Reklama

Líbí se mně kluci v ponožkách a jsem taky kluk

To (Ne, 20. 1. 2019 - 18:01)

jsem tu psal uz driv, kdyz sem narazilna tuto diskusi, přišel jsem do skoly v holinkach. A kámoš se mi posmival, ze mi jsou cítit ponožky. Tak jsem po první hodině došel na šatnu svlect ponožky, a nacpal sem je do holinek, a byl na bosi, jenže sem to nedal, tak sem si vzal cvicky na bosi místo pantofli. A taky když jsem šel domů, tak místo abych v každý holince měl jednu ponozku, jak sem je tam dal, byly obě ponožky nadupaný v jedny holince, takže mi snima musel taky něco dělat. A on kámoš kolikrát chtěl ať se vyzuju a chodím jen v ponozkach ikdyz bych jinak zůstal obuty.

niceshape (Ne, 20. 1. 2019 - 19:01)

...a možná to byla náhoda

niceshape (Ne, 20. 1. 2019 - 19:01)

Podobné něco jsem zažil, když to už spomínáš...dělo se to v lavicích za sebou. Spolužák si zul tenisky (dělal to tak proto, aby zmátl učitelku, že nemá předepsané přezůvky). A spolužák za nim mu na to: Debile, jsou ti cejtit nohy jak hnůj, k..va! Já jsem si pomysle, tak co to , má bejt?? vždyť nic necítit!!

Asi (Ne, 20. 1. 2019 - 19:01)

Tak nějak sem to měl já. A jelikož sem nebyl v kolektivu moc oblíben, tak se to hnedka zachytilo. Pokaždé když sem pak musel do skoly v holinkach, tak sem si sundaval ponožky už rovnou na šatně. Nebo sem šel bos v holinkach a ponožky si vzal až ve škole, nemohly mi tudíž být vůbec cítit a přesto to skončilo tak, že sem je musel sundat. A jelikož sem nechtěl aby máma poznala, že se něco děje, tak sem si nebral ani náhradní ponožky, abych do koše na prádlo nehazel dvoje ponožky za den. A takhle sem byl jen v ponozkach u kamosovyho strejdy v dílně. Jindy tam chodili v bodech ale když js3m tam sním byl sám tak mě donutil to už. Je pravda, že to byla na půl zasivarna kde meli dilnu ale i gauč a kousekkoberce před ním, ale ponožky byly na odpis vždycky.

niceshape (Ne, 20. 1. 2019 - 20:01)

A já si myslel, že to mám vrozený, ale možná fetišismus chodidel je získán, soudě dle tvého přízpěvku. Jenomže já to měl dřív, než jsem zažil první zážitky s chodidly, proto si myslím, že to mám vrozený...Byl jsem jenom předškolák, když jsem si všímal chodidlel kreslených postav v kreslených filmech. Miloval jsem kupř. Flinstonovy...

No (Ne, 20. 1. 2019 - 22:01)

To netuším jak to je, já na tohle netrpí, mě jen zaujala tato diskuze, jelikož jsem měl kamaráda, co se choval podobně jak je zde popisovano a občas přiměl i mě se vyzout do ponožek a nejspíš mu to delalo dobře. Je to už nějaký pátek zpět, já mám dnes rodinu a o něm vím, jen že už má nekolikátou manželku. A to jen z doslechu, vím ze mu žádné manželství dlouho nevydrželo ale to je každého věc proč to tak má. Každopádně během školní docházky, dost trpěl na to když byl někdo víš a schválně upozorňoval, na to když měl někdo pantofle na boso a podobně.

niceshape (Po, 21. 1. 2019 - 02:01)

Přesně to mne zajíma, že proč to tak má. Každého věc to je, taky s tím souhlasím. Jen zkoumám to, jestli se ten fetišismus vyvíji na podkladě nějakého zážitku, anebo zážitky přicházejí na podkladě touhy, která je vrozená. Zatím mi to nikdo nevěděl spolehlivě vysvětlit. Odborníci říkají, že konkrětně má footfetišizmus kořeny v dětsví, ale o jaké kořeny jde, to už nikdo nevysvětluje.

niceshape (Ne, 20. 1. 2019 - 19:01)

A to potom cos řekl doma, že kde zmizli tvé ponožky?

niceshape (Ne, 20. 1. 2019 - 18:01)

Aha? Tak teď už tomu rozumím. Na tento tvůj přízpěvek si pamatuji, ale nerozuměl jsem tehdy tomu...

niceshape (Ne, 20. 1. 2019 - 08:01)

Mně se několikrát stálo, že ponožky, ktoré jsem nechal v pantoflich (měli jsme povinnost na tělák převlékat taky ponožky) jednoduše zmizli. Pro mne to byla záhada jak svině...

