Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Anetaa (St, 13. 2. 2019 - 11:02)

Uplne te chapu zaneto je to silene, to bych nikomu neprala, taky ste meli takovou blbku ucu jak my, ze nepoustela v hodine a jak ses s tim vyrovnala?

nikdo (Čt, 14. 2. 2019 - 13:02)

Tohle je v trapasech, kopíruju:
Mě se stal strašlivej...Nikdy nezapomenu na svoje první rande v 15. letech v roce 1970. Jinými slovy, taková stydlivost se dnes asi už nevidí. Prostě mne pozval kluk na rande na Petřín, byl kýčovitý jarní den a hezky jsme si povídali a popíjeli kofolu, která byla tehdy v takových malých třetinkách. jenže mně se začlo chtít na malou. Styděla jsem se mu to říct a ani jsem nevěděla o WC. Když se mi chtělo již dost, konečně jsme se vydali po cestě dolů. Cesta trvala dlouho a při příchodu k tramvaji na Újezdě mně bylo úplně špatně. Bolelo mi břicho, ale věřila jsem, dospělý člověk to musí vždycky nějak udržet. Jenže jsem nevěděla jak to klukovi říct a a kam vůbec jít. Přesto že tam byly např restaurace, napadla mne taková blbost, že mám jednu stanici trmvají odtud tetu, kterou občas navštěvuji. Řekla jsem tedy, že potřebuji něco tetě vyřídit a tetu pozdravím a dojdu si na záchod. Situace se ale každou minutou zhoršovala a když jsme u tety vystupovali z tramvaje přestávala jsem věřit na to, že se počůrat mohou jen malé děti. ěkla jsem klukovi aď počká dole a letěla jsem po příkrých shodech do třetího patra. Jenže o patro výš jsem doběhla asi čtyři lidi, které byl problém na příkrých schodech předběhnout. Zapomněla jsem zde napsat, že jsem měla minisukni, jenže tehdy ještě nebyly punčocháče, a já měla pod ní punčochy držící na podvazkách, což bylo při chůzi po schodech samozřejmě vidět. Jenže já byla v takové krizi, že jsem mezi nimi prolítla, a jenom zoufale si vzadu držela sukénku. Zazvonila jsem na tetu. NIC! Kroky těch chlapů, myslím že byli tři a ženská, kteří se blížili nahoru. Druhé zazvonění. A NIC! A v ten moment to přišlo, nedalo se to vůbec zastvit. Musel to být na mne pohled jak s zkroucenýma nožičkama stojím v louži. Jeden z těch chlapů co šli pak kolem mne řekl: a jéje, tady se stal velkej malér - a hurónský smích. Rozbrečela jsem se a šla dolů. Tři čtvtě hodiny jsem dole špehovala okénkem, než tem můj kluk odešel a vyrazila mokrá domů. Už jsem ho nikdy neviděla.

M (Čt, 14. 2. 2019 - 15:02)

Tak to kecas, protoze tehdy damske jemne silonove puncochace byly bezne ke koupeni-sice drazsi nez silonove puncochy. A tu minisukni si zase nemohla mit az tak kratkou, protoze se nevyrabely az tak dlouhe silonky a mely ten siroky zesileny lem, ktery casto divkam a zenam vykukoval. Az pozdeji se zacaly vyrabet silonky v prodlouzene delce az 93cm, ale k tem byl nutny uzky podvazkovy pas s kratsimi podvazky, aby je drzel stale vytazene co no nejvys na stehne. K takovym se uz minisukne nechaly nosit-tedy ty normalni, ne ty brutalne kratke pod zadecek. Muzum se to samozrejme libilo, ale zeny to smahem odsuzovaly a povazovaly nositelku za lehkou devu.

Hana (Čt, 14. 2. 2019 - 16:02)

Nevím odkud ta citace je, ale v roce 1970 se podvazky normálně nosily, protože punčocháče, když se sehnaly byly neskutečně drahé. Moje starší sestra nosila podvazky až do maturity, protože máma punčocháče jí odmítala kupovat. Nosila sukně sotva do půlky stehen, tedy ne až pod zadek přesto že jí máma kupovala ty nejdelší punčochy často lemy punčoch byly vidět, třeba právě při chůzi na schodech nebo při sezení. Byla jsem malá holka a byla jsem ráda, že pak punčocháče zlevnily a já už podvazky nemusela nosit. Není pravda, že se nositelky považovaly za lehké, podvazky nosily v té době skoro všechny ženy, odsuzovaly se minisukně, které je odhalovaly.
Jinak to co píše o tom rande, tak je to asi pravda, protože já byla stejná stydlivka před klukem v patnácti bych neřekla, že musím čůrat. Několikrát jsem to při podobné situaci držela až domů naštěstí a udržela. Proto se mi to pak ve škole stalo, že jsem se počůrala, protože jsem myslela že to vždycky udržím....

