Reklama

Obřízka

bývalý cirkumfetišák (Ne, 3. 2. 2019 - 02:02)

Anestetikum lze spolehlivě aplikovat dospělému ale ne miminku. Miminkám se při tomto anesterika v USA většinou nedávají. Proti nespravedlivému mazání mých věcných příspěvků mám obranu.

bývalý cirkumfetišák (Ne, 3. 2. 2019 - 02:02)

Anestetikum lze spolehlivě aplikovat dospělému ale ne miminku. Miminkám se při tomto anesterika v USA většinou nedávají. Proti nespravedlivému mazání mých věcných příspěvků mám obranu.

bývalý cirkumfetišák (Ne, 3. 2. 2019 - 02:02)

Anestetikum lze spolehlivě aplikovat dospělému ale ne miminku. Miminkám se při tomto anesterika v USA většinou nedávají.

Zkoumal (Pá, 1. 2. 2019 - 22:02)

Zajímavé, znamená to snad, že poté, co by začaly obřízku hradit zdravotní pojišťovny, jako užitečný zdravotní zákrok, že lze očekávat další nárůst obřezanců a popularitu obřízky ?

jeden (Pá, 1. 2. 2019 - 20:02)

psal, že když ho obřezávaly dvě baby ve vinohradksý nemocnici, tak mu celou dobu při tom stálo péro. Ale dělaly mu to při uspání, tak mu to asi pak pověděly. Pak že tenhle zákrok bolí ...

taky bejvalej feťák (Pá, 1. 2. 2019 - 20:02)

odkaz http://66.media.tumblr.com/tumblr_m39zlyBjRF1qa6vrlo6_1280.jpg
Ve filipínech dělají obřízky v rámci zdravotní osvěty. Všim jsem si, že dosti klukům při tý obřízce stojí péra! Zrovna v tom odkazu, ale takových obrázků jde najít víc. Jinde zas stojí klukovi, ještě než mu to jdou dělat. Ať nikdo nepovidá, že se to klukům nelíbí. Je to tak krutá bolest, že se u toho smějou a ještě polovině z nich stojí péro.

Přiznám se, že já bejt v jejich situaci, tak nejem stojim, ale asi i stříkám, jelikož jsem už větší hošík. Takový pěkný zdravotnice, komu by pak nestálo péro, navíc když to ještě lechtá. Nemyslím, že by jim ty péra před obřízkou nahonily, aby se to líp dělalo, možný to ale taky je.

bývalý cirkumfetišák (Pá, 1. 2. 2019 - 09:02)

Na kontakty se zeptej zde: -------------https://obrizka.webnode.cz/diskuse/--------a--------------https://www.estheticon.cz/diskuze/obrizka

Marek (Pá, 1. 2. 2019 - 06:02)

Dobrý den, potřebuji poradit a získat kontakt, reference na lékaře urologa nebo plastického chirurga, který je specializován pouze na velmi těsné a nízké obřízky. Mám k tomu zdravotní indikaci, může být na pojišťovnu nebo soukromý. Děkuji.

Tony (St, 30. 1. 2019 - 11:01)

Tu samou otázku bych mohl multinicku položit tobě. 'A ty jsi co?" Já jsem osvětář. Ve skutečnosti je jen velmi málo medicinských indikací pro obřízku. Na 95% jejích indikací z důvodu fimózy je zcela zbytečných. TAKOVÉ ŘEŠENÍ JE UBLÍŽENÍ NA ZDRAVÍ A PORUŠUJE NĚKOLIK LÉKAŘSKÝCH ETICKÝCH PRINCIPŮ.

bývalý cirkumfetišák (St, 30. 1. 2019 - 10:01)

Multinicku cirkumfetišáku! Dej odkaz, odkud máš ten nesmysl. Vůbec tam není rozlišení mezi dětskou fyziologickou fimózou, která vůbec žádným onemocněním není a sekundární patologickou fimózou, kterou je zpravidla nutno řešit chirurgicky, mnohdy i tou obřízkou. Srovnávání obřízky s očkováním je vyložený nesmysl, který rádi cirkumfetišáci používají, jenže to není srovnávání jablek s hruškama ale je to srovnávání jablek se závlačkama. Propagování mrzačení pohlaví amputací předkožky z rozmaru rodičů tě, cirkumfetišáku, prozradilo.

Líza (St, 30. 1. 2019 - 11:01)

A ty jsi co? Někdo z týmu? Lékař, terapeut, odborník pracující ve zdravotnictví, nebo v oboru fitness? Nebo DIS zdravotní bratr? Fimóza je prostě fimóza, a tudíž nemoc. Obřizka je léčba.

Máš fimózu? (St, 30. 1. 2019 - 09:01)

Je obřízka důležitá?
FIMÓZA - (latinsky Phimosis) je zúžení periferní části předkožky, které je natolik významné, že brání retrakci přes glans penis!!

FIMÓZA je Onemocnění!

