Reklama

Izrael

Autor diskuse
D

Co znamená Izrael pro dnešní Čechy? Izraelská státnost, kultura, příroda, sport, kuchyně i vojenství. Cestování po této zemi, možnosti pobytu, práce, studia i mezilidských vztahů.

ShabbaTot-Jahoda (St, 5. 7. 2023 - 12:07)

veškeré

ShabbaTot-Jahoda (Út, 25. 6. 2019 - 16:06)

Ukrajina bude mít židovského premiéra i prezidenta!....Lid Státu Ukrajina si Žida Volodymyra Oleksandroviče Zelenského zvolil za svého prezidenta a to napříč tomu,že na Ukrajině je i nacionální ultrapravicové hnutí uznávající za národní hrdiny válečné zločince,antisemity a kolaboranty a nacistickým Německem....Ale těchto extremistů je na Ukrajině velice málo....větší,normální společnost lidí a široké veřejnosti tvoří slušní lidé a ti jsou na Ukrajině ve většině a tato většina přes celou Ukrajinu si zvolila svého prezidenta ,pana Zelenského.Ukrajina je tak jedinou zemí na světě,hned vedle Státu Israel,která má židovského prezidenta a premiéra .Tkže není pravda,že Ukrajinci jsou antisemiti!Sketečnost,že pan Zelenskyj je po rodičích Žid je na Ukrajině všeobecně známa.Zelenského vítěztví vyvrací špinavou kampaň vedenou především Ruskem a jeho užitečnými idioty v EU , včetně ČR,která se snaží vykreslovat Ukrajince jako typické antisemity....ne!...Není to pravda!...Antisemitská menšina zakomplexovaných primitivů je na Ukrajině výraznou menšinou a tu většinu slušných a normálních lidí tvoří ta normální a slušná ukrajinská veřejnost.......

M (Ne, 3. 2. 2019 - 11:02)

A to zase ja jsem 100% antisemita a ty obrezany pejzatce bych vyresil tak jak chtel pan Hitler-ktery sam byl z poloviny zid, ale vedel co je to za pakaz a nestesti pro cely svet. Zid ten pazourou nehrabne, ten bude drepet v bance a nasazovat lidem tezke uroky, ikdyz zid zidovi nikdy uroky nepocita. Ale at se tam vymlati mezi sebou arabaci i zidaci-vsichni jsou obrezany, vsichni smrdi, protoze se nemyjou a jedni tyraji zvirata halal porazkou a druzi koser-tak jaky je mezi temi primitivy rozdil. At si tam klidne bouchnou par atomovek, vitr fouka na vychod, tak nam je to u prdele. Hlavne ze jich bude min, nebo radeji zadni. Jeste zlikvidovat ty americky zidy, to by bylo terno-ruzny zuckerbergy, zuckersteiny, sorose,goldsteiny,silbernagly-to jsou ty jejich typicka prijmeni. Znicit je a bude na svete mir!

Návštěvník (Po, 4. 2. 2019 - 10:02)

Jahodo není ti hanba !!!Takhle tady provokovat, jsi opravdu trapný, nikdo tady není anti-semitou, takže si to musíš sám sobě napsat sám, aby si tady pak mohl čechům nadávat do anti-semitů, jsi trapnej jak necky.

sdfg (Ne, 3. 2. 2019 - 11:02)

Jahoda je jasný provokatér, co zde každého obviňuje z komunistických zločinů padesátých lete a vraždy Milady Horákové, zločinů totalit v SSSR, vraždění Pol Pota, účasti na režimu Severní Koreje a psaní zvacích dopisů v r. 1968 armádám SSSR do Moskvy. Dále obviňuje z antisemitismu, každého kdo zde nevychvaluje stát Israel, jeho představitele, atd. -------------------------------------------------- Takže ty ubožáku, ve mně SDFG je český lev a ani jedna molekula komunisty, protože jsem hrdý sociální demokrat a už vůbec ve mne není atom antisemitismu.

sdfg (Ne, 3. 2. 2019 - 04:02)

