Reklama

Kandaulismus

Lvenn (So, 2. 2. 2019 - 10:02)

Kandaulismus - partnerky na veřejnosti

Kandaulisti, hledáte samce pro vaši partnerku? Napište sem, jak byste si představovali veřejné setkání a klidně rovnou navrhněte místo a čas.

Pár nápadů:
- Předvádění partnerky v minisukni bez kalhotek v obchodním centru
- Společná návštěva sauny
- Drinky se sexy oblečenou partnerkou někde v baru
- Ukazování (polo-)nahé partnerky jakoby náhodou kdekoliv jinde
Lvenn

Lievenn (So, 26. 1. 2019 - 11:01)

Kandaulisti, kde hledáte milence pro vaše partnerky?

... (Čt, 12. 3. 2020 - 21:03)

Bylo to různý :)

luci (Pá, 13. 3. 2020 - 10:03)

Obvykle to vyplynulo ze situace .

Marek T. (Pá, 25. 1. 2019 - 21:01)

Mno, někteří páni si na kandaulisty jenom hrají, v představách nebo na netu je to ale něco jiného než reál. Jezdili jsme s kámošem do Pošumaví ke staršímu manželskému páru. Provozovali v letní sezóně malý penzion. Jezdili jsme tam tři roky a po večerech s nimi popíjeli a hráli karty. Pán se nám svěřil jednou k ránu, že ho ta představa velmi rajcuje, ale že manželka pořád váha. Tak jsme je oba z legrace pravidelně trochu hecovali a popichovali, až jednou v noci paní povídá: "Hele, vy hrdinové, já se jdu vylepšit a můžete mi ukázat, co umíte. Chlap vydrží s kecama jen do doby, než se rozestele..."
V nás nejdřív hrklo, nebyla nejmladší, dost při těle, ale co jsme si nadrobili, to jsme se rozhodli sežrat, ale pán výrazně zblednul. Když nám pak zkušeně postavila vocasy, tak ho rajcovní představy opustily docela a stejně mu to nakonec udělala natruc. No už tam nejezdíme, nejsme vítáni.

Jiří Jíra (So, 23. 11. 2019 - 17:11)

No je to škoda,že tam už nejezdíte. Bylo to určitě vrušující, nebo ne? Mě by se to asi líbilo. J.

Asin (Pá, 1. 2. 2019 - 19:02)

Mám dost podobnou zkušenost. Pán nějak nevydejchal 3+jeho žena, zejména když se odvázala a několikrát se udělala. Dokonce u mě pak ještě čtrnáct dní bydlela, než vyměknul a dojel si pro ní. Pak mi ještě několik měsíců psal ukňourané maily a vyzvídal, co se dělo během té doby.

luci (Pá, 25. 1. 2019 - 21:01)

Máš pravdu , není to pro posery. Každý opravdu neunese pohled na to jak to jiný chlap pustí do jeho krasavice . To nemluvím o tom když jich je víc než jeden. Zažila jsem ,že k tomu manželku přemluvil a potom neunesl pohled na sperma jiných chlapů v její vagině ,tak jí řekl že je kurva a rozvedl se s ní. Byl to prostě srab , který napřed machroval a potom se podělal. Docela mi jí bylo líto , protože iniciátorem byl on. Buď do toho jdu a potom až do konce a nikoho neobviňuji , nebo to odmítnu.

jaroslav (Pá, 25. 1. 2019 - 20:01)

Rád se dívám když to dělá má manželka s jiným mužem a pak moc rád do ní vstoupím když ji naplní je to neskutečně vzrušující a oběma nám to vyhovuje.

Lievenn (Pá, 25. 1. 2019 - 00:01)

Ukazujete někdo rád vyzývavě (třeba v průsvitném) oblečenou manželku na veřejnosti?

