Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Návštěvník (So, 2. 2. 2019 - 06:02)

Ji

1.2. (Pá, 1. 2. 2019 - 11:02)

Bohužel to je lidské a i židovské.

Tony (Pá, 1. 2. 2019 - 11:02)

Napsal jsem redakci doktorky tento email:
Vážená redakce

upozorňuju vás, že někdo zfalšoval můj profil a napsal pod mým novým registrovaným nickem, kterým je mé vlastní jméno toto falzum:--------------

Obrázek uživatele Tondα Vlαs------------
Tondα Vlαs---------------
Ničeho jsem v životě nedosáhl. Trpím obžerstvím, mám morbidní obezitu. Sotva dýchám, stále funím. Neumím se ovládat v jídle, neumím se ovládat s pitím. Přišel jsem kvůli chlastu o prsty na jedné ruce, v ožralosti jsem spadl a rozbil si ledvinu a skončil v nemocnici. Neumím si dát do pořádku svůj vlastní život. Jsem de facto troska. Ani partnerka nepřichází v úvahu. Která by stála o starého, funícího alkoholika? Přesto se z nějakého záhadného důvodu cítím být nadřazen ostatním lidem a proto je kádruji. Ačkoli sám nevedu prakticky žádný křesťanský život, na internetu mi narostou křídla a kádruji ostatní věřící a cítím se jím být nadřazen.----------------

1. Únor 2019 - 7:05------------
Prosím Vás, aby jste s tím udělali něco, aby se toto neopakovalo. Vše nasvědčuje tomu, že to udělalo jedno a to samé individuum, které mě tu stalkinguje a křivě pomlouvá už tři a půl roku, Dávno by to nedělal, kdybyste mu tu nedávali zelenou a utli mu típec hned, když jsem vás o to žádal.
Antonín Vlas----------------------------------
Jsem zvědav, jak se s tímto redakce doktorky popasuje ale myslím si, že vůbec nijak, jako obvykle.

Jirka (Pá, 1. 2. 2019 - 10:02)

Lidské cesty, Mimo, a tedy i lidská (zdánlivá) spravedlnost jsou velmi krátkozraké. Satan pokoušeje na poušti Ježíše také předpokládal, že ho svede skrze "lidskost"; "trochu se mi ukloň a vše co vidíš, bude tvé. A podobně Petr, nechápal že musí Spasitel trpět, ale chtěl z Něho udělat krále, už tady na zemi. To jsou všechno lidské (nízké) cesty, Mimo,....ale ty jsou jen svodem ďáblovým. Vždyť jak je psáno, k čemu člověku bude kdyby získal celý svět, když ztratí svou duši? Lidsky uvažuje většina lidí, tím více nevěřících, normální ale nerovná se správné, stejně jako lidské nerovná se Boží.

Tondα Vlαs (Pá, 1. 2. 2019 - 07:02)

Ničeho jsem v životě nedosáhl. Trpím obžerstvím, mám morbidní obezitu. Sotva dýchám, stále funím. Neumím se ovládat v jídle, neumím se ovládat s pitím. Přišel jsem kvůli chlastu o prsty na jedné ruce, v ožralosti jsem spadl a rozbil si ledvinu a skončil v nemocnici. Neumím si dát do pořádku svůj vlastní život. Jsem de facto troska. Ani partnerka nepřichází v úvahu. Která by stála o starého, funícího alkoholika? Přesto se z nějakého záhadného důvodu cítím být nadřazen ostatním lidem a proto je kádruji. Ačkoli sám nevedu prakticky žádný křesťanský život, na internetu mi narostou křídla a kádruji ostatní věřící a cítím se jím být nadřazen.

1.2. (Pá, 1. 2. 2019 - 01:02)

Pramen života,někdo jej oslavuje,jiný jím opovrhuje.

1.2. (Pá, 1. 2. 2019 - 00:02)

Máš pramálo zkušeností s tím kdo je,nebo co je Antikrist.

