Reklama

léčba OKG

Anonym (Ne, 8. 10. 2023 - 08:10)

Pozor na toho podvodníka

Vložil Kolínský J. (bez ověření), 30. Srpen 2023 - 9:26

Dejte si lidi pozor na tyhle podvodníky. Oni mají školení jak člověka zmatou, a člověk pak podepíše něco co nechtěl. Takhle tomu Zuzánkovi prý naletěl soused od nás z domu a přišel o přišel o hodně peněz, a manželku má invalidní. A když s tím šel na policii, tak mu řekli že těch podvedených jsou už desítky, aprý to řeší soud. Tak to píšu aby jste to věděli.

Kolínský Jos.

Reny (Po, 24. 2. 2020 - 17:02)

Jsem hodně nemocná fyzicky i psychicky. Byli mi nabídnuty přípravky této firmy. Mám ID a léčba je velmi nákladná. Opravdu nevím, jestli mi přípravky pomůžou. Nechci riskovat peníze, kterých mám málo. Děkuji za odpověď tomu, kdo chce opravdu poradit.

Holečková Soňa (St, 25. 9. 2019 - 10:09)

Všichni máte asi pravdu, někomu zaberou, někomu ne, já si myslím, když má někdo potíže a jde k lékaři, tak vám vždycky napíše recept, řeší někdo to že je to vlastně také dealer? A klidně vám bez mrknutí oka napíše něco, co po přečtení letáku raději hodíte do koše. Léky nepomáhají? Zkusíme něco jiného, takže jste pokusný králík, ale napsal to pan doktor. Okg mi kdysi pomohlo a proto jsem se k němu vrátila. Chci vyzkoušet sama na sobě. Pokud se tu najde někdo, kdo by chtěl vyzkoušet, ozvěte se. [email protected]

Jiří Marek (Pá, 11. 1. 2019 - 15:01)

Dobrý den.
Je zajímavé,že když sem někdo napíše kladný ohlas je považován za dealera firmy OKG.
Ale je taky zajímavé,že když sem někdo napíše záporný ohlas,už nikoho nenapadne že by mohlo jít o dealera konkurenční firmy :-) Tyhle diskuze jsou vážně moc důvěryhodné. A z jakého důvodu? Proto,že si dneska může na internetu napsat kdo chce co chce a taky proto,že málo lidí se v těchto diskuzích představí pod pravým jménem.Myslíte si,že například: ta,mně,jj,a,Maca-1 a jim podobný jsou jejich pravá jména? :-)))) A podotýkám,že nejsem dealer výrobků firmy OKG ani dealer konkurenční firmy.

Andrea Sedláčková (So, 19. 1. 2019 - 03:01)

Zdravím, hezky napsáno a pravdivě... Pravdou je, že někdo se zeptá na názor, ozve se, jak zde oslovuje většina "dealer" a už je špatný.

Nerozumím, co špatného je na vyjádření vlastní zkušenosti :-) já osobně nejsem dealer, protože firma OKG nemá dealery, ale distributory. Tedy jsem distributorem výrobků OKG, a to již od roku 2006 a jsem na to hrdá. Nepomahala bych šířit dál poslání této společnosti, pokud by mi samotné výrobky nepomohly se zdravotně postavit na nohy. Tam kde si západní medicína nevěděla rady, pomohly právě produkty společnosti OKG.

Pokud potřebuje někdo konzultaci ohledně zdravotních problémů, ráda poradím, výrobky neprodávám, nabízím rovnou možnost nakupovat si je přímo u výrobce se slevou 40-50%, bez povinnosti pravidelných odběrů a podobných závazků.
Greneia(zavináč) gmail.com

nepiš (So, 19. 1. 2019 - 08:01)

nemysly nebo budeš mít problém se šéfíkama svýma. I oni uvádějí, že jejich výrobky nenahrazují léky. A poslání firmy no to je kec, který nemáš ze svý hlavy

Andrea Sedláčková (Ne, 20. 1. 2019 - 23:01)