Marťa (Po, 28. 1. 2019 - 17:01)

No no Evi, ty jsi nějaká přísná. Samozřejmě že se stane, že si člověk nestihne dojít o přestávce, obzvlášť na základce a na prvním stupni. A rozhodně není čuně, že si to pustila do kalhot, prostě to už nevydržela, taky se mi to stalo a za čuně se teda nepovažuju. Na prvním stupni se ještě počůralo dost dětí. Navíc svěrač to taky nezadrží do nekonečna, jednou prostě povolí a je mu celkem jedno, jestli jsi na správném místě nebo si čůráš do gatí.

Eva (Út, 5. 2. 2019 - 06:02)

Vubec nejsem prisna, proste v hodine se sedi a posloucha, na zachod muzes o prestavce, pokud sis zapomnela odskocit tak je dobre, ze se ti poradne chce aspon si zapamatujes, ze si mas zajit o prestavce, vydrzi to opravdu kazdy, ze to nekdo pusti jen proto ze se mu nechce drzet je cunik.

M (Út, 5. 2. 2019 - 08:02)

Jasne, ze si ma dojit o prestavce, ale muze mit problem s hyperaktivnim mocovym mechyrem, ktery mam i ja a kdybych si dosel na wc, vratil se do lavice, tak se mi uz treba za deset minut zacne tak strasne chtit curat, ze to proste nejde vydrzet a ikdyz me vyucujici na to wc pusti, tak to nuceni je tak silne, ze se pocuram uz cestou. Jedina vyhoda je to, ze je ten objem dost maly-okolo 100ml,takze to na obleceni neni moc videt. Ale zalezi na jakem. No a ta pozornost na vyklad ucitele je urcite 100%, kdyz si dava nohy k sobe a zoufale ceka na zazvoneni, jestli se ho v suchu docka. Evo ty jsi asi ucitelka, nebo se pletu? Tenhle problem je nemoc a jako k nemoci se k ni musi pristupovat. To jako kdybych potreboval k chuzi francouzskou hul a ucitel mi ji zakazal vnaset do tridy a musel bych ji odlozit v satne-to je podobny pristup. Jsme snad lidi. Ze nebude ve tride 5 minut, tak se svet nezbori a odchodem ani prichodem nikoho nadmerne nevyrusi. No tak uz ji zbyvaji jen pliny. Me moje pliny nevadi, uz jsem si zvykl, ale pro mladou holku je to desna ostuda. A ty jednorazovky jsou pod kalhotama docela videt, mozna by pomohly stahovaci kalhotky, ale o 1-2 cisla mensi, aby je stahly. Mozna sirsi sukni, ty kalhotky a stahovaci puncochace. Jsou to problemy a podle lidoveho moudra:"Syty hladovemu neveri", to plati i o tomto problemu. Mozna ze i tebe Evo, nebo nekoho jineho ceka to pocuravani za nekolik let a to pak prehodnotite svuj pristup a nazory. Nemoci nechodi po horach, ale po .....

Karel (St, 6. 2. 2019 - 17:02)

Eva je mozna ucitelka a jeste k tomu pi..

Eva (Čt, 7. 2. 2019 - 08:02)

pro Karla nejsem ucitela ani pi... a presne takovy jak ste vy co taky rikal ze uca je pi... jeste kdyz sem chodila na ucnak si dal pivo na tajnacku na exkurzi a to pak byla sranda kdz to ve vyuco pustil do slipu

M (Čt, 7. 2. 2019 - 08:02)

Ne s tebou, ale s vami bych nechtel mit ani spolecny plot, protoze tu prosazujete tak radikalni zkostnatele nazory az hruza. A ze kvuli precitlivelemu mocovemu mechyri musim nosit pliny je v poradku a nevytaci vas to? Tak to jsem rad a dekuji za vasi shovivavost. Ja bych se tedy 100x radeji pocural do plen, nez si od vas vyprosoval mooznost uvolneni na 5 minut na wc. A pokud se nepsala nejaka pisemka, tak tech 5 minut nepritomnosti zaka je hole nic. A ta zminka o tom plote je o tom, ze byste mi mohla podle frekvence a mnozstvi susicich se plen na snure/davam si zasadne klasicke bavlnene/ vycitat, ze se pocuravam nejak moc casto. Jenze ja ty pliny peru ikdyz se nepocuram-prilehaji mi na telo a je to vlastne moje spodni pradlo, takze do pracky musi. Nepreji vam nic spatneho, ale karma je zdarma a sice nekdy pomalu, ale funguje!

Návštěvník (Út, 29. 1. 2019 - 21:01)

přesne tak Marťo Eva je proste silena, kazdemu se muze stat, ze se proste nestihne vycurat pred hodinou a kdyz narazis na kravu ucu tak.... taky si mela takovou kravu ucu ze te nepustila curat?

