Reklama

Tahání za tanga

Jane (St, 6. 3. 2019 - 08:03)

Také mám dceru a syna v tomto věku. To s tím spodním prádlem moc dobře znám. Koneckonců to znám i ze svého mládí. Ale my nosili v té době jen klasické kalhotky. Dcera a její spolužačky to musí vydržet v tangách. Taky má občas nějaké roztržené, ale to beru jako žertík. Upřímně řečeno párkrát když jí třeba doma u stolu tanga koukaly z kalhot tak mi to nedalo a zařízla jsem jí je taky :D.
Co se týče normálního oblečení, které je dražší, tak už by mi to přišlo příliš. Ničení džín, bund atd. bych jim určitě netrpěla. A myslím si, že to není žádné omezování jen ať si prostě váží věcí. Když má dcera roztrhnutá tanga tak jí klidně koupím nové, ale abych co pár měsíců kupovala nové bund a kalhoty, to ne.

Alena (Čt, 7. 3. 2019 - 13:03)

Máme dvojčata kluky 14 let a dceři je skoro 17. Kluci jsou naštěstí spíš víc venku než doma u počítače a dcera něco podobného. Oblečení mají na běžné nošení na celý den, tj. do školy a na ven a svlíknou to až večer a buď to jde na vyprání a nebo ještě dobré na další den a nebo do popelnice. Roztrhané džíny vůbec neřeším, sami vědí, co je ještě nositelné a co není, rovněž tak ostatní věci, trička, mikiny. Ve škole a všeobecně záleží na kolektivu co odsoudí a co ne. Kluci tady mají partu na ven i s několika holkama a tak prý nějaké trhance nikdo nijak neřeší, hlavně aspoň že nedřepí u počítače. Nedělíme nic na nové a starší, prostě co si na sebe vezmou je jejich věc, z toho si nervy nedělám. Bundy v zimě jim zašiju, to by se sypalo peří ven a nic by z toho uvnitř nezůstalo, asi by byla lepší výplň z dutého vlákna. Ostatní oblečení nespravuji, tomu mám nechávat volný průběh, jak mě sdělili. Dcera si už dávno poradí sama. Sama ví už co a jak je v módě, v tom jí nechávám volnost. Ono totiž vše hlídat jako dráb, na to nemám čas a nervy.

Jane (Pá, 8. 3. 2019 - 14:03)

Máte pravdu, že někdy je potřeba tomu nechat trochu volný průběh. A u vaší dcery se to nestává, že by jí kluci tahali za tanga a ona je měla roztrhané?

Alena (Pá, 8. 3. 2019 - 17:03)

Stává a dost často. Kupujeme proto takové, které podle odhadu moc nevydrží a spíš se roztrhnou, ne vždy to vyjde. I kluci ji doma někdy potrápí, jen jak vylezou, tak už jsou jak prdlí a už by za ně tahali. Nejradši bych jim navlíkla nějaká pevná a ať jim to vrací, ono by je to přešlo. Až budou starší, tak to přejde, to budou maximálně trhat při jiné příležitosti.

Jane (Ne, 10. 3. 2019 - 10:03)

Tak to jsme na tom úplně stejně. Pubertální syn dceři zářez taky s oblibou dělá. Nejhorší je, že párkrát jsem to udělala dceři i já. Ale to bylo vždy jen trochu...když jí lezou tanga z kalhot třeba ráno při vypravování do školy, tak jí za ně lehce zatáhnu. Z legrace a abych jí upozornila že jí vykukují. Dcera se jen zasměje a zastrčí si je do kalhot. Ale pak, když se třeba hádají nebo pošťuchují tak jí ten náš syčák chytne ruce a tanga jí vytáhne až po ramena. Už jsem i párkrát viděla, že ji za ně zvednul do vzduchu. A když ho napomenu, řekne se smíchem že já jí to dělám přece taky. No hrůza, taky bych mu to přála, zažít to někdy s tangama. Ono by ho to přešlo.
Ve škole je to to samé. Spolužáci jí za ně taky tahají, takže domů přijde někdy taky s roztrženými. No ale nic jiného než tanga stejně nosit nechce. Ale teda kupovat takové neodolné co se snadno roztrhnou nás nenapadlo, to je dobrý nápad, aspoň jí to nebude tolik bolet. Máte nějaké tipy na snadno se trhající?

Žaneta (Út, 5. 2. 2019 - 08:02)

Prožívám něco podobného, sice to sem nepatří, ale napíšu to sem. Máme dvojčata dceru a syna něco přes 15 let a dalšího 11 let. S oblečením stejné zkušenosti. Máme taky 4kolku a ten nejstarší ještě s dalšíma klukama se jdou projíždět a dcera u toho jako jediná holka nesmí chybět. Nevím jestli to je podobné i jinde, ale nerozlišují oblečení na volno a třeba do školy. Přijdou ze školy a tak jak jsou skočí na 4kolku a vyrazí na projížďku. Dcera samozřejmě aby vypadala přitažlivě a dráždila kluky, tak si vyrazí v nejnovějších džínách a v péřové bundičce s kožíškem, co dostala na vánoce, ta starší je přece už okoukaná a vrátí se zablácená se slovy to neřeš, to se vypere. Syn to samé. Takže toho taky dost zlikvidují.