Evžen (Út, 15. 1. 2019 - 15:01)

Ve škole chodím v ponožkách, tyto dny mám nohy a ponožky hodně špinavé protože je venku sníh, mokro a kdo se nepřezouvá natahá do školy špínu na botách. Jak je to na školách kam chodíte vy kteří chodíte v ponožkách? Máte také špinavé ponožky? Chodíte někdo v bílých ponožkách? Já nosím většinou tmavé, ale bílé také občas. Dnes ráno jsem si vzal čisté bílé ponožky, po jednom dni je mám na chodidlech úplně černé od špíny.

Vláďa (So, 26. 1. 2019 - 10:01)

Ahoj Evžene, já chodím taky denně ve škole v bílých ponožkách. Každý den si beru nové, protože jsou vždycky špinavé. Sice tady máme i na chodbách dost čisto, ale bílé ponožky se zašpiní vždycky. Nosím ponožky bílé, často kotníkové. Pantofle vůbec nemám. A Evžene, to na to tví spolužáci říkají, že jsi každý den v ponožkách?

Marek (Čt, 24. 1. 2019 - 19:01)

Evžene, taky chodím v bílých ponožkách. Na rozdíl od tebe je mám docela čisté. U nás se uklízí. Šatny jsou hned u vchodu, takže se to vůbec neplete a ponožky se s botama nestřetnou. Chodím jako ty v ponožkách každý den.

David (Pá, 18. 1. 2019 - 16:01)

U nás ve škole je čisto i na chodbách. Každý se musí přezout nebo být v ponožkách, případně bos. Takže mám ponožky čisté, i když denně chodím v ponožkách. Bílé taky občas mám. Kotníkové. Ale taky jako vy, Evžene, většinou mám tmavé ponožky. V létě jsem často úplně bos. A nohy mám taky čisté. Je to fajn. No ale docela rád bych vás v těch zašpiněných ponožkách viděl.

Evžen (Pá, 18. 1. 2019 - 17:01)

Dík za odpověď, ale když by mně ještě někdo chtěl napsat vzkaz, tykejte mně, ještě mně nebylo 18 a připadá mně blbý když mně někdo vyká.

David (Pá, 18. 1. 2019 - 19:01)

Evžene, tak promiň. Tady na tý diskusi to vypadá, že si všichni vykají, tak jsem se přizpůsobil.

Mirek (Ne, 13. 1. 2019 - 10:01)

Jsem rád, Kristiane, že jste tam dal zase nové ponožky. Jsou krásné. Sice silnější než obvykle, ale pořád jsou pod nimi tušit vaše krásné prsty i s nehty. Moc vás miluju. Jste vzácný kluk. Máte moc krásnou duši. A doufám, že jste pochopil, že mám chodidla a ponožky moc rád, i když jsem na kluky. Ale na kluky bosé a v ponožkách. Ještě jich pár je, které znám, ale zatím se mně nepodařilo pod žádnou záminkou přimět je, aby si v mé přítomnosti sundali boty a byli aspoň v ponožkách, když ne rovnou bosi.

niceshape (Ne, 13. 1. 2019 - 13:01)

Pravě tyhle rebrované vzory se mi líbí. Mám je taký v hněde barvě, co je má nejoblíbenější barva čo se týká ponožek. Možná i proto, že jsem hnědý nosil nejčastěji ve škole.

niceshape (Ne, 13. 1. 2019 - 13:01)

Dám tam zase ďalší ponožky. Teď tam budu pravidelně přidávat.

niceshape (Ne, 13. 1. 2019 - 13:01)

No, ty ponožky nejsou o moc silnější. Teď v zimě ale nosím tyhle, protože tak nějak se nehodí nosit tenké letní. Nosím je i v práci do korkáčů. Musím říct, že vypadají moc hezky a přitahujou pozornost.

Reklama

Přidat komentář