Tak zde jsme si všichni svými šéfy... Neni to běžné zaměstnání, vyhodou je... Nemůže Vás nikdo vyhodit za nadbytečnost atd :-) a ano tato tvrzení musí být uváděna, abychom splnili podmínky, které jsou stanoveny zákonem. A poslání firmy, ano to je pravda , to skutečně ze své hlavy nemám, když jsem před 13-lety začínala, neměla jsem dost zkušeností, ono kdo má kolik životních zkušeností po škole, v mém případě po mateřské :-) a nejen tato slova, ale i mnoho dalšího mě právě firma OKG naučila :-) Naštěstí, to nejsou pouhá slova a naučené fráze, ale skutky :-)
Ráda bych pomohla, třeba i touto cestou, dalším lidem v oblasti zdraví a peněz. Zlepšit jejich životní úroveň, jak to bylo u mě. :-) nerada si nechávám své zkušenosti pouze pro sebe :-)

ta (So, 11. 3. 2017 - 17:03)

Aha tak se omlouvám, že...ti je na nic, Prdíku. Když neumíš pravopis, hrdost jde stranou.

Maca-1 (So, 11. 3. 2017 - 17:03)

Aha tak se omlouvám, že nejsem tak VZDĚLANÁ v českém pravopisu. Ale urážet se nenechám. Jsem normální ženská a dost stará na to, abych měla svoji hrdost.

mně (So, 11. 3. 2017 - 13:03)

co si nejdřív srovnat...by stačilo, kdyby se Prdík čas od času trefil do pravopisu.
A toto Vám chce cpát reklamu a léčit Vás.

Maca-1 (So, 11. 3. 2017 - 09:03)

Myslíte moji psychiku? Chtěla bych vědět proč, a co je na slově prdíky špatného ? A proč vymatlaná matička? Děkuji za Vaše názory :-)

a (So, 11. 3. 2017 - 07:03)

Dobrý den,

Ráda Vám...co si nejdřív srovnat psychiku, než začneš s reklamou?

jj, (Pá, 10. 3. 2017 - 23:03)

Dobrý den,

Ráda Vám...prdíky :))). Zase jedna vymatlaná matička :DD

Maca-1 (Pá, 10. 3. 2017 - 20:03)

Dobrý den,

Ráda Vám povím svůj příběh .

Před 6 lety jsem se s firmou setkala když jsem měla problémy s novorozenou dcerou, trpěla na prdíky, které jsme úspěšně zažehnali a ještě jsem měla více laktace a kojila jsem dceru déle než moje předchozí dvě děti. Přírodní produkty mi pomohli i se zažíváním. Po dlouholeté pauze se mi bohužel opět problémy vrátily, tak jsem se ráda a bez váhání vrátila zpět k OKG, sama přírodní produkty užívám.
Mám potíže s křečovými žilami hrozila mi operace, léta jsem užívala DETRALEX od lékaře, ale stav se stále zhoršoval. Jsem denně 9 hodin na nohou a když dorazím domů ta mám nohy jako z olova.Beru prášek Factor Base - NO. Stav se v prvních dnech zhoršil až jsem měla strach ho brát. Ale vyřešili jsme dávkování a po 14 dnech se stav stabilizoval. Nohy přestali otékat a žíly postupně blednou. Na operaci nemusím. Ale pokud nám křečové žíly 20 let nemohu počítat že je budu mít za týden pryč, takové zázraky jsou jen v reklamách.
A co se týče ekzému tak s tím bojuji od narození dcery. Chodím k léčiteli pro radu a co se objevuje na kůži je vždy známka vnitřního problému. U mě jsou to játra. Spojte si krev v žilách které čistíte a játra jako filtr a k tomu ledviny a vše se projeví na povrchu kůže.
Mám i více zkušeností ale nejsem spisovatel.
Registrovala jsem se stojí to 150 Kč na rok a pokud chci tak pomohu jiným pokud nechtějí,tak uzdravuji sebe. Na každého funguje něco jiného záleží jaký máte problém uvnitř a málokdy je to jen jeden problém.Jak se tělo čistí tak se ozývají neduhy o kterých nevíte. A opravdu je to dlouhodobé.
Znáte někdo něco lepšího tak mě prosím dejte vědět.
Mám setru fyzioterapeutku a jdu raději pro radu k ní než k lékaři, nechat si píchnout injekci. lékaři léčí už jen následky a málokterý léčí příčinu.

