Reklama

ANKETA - NEVERA NEBO TROJKA?

Návštěvník (Ne, 11. 10. 2020 - 18:10)

No , někdy se to tak semele , že bys to tak ani nevymyslel . Ale jistě je rozdíl mezi faktem a fabulací .

Jirka. (So, 15. 8. 2020 - 10:08)

Je to jen sex, tak z toho nedělejte takovou vědu.

Pavel 21 (Pá, 14. 8. 2020 - 17:08)

Radši trojku. Je mi 21 a přítelkyni 21. Přítelkyně má kamarádku a jednou jsem je přichytil, jak si dělají dobře. Tak jsme na sebe koukali a ta kamarádka chtěla pokračovat a ať se teda dívám. Nakonec to ty dvě spolu zase rozjely. Nedalo se to ovšem vydržet a tak jsem jim hrátky narušil a přidal se. Když už jsme byli rozjetí, tak jsem ošukal obě. Váhal jsem, protože jsem si říkal jak bude reagovat přítelkyně, když z líbání, lízání a prstění ji ho tam strčím. Jenže jak přítelkyni lízala kamarádka, tak jsem zasunul do kamarádky, protože byla volná a za chvíli byla plná. Přítelkyně se usmála a začala ji vylizovat. Když jsem byl schopen, tak jsem pro jistotu ještě protáhl přítelkyni. Holkám se akce líbila a tak v tom pokračujeme dál. Občas zašukám jen s její kamarádkou, aby nezahálela, je z ní dobrá a hezká milenka. Většinu víkendů trávíme ve třech a zatím v pohodě a hezky si zadovádíme.

Zdena (Po, 17. 2. 2020 - 13:02)

Není nad to, mít v sobě dva klacky. Kdo to nezkusil a jen kritizuje je debil. Kamarád taky rád, tak proč ho nezapojit. Já to udělala bez kecání a nějakých příprav, protože by si to rozmyslel a ten můj by mohl být proti. Prostě hups na to a do dnes není problém. Čekala jsem tedy problémy, to je pravda. Oba vědí co a jak a když na mě vidí, jak jsem spokojená, tak nic neřeší. Využila jsem letních veder a bazénu, to je asi tak nejjednodušší možnost.

Lída (St, 23. 10. 2019 - 15:10)

Nevěra je nesmysl, je dobré občas vyrazit na zkušenou, nebo si rovnou toho třetího přivést do trojky. V trojce je to lepší, hlavně lepší uspokojení. Tomu mému jsem zahnula přímo před ním s jeho kamarádem. Sice chvíli blbě koukal a chtěl ztropit scénu, ale včas jsem zasáhla a vtáhla ho do akce. Dnes se mu to tak líbí a pochválil mě, že jsem udělala dobře. Už jsem mu podstrčila i svoji kamarádku, tak děláme trojku podle toho, jak se sejdeme. Pokud nejste žárliví, tak to zkuste, vřele doporučuji, je to něco jiného, než klasicky ve dvou.

Já tajemná. (Ne, 27. 1. 2019 - 15:01)

