Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Po, 14. 1. 2019 - 12:01)

noa co?..Že mejsem kovaný v češtině vím..to mám již od ZDŠ,kdy jsem měl z češtiny většinou za 4...taknějak jsem zanedbal díky své lajdáckosti výuku a již to nedohnal,ale z literatury jsem maturoval s vyznamenáním a taky z matiky a fyziky...že občas píši hrubky ale neznamená,že nemám selský rozum a ten je většinou trefný do černého...ještě co se týče sexu...podívej se na nejaktivnější vlákna zde na doktorce...symý sex,penis,holčičí čurání syčení,nahota kluků doma,fetiše ze spartakiádních dresů,penis větší jak penis otce.,největší penis,chlupatý ženský klín,vystouplé bradavky,ženské kalhotky,vzrušuje mě máma,holení přirození,chci oplodnit vdanou ženu,incest,....logo doktorky zdí-O ZDRAVÍ A KRÁSE-a zde na dizkuzi je to samá perverze,chlípnictví a zvrácenost,deviace,bakchanálie ,obscénnosti a sexuální orgie!..........No...a tot asi tak v kostce lidi zajímá více jak zdraví a krása!.Takže to funguje a funguje to dobře a můpj selský rozum mě navíc říká,že třeba taková CIA má o všech zahraničních diplomatech zjištěno,zda nejsou na neochmýřené hošíky ,či jiné perverznosti a využívá toho...třeba ruská tajná služba toho využila při návštěvě Trumpa v Rusku a skrzeva průhledné zrcadlo filmovala a fotila Trumpa v Top ruskýma kurvama...bylo na ïnternetu a přesně takto to taky funguje....jo a Británi mají nahnáno z brexitu...prý bude puč proti Máyové,aby nemohla jednat o brexitu a Mayová nato,že jak bude puč,nebude brexit možný a bude zrušen....ha,ha,hä....mají nahnáno v kahotách Británi,mají a moc dobře vědí co by to znamenalo....konec londýnské burzy a statisíců pracovních míst a nejen toto

Jedovatej (Po, 14. 1. 2019 - 13:01)

...nebude brexit možný a bude zrušen....ha,ha,hä....mají nahnáno v kahotách Británi,mají a moc dobře vědí co by to znamenalo.... -----Jahodovej, vono to může bejt drobátko jinak... nahnáno má spíš neobolševický náčelnictvo Evropský socialistický unie. Za prvý, ten byrokraticko-socialistickej bordel přijde vo desítky miliard eur z britskejch příspěvků, ty prachy zůstanou Britům... pro koho je to výhodný, snad si nemyslíš, že pro ten EU-cirkus? Za druhý Británie ze zemí EU dováží tuším desetinásobek toho, co tam země EU vyvážej - koho to teda poškodí víc? Británie celkem lehce doveze cokoliv vodkudkoliv, jde jen vo prachy, kam ale nacpou svý zboží ti, kteří je dosud prodávali v Británii? No, a za třetí... uskutečněnej vodchod Británie z Evropský socialistický unie ukáže i dalším nespokojenejm zemím, že to je možný, že to jde...a ten zcela nereformovatelnej cirkus se rozpadne, a to by bylo vůbec nejlepší, hlavně v případě, že bude nahrazenej vzájemnejma mezistátníma smlouvama, zajišťujícíma volnej pohyb osob, zboží, služeb a voběživa, jak tomu bylo v začátcích. Bez stamiliardovejch výdajů za bruselský politiky, jejich podržtašky a papaláše, za celej ten byrokraticko-socialistickej moloch, bez idiotskejch levičáckejch nápadů, jako je migrace, nebo ty genderový nesmysly...

Jedovatej (Po, 14. 1. 2019 - 14:01)

Vopravička: Británie ze zemí EU dováží tuším desetinásobek toho, co tam Britové vyvážej - chybička se vloudila.

sardanapal* (Po, 14. 1. 2019 - 16:01)

No , s tem oteplováním planety bych byl opatrnější , něco na ten bude . S buzeranty se poslední dobou roztrhnul pytel ...