Jitka (Po, 4. 2. 2019 - 19:02)

To nechápu, proč ničit oblečení, já bych jim dala a koupila bych jim obyčejné kalhotky a měli by po trhání. To mě 14 letá dcera přemluvila, abych jí koupila ty těsné džíny na tělo. Tak jsme je koupili, ona si je doma hned nadšeně oblékla, odběhla k sobě do pokoje a za chvíli se hrdě vrátila s prostřiženými díramy na kolenech. Hned jsem jí vynadala, proč to ničí, no samozřejmě se urazila a odešla s poznámkou, že se to tak nosí, tak o co jde.

Jana Š (Po, 4. 2. 2019 - 19:02)

Co to blbne, nejdřív to nejde uložit a potom to je 2x.

Jana Š (Po, 4. 2. 2019 - 19:02)

Taky jsme tak blbli jak ve škole, tak i když jsme se někde sešli. Jejich spotřeba byla někdy dost velká. Zkoušeli jsme si je navzájem vytahovat co nejvýš, která z nás to vydrží až do roztržení -tang, ne zadku, no roztrhali jsme jich dost a byla sranda, kam se až daly vytáhnout. Nejvíc to bavilo kluky. Máma na to naštěstí nic neříkala, protože to znala a kupovala je do zásoby. Ostatním to asi taky nevadilo, protože žádná z nich nic neříkala. Teď už na to jen s úsměvem vzpomínám. Vlastně, teď mě je někdy roztrhne manžel.

Maja (Čt, 7. 3. 2019 - 13:03)

A to vás to nebolelo? Zařezávat si je až do roztržení? Mně to teda přijde hrozný :D

Jana Š (Po, 4. 2. 2019 - 19:02)

Taky jsme tak blbli jak ve škole, tak i když jsme se někde sešli. Jejich spotřeba byla někdy dost velká. Zkoušeli jsme si je navzájem vytahovat co nejvýš, která z nás to vydrží až do roztržení -tang, ne zadku, no roztrhali jsme jich dost a byla sranda, kam se až daly vytáhnout. Nejvíc to bavilo kluky. Máma na to naštěstí nic neříkala, protože to znala a kupovala je do zásoby. Ostatním to asi taky nevadilo, protože žádná z nich nic neříkala. Teď už na to jen s úsměvem vzpomínám. Vlastně, teď mě je někdy roztrhne manžel.

Pavlí (Čt, 7. 3. 2019 - 08:03)

Haha, do roztržení tang, ne zadku :D. Znám to samé a jako klidně bych napsala i do roztržení zadku :D...bolelo to fakt ukrutně.

anonym (St, 28. 11. 2018 - 13:11)

Jauvajs to musí sakra bolet.

anna (Pá, 23. 11. 2018 - 14:11)

Haha, návrat na zakladku :D...taky jsme to dělali, neni to nic divného. S kamarádkama jsme takhle taky blbly. Pamatuju si mnoho roztržených tang :D. Dokonce mě i holky jednou za tanga pověsili na nějaký věšák či co takže jsem za ně chvili visela :D..no to byla bolest ale nám to přišlo jako zábava..prostě puberta. :D

Bobrik (Út, 20. 11. 2018 - 21:11)

Každá žena si umí udělat pořádek ke svému dobru. I když má 13

Návštěvník (Út, 20. 11. 2018 - 20:11)

Je fakt, že z pohledu dospělých je to nevhodná zábava. Ale na druhou stranu když to děvčata baví, tak to není nic, co by jim škodilo a není potřeba tomu věnovat zbytečně velkou pozornost.

Lena (Út, 20. 11. 2018 - 18:11)

Pokud je to pravda, přijde mi to teda naprosto zvrácené. Srandu v tom tedy rozhodně nevidím, ještě že moje dcera tanga nenosí.

Eduard Nud (St, 10. 10. 2018 - 15:10)

Omlouvám se. Myslel jsem to jinak a nemyslel jsem to vážně. Ale mimochodem: úchyl se píše s tvrdým i a bez koncovky -ák, která je nespisovná, hovorová a hanlivá. Víme všichni, podle jakého vzoru se skloňuje. A to je všechno. Hezký den.

Eduard Nud (St, 10. 10. 2018 - 10:10)

Demente.

. (St, 10. 10. 2018 - 09:10)

Na to je jedna velice...úchiláku.

Reklama

Přidat komentář