Tak v sobotu k půlnoci si pozval brigádník tři kamarády. Ti mu nevěřili, jak v práci šuká dvě barmanky. Tak abychom ho neshodili, tak jsme jim obě po půlnoci podrželi. On obsluhoval a my vzadu pracovali. Lízali, trochu jsme jim pokouřili a potom zásun do análu, potom opět kouření a po něm zásun do pipinky. Byli z toho úplně hotoví. Nakonec se nám udělali do análu a do pipiny. Rychle narovnat tanga, navlíknout džíny, aby dárek postupně vytékal a byl mokrý rozkrok. Kluci úplně šťastní a domluvili jsme se že zase příjdou. A to ještě až to vezmeme s pissem. To jsme obě zvědavé, jak budou reagovat. Chvíli se staráme o hosty a jeden mě říká, že jsem to asi dostala, ať se podívám do rozkroku, tam červeno. Na sepraných světle modrých džínech to bylo dobře vidět. Dal mě 500 a ať to nechám na volný průběh, že se mu to líbí, ještě se jich několik přidalo. Ženské se uculovali a měli poznámky typu, no jo chlapy a ty jejich choutky. Kolem pasu jsem si uvázala toho mého oblíbeného flekatého bombere a na něm jsem pak seděla, abych nezašpinila sedačku (dělám to pokaždé, když mám nastříkáno) a přijela domů, ten můj něco dělal na počítači (kupodivu nespal), tak jsme na to hned vlítli a na sedačce udělali několik nových fleků. Samozřejmě poznal, že jsem zase někomu dala, ale to ho vyrajcuje k výkonu. A pěkně jsem mu zašpinila džíny, rozepnul si jen poklopec a dolní část trička. Když jsem byla na koni, tak jsem se ještě počůrala. Bombera jsem si schválně nechala ovázaného kolem pasu, s ním jsem se nezdržovala a tak si taky užil svoje, ten vypadal, takhle blbneme s oblečením, občas něco roztrhneme s tím se počítá. Mám několik džínsů s otvorem, abych je nemusela svlíkat a zdržovat. No sedačka vypadala jako po zabíjačce, ono se to trochu vyčistí, jaképak nervy, ta už toho musela vydržet. A když má přijet nějaká nezasvěcená návštěva, tak přes to přehodím deku, protože to je vidět a nevím co by řekli. Zase abych to čistila jak prdlá a za pár hodin tam bude stejně další flek, tak to ne. Natáhla jsem si džíny a ještě jsme se trochu pomazlili a šli se osprchovat. Vstávali jsme v poledne a po pozdní snídani na to zase vlítli a dělali další fleky. Vzala jsem si bílé džíny, aby to bylo pěkně vidět, než půjdu do práce. To se potom zabezpečím, aby mě to neteklo. Blbnout se dá až po půlnoci, když už tam jsou takoví odvázanější hosté a někteří stálí, kteří to už znají. Opět krásný den.

Michal (Pá, 25. 1. 2019 - 17:01)

Dobrovolna trojka samozrejme nevera neni, ale zvlast pro manzele je to rizikove. Co kdyz je ten treti partner lepsi milovnik nez manzel? Co kdyz manzel zacne zarlit kdyz uvidi jak ten treti manzelku uspokojuje?

