Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

26.1. (So, 26. 1. 2019 - 12:01)

Marie řekla...a tak to mělo být, tak jsme se měli rozmnožovat,Přemýšlet hlavou u tvoření a stvoření by měl každý člověk.

sardanapal* (Pá, 25. 1. 2019 - 09:01)

Jojo , za vším hledej ženu ...

zabíječ Hvězdounů (Pá, 25. 1. 2019 - 02:01)

Je tu nějaké mrtvo.

Steve (Pá, 18. 1. 2019 - 01:01)

Zase tu Pablo perlí ty svoje nabiflovaný povídačky z Nedělních škol, co? ;-)

Tak co, už máte konečně jasno kdo a kým Kristus je? Nebo furt nic ... Hlavně že máte Jehovčíci ve všem tak jasno ... Máte ve víře leda tak řádnej a opravdu řádnej zmatek v nauce! Neskutečný bláboly.

Pablo (Čt, 17. 1. 2019 - 17:01)

Jedno přísloví říká "Peníze ničí charakter". Je to smutná pravda, kterou vidím kolem sebe. Ještě nedávno někteří s kterými se znám x let zbohatli a stali se z nich úplně jiní lidé. Není možno si s nima normálně promluvit, protože žijí v jiném světě a dělají ze sebe nobl lidi. Jiní zase tolik tomu nepodlehli, ale jejich děti se chovají arogantně vůči chudším spolužáků, říkají jim socky a jinak je šikanují. Už ani ty děti nemají radost z drahých dárků, které jim koupí rodiče a těm rodičům je to líto, takže jim kupují ještě dražší dárky. Je to takový kolotoč, který nikam nevede. Další skupina si bere půjčky na dárky, aby jim děti nevyčítali, že jim koupili levné dárky a zbytečně se zadlužují. Četl jsem knihu o různých indiánských civilizacích žijících v americe. Jedna civilizace měla systém, který fungoval na vzájemné pomoci. Tam se považoval ten kdo měl bohatství za méněcenného. Ale to trvalo podle odhadů asi 100 let než tuto civilizaci porazila jiná a tím to skončilo. Žijeme v civilizaci, kde bez peněz to nejde. Ale nelze ty peníze brát jako smysl života. Jedno přísloví Bible to vyjadřuje, že kdo miluje peníze nebude mít nikdy dost.
Kazatel 5:10
10 Kdo pouze miluje stříbro, nebude nasycen stříbrem, ani žádný, kdo miluje jmění, příjmem. Také to je marnost

1.Timoteovi 6:9-10
9 Avšak ti, kdo se rozhodli, že zbohatnou, upadají do pokušení a léčky a do mnoha bláznivých a škodlivých tužeb, které vrhají lidi do zničení a zkázy. 10 Láska k penězům je totiž kořenem škodlivých věcí všeho druhu a tím, že někteří o tuto lásku usilovali, byli od víry zavedeni na scestí a celí se probodali mnoha bolestmi.

sardanapal* (Čt, 17. 1. 2019 - 17:01)

Jenže , jak chceš ty fakany umravňovat ...? Vidět , poté znamená chtít ... ( A jestli to ještě nikdo nenapsal , tak jest to můj První citát ...)

17.1. (Čt, 17. 1. 2019 - 17:01)

To bych neřekla.Láska k penězům může být i v kladném slova smyslu.

Jirka (Pá, 18. 1. 2019 - 08:01)

Co to znamená, můžete to vysvětlit?

22.1. (Út, 22. 1. 2019 - 08:01)

Zatím jsme nevymřeli a nemáme hlad.

Tony (Pá, 18. 1. 2019 - 01:01)

Zapomněla jsi kvůli lásce k penězům na ten tvůj sklep, kam jsme se těšili.

luci (Čt, 17. 1. 2019 - 18:01)

Ano, některé ženy jsou postiženy láskou k penězům úspěšných mužů.

17.1. (Čt, 17. 1. 2019 - 20:01)

To víš výrobní tajemství.

Touha (Čt, 17. 1. 2019 - 19:01)

Stejně tak ovšem muži k penězům žen

Tony (St, 16. 1. 2019 - 21:01)

Byl Dr Sim Isocrates McMillen jehovec?

? (St, 16. 1. 2019 - 15:01)

Hele to luskli prsty a bylo to? Nebo jak dlouho nad tím přemýšleli? Museli to mít dobře přemýšlené do detailů.