J. (Čt, 23. 2. 2017 - 17:02)

Tak mě by fakt zajímalo, kolik z těch názorů je tady od uživatelů těch výrobků. Protože mám pocit, že vidím hlavně příspěvky od distributorů... :o

dvorakova.helus (Ne, 4. 9. 2016 - 11:09)

nevím jak ostatním ale s...Hezký den, mně ta firma s ekzémem taky nezabrala, máte kontakt na tu čínskou léčbu- děkuji, Dvořáková

:)) (Ne, 17. 11. 2013 - 12:11)

16.11.2013 14:59 - Milda
Ahoj, moje neteř bývala...

Milan, 8.8.2013 17:35:21
Ahoj, moje manželka trpěla od porodu na hemeroidy. Lékař jí pořád dával nějaké čípky a bohužel se to nezlepšilo. Jednou jsem se dočetl o alternativní medicíně a zkusil jsem jí koupit. A opravdu pomohla cca do 2 měsíců bylo skoro po hemeroidech. Klidně tady na sebe nechám mejlík, kdybyste chtěli napsat co to užívala. Tak zatím a mejlík je [email protected]

7.8.2013 17:03 - Milan
Ahoj, moje kámoška měla dlouhé roky problémy se štítnou žlázou. Nedávno jsem se s ní sešel na kafe a jak jsme tak mluvily o životě, říkala, že už konečně nemá problémy se štítkou. Prý našla nějakou alternativní medicínu. Tak pokud chcete klidně se jí zeptám co to měla. Nechám tady na sebe mejlík [email protected]

16.11.2013 14:53 - Milda
Ahoj, moje mamka trpěla ukrutnými a častými migrénami. Jednou se dostala k alternativní medicíně a od té doby už nemusí brát prášky a migrény jsou také pryč. Už je to zhruba 2 roky a žádná migréna nebyla. Když tak tady na sebe nechám kontakt a moc rád pro Vás zjistím co brala... to je to nejmenší co můžu udě[email protected]

. (Čt, 7. 11. 2013 - 08:11)

Jednu věc bych ráda dodala- kupovala jsem ten sráš u sedmikrásek.cz, přípravek jsem brala přesně dle návodu a doporučení, opravu poctivě, k tomu životosprávu si hlídám, takže po této stránce myslím, že mám svědomí čisté. Bábám podvodnicím jsem po čase psala zkušenosti, chtěla jsem poradit, ale ony se jen divily, že to na mne nezabírá atd. Kecy. Psala jsem jim opakovaně- protože mě po jejich blbostech vždycky pálila žáha a bylo mi špatně. Teď jsem pro zajímavost po čase koukla na jejich stránky, na reference a nevycházím z údivu- proč tam, po x měsících, ještě nedaly mé negativní zkušenosti? to by jim asi kazilo image. PODVODNICE! Radím, nekupujte tyto produkty, protože vám nepomohou, báby se s vámi nebudou chtít bavit, napíšií jen pár keců a pak už se neozvou a negativní zkušenostio tam stejně nepublikují, napíší si sami jen pozitivní ohlasy, aby nachytali další lidi!

jojo (Čt, 7. 11. 2013 - 08:11)

No a hlavně nacpala ty svoje...Zřejmě? určitě 100% je to nějaká dealerka, co chce vydělat na lidech. Za lahvičku mini ochuceného oleje, který není dobrý ani na smažení, natož na něco jiného, pořádná pálka!
Olej akorát tak na promazání dveří, nebo soukolí u stroje.

Lenka (Čt, 7. 11. 2013 - 08:11)

Debil je každopádně....No a hlavně nacpala ty svoje přípravky OKG během půl hodiny do několika diskuzí, s tím, jak jim v rodině pomohly na kdo ví co. Ale zřejmě jde hlavně o to je prodat.

Reklama

Přidat komentář