Tonda Vlas (Čt, 31. 1. 2019 - 22:01)

Sarde, nemám k tobě slov. Celý den jsem nad tím dumal, porovnával mimu s milkou, která už téměř deset let není, ale ony jsou zcela neporovnatelné, už geograficky, první od Chebu, druhá od Jablunkova. Jenže nad tím vším je KRISTUS.

mima (Pá, 1. 2. 2019 - 08:02)

Tony, milku jsem neznala, ale je pravda, že každý jsme originál, už jen ten otisk prstů máme, každý jiný :-) a taky každý z nás ma své boty, které prošly s námi životem. Mě se líbí ta rozmanitost, kopie, opis, není to co originál. Originál, někdy není k zaplacení :-)

sardanapal* (Čt, 31. 1. 2019 - 17:01)

Jirka je vůl a Mima , ta je tak trochu mimo ...

Zujatar (Pá, 8. 2. 2019 - 11:02)

Sardanapal No jo Konečně se tu našel někdo komu to normálně myslí,vtipné a trefné.

Jirkα (Čt, 31. 1. 2019 - 17:01)

Pravda, já si jako vůl v životě připadám často. Někdy dokonce i jako idiot. Dík za posudek, i když učiněný spíš na emočním než rozumovém základu, přesto vážím si toho a děkuji ti za to.

sardanapal* (Čt, 31. 1. 2019 - 17:01)

Ty vole žorži , z mý strany vtem nésó žádný tělesný vály , tak si dé pohov ...

Tonda Vlas (Čt, 31. 1. 2019 - 12:01)

Jenže mimě jsem to napsal v určitém kontextu a ona tu k tomu něco vysvětlila. Mně vadilo, že je v jejích příspěvcích hodně lidštiny ale on není každý Božím buldozérem.

Jirkα (Čt, 31. 1. 2019 - 14:01)

Na tu lidinu jsem narážel.

mima (Čt, 31. 1. 2019 - 16:01)

Jirko, tak já jsem lidská :-) teď mě napadá co jste vy?

Jirka (Čt, 31. 1. 2019 - 17:01)

Myslím Mimo, že je dobré si uvědomit, že křesťanství nevychází z morálky, anebo z nějaké individuální představy o ní, ale z víry. Lidská spravedlnost není spravedlnost Boží. Nemůžeme věřit ve svoje schopnosti a ve svoje "dobro", když víme, že přirozeně dobří nejsme. Ale naopak věříme Bohu a v Jeho moc a slitování.

mima (Pá, 1. 2. 2019 - 08:02)

Jirko, ty jsi mi neodpověděl na otázku, jen jsi mi tady napsal poučku o křesťanství. Jsem lidská a já za to děkuji Bohu, protože jsem taková byla stvořená. Bůh poslal kvůli takovým lidem na zem Ježíše, aby v nich mohl bydlet. Bydlet v té lidskosti. Tak jak Ježíš je v Otci, Otec V Ježíši, tak On musí žít v nás. On se chce procházet tvými nohami tady na zemí, On chce se tvými skutky projevovat, On chce tvými ústy hovořit..... lidé chtějí vidět na zemi Boha...... ukáž nám Otce..... i ti učedníci ho chtěli vidět..... tak dlouho jsem byl s Vámi a nepoznali jste mého Otce.....kdysi, dávno v jednom městě bylo křesťanské probuzení, všude se o tom hovořilo, dověděli se o tom lidé z daleká, chtěli vidět co slyšeli. A tak se do toho města vypravili. Když tam dorazili, zeptali se místního policisty, prosím Vás, kde je tady to probuzení o kterém se šíří zvěst? Víš co jím odpověděl ten policista? ...... Já jsem to probuzení..... Jirko, pokud jsi uvěřil v Ježíše, přijal jeho oběť, minulost je za tebou, ty žiješ jiným životem, protože Bůh je v tobě, staré věci pominuly.... Víš ty vůbec Jirko co je hřích? Je jen jeden hřích a to je nevíra v Boha, který přišel v Ježíši Kristu. To všechno, jako lež, podvody, alkoholismus, zlost.....to je atribut, ovoce toho hříchu, že nevěří v Boha......Ano ve své lidské podstatě nejsem dobrá, ale před Bohem z jeho milosti, ten kdo mu uvěřil jsi spravedlivý. Jen si vzpomeň jak se Bůh chlubí Jobem a to tehdy ještě Job žil pod zákonem. Co teprve námi, když máme tu výsadu a naše hříchy jsou očištěný krví Ježíše...... požehnaný den přeji.