Pablo (St, 16. 1. 2019 - 21:01)

My využíváme fyzikální zákony které oni vytvořili. To jsou technologie, které jsou pro nás jen částečně pochopitelné.
Ten Stvořitel se nechá naším dnešnímy vědomostmi vyjádřit jako "Rozumová energie, která vytvořila hmotu".
Pro nás jsou to zázraky, jako absolutní vyléčení každé nemoci, vzkříšení jakéhokoli člověka i s jeho myšlením a vzpomínkami na svůj život než zemřel, jak to předváděl zde na zemi Syn Boha Ježíš Kristus. Náš celý život i myšlení je zaneseno v archivu mimo vesmír, takže kdykoli může být každý kdo zemřel znovu ožít. Jenže to může udělat, jen ten kdo ten archiv zřídil a to je Stvořitel vesmíru Bůh JHVH (Jehova,Jahve) se svým synem Ježíšem Kristem, kterého Bůh také vzkřísil. Vědci to také zkouší a dokonce v televizi byl dokument, že během 50 let budou schopni dát mozek z mrtvého člověka, než ten mozek úplně odumře do robota, který bude tomu člověku fyzicky podoben a bude řízen tím mozkem toho zemřelého člověka. Takže se bude chovat jako ten zemřelí člověk. Už prý dělají pokusi na zvířatech a funguje to. Takže vlastně se snažíme napodobit Boha, ale jen částečně.
Protože naše chamtivost touha po moci některých lidí působí války a ničení přírody, tak musí přijít majitel této planety a udělat pořádek. Zároveň nám vysvětlí jak tvořil vesmír a jak nás bude léčit a postupně křísit naše předky. Už nedovolí, aby někdo druhému ubližoval. Kdo bude druhým ubližovat, hned bude potrestán. Nyní nás nechává svobodně vládnout a dělat co chceme, ale varuje nás, že bez jeho pomoci to nezvládneme. Teoretické varování nám nestačí proto si to musíme sami prožít, abychom uznali, že na to sami si vládnout nemáme. Proto nyní nastává v celém světě takový zmatek a nespokojenost s těmi kdo vládnou.

hele (Čt, 17. 1. 2019 - 12:01)

vytáhni hlavu z prdele a pořádně se rozhlídni po světě, než tu budeš blábolit o dokonalém světě. Kdyby byl dokonalý, tak se třeba člověk neutopí ve vodě a ryba nechcípne na souši. Atd, atd.

luci (Čt, 17. 1. 2019 - 12:01)

Máš pravdu , že k dokonalosti je daleko . Člověk vydávaný za mistrovský kus pánaboha je opravdu jen zbožným přáním. Je to ve skutečnosti tvor velice fyzicky i mentálně omezený , velice snadno zranitelný , chorobám snadno podléhající , životnost mizerná , podstatou nebezpečný svému vlastnímu druhu a o charakterových kvalitách raději nemluvit. Ale pochopitelně si můžeme lhát a věřit si , máme na to přece právo.

mima (Út, 22. 1. 2019 - 07:01)

Od počátku tak nebylo. Všechno bylo stvořeno dokonalé.... Božím slovem...Každé zvíře žilo v páru. Samec a samice. Bůh a žena byl rovnocenný partner ( Bůh řekl. ... opatřím mu rovnocennou oporu....) Všechno bylo naprosto dokonalé a ještě pod Boží smlouvu....Eva která byla vymodelovaná z žebra Adama ( žebro, jeho úkol je chránit všechny důležité orgány v těle a udržovat rovnováhu, stabilitu těla, páteře.. ... chránit a podporovat ) ..... pak Eva změní svým jediným činem všechnu dokonalost. Na základě tohoto hříchu, vzniká nová smlouva. Co se narodí z ženy ( nyní všechno živé přichází přes sex ) má počátek i konec, je tady smrt, bolest. Rovnost mezí mužem a ženou zaniká, žena bude milovat srdcem, muž jen svým zrakem, bude poroučet .... Bůh neproklina Adama ani Evu, ale zemí......(země bude k vůli tobě zlořečena ...) .....v potu tváře tvůj chléb bude na stole, tvá voda bude ve studní, tvůj strom budeš muset vložit do země, abys mohl sbírat úrodu, ze země musím dostat každý nerost a tvůj dobytek bude živ co mu dáš ze země..... žádná dokonalost nebyla slíbená člověku, pokud nebude dodržovat zákony, které byly určený každé bytostí... ... myslím, že pro teď stačí :-) ....❤ Dobré ráno ❤

Steve (Pá, 25. 1. 2019 - 15:01)

Mimo ... Tyto biblické příběhy nejsou doslova pravdivé, jsou to vpodstatě báje a pověsti.

To samé jak Noe zachránil veškerou zvěř v Arše.

Sice "U Boha není nic nemožného" ale u Noeho rozhodně né.

Snad bys těm náboženským bájím a pohádkám nevěřil.

Reklama

Přidat komentář