Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2019 - 17:01)

Krá,krá, havrani přiletěli z Ruska a zas odtáhnou...

sdfg (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

Bohužel, jedna věc je co chtěl Havel a druhá věc je jakou on měl jako prezident moc jinou než morální.Každopádně zaplať pánbů za něj,nebýt jeho lidi budou zmatení ještě víc a chudí k tomu, jak v Rusku či Ukrajině.Ta, už maj zas za cíl muži válčit a ženy makat v cizině aby bylo na barák a důchod.

Ctirad (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

Za války jsme neměli na byt a žili jsme ubabky mé bejvalky, si jeden kulometman postavil u nich na půdě nad jejich kvartýrem kulometné hnízdo.Protože byli správní vlastenci, šli na půdu a tam ho zneškodnili.Pak se ukázalo, že to byl nějaký příslušník odboje co jednal na vlastní pěst,ale extrémista nebo extrémista,ssman nebo komundíra,není to jedno?!

Ctirad (Po, 14. 1. 2019 - 09:01)

Za války jsme neměli na byt a žili jsme u babky mé bejvalky, si jeden kulometman postavil u nich na půdě nad jejich kvartýrem kulometné hnízdo.Protože byli správní vlastenci, šli na půdu a tam ho zneškodnili.Pak se ukázalo, že to byl nějaký příslušník odboje co jednal na vlastní pěst,ale extrémista nebo extrémista,ssman nebo komundíra,není to jedno?!Podle mne jsme udělali dobře, kvartýr má stará doposud a žijí u ní zas její vnučka s mladejma po rozvodu,daj korunku ke korunce a toho extrémisty zabitého na půdě jim ani není líto.Měl zabít nějakého nevinného řadového německého vojáčka, kulkou do zad, když se stahoval a myšlenkami byl už u své milé v Dortmundu?!Ne, udělali jsme dobře, extrémista by stejně byl zabit a s ním naše nevinná babka a všichni v tom kvartýru, říct by si stejně nenechal a ještě by se po ostřelování půdy nastěhoval k ným do kuchyňského okna, to tak.

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

No, to se mi líbí, nechceš to ještě rozepsat?!

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

Tak stalo se to takhle, zrovna jsme poslouchali svobodnou evropu a ozval se šramot na půde,která vyúsťovala vykířem nad naší kuchyňí, kde jsme nad jedním tlumeným světlem debatovali o blížícím se postupu komunistů a jejich pochopů z východu a zda je třeba aktivně se zapojit,aby nezvítězil odboj rudý.A náhle jak jsme nahlíželi z okna se ozval hukot blížících se vozidel a v tu ránu tatata jakoby z našeho bytu a kvílení brzd.Pravda, měli jsme strach i o nás, protože jsme věděli, že pokud by se domákli,že palebné hnízdo je u nás, zničí nám kvartýr a nás s ním, protože byl zákaz vycházení.Tudíž, úkol zněl jasně.Já, tchán a pes Ťapka jsme šli na půdu a mladá s babkou šli do sklepa.Věc musela proběhnout rychle,aby nezaměřili dělem k nám do bytu a nezbyla nám z toho kůlnička na dříví.Půda činžovního domu byla vybavena přepaženími a tam jsme vešli z druhé strany a vida, že se jedná o jednotlivce. Zasadili jsme mu několik bodných ran do zad, po té co byl vyslán pes,aby ho zmátl a dostal prakem plným broků do obličeje.Pak jsem tedy viděli, že se nejednalo o kulomet Mauser,ale z české zbrojovky a že se jmenoval Čeněk Šídlo,příslušník odboje.Ale extrémista,jako extrémista,navlékli jsme ho do ss uniformy,kterou jsme na něj měli již připravenou po strýci a odnesli ho do boční ulici,kde ho pohodili.

sdfg (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

Takže ses přiznal, že jste za války odkrágrovali příslušníka odboje?Výborně, to nebude promlčené.Už hledám jméno Čeněk Šídlo, to bude patrně otec psavce Jindřicha Šídla, nebo děd, který marně pátrá,který fanatik mu zabil dědu...

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

No, to se mi líbí, nechceš to ještě rozepsat?!

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

Aha, je mi to jasný, nejdřív se ti cuká kudla v kapse a pak se rozmešlíš...

sdfg (Ne, 13. 1. 2019 - 14:01)

Havel tomu nešlo o peníze, to byl slušnej člověk, co měl to rozdal a převedl na manželky, svého zdraví nehleděl a zcela se rozdal službě vlasti a myšlence svobody a demokracie, čest jeho památce.A chtěl,aby každý měl na pivo a na bydlení.Dlouho jeho projev byl vyvěšen na hradčanech v nástěnce pobočky českého červeného kříže.Je jistě k dohledání.Povídá tam o tom,že by chtěl,aby tady vládl režim, kde všichni mají na pivo a na bydlení.

aladin (Ne, 13. 1. 2019 - 17:01)

sdfg, Havel byl v první žadě Zednář a jako Zednář poslouchal příkazy Americké Zednářské lóže a ta mu přikázala zničit ekonomicky Československo - Českou republiku a to také Havel udělal !!! Byl to darebák !!!

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2019 - 18:01)

OK, tady začánají převažovat debilní příspěvky...