Marťa (St, 2. 1. 2019 - 18:01)

No vidíš, v první třídě, to je pomalu, jako bys tu plakala, že jsi to pustila ve školce. Mě taky nepustila učitelka, dodneška nevím, co mě to napadlo, protože když jsem si šla umýt ruce, mělo mi být jasné, že jakmile uslyším téct vodu, půjde to o to rychleji. Taky se mi samozřejmě děcka smály, na jejich obranu a v tom věku, taky bych se smála, kdyby se to stalo někomu jinému. Ale prostě o nic nejde, stane se.

Anetaa (Čt, 3. 1. 2019 - 20:01)

nj ale v te skole je to prece jen o hodne trapnejsi, vubec nechapu proc byly ty ucitelky tak debilni a nepoustely curat, u nas se vetsinou taky nepoustelo a pozdeji se pocural i spoluzak, ale hus clovek se kroutil a cekal na prestavku.

Marťa (So, 5. 1. 2019 - 14:01)

V tom věku ani ne. A chápu, že učitelky nerady pouštěly děti někam o hodinách, aby nedělaly hlouposti. Ber to tak, že se to prostě stane.

Anetaa (Pá, 28. 12. 2018 - 21:12)

mno vidim, ze se tu vsicni skvele bavi mysli si, ze to neni nevim jak skvele se pomocit, berou to jako zalibu a nezajima je, ze tady s Tomem a Mikem neprijemnosti, ktere se nam staly. Co by ste na to rekli vy co to mate jako zalibu, kdybyste se pocurali pred celou tridou jako ja jen proto ze sem mela totalni kravu ucitelku a to same zazil Mik i Tomas, asi by vam prijemne nebylo ze. Kdyz vas debilni uca nepusti, drzite a pred zvoneni se pocurate, muzu vam zarucit, ze oak by jste z teto stranky kde sem se sverila i ja ani zabavu nemeli.

Marťa (So, 29. 12. 2018 - 13:12)

Hele tak je nechej, každý má jinou zálibu. Já to taky pustila před všemi spolužáky, když jsem byla ve druhé třídě, a to jsem ještě stála u umyvadla a všichni tak mohli vidět, jak mi to teče do kalhot. No byl to trapas, to uznávám, ale rychle se na to zapomnělo, vždyť jsme byly ještě děti, tak není třeba to tak hrotit a nebrala jsem si to tak ani tehdy, když to před několika spolužákama vytáhl někdo v šesté třídě. Nehoda v pozdějším věku, to už bylo o něčem jiném a stydím se za to do dneška.

Anetaa (So, 29. 12. 2018 - 21:12)

jeje Marťo to je fajn, ze to takhle beres, to ste taky meli takovou debilni ucu ze nepoustela v hodine curat? Ja se z toho do dneska nemuzu vzpamatovat, krava uca me nepustila, a ja proste 5 min pred zvoneni nevydrzela, do dneska mam z toho trauma bylo to hrozne, sycelo to na celou tridu a vsichni se otaceli.

Marťa (Ne, 30. 12. 2018 - 17:12)

A jak bych to měla brát? Vždyť tobě se to taky stalo v podobném věku ne? Jen nechápu, jak z toho můžeš mít takové trauma, jak jsem psala výše, byly jsme ještě děti, zase tak o moc nejde a stalo se to spoustě lidem. Jasně v tu chvíli to byl trapas, taky si pamatuju, jak jsem tam stála a čurala si přede všema do gatí a samozřejmě se pode mnou udělala hnedka loužička, jak to teklo nohavicemi, navíc jsem se neměla do čeho převlíknout, takže si mě mamka vedla takhle počuranou domů po ulici. No, už se prostě stalo, nezměním to a jak říkám, v pozdějším věku už to bylo jiné kafe.

pavel (So, 29. 12. 2018 - 05:12)

No , záliba ,,,, Mě to chytlo po propuštění z nemocnice , tam mi je dávali několik týdnů a když mě pustily , tak jsem si u piva říkal : do prdele !! Proč musím pořád chodit na záchod ?? No a postupně mi došlo , co mám dělat a hlavně když jsem viděl nějakou maminku jak přebaluje dítě , tak mi to docvaklo úplně . Bez pleny už téměř vůbec nechodím . V Japonsku je to prý taky moda.

mokrá holka (Ne, 16. 12. 2018 - 10:12)

To já tady už psala,že mik je uchyl,ale já bohužel asi pro mnohé taky, vyžívám se ve wettingu a když mám volný den a jsem sama,totalně se máčím,třeba tento víkend mam od pátku kalhotky a dneska jsou už 25x důrch prochcaný sedim v nich koukam na filmy a učuravam dle potřeby v noci do postele a tak,prostě mě baví mít jedny kalhotky a do nich čůrat opakovaně, sice jsou citit hrozně moc ,ale i to mě vzrušuje ,že jsem dirty no.Objevila jsem to ve 14ti a od té doby se mi to strašně libi být počůraná

Reklama

Přidat komentář