Andrej (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Máme za sebou skoro 50 let spokojeného manželského života. V mládí jsem byl hrozně žárlivý. Manželka byla velice hezká a muži se za ní všude otáčeli. Když jsem ji jednou zastihl na lavičce v parku s kolegou, byl to jen rozhovor, ale bylo vidět že je vzrušená. Myslel jsem že je zabiji. Bylo mi jasné, že někdy se to může stát, že pudy přemůžou rozum. Ale láska a společný život není jenom sex. Dospěl jsem k názoru, že nechci tajnou nevěru. Nechci lež mezi námi. Byl jsem přesvědčen, že lež mezi námi nás jenom oddálí. A kde je hranice nevěry, slovní flirt, pohlazení, dotyk skrytých míst, polibek, soulož. Neexistuje definice, je to jenom v rozsahu chápání mezi milujícími se partnery. Přemluvil jsem manželku, že mi to nebude vadit, pokud o tom budu vědět. Nesmí mi nic skrývat.
Bylo hrozně složité udržet city na uzdě, když se to stalo poprvé. Bylo to hrozně náročné jak pro mne, ale tak pro ní. Zvládl jsem to. Uklidnil jsem se a pomiloval ji. Bylo vidět, že je mi manželka nesmírně vděčná a já jsem byl hrozně rád, že jsem to zvládl. Podruhé se tak stalo až za hodně dlouho. Ale svoji definici hranice nevěry jsem chtěl vyzkoušet v praxi. Až se mi povedlo vyprovokovat trojku. Přes počáteční rozpaky všech zúčastněných to nakonec byla neskutečně krásná noc. Náš vztah s manželkou dostal neskutečně krásný impulz. Zas nám to stačilo na několik let.
Život je ale plný různých problémů. Až jednou se nechala unést mladým kolegou z práce. Byl o víc než 10 let mladší a hezky vyvinutý. Já jsem podprůměrný. Měl jsem obavy, jestli to nepřeroste pouhý sex. Ale on byl výrazně mladší, čerstvý ženáč a mladý tatínek. Rozhodl jsem se tento vztah podporovat i když manželčiny bokovky předtím byly jednorázové, nebo velice časově omezené (např. délkou školení). Podporoval jsem to i tak, že jsem ji čekal s autem před prací po pracovní době. Dokonce jsem ji jednou zavezl i k němu domů a čekal na ní v nedaleké restauraci. Nemůžu říct, že bych nežárlil, ale pocit z toho, že je to hezký dárek pro moji milovanou byl silnější. Trvalo to několik let. Pak přišla doba, když jsme se museli odstěhovat do jiného města. Bylo to řekněme v uzavřené osadě a mít jiný vztah bez vědomí okolí nebylo možné. Rozhodl jsem se pro sblížení se s jejím přítelem. Nakonec se mi povedlo vytáhnout ho na služebku k nám a zvolit variantu trojky. Manželka nevěřila, že se to může povést. Její přítel neměl ponětí, že je takové něco možné. Alkohol tomu pomohl a povedlo se. Náš vtah v trojce trval přes 15 let. Bylo to krásné. Nikoho jiného manželka nepotřeboval, ani já ne.
Skončilo to asi před 10 lety. Rád bych v tom pokračoval i když já už jsem ve věku kdy nemám erekci. V poslední době se s kamarádem domlouváme na tom jak přesvědčit manželku, abychom v nějakém směru pokračovali. Rád bych byl u toho, ale stačilo by mi i to, že se manželka zase bude cítit jako žena a ne jako babička. A udělám vše proto, aby se to povedlo, protože ani jazyk, ani prsty, ale ani umělý penis nemůže nahradit živý kontakt s mužem a živým penisem.
Takže v životě je to jen na dotyčném páru co chtějí, jak si život představují a jak si ho zkrášlí. Láska je o důvěře a přání ne dostávat, ale dávat.

luci (So, 26. 1. 2019 - 22:01)

Ale o tom to právě je , nechat to manželce občas udělat jiným chlapem . Potom nemá potřebu zahýbat . Já dostávám celkem často pořádně do těla a opravdu mne bokovka ani nenapadne.

Petra (So, 26. 1. 2019 - 12:01)

My s manželem jsme do toho šli před několika lety a zatím OK. Jinak to je určité riziko, opravdu záleží na přístupu a jak to dotyčný vezme a nedostane nápad na změnu partnera. My máme stálé partnery, kteří se nechtějí vázat a jen si chtějí užívat. Je to muž a žena a tak se různě scházíme a potom si jdou zase po svém.

Já tajemná. (Pá, 25. 1. 2019 - 16:01)

