Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Fanda (So, 12. 1. 2019 - 17:01)

Já jí je dal se slibem,že k ní budu jezdit ,že to bude takovej muj občasnej bejvák takže by mi je měla vrátit.

Fanda (So, 12. 1. 2019 - 17:01)

To jo to by měla vrátit nám oboum.Sliby kecy a pak udělá tohle.hnus! A hlavně nechápu co jí tak odradilo na mě? Přece se na někoho nevyseru jen kvůli jedný blbosti s fotkama?

Jirka (So, 12. 1. 2019 - 17:01)

No ja nebrecim a nic takovyho,ale jsem na ni pekne nasranej! Na fb mne jako hlupakovi akorat umisti clanek o hlidani kamionaku!! Jak mi ted doslova odkopla kvuli nemu tak to uz fakt ne,to je posledni co si to dovolila.No uklidnuju se,ze jsme na tom oba stejne.Fando je chyba v ni a ne v nas.

Fanda (So, 12. 1. 2019 - 17:01)

Jo já to viděl:-) máš si dát pozor aby tě nenatočili někde z autobusu s nohou na palubce:-) nebo jak si vaříš kafe,koukáš na tablet nebo telefonuješ a nebo všechno najednou.A máš pravdu to v ní je nějaká chyba jak se ukázalo.A mě už asi nechceš viď? Jen sami bez ženských.Nechci tě nasrat,já jen když by jsi se někdy rozmyslel,tak já bych šel rád;-)

Jirka (So, 12. 1. 2019 - 17:01)

Ne Fando to bych si ted pripadal jako zoufalec jako,ze jsi mi zbyl jen ty chlap.Chapes to trosku? To by chtelo vzit odvahu a jit nekam jako chodi Ales.I kdyz by to nebylo citovy,ale tem zenskejm se stejne neda verit,nebo mam smulu ja nevim.

Fanda (So, 12. 1. 2019 - 18:01)

Ok,nevadí,chápu.Já už žádnou nechci na bydlení a rozhodně žádný dítě.Nebaví mě to.Nevim kde najít jinou Milunu aby taky nepičovala a neotravovala a byla aktivní sexuálně ale aby nebyla podrazačka jako ona a nevyměnila člověka za nějakýho debila.

Jirka (So, 12. 1. 2019 - 18:01)

To nenajdes vsechny tyhle pozadavky:-) vzdycky tam bude neco v prdeli.Bud bude general jako moje ex,nebo podrazak,nebo bude vymejslet jiny blblosti a tahat prachy nebo nebude sexualne aktivni.A vis co Fando tak budem setrit na sex robotky,vyrabeji je hoodne realny.A jedna ta robotka byla i Milune podobna.Robotce,ale nebude vadit ani para ani kour.A nebude pak kecat jak je pan doktor nekurak.

Fanda (So, 12. 1. 2019 - 18:01)

Máš pravdu Jirko,nic nám nezbejvá než jít někam na sex buď za živejma štětkama a nebo šetřit na robotky:-) hele teď jsem na ty robotky kouknul a hned tahle je fakt podobná Miluně a i tak přesně kouká:-)

https://www.google.cz/search?q=sexualni+robotky&client=ms-android-lenovo&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjF-d3s4ujfAhUMLlAKHXgxB3YQ_AUoAXoECA8QAQ&biw=360&bih=560#imgrc=3tU-ZL2KCdBV6M

připomíná (So, 12. 1. 2019 - 18:01)

spíš Alici.

Fanda (So, 12. 1. 2019 - 18:01)

Já Alici neznam.Já tam vidim Milunu v tom pohledu a postavě.

co (So, 12. 1. 2019 - 17:01)

se dá čekat od Miluny, která s klidem namluvila neplodnýmu Vildovi, že s ním čeká dvojčata. O jiných podrazech ani nemluvím. :D Určitě doktůrkovi neřekne, jak k tomu hivu přišla doopravdy. To by se mu asi zvedl dost kufr.

? (So, 12. 1. 2019 - 17:01)

a jak k němu přišla? Ona hodně střídala chlapy jen na sex nebo jak?

(So, 12. 1. 2019 - 18:01)

se to tu dohledat, jí prošlo mezi nohama chlapů hodně, všetně cikánů a to ne jen těch čistejch. Byla taky v bordelu v Německu, šlapala i jinde, naposledy s Fandou. A k hivu přišla na pánskejch záchodkách, když si to tam rozdávala v grupáči se čtyřma neznámejma týpkama a pak ji rovnou odvezli špinavou do porodnice.