Vážné onemocnění, které stále více přitahuje pozornost v moderní medicíně.

KAŽDÝ SEDMÝ muž na světě trpí tímto onemocněním. Taková rychlost růstu phimózy je stále více nevysvětlená. A nejen fimóza jako nemoc je nebezpečná, ale i její průběh a komplikace ... Nejelegantnějším řešením je obřízka. A to i preventivní. Jako očkování.
Podle stavu předkožky a přání rodičů je možno provést částečnou nebo úplnou obřízku.

Martin (So, 19. 1. 2019 - 01:01)

Tony, kecáš...píšeš, že nemáš nic proti dobrovolné obrizce, ale to je lež! Co všechny ty urážky na adresu těch dobrovolně obřezaných? Je to v každém tvém druhém příspěvku! A někoho, kdo se kvůli obrizce zabil bych fakt chtěl vidět.... Nejspíš je to další tvá lež anebo byl ten dotyčný psychicky nemocný.

bývalý cirkumfetišák (So, 19. 1. 2019 - 13:01)

Mám to nejen ze zahraničních zdrojů. Ono se stačí podívat, co psal účastník Zoom na stránkách pirátské strany, jeden z těch, který má kvůli obřízce, kterou mu provedli v deseti letech sebevražedné myšlenky. Znám jeho jméno, komunikujeme spolu přes email ale prozradit ho nemohu, protože on to nechce. To samé Ivan, který tu psal před čtyřmi lety, člověk se dvěmi vysokými školami. Právě nedobrovolná obřízka může být spouštěčem psychické poruchy. Původně jsem si myslel, že skutečnost, že Amíci potřebují psychiatry mnohem více než mi Evropani je dána odlišným životním stylem ale teď jsem nakloněn věřit tomu, že jsou to následky násilné obřízky. ------------------------------------Žádného dobrovolně obřezaného neurážím, to bych to dal pocítit i Lukonovi ale ten je zcela mimo můj zájem, protože nepatří do kategorie agresivních cirkumfetišistů. Pokud startuju vůči nějakému dobrovolně obřezanému, tak to není kvůli tomu, že se sám nechal dobrovolně obřezat ale je to kvůli tomu, že je to agresivní cirkumfetišista. Sám jsem byl zamlada cirkumfetišák ale ne agresivní. Jen velmi málo velice dobrých známých o tom vědělo. Dali by se spočítat na prstech jedné ruky.

Veronika (Čt, 17. 1. 2019 - 18:01)

dobrý den, jaký máte názor, když operaci provede zdravotní sestra? Dost sester na soukromých klinikách plastické chirurgie od doktora okouká, jak se zákrok dělá a jsou schopné to operovat samy. Já vím, musí lékař, ale obřízky většinu obřízek prováděl stejně někdo jiný, možná platí i dnes. Ta operace nic není, jen se odstřihne kůžička, sešije se to, dá na to náplast. Dřív taky vrtali zuby vyučení dentisti, pak zavedli, že to musí vše dělat lékař. A učitelé na zš mohli mít jen maturitu, kdežto dnes musí mít pedagogickou fakultu. Byly přitom ti učitelé dřív horší, co jsem slyšela, tak ne. Nějaká latina a co se ti doktoři učí, tak k odstřižení kouska kůže to snad tolik potřeba není. Ta sestra to udělá totiž ani ne za poloviční cenu, tady v mým případě pro syna by to bylo skoro zdarma. Pro synka chci to nejlepší a v 11 je prý optimální věk. Loni v létě jsem viděla víc mužů s obřízkou o dovolené, je to nádhera a ráda bych, aby můj syn to taky měl. Já třeba znamínko bych si nechala vyříznout od sestry klidně, tady to nejde ani do hloubky, opravdu jen kousek kůže, takže to ani nebolí, bolí jen, když se řeže do masa.

Sestra (Po, 28. 1. 2019 - 02:01)

Veroniko nevím, nevim, ale 11 je už dost pozdě, ale pořád je to dobrý. S věkem roste totiž nejen cena a náročnost zákroku, ale jinak věk není kontraindikací pro obřízku. Ideální věk pro provedení obřízky a dosažení nejlepších kosmetických výsledků metodou Plastibell je 21. - 28. den po narození. Je to šetrná a bezpečná metoda obřízky. Plastibell je jednou z nejčastějších metod používaných pro novorozeneckou obřízku.
A kam na to? Za zkušenými dětskými chiruržkami s mnohaletými zkušenostmi s novorozeneckou obřízkou. Konečně už i nás!