Jirka (Pá, 1. 2. 2019 - 09:02)

Myslel jsem Mimo, že to pochopíš. A psal ti to už Tony. Jsi lidská?
__________
21 Od té doby začal Ježíš ukazovat svým učedníkům, že musí jít do Jeruzaléma a mnoho trpět od starších, velekněží a zákoníků, být zabit a třetího dne vzkříšen.
22 Petr si ho vzal stranou a začal ho kárat: "Buď toho uchráněn, Pane, to se ti nemůže stát!"
23 Ale on se obrátil a řekl Petrovi: "Jdi mi z cesty, satane! Jsi kamenem úrazu, protože tvé smýšlení není z Boha, ale z člověka." Matouš 16 (Ekumenický překlad)
__________
22 I odved ho Petr na stranu, počal mu přimlouvati, řka: Odstup to od tebe, Pane, nestaneť se tobě toho.
23 Kterýžto obrátiv se řekl Petrovi. Jdiž za mnou, satane, ku pohoršení jsi mi; nebo nechápáš těch věcí, které jsou Boží, ale kteréž jsou lidské. Matouš 16 (Kralický překlad)
____________
22 I vzal ho Petr stranou a počal mu domlouvati: "Bůh uchovej, Pane, to se ti nestane!"
23 Ale Ježíš se obrátil a řekl Petrovi: "Jdi mi s očí, satane! Pohoršením jsi mi, neboť nemáš na zřeteli věci Boží, nýbrž věci lidské." Matouš 16 (Sýkorův překlad v revisi Hejčlově-Dr.Col)
____________
Cesty lidskosti, Mimo, nás ke spasení nezavedou, kdyby nám stačila obyčejná lidskost, nemusel by za nás umírat Kristus na kříži, nemuseli bychom ani věřit, vždyť spousta ateistů je lidských. Myslím, že už samou podstatu křesťanství zaměňuješ s pouhým humanismem. Člověk má lidskost v určité míře přirozenou, ale, jak se dá vyčíst z tvého psaní, ty jí považuješ za něco náramně spravedlivého. Ale....
__________
8 "Mé úmysly nejsou úmysly vaše a vaše cesty nejsou cesty moje, je výrok Hospodinův.
9 Jako jsou nebesa vyšší než země, tak převyšují cesty mé cesty vaše a úmysly mé úmysly vaše.
Izajáš 55

mima (Pá, 1. 2. 2019 - 14:02)

Jirko jsem ráda, že jsi zrovna Petra vybral, jeho příklad.....mohli bychom pokračovat a jeho prohřešky se zastiňovat. Taky použil meč k záchraně Ježíše, v obou případech velký hrdina. Jenže musím se zmínit o jedné podstatě, která ti asi unikla. Petr ještě nebyl v té době obrácený...... Šimone, Šimone..... Až se jednou obrátíš, posiluj své bratry.... Lukáš 22. kapitola..........a pak přijde zvrat v životě Petra..... zapřel se Ježíše, dříve než se ozval kohout.....tehdy vyšel ven a hořce se rozplakal......tehdy se něco v něm změnilo, zlomilo,to nebyl už ten starý Petr, hrdina....co dodat, čti dopisy Petrovy, tyto dopisy jsou psaný po jeho obrácení a ty by ti měly napovědět........ Milovaní, jsme tu jen cizinci a přistěhovalci, a tak vás vyzývám: Zdržujte se tělesných žádostí, jež ohrožují duši, a veďte mezi pohany poctivý život. Místo aby vás pomlouvali jako zločince, ať raději oslavují Boha v den navštívení, protože viděli vaše dobré skutky.....to že udrzujes svůj život v čistotě, děláš dobré skutky po tvém spasení, nemá nic společného s tvým spasením před Bohem, ale to je tvé svědectví před lidmi a tím můžeš způsobit, že budou oslavovat Boha.....a oslavovat Boha určitě neoslavuje člověk neobraceny, takže tvůj čistý život, může i někoho přivést k Bohů. .......ale dobře uděláš, když si tyto dopisy od Petra přečteš, nejsou psaný nevěřícím, ale Petr cituje..... těm, kteří dosáhli stejně vzácné víry jako my..... vyvoleným prozřetelnosti Boha, Otce skrze posvěcení Ducha.....

Reklama

Přidat komentář