-Aleš- (So, 12. 1. 2019 - 16:01)

Milunko, tak už tě i bere mezi své kamarády? Vypadá to že to s tebou myslí vážně a ne jen jako povyražení. Taky profesní zaměření jeho kámošů je dobře nasměrovaný a můžou tě hned prohlídnout :-) Nejlepší bude když zůstaneš přirozená a nebudeš se do ničeho nutit. Kdyžtak se podívej sem, tady mají na všechno odpověď: https://www.wikihow.cz/Jak-být-vtipný

Návštěvník (So, 12. 1. 2019 - 15:01)

https://www.jsmekocky.cz/clanek/beata-bohata/zabava-spolecnost/moderni-pipiny-jake-jsou-jak-je-vidi-muzi?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Chudák (So, 12. 1. 2019 - 14:01)

je mi ho docela líto.

Miluna (So, 12. 1. 2019 - 13:01)

No že jo Alešku z takovýho Mariana je tohle skok přímo z podlaží na střechu:-)) to je něco tak šílenýho že sama se nad tim musim smát.A co až to řeknu mámě! :-) A jak někdo píše tak já ale nechci aby mi bral jen jako prostitutku a věřim že nebere protože ještě pořád spolu sex nemáme za sebou a o vztahu mi řekl sám že spolu začínáme vztah,tak proč by mi to říkal.Jo Alešku já si pak o tej zemi přečtu,zatim nebyl čas a on víc mluví o Rusku.On sebe bere jako Rusa asi že bydlel tam a jeho rodiče jsou Arménci a nějak se přestěhovali do Ruska.Takže on je jen původem Arménec a život trávil v Rusku.A zažil válečnej konflilt v roce 1994-1996 mi říkal.Mě už by se k Jirkovi nechtělo,nebudu nás už ponižovat neustálýma návratama a rozchodama.Cítim tohle je moje láska,která má teda Jirky podobu ale uvnitř je něčim blíž ke mě jak sem si vždycky přála aby takovej chlap byl.Ještě jsme spolu a teď jsme spolu vařili oběd,pořád mi chtěl pomáhat.A pak pojedeme do Prahy za jeho kamarády gynekologem a zubařem:-))) tak to bude pro mě masakr vidět tolik doktorů pohromadě.A ty si teda selhal no ale ne tak uplně když už víš že bydlení nejde,tak jste se vrátili do původního stavu.Alešku kdyby tě třeba napadalo co třeba ještě říkat něco co je vtipný a inteligentní tak budu moc ráda za nějako radu.Víš jak něco čim by se člověk před nim blejsknul.Že mi obdivuje dlouhý nohy a tak to mi nestačí,takový jiný můžem potkat taky ale chce to i něco vnitřního i když říká že miluje mojí plachost,jenže on neví že ta plachost je tim abych něco neskazila.Ale nemá rád namyšlený arogantní slečinky a paničky ale v tom má pravdu že taková nejsem:-)

Miluno (So, 12. 1. 2019 - 16:01)

tu plachost u tebe obdivoval i Fanda, ale ty jsi spíš "tichá voda, která břehy mele". Nikdy neříkej "nikdy" co se Jirky týče. Teď jsi na vrcholu blaha, že se o tebe zajímá doktor, ale víš co se říká : Nepohrdej lidmi, když jdeš nahoru. Můžeš je potřebovat, až půjdeš dolů. Pak by nemusel být žádný, kdo by chtěl pomáhat.

:-D (So, 12. 1. 2019 - 11:01)

Milunka to bude mít asi obráceně, taky jí tak bude brát, žádnou Pretty Women z ní ale určitě neudělá.

-Aleš- (So, 12. 1. 2019 - 09:01)

Milunko, tak ty chodíš s panem doktorem? :-) Tak to jsi nám všem vyrazila dech. Po všech těch Mariánech a Dežích je to docela skok nahoru. My tady můžeme jen tipovat jak dlouho vám to vydrží a kdy se vrátíš k Jirkovi. Kdyžtak si nastuduj něco o Arménii na wikipedii. Arméni jsou hrdej národ. Vznikla tam nejstarší křesťanská církev na světě. A třeba takovej Andre Agassi má otce Arména. Můžeš Denisovi říct že to všechno znáš, on bude rád že tě zajímá Arménie :-) Jinak já jsem včera selhal a byl jsem s holkou. Ale proběhl jenom sex, už nebude žádný bydlení, taky si odvezla všechny svoje věci, který u mě měla. Už ji beru jenom jako moji oblíbenou prostitutku.

Reklama

Přidat komentář