Já pravda si vážím států a lidí, kteří udržují mír a bezpečí dětem, takže válečný útrapy a střílení do hustě osídlených oblastí, kde není nic jiného než domy a školy a nemocnice houfnicemi a děly a to z dálky a pouze přibližně zaměřené a v situaci, kdy v populaci jsou nadměrně zastoupeny děti, protože je to oblast vysokého indexu populačního růstu, tak to mne přijde dost nedemokratické...Navíc odůvodněno sice tunely,ale tunely tam nevyrostly přes noc a nelikvidují se bombardování děly,a také to vypuklo zrovna v situaci, kdy právě nějací teroristi unesli a zabili jedno dítě na izraelské straně a na to zas unesli a zabili a unesli tři děti z palestinské strany svévolně jednající extrémisté izraelské národnosti. Na to vypuklo to ostřelování z jedné strany a pak útok armády izraele z druhé strany...

sdfg (Ne, 3. 2. 2019 - 04:02)

Situace v Sýrii, ještě není známo jaký vliv na ni měl Izrael, ale je známo, jaký vliv na ni měla destabilizace iráku Bushovou invazí za vykalkulovaným záminkou a tudíž ilegálně.
Ano, Izrael je aktivně válečnický stát a kdo má zájem válčit, a to není v České povaze a zájmu země uvnitř Evropy, tak ať si ho podporuje za stávající makabrózní situace války a utrpení v sousedních zemích Izraele, to ale naní správný Čech, ale podvraťák jako je Jahoda.Správný čech je antimilitaristicky zaměřen a to ve vlastním zájmu.

Návštěvník (Ne, 3. 2. 2019 - 01:02)

Zapoměl jsem úplný seznam, takže Libanon-jatka,Sýrie-jatka, Irák-jatka,Jemen-hladomor,Gaza-ostřelování.
Řeknu to Jahodo, jako spojence mít USA a dopustit toto sousedům.Pak tedy nekulhá onen příjem o sebe-destruktivním chování židů od nacistů,které mimikri sdělil Netanyahu o fotogenických mrtvolách v gaze v r. 2014.
A mít Irael za souseda bych tedy nechtěl, to by jsme rychle dopadli osekáni až na Protektorát a mimo středočeského kraje by byli od Řípu přes jihomoravskou vysočinu po Jeseníky Krkonoše Šumavu všechno "Golanské výšiny" které by Israel jako soused prostě musel kontrolovat z hlediska vlastní bezpečnosti.
Ono to je podobné jako Rusko, které mělo svá nárazníková pásma stále větší, protože se údajně bálo o svou bezpečnost.A izrael za pomoci USA může ve své oblasi naprosto všechno. Nynější taktika je nepřímo to způsobit, protože stejně každý viní židovský stát ze smrtí obyvatel okolních států i když tam oficiálně angažován není. Ale stíhačkama na školy a civilist v Gaze... a nepřesnými děli ,které ovládají řadoví záložáci, to není vůbec demokratikcé, protože to je nezodpovědné, neprofesionální.Žádná evropská armáda by nenechala na cíle střílet civilní záložáky.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 4. 2. 2019 - 17:02)

pěkně zde jmenuješ prohry Arabů v každé válce s Israel...a víš proč?...Protože Israel je vyvolený lid Hospodina,živého Boha a tento Bůh Hospodin si svůj lid bránil,brání a bude bránit před každým nepřítelem a to,že Hospodin ,živý Bůh Israele poráží muslimského Alaha je jasný důkaz toho,že Hospodin Israele má nad Islámského Alaha... a toto je výmluvný fakt.

sdfg (Út, 5. 2. 2019 - 00:02)

Pak nemluvme o morálce, když jde o to zvítězjt jakýmikoliv prostředky, tak Mirek Dušín prohrál předem a Guth Jarkovský taky.

Návštěvník (So, 2. 2. 2019 - 21:02)

Jahodo právě si prošvihl chvíli vidět před tvým oknem jak tam běží nějaký islamista z nožem a utekl mu nějaký domácí mazlíček, kterého měl připraveného na domácí Halal porážku.Sakra škoda, že si po něm neskočil a nepostavil se mu statečně do cesty, byl by od tvého marnění mého času na doktorce konečně stop stav.