Plastibell je průhledný plastový kroužek s hlubokou drážkou po obvodu určený k obřízce u dětí. Plastibell se umístí na hlavu penisu během 10 minutového chirurgického výkonu. Kroužek se zbytkem předkožky odpadne během 3 až 7 dnů.
No a je to . Není na co čekat. Co můžeš obřezat dnes neodkládej 11 let. A kde to umí lépe nežli já, sestra? No, ale zase umím maminkám poradit.
/detskachirurgiepraha.cz/cs/obrizky/

bývalý cirkumfetišák (Po, 28. 1. 2019 - 08:01)

Multinicku, další nehorázný blábol chorobného úchyla, kterým tu pouze odpovídáš na blábol, který jsi napsal pod nickem Veronika. Tentokrát tě prozrazuje už i čas. Nevěřím, že by tu někdo fungl nový v tento čas čmáral. V tento čas jsi tu napsal bláboly už mnohokrát a není to také poprvé, kdy tu provádíš reklamu na toho nemorálního MUDr Obřezávače, který bezostyšně rejžuje na mrzačení pohlavních orgánů chlapců amputací předkožky, což se naučil v Dallasu, když tam byl na stáži.------------------Ten Plastibell je nehorázný podvod a těžké obelhávání rodičů. Vůbec to neuchrání miminko nebo velmi malé dítě od pekelné bolesti, která vzniká při násilném rozrušování konglutinace, což je mnohonásobně bolestivější než samotná obřízka-------------------naopak, proti zažitému mýtu obřízka dospělého moc bolestivá není. Sám jsem toho byl svědkem. Když jsem ležel v říjnu v Mostě na urologii, tak tam zrovna obřezávali dva staré dědky, kteří tam se mnou leželi na cimře a nic zvláštního to pro ně nebylo. To samé tu dosvědčovali muži, kteří byli obřezáni až v dospělosti. A to samé dosvědčuje ve svém blogu jistý popletený David Garkish, který se nechal vopižlat byv popleten svým cirkumfetišistickými bludy zmateným strýcem - lékařem:-------------------"Já jsem si v nemocnici poležel přes noc, protože v mém případě se lékaři rozhodli pro znecitlivující injekci do páteře, po níž jsem několik hodin necítil od pasu dolů vůbec nic, ale při zákroku jsem byl při vědomí (a trochu se nudil). Za patnáct minut bylo hotovo, a řeknu vám, že návštěva zubaře je nesrovnatelně bolestivější. Po deseti dnech mě čekala ještě kontrola u lékaře a rekonvalescence, na kterou jsem si dohlížel už sám. Zákrok znamená zhruba dva až tři týdny přestávky v sexu.
Lékaři ale tvrdí, že už po dvou dnech je možná opatrná masturbace. Stopy po jizvičce se ztratily do měsíce či dvou. A pocity? Neliší se příliš od toho, co jsem zažíval předtím s předkožkou, ale – ač je to otázka názoru – „oba“ jsme teď opravdu fešáci. Nezkusíte to taky? "

Chytrá Chirugyně (Pá, 18. 1. 2019 - 11:01)

Veroniko! Sestru nebrat ( ta opižlává nebo ožužlává) ani veterinářku ne, jak doporučuje řetězcový - ChainNick "gin, atd. alias luci", ale máte tam na výběr nejen špičkové chirurgy, ale ještě špičkovější CHIRUŽKY nebo CHIRURGYNĚ, chcete-li, s individuálním přístupem. Gin si ale klidně dejte a s odvahou vyražte na soukromou kliniku se všemi mužskými členy Vaší rodiny protože, zdravotní či hygienické důvody pro obřízku penisu jsou vždycky a v každém věku! Navíc můžete žádat množstevní slevu! Kliniky nabízejí zákrok též ambulantně, vždyť i jak jste sama psala, je to jen kousek kůže hodný pouze malého chirurgického zákroku s výhodou pro celý źivot! Obřízce zdar!

Martin (Čt, 17. 1. 2019 - 18:01)

Veroniko nepřeháněj! Nejsme v Africe, zajeď do Motola, nebo na jakoukoli soukromou kliniku, když chceš něco "extra" a obřízku provede odborně lékař! Kámoš do Motola zajel sám a obřízku mu bez problémů udělali a je spokojen. Kdyby na něj rodiče nekašlali, mohl jí mít dávno hotovou a nemusel se trápit a stydět do 18.

Návštěvník (Ne, 3. 2. 2019 - 00:02)

Martin (anonym)
Odpověď na dobrý den, jaký máte názor,
Veroniko nepřeháněj! Nejsme v Africe, zajeď do Motola, nebo na jakoukoli soukromou kliniku, když chceš něco "extra" a obřízku provede odborně lékař! Kámoš do Motola zajel sám a obřízku mu bez problémů udělali a je spokojen. Kdyby na něj rodiče nekašlali, mohl jí mít dávno hotovou a nemusel se trápit a stydět do 18.-----------------------------28.01.2019 08:24--
cirkumfetišák (anonym)-----------
Odpověď na Veroniko nepřeháněj! Nejsme v---------------
Dnes bys to ale mohl vyřešit i bez zmrzačující amputace předkožky - obřízky. A o "Veronice" si myslím své. Dle mne je to náš úchylný cirkumfetišista - multinick.

Reklama

Přidat komentář