Tak se nestačím divit, koukla jsem, co má ten můj v historii a on se tady rozepisuje, jak si s námi užívá. Jo užívám si sex v práci a proč ne? S kolegyní si necháme naplnit anál a pindu a potom si užíváme dárek a vytéká to do tang a džín. Když si prdnu tak to většinou jistí i hnědý flek. Mezi půlnocí a 3 před zavíračkou to sklízí zajímavé poznámky od většinou stálých štamgastů. Do půlnoci to jede normálně, ale potom už je to klidnější a pohoda a tak se jde na to. Teď co nastoupil brigádník, tak ten se ani nemusel moc přesvědčovat a plní nás obě taky. Obě nosíme úplně těsné otrhané džíny bílé, šedé nebo světle modré, mám ráda černé, ale na nich to není vidět a nemůžu tolik provokovat. Tanga většinou s otvorem, aby nepřekážely. Potom ještě hodně krátká trička, že kouká spodní část prsou, aby při obsluhování vylézala, podprsenku zásadně nenosím. Když je chladno, tak si vezmu buď normální a nebo krátkou zipovou mikinu s kapucí a nebo pánského bombera bez trička jen na holé tělo. Jo chlapy se tím vydráždí a dávají větší dýško. Hodně si chtějí sáhnout, co by ne, ale jsou i nabídky na sex, to si vybírám a když tak si skočíme dozadu a výstřiky zachytí mikina nebo bomber, do mě může jen kolega, brigádník, přítel a přítel kolegyně. Kolegyně jede ten samý styl. Bomber je za cca měsíc dost flekatý, a to ho normálně nosím, na té černé se to pěkně vyjímá. A to jsem chytila brigádníka, jak mě na něj stříkal, byl z toho výběru dost rozhozený a musela jsem ho uklidňovat. Řekla jsem mu, že bych radši, kdyby to nastříkal do mě, ale pokud to na něj příjde, tak ať se na bombera udělá, že s tím problém nemám, když na něj stříkají jiní a klidně ať si půjčí i od kolegyně. Hlavně, ať to nechá být, aby to zaschlo a nesnaží se to čistit, protože to ještě zhorší. Jednou za čas to proženu pračkou. S kolegyní máme naštěstí stejnou velikost oblečení a tak si věci měníme a půjčujeme. Tak tolik z běžných dní. Větší prožitky jsou při uzavřené společnosti, když si to někdo pronajme třeba před vánoci na nějaký firemní večírek a jednou byla opravdu divočina při oslavě 25. narozenin. Po hodině jsme už obě obsluhovali nahé (oni se také svlíkali), potom jsme si lehli na stolky dělali jim obložený talíř, kupodivu olizovali i jejich holky. Postupně jsme byli čím dál víc rozjetí (obsluhoval kolega), a vymyslela se hra, kdo vydrží dýl. Jak jsme byli obě na stolku, který byl otočný, tak byl úkol zasuň do análu, pusy a pindy asi tak 10x a pootočit o pozici a ten kdo vystříknul, byl vyřazen. Někdo to udělal při vyndávání a někdo to nestihnul. Hrdinně jsme polykali a měli naplníno po okraj až jsem se z toho počůrala. Ty jejich holky jim fandili, jestli každá tomu svému, asi jo. To jsme obě ještě nezažili. Nakonec z toho byla pěkná gruppensex párty i s čůráním. No druhý den to uklízet byla pěkná zabíračka. Kdo ví jestli příjdou slavit 30 a nebo někdo další z party? Obě by jsme si to dali klidně znova, moc nás to bavilo. Ano, bylo to riziko bez ochrany, to víme, jenže alkohol odhodil zábrany a bylo to. Nic z toho naštěstí nebylo. Čím to asi tak tem můj miláček přebije?

Jirka. (Čt, 17. 1. 2019 - 10:01)

Zkoušejte všechno, člověk si má užívat. Kašlete na žárlivost. Já žiju už několik let s barmankou a dobře vím, že když se to rozjede, tak obsluhuje jen v tangách a někdy ani to ne. A kdo si myslí, že někomu nepodrží? S její kolegyní a taky velkou kamarádkou doma dovádíme ve třech a když má ta moje něco v práci a kamarádka má volno, tak se ráda staví na šuk. Ta moje to ví, ale neřeší to, protože máme dohodu volnosti. Když si kamarádka sehnala chlapa, tak to vypadalo na konec hrátek, ale nějak ho zpracovala a přivedla do čtyřky. Asi to ty dvě nějak vymyslely, jsou jak srostlá dvojčata a kdo ví co v práci připravují za akce. Rozhodně to s nimi ale není nuda a když to dělají spolu, je opravdu na co se dívat. Občas děláme výměny manželek, z práce příjde domů ta druhá a dělá mě manželku, samozřejmě se vším všudy, jako správná manželka. Ty dvě si moc rády hrají a vědí, že se mě to líbí. V létě jsem byl na týden na dovolené na horách s její kamarádkou a moc jsme si to užili a ta moje s tím druhým zase jinde také. Nevěra je krásná, ta představa, když to dělám s tou druhou a že ta moje někde rajtuje s tím druhým a potom se sejdeme a zase si užíváme normálně spolu...

luci (Čt, 17. 1. 2019 - 11:01)

Pokud je to po vzájemné dohodě , tak bych netvrdila ,že je to nevěra . Nikdo nikoho přece nepodvádí a každý ví do čeho jde.