M (Pá, 25. 1. 2019 - 02:01)

Ja tedy ted ne, ale jak to bylo mozne, tak vysoke podpatky, leskle puncochace, kratounkou minisukne a co nejpruhlednejsi podprsenku a nejpruhlednejsi halenku. Vzdyt zeny samotne to laka a tajne vzrusuje, aby se mohly producirovat a ostatni chlapi jen slintali. Zenske o ni sice reknou, ze je to kurva-klasicke hodnoceni a tomu svemu jeste skoro daji facku, ze se za ni otaci. Ale tam kde je nikdo nezna, nebo v zahranici, treba na dovolene si dokazou obleknout tak drazdive veci, az se tomu nechce verit. Tedy hlavne ty, ktere na to maji postavu. Takovou jsem mel taky par let doma a ani jsem ji nemusel nutit, ta mela hadriky jak Kralovna kolobezka-ani oblecena ani naha. Az mi nekterych mladych kluku bylo lito, protoze ti to nemohli rozdychat. Ja si to tedy uzival i sex byl potom divoky-ona snad z toho exhibicionismu byla sexualne vzrusena uz na ulici a ty pohledy co ji provrtavaly ji pridavaly na vzruseni. A rada i ochotne jako "nahodou" ukazala kalhotky, podprsenku normalne, davala nohy od sebe, hladila si puncochace, jen aby upoutala a drazdila jine samce.

Noir (Út, 1. 1. 2019 - 10:01)

Me naopak bavi zeny tech, kteri je radi ukazuji a pujcuji. Zkusenost s jednim parem mam a bylo to super. Uzili jsme si to vsichni tri. Pokud to chcete prozit v realu, tak napiste. V pripade vzajemnych sympatii vymyslime, jak to provest. Roinoir (zavinac) email (tecka) cz

Hm (St, 26. 9. 2018 - 21:09)

Chtěl bych manželce...Zeptej se ji na jeji nazor na takovy případný experiment a budeš vědět na čem jsi.

Rozumny (St, 26. 9. 2018 - 16:09)

Nazor, musi to chtit a uzit si vseci, jinak to muze byt velmi neprijemny zazitek

luci (Út, 1. 1. 2019 - 23:01)

Kandaulista si užívá už tím , že jiným mužům umožňuje aby v jeho přítomnosti vykonávali soulož na jeho ženě.

M (St, 2. 1. 2019 - 15:01)

Ahoj Luci a jak to mate zarizene? Mate nekolik stalych muzu, kteri s Tebou soulozi, nebo obcas pro zmenu nekoho priberete a jineho treba vyhodite? A soulozi s Tebou s kondomem, nebo mas nejakou antikoncepci a muzou se do Tebe vystrikat? A kolik jich tak zvladas na jeden zatah? A kolik by stalo penez jedno takove pokoukanicko, jako ma Tvuj manzel? A provokujes chlapy pred soulozi predvadenim se v erotickem pradelku a v silonkach? Urcite si nastahnes teplaky, hnusny cerny ponozky a bavlneny kalhotky, co uz neco pamatujou-to bych snad utekl i oknem. Zajima me to a zajimas me i Ty! Napis.

luci (St, 2. 1. 2019 - 23:01)

Ano , má stálé samce kterými mne připouští. Soulož s kondomem nepřipadá v úvahu ,říká že je to jako lízat med přes sklo. Musí vidět jak to do mne pustí a ten moment si vychutnává. Jednou mi po aktivitě řekl :když ten hoch přirazil , vykulil oči ,zkroutila se mu huba a zavil jak pes , věděl jsem že to do tebe udělal. Proto antikoncepci samozřejmě mám. Obvykle jsou dva , ale už jich bylo i sedm. Pokoukání organizuje pro sebe a vstupenky neexistují . Před aktivitou mne předvádí jak klisnu na aukci . Na sobě mám jen krátké šatičky , podvazkový pás , punčochy a lodičky nebo kozačky. Pány pobízí aby si sáhli jak mám pevná prsa , zadek ,boky a stehna . Něčí prsty zajedou i do vaginy. Prostě si udělají komentovanou prohlídku při které oplzlostmi a vulgarismy nešetří , vzrušují se tím.

RVie (Pá, 1. 2. 2019 - 00:02)

Luci, je možné tebe a manžela někde (třeba jakoby náhodou) potkat?
Rád bych vás oba poznal (a asi tu nejsem jediný :-) )

luci (Pá, 1. 2. 2019 - 00:02)

I když ráda podržím a on se rád podívá , neznamená to , že jsme exhibicionisté.

RVie (Pá, 1. 2. 2019 - 08:02)

To chápu a respektuju. Jsi z Prahy? Jestli jo, rád na sebe dám kontakt a můžeme si vyměnit pár zpráv.

Reklama

Přidat komentář