pánské. Já, když chci prostě změnu od těch těsných, tak si vezmu jeho, jen přes zadek mě jsou dost těsné. Mám hrozně ráda těsné džíny ale s normální výškou pasu, ty vysoké nee. Dvoje džíny jsem mu ustřihla a mám z nich kraťasy, koukal, ale nic neřekl. Sukni nemám, takže ani nemůže a mám jen dvoje šaty. Jsem džínová, v létě kraťasy nebo rozervané džíny, tričko, mikina, džínové bundy a nosím jeho bomber bundu, má černou a zelenou, tak je střídám. Prohlásil, že mě to v ní sluší, tak asi jo. V zimě péřovky a vesty, to zase jedině peří. Nosím jeho mikiny bez zipu s kapucí a protože i jemu jsou velké má to schválně, tak je mám jako šaty a pod nima nenosím vůbec nic. Brácha nosí z mých věcí to co je nositelné tak aby to nebylo moc poznat, prostě co je mu pohodlné. Tanga má na sobě, když ví, že se nebude nikde přestrojovat, moc se s nima nechlubí. Jsou dementi, kteří by z toho udělali bůh ví co, ale není to tak. Když si holka nebo žena na sebe vezme pánské oblečení, tak z toho nikdo nic nedělá a je to i sexi, ale obráceně se to považuje za obrovský teplý problém. Teď se zbláznil do jedné holky, tak jsem zvědavá, co bude dělat s těma tangama. Jestli je holka normální, tak jí to vadit nebude, ale kdo ví.

Terka (Pá, 8. 2. 2019 - 15:02)

Chápu, takže oba nosíte oblečení, u kterého není na první pohled poznat, že je určené pro opačné pohlaví. Kromě spodního prádla, ale tam to nevadí, protože to člověk běžně neukazuje. Jenom by mě zajímalo, co na to říkají rodiče?

Lenka M. (Pá, 8. 2. 2019 - 16:02)

Když to zjistili, tak opatrně sledovali, jestli není trans, nebo se nebude chtít nechat předělat. Ale opravdu to jen chtěl zkusit, jak se v tom chodí a jaké to je pohodlné. Dál to už neřeší a nachávají to na nás dvou. Každý si kupujeme svoje a potom půjčujeme. Tanga nosí a péřovku, tu mojí má na doma a nebo když jde někam s klukama ven do přírody a ne do města. Jednou k nám v ní přišla ta jeho holka co s ní začal chodit. Tak si ji asi půjčujou nebo co tam dělají. Péřovku už jsem tak nějak odepsala a koupila si novou. Na mě je poznat, že je to klučičí oblečení, když si vezmu jeho džíny, mikinu a Bomber. No, ale která holka to dnes nenosí že? Pro mě je to dobré, že se mě hodně rozšířil šatník a nemusím si toho tolik kupovat. Na něm tak asi, že ty džíny má těsnější, jinak nic vidět není. Moje trička a mikiny by moc nedopadly, to by každý poznal hned.

jirka (Pá, 8. 2. 2019 - 23:02)

Ahoj, já jsem běžně nosil o prázdninách u babičky ségry kalhotky a taky krátkou sukni , ségře to nikdy nevadilo , no já se jí teda neptal / je mladší o 3 roky / ale nosil jsem je asi od 10 roků asi do 14 ti.Pak už jenom když jsme byli sami doma.Ségřa to na mě nikdy neřekla a v těhle věcech si rozumíme do teď .

Lenka M. (So, 9. 2. 2019 - 23:02)

To je dobře, že si tak rozumíte a držíte tak spolu. Máme to navzájem na volno a co kdo chce, tak si může vzít a nosit. Dnes jsem se byla podívat, co podnikají venku. A on si jeden z kluků s pomocí rodičů koupil 4 kolku a jezdí na ní všichni. Proto začal chodit domů špinavý od bláta a ty moje džíny má na jeden den a potom si bere nové. S mojí péřovkou se asi bojí do bláta, tu nosí jeho holka, na ní jsou jen pěkné fleky od jeho výstřiků a jejího výtoku, když ji mají pod sebou jako podložku. Holka je dobrá, že se to tak nestydí nosit. Na 4 kolku má svoji klasickou skate bundu. Pokusím se to nějak uhrát s tou jeho holkou, aby si vzala jeho péřovku, ta moje a ostatní jeho se jako praly a on by si byl nucen vzít do školy moji novou péřovku, co jsem si musela koupit. Schválně, jestli to dá a nebude se stydět. A ještě, jestli si ji ten posera vezme na 4 kolku a zablátí ji, moc bych ji tak chtěla mít a neprat, jen nechat uschnout. Toho strachu ho ale potřebuju zbavit. Já dnes měla jeho džíny, mikinu a bundu bomber černou a vše je od bláta, protože jsem se taky projela. Sice koukal, ale nic neřekl. Příště si vezmu jeho péřovku, láká mě to.

Jirka (So, 16. 9. 2017 - 11:09)

To pradlo je od sestry,ale...A proc

Jirka (Po, 11. 9. 2017 - 22:09)

Ja nosim sedry pradlo je to...To pradlo je od sestry,ale zdravotny z lecebny Bohnice.

Jirka (Po, 11. 9. 2017 - 22:09)

Ja nosim sedry pradlo je to hezky

AHOJ (Po, 23. 7. 2018 - 20:07)

To pradlo je od sestry,ale...No to my víme že jsi prece magor .

xxxx (Po, 23. 7. 2018 - 19:07)

Ahoj, tak tady přidávám...ahoj ukazes sa v tom

Tanga jsou the (Pá, 19. 1. 2018 - 12:01)

Ahojky dámská tanga jsou luxusní!! Mít je na sobě je bomba pocit.

@ (Čt, 12. 1. 2017 - 10:01)

Ahoj Jirko. Bracha nechce...A das mi kalhoty

Jirka (Čt, 2. 7. 2020 - 16:07)

Dáš mi tvé leginy a kalhotky

Jirka (Čt, 2. 7. 2020 - 16:07)

Dáš mi tvé leginy a kalhotky

Transka (Ne, 8. 1. 2017 - 19:01)

...jsou.A mas jeste jedny

& já (Ne, 8. 1. 2017 - 16:01)

...jsou.

Transka (Ne, 8. 1. 2017 - 10:01)

Slim kalhoty dámsky jsem si... A jsou strecove

& já (So, 7. 1. 2017 - 07:01)

Slim kalhoty dámsky jsem si kupil v lidlu tenhle týden, sedli jako ulité...

Jarda (Pá, 6. 1. 2017 - 22:01)

je někdo, se zájmem o obchody a nebo má zájem o lehce použité kozačky. Jestli no, tak dejte vědět a můžem to probrat přes meil

Návštěvník (St, 16. 2. 2022 - 20:02)

Ja jo

Reklama

Přidat komentář