Návštěvník (So, 2. 2. 2019 - 18:02)

A kde je pravlast židů?!Jistě to není v Izraeli, to je uměle vytvořený stát na základě využití válečného stavu a Balfourovy deklarace a později byla i ta porušena, na anglickou správu byly pořádány židovskými teroristickými organizacemi teroristické útoky.

Návštěvník (So, 2. 2. 2019 - 18:02)

Pro čechy znamená hlavně česká státnost. A jestli někdo má přednější státnost jiného státu, pak je to zrádce a patří jako takový k němu přistupovat.

ShabbaTot-Jahoda (So, 2. 2. 2019 - 18:02)

ty jsi sdfg zrádce !...Všude ve světě islamista vraždí o sto šest a ty se jich tady zastáváš a kolaboruješ s nima,omlouváš je fandíš jim,zastáváš se jich....Však oni jedno zavřou hubu i tobě,bombou,kudlou anebo jinak a to oni uměj,šmejda jako jseš ty nebude škoda !...Až začne v České kotlině islamistický teror a to může klidně již za 10-20 let,kolaboranti jako jseš ty budou mezi prvníma kteří skončej podříznuti jak ovce,škoda tě nebude!..Já tě litovat nebudu,

sdfg (Ne, 3. 2. 2019 - 01:02)

Opravdu vtipná reakce na to, že v r. 2014 Netanjahu komentoval výsledné mrtvolky dětí v Gaze jako fotogenické pro tisk.Jasně,že nemáš na to co říci, takže napadáš adperosnam osobu, kdo ti tak nepříjemnou informaci sdělila.Těch mrtvol kolem israele už je nějak moc ne?Jemen,Sýrie, Irák,nemyslíš, že vrchní spojenec USA jedná v návaznosti na svého spojence v oblasti Israel?!

Návštěvník (So, 2. 2. 2019 - 19:02)

Nechci být příliš indecentní, ale jsou tu protože s nimi u jednoho stolu nikdo sedět in vivo na živo v hospodě nechce. Kdo by chtěl neustále poslouchat zhýralé impertinentní řeči a nadávky.Proto exhibují in vitro (ve sklenici-na obrazovce).Jenže jim to zřejmě svědčí a baví se tím.Jde o postaršího dekadentního homosexuálního bonvivána, který zestárl, na stará kolena zůstal sám a nudí se a zoufale potřebuje společnost a tak se uchyluje k vyvolávání reakcí na internetu a také strkání si hadiček do přirození, chození po bytě nahý a v tangách a další vydražďování pohasínající sexuality stárnoucího gaye Jahody-ShabbaTot a hledání vlastní identity a smyslu života...

Návštěvník (So, 2. 2. 2019 - 19:02)

Jestli tady začne islamistický teror, tak to není v tvé moci o tom rozhodnout, leda, že by si ho plánoval.

ShabbaTot-Jahoda (So, 2. 2. 2019 - 19:02)

to není v ničí moci ty "inteligente",jihad mají v programu a to že ti jednou rozříznou hubu od ucha až k uchu je reálné....tací jako jsi ty se neubrání a když je toho jednou někdo někde schopen stavíš se proti němu a zbaběle lezeš do pozadí islamistům.Ubohý zbabělče !...

Návštěvník (So, 2. 2. 2019 - 21:02)

Už si se šel pomodlit ?!Každý správný žid se přeci jde denně modlit ke zdi nářků a když nemůže fyzicky tak si ji pustí on-line v PC.

sdfg (So, 2. 2. 2019 - 21:02)

Jen se snažím tvrdit, že islamismus jako takový nevznikl v Evropě, ale byl nám sem zavlečen z neutěšené situace v islámských zemích a takový konflit v ČR nehrozí, protože tu češi žádný náboženský konflikt s vyznavači Islámu nemají ani v náboženství ani o půdu a jsou to většinou ateisti nebo vlažní křesťani a tím žádný islámská radikalismus nepodněcují.

Reklama

Přidat komentář