Jirka. (Ne, 20. 1. 2019 - 12:01)

Asi máš pravdu, organizovaná nevěra. A co u ní v práci? Její kolegyně přišla ke mě dřív s džínami mokrými v rozkroku a dárkem uvnitř. Tak se ptám a ona že si užila s kolegou, nechá se naplnit a narovná tanga, natáhne džíny a ono to pomalu vytéká ven. Vypadalo to moc hezky a chtěla po mě doplnění. Tak jsem na to šel a je to takový zvláštní pocit být druhý. Dělají to prý často a dárek si nesou domů. Ta tvoje to taky dělá, jestli jsem si prý nevšim. Nojo, když přijde, tak už dávno spím. Tak jsem si párkrát počkal, když mám druhý den volno a ono jo. Tak jí tam potom přidávám a musí si narovnat tanga, natáhnout džíny, ať to pěkně prosakuje. To už pak kolikrát usneme. Když se probudíme, tak jdeme do koupelny a tam dáme další číslo s čůráním a potom se vykoupeme. Je to krásná divočina a za to se máme moc rádi. Až přijde chuť zplodit děti, tak už bude po srandě. Škoda, že se její kolegyně nechtěla nastěhovat k nám a teď, když už někoho má, tak to už asi vůbec ne. Ale možná je lepší to dělat navštěvováním, tak to tolik neomrzí. Jo a nastoupil jim tam mladý brigádník, tak jsem zvědav, co ty dvě vymyslí.

ales1975 (Čt, 15. 3. 2018 - 09:03)

ANO skusit se ma vseAno souhlasím s tebou že taková trojka nebo pár na výměnu partnerů je super. Já byl 15 let ženatý a manželka to chtěla zažít cca po 12 letech manželství, jinak byla zásadně proti sexu ve více lidech jak dvou. Začala to výměnu párů ale skončilo to u trojky MMŽ , kamarádama manželka byla silně bisexuální ale moje žena vůbec. Jednou to manželka zkusila ale nic ji to neříkalo. Ale trojka s kamarádem ji opravdu bavila, někdy jsem je nechal i samotné dva ať si užijí. Ty máš taky zkušenost v sexu ve třech či čtyřech? Ještě musím dodat že pokud to někdo chce zkusit tak nesmí být nikdo s partnerů žárlivý. Ono někdo nesnese pohled na manželku jak jí šušká kamarád nebo opačně pohled na manžela jak šoustá kamarádku. S pozdravem Aleš.

Horal (Čt, 24. 1. 2013 - 11:01)

Trojka je lepší alternativa pro manžele po třeba 20ti letech společného věrného sexuálního života, kteří se nechtějí podvádět, ale potřebují nějaké oživení, změnu, než tajná nevěra za zády partnera. Myslím.

marian (St, 4. 3. 2009 - 18:03)

Taky beru všechno. Dvě holky jsou náročnější, ale zas lepší pocit. Dva kluci, tak to se jí fakt libí, dokud nedojde na sendič. Pak končí sranda..

grizzi (Čt, 11. 10. 2012 - 23:10)

ANO skusit se ma vseA ty bys to zkusila? máš partnera? a s druhým M nebo Ž?

evelinaa11 (Út, 9. 10. 2012 - 23:10)

Horsi by pro me byla urcite...ANO skusit se ma vse

DD (Po, 25. 2. 2008 - 15:02)

Me je to fuk dva chlapi, dve holky... Jsem chlap.

Reklama

Přidat komentář