Hicař (Út, 15. 1. 2019 - 05:01)

Já jsem oteplil souseda a hodilo mi to dvě stovky.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 14. 1. 2019 - 13:01)

ale on toho měl Trump více....v USA taky z Top americkou kurvou,to je o něm všeobecně známo...Trump by neměl být prezident,ale prezident by měla být paní Clinton...paní Clinton je pokračovatelem výborného a nadčasového politika pan Obamy,byl pro jaderné odzbrojení,pro klimatické dohody,aby nebylo globální oteplování,Pan Obama jako prezident lidumil myslel na obyčejné lidi v Obamacare pomoci,byl pro pomoc všeobecně i pro země třetího světa,pan Obama byl politik Demokratické strany.

Jedovatej (Po, 14. 1. 2019 - 14:01)

Takže se ti líběj " klimatické dohody,aby nebylo globální oteplování", Jahodovej? Vopravdu tě nenapadá, že všechny ty kecy vo globálním voteplování mohou bejt jen gigantickej švindl, jeden z mnohejch způsobů, jak do kapes těch globálních voteplovačů tečou neskutečný prachy daňovejch poplatníků? Takovejch voteplování a vochlazování už v historii bylo... jenom se na tom nikdo tak kurevsky nenapásal, jako teď.

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2019 - 23:01)

Takže toto si nepsal ty?!

sardanapal* (Ne, 13. 1. 2019 - 17:01)

A co tvé internetové dvojče , vždyť sem sdfg , tu "vejšku" dopřàl ...

Jiří brady (Ne, 13. 1. 2019 - 17:01)

https://www.ceskatelevize.cz/porady/874586-gen/216562261300026-jiri-brady/

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2019 - 17:01)

Pravidve.eu je další oběvený dezinformační web pro-kremelské propagandy!

sdfg (Ne, 13. 1. 2019 - 17:01)

Např. byli na tomto webu informování čtenáři jako první o brutalitě zásahů v katalánsku a paříži a líčí tak EU jako něco nedemokratického,přitom jsou důlazy, že v obou případech se na straně demonstrantů angažovalo Rusko.Jsou na to videozáznami.Podobně jako např. bitky na šampionátu ve fotbale ,kdy Ruské bandy vicvičených a střízlivých mužů v černém a kuklách brutálně zmlátili anglické rowdies.

sdfg (Ne, 13. 1. 2019 - 17:01)

Zvrhlý je Putin, ne Havel! Kdo nepíše o kurvách a bordelech,tak mu hrozí, že ho zabije Putinův čečen Kadyrov a jeho pochopy jak někde za feudalismu, tak kde to sou v Rusku?!Kde to sme, když adorujete Putina?!

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

Well.Mr.Havel!

sdfg (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

Bohužel, jedna věc je co chtěl Havel a druhá věc je jakou on měl jako prezident moc jinou než morální.Každopádně zaplať pánbů za něj,nebýt jeho lidi budou zmatení ještě víc a chudí k tomu, jak v Rusku či Ukrajině.Ta, už maj zas za cíl muži válčit a ženy makat v cizině aby bylo na barák a důchod.

sardanapal* (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

Tak mi příde , že ste s Jegodem z jedneho vrhu , akorát o ste o sobě , co by malí bastárdci nevěděli ..

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

Já nejsem akorát takovej balík jako ty a jsem vzdělanej a vzdělávám se neustále.Takže např. vím jak to vypadá v Rusku viz. tento film : "Cesta pana Broučka do Ruska."

sardanapal* (Ne, 13. 1. 2019 - 17:01)

Buďto si idiot , nebo sdfg skutečně píše za nejmíň dva a občas se nepodepíše ...

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2019 - 17:01)

No to jsem tě každopádně zklamal, hele já to přežiju, já tě nekádruju, tak si posluž.

Sa (Ne, 13. 1. 2019 - 17:01)

Poté se neser do konverzací jež nebyly určeny tobě ...

Reklama

Přidat komentář