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

"Havel tomu nešlo o peníze, to byl slušnej člověk, co měl to rozdal a převedl na manželky, svého zdraví nehleděl a zcela se rozdal službě vlasti a myšlence svobody a demokracie, čest jeho památce.A chtěl,aby každý měl na pivo a na bydlení.Dlouho jeho projev byl vyvěšen na hradčanech v nástěnce pobočky českého červeného kříže.Je jistě k dohledání.Povídá tam o tom,že by chtěl,aby tady vládl režim, kde všichni mají na pivo a na bydlení."
-------------------------------------------------------------------------------------------
A co je na tom tak zrůdného, že Havel byl čestnej a poctivej člověk,odevzdal se zcela práci a nehleděl na zdraví.A že si přál,aby tu zavládl režim,kdy má každý na byt a práci a přitom žije v demokracii a svobodě?!

sdfg (Ne, 13. 1. 2019 - 16:01)

Je svoboda a demokracie, každý si může říkat co chce, ale v rámci konvencí naší země a doby, si nepomáhat vulgárně, to umí každý a nikam to nevede.Sprosté slovo má být na určité situace, jako když vám spadne na nohu cihla a vy nestihnete říci jauvajs,ale zaklajete dopr...le.

Jednoduché (Ne, 13. 1. 2019 - 15:01)

doporučení. Nech se léčit. Jsi pro společnost opravdu nebezpečný.

sardanapal* (Ne, 13. 1. 2019 - 12:01)

"... i v hlubokém Vesmíru... " Vždy to říkám furt - Jahoda je "Nebešťák" - vůl , jak anděl ...

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 13. 1. 2019 - 18:01)

You Tube:hatikva orchestra

Jedovatej (Ne, 13. 1. 2019 - 10:01)

"Zástupci bytových družstev a společenství vlastníků vyzývají vládu, aby řešila problémy s dluhy za bydlení i takzvaný byznys s chudobou. Stěžují si na spekulanty, kteří pronajímají byty chudým a inkasují od nich dávky, úhrady pak ale neplatí. Novely, které měly problém řešit, prý v praxi nefungují. ČTK to sdělili zástupci Svazu českých a moravských bytových družstev (SČMBD). SČMBD na podporu svých požadavků zorganizoval petici. Podepsané archy se chystá předat ministrovi spravedlnosti Janu Kněžínkovi (za ANO) v pondělí. Signatáři petice požadují, aby se postavení bytových družstev a společenství vlastníků posílilo. Navrhují mimo jiné to, aby oddlužení nebylo možné u lidí, kteří za bydlení dluží. Dluhy za bydlení by podle představ svazu měly patřit k přednostním pohledávkám a stát by měl lépe kontrolovat využívání dávek. Svaz uvádí, že by se měly ke stanovení dávek využívat cenové mapy nájemného a měl by se určit i počet osob na určitou bytovou plochu. (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/K-Babisovi-miri-vyzva-Oddluzit-lidi-co-neplati-najem-Tak-to-ne-566460) ----- Jasný... družstevní barák, nebo barák vlastníků jednotek, kde někteří beztrestně neplatěj, a za ně musí platit vostatní, aby ten barák nebyl vodpojenej vod plynu, nebo elektřiny? Tihle vykukové že by mohli bejt voddlužený, buď insolvencí, kdy by se mohlo stát, že nezaplatěj ani vorla, nebo podle dalšího vynálezu z dílny voranžovejch šmejdů s jejich nápadem rovnou vodpouštět dluhy do vejšky 100 000 korun? Co jinýho ale čekat vod voranžový pakáže, než lapání vychcanejch a nezvodpovědnejch vobčanů, na jejichž dluhy se pak poskládaj jiný... Co jinýho čekat vod voranžový pakáže, která vytrvale neplatí svý mnohasetmiliónový dluhy Altnerovejm dědicům, přestože rozsudek je pravomocnej a a socanský dovolání nemá vodkladnej účinek? Jen naprostej blb volí socany...

Jedovatej (Ne, 13. 1. 2019 - 09:01)

Jo, a ještě jedna věc, jahodovej - moh bys srozumitelně vysvětlit, kde by byla Evropa bez ruský ropy a ruskýho plynu?

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 13. 1. 2019 - 11:01)

Evropa ruský plyn a ropu nepotřebuje,neb na Aljašce,kterou svého času naštěstí prodalo Rusko USA je ropy a plynu na celá desetiletí dopředu....jo a jinak máš pravdu..i já jahoda jsem internetový krafal od monitoru s talířem plného jídla a se šunkama v teple....ale jako jediný zdá se celé roky již přes celé jedno desetiletí bojuji za Israel proti špíně celého světa!.,....Já jsem virtuální bojovník v první linii a na svou virtuální stopu jsem hrdý...táhne se za mnou jak opar od letadla od gorizontu k horizontu přes celou planetu zem,neb to jak hájím Israel je dostupné třeba ina jižní,nebo severní točně a stejně tak i uprostřed nedozírných dálav pacifiku ,...na vrcholcích velehor a jestli mají internet i na oběžné dráze...tak i v hlubokém vesmíru....já ShabbaTot-Jahoda mám již nyní doživotní vizitku bojovníka a obránce za Israel a to se nikdy nezapomene.....ne...není důležité,aby se vědělo kdo je jahoda....toto není vůbec důležité...nikdo se nedozví kdo jsem...ale co je podstatné je to...že se někdo...prostě někdo z českého národa ozval a začal bránit lid Israele a nebyl lhostejný k tomu,jak mu zlý svět ubližuje

Reklama

Přidat komentář