Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Pá, 11. 1. 2019 - 14:01)

"Nedostatečný pitný režim u dětí negativně ovlivňuje jejich pozornost a soustředění ".............
Skutečnost, či placená reklama ??? Toť otázka !

aladin (Pá, 11. 1. 2019 - 13:01)

"Proč se lidé i v dnešní době uchylují k psaní pohádek ".....Je to únik z téhle zkurvené společnosti !!!

aladin (Pá, 11. 1. 2019 - 13:01)

"CES 2019: Roboti nahrazují domácí mazlíčky".....Vyhubíme zvířata a pak si koupíme maňásky !!!

aladin (Pá, 11. 1. 2019 - 13:01)

"Proč přejít na Microsoft Windows 10 Pro"........................................................................................
Proto, aby jste měli ve svém PC virus hlásíci vše do NSA !!!

aladin (Pá, 11. 1. 2019 - 13:01)

"Očima Saši Mitrofanova: Kdo chce zavřít občanů ústa"..................................................................
Sašo, nejsi to náhodou ty a nebo tvoji kámoši (živitelé), co se snaží o sto šest zničit celou EVROPU ???

aladin (Pá, 11. 1. 2019 - 13:01)

"Řetězcové lékárny se spojují. Varují před regulacemi trhu"...........................................................
Kdyby nebyli lékárníci nenažraní MAMONÁŘ, tak by k tomuhle nedošlo !!! U nás ve městě je několik lékárem a všechny mají korunový rozdíl v cenách - vysokých cenách - Kartel !!!

aladin (Pá, 11. 1. 2019 - 13:01)

"KOMENTÁŘ: Zemanův Mynář, anebo Mynářův Zeman? – Jiří Pehe".............................................
Americký sluha-Pehe ? Nebo Pehe- Americký sluha ???

aladin (Pá, 11. 1. 2019 - 13:01)

"Polská tajná služba zatkla jednoho z šéfů pobočky Huawei kvůli podezření ze špionáže"........
Od Poláků se nedá nic jiného čekat ! Zase dostanou od USFT půjčku 5 ti miliard, z toho 1 mld. na technický rozvoj a zbytek ve žvýkačkách a cigaretách !!! Je zajmavé, že takoví šizuňkové na své intriky neustále doplácí !!!

aladin (Pá, 11. 1. 2019 - 13:01)

"Čína chystá kvůli Huawei odvetná opatření, řekl Zeman"...............................................................
Cílem tohoto protičínského tažení Spojených států je dosáhnout toho, aby státy Evropy nespolupracovali finančně s Čínou, ale začali spolupracovat se Spojenými státy !!! USFT se začíná ekonomicky potápět a proto se snaží podpořit své, stále klesající investice dostat nahoru !!! Toť celá pravda o Huwei a ZTC !!!

aladin (Pá, 11. 1. 2019 - 12:01)

"Zeman uvažuje o vetu případného uzákonění manželství homosexuálů"...................................
Naprosto s panem prezidentem souhlasím a držím mu palce ! Je to další genderovský pokus
na rozvrácení morálky naší země a celé Evropy !!! Ono, jak je vidět nestačí, že sem poslali imigranty, oni ti sráči budou pokračovat dál v ničení našeho života ! Volte jen ty, co mají na prvním místě náš národ a naši zem !!! Je potřeba oddělit zrno od plev !!! Lidé Bděte, nebo nám za chvíli naše zem nebude patřit !!!

říkal kdo? (Pá, 11. 1. 2019 - 10:01)

Churchill tedy svržení pum na Japonské města musel schválit....podívejme...hrdina....

Návštěvník (Pá, 11. 1. 2019 - 09:01)

Tady diskutují zjevně společensky narušení jedinci.

Návštěvník (Pá, 11. 1. 2019 - 09:01)

K...vy americký a anglosaský..Hovno demokracie...hovno svoboda...hovno pomník na Klárově...

sdfg (Pá, 11. 1. 2019 - 09:01)

No...tak to je přehnané...

sdfg (Pá, 11. 1. 2019 - 09:01)

During the final stage of World War II, the United States detonated two nuclear weapons over the Japanese cities of Hiroshima and Nagasaki on August 6 and 9, 1945, respectively. The United States dropped the bombs after obtaining the consent of the United Kingdom, as required by the Quebec Agreement.

-------------------------------------
Churchill tedy svržení pum na Japonské města musel schválit....podívejme...hrdina....

sdfg (Pá, 11. 1. 2019 - 09:01)

"detonated" detonoval dvě atomové bomby...
"depopulated" depopuloval obyvatelstvo---

sdfg (Pá, 11. 1. 2019 - 09:01)

Když přišla krize do Českosklovenska.Protože jsme expertní země..., do německa a tam byla krize jak hrom, německo zas exportní země do evropy.Tak se zavřelo 40_% továren, neb Evropa byla financována USA a ne naopak.Vypukla panika a lidi(bohatí) začli vybírat vé vklady z Bank, které právě krachovali a tím začli krachovat i ty banky ,které by jinak nekrachovali. A továrny neměli na financování provozních nákladů,které jim jak byli zvykli financovali bankéři a ony jim to po úspěšném prodeji výroby zaplatili s úrokama.
Ekonomika se propadla, najednou nebyli potřeba běžné zboží....ale zbraně....rozproudili výrobu a dodali lidem sebevědomí utrácet a továrníklům a dělníkům chuť vyrábět...
Takže to je ten cyklus krize, bída, přeorientování na výrobu zbraní, a kropení se navzájem těmito zbraněmi až do holých kostí... 1929-krize N.Y.burze-1943 Krize v Hirošima a Nagasaki...hořící pálící se maso lidí.

sdfg (Pá, 11. 1. 2019 - 09:01)

Nikdo neví, jak se mohla krize přenést do Evropy...
No, ano, bylo to bankami...v napojení na továrny a na lidi a na to, že nebyl bankovně regulovaný trh, banky mohli půjčovat na doraz a když to lidi vybrali, tak neměli na svůj byznis půjčování peněz dofinancování podnikům(např. Babiš by byl tvrdě zasažen, je dofinancováván z USA asi polovinou peněz a to neustále)

sdfg (Pá, 11. 1. 2019 - 09:01)

Průmyslová výroba v našich zemích poklesla v letech krize o 40 procent a tomu odpovídalo i masivní propouštění. Oficiální údaje hovoří v první polovině 30. let o milionu nezaměstnaných obyvatel Československa, podle analytiků jich bylo ale ve skutečnosti víc.

https://plus.rozhlas.cz/rok-1933-lide-bez-prace-7446190
-------------------------------------------------------------------------------
O:máš to pomotaný, honba za ziskem a bankéřství jako zlatý husa vede k tomu, že lidi si vyberou peníze z Banka, velké banky je nechají vyhnít a lidi ztratí běžnou práci a zaměstnání, je potřeba jen mít jídlo a to skoupí rentiéři a odjedou ze země...Až si to lidi zas odpracují tak se vrátí i s peněži.A byla v r. 29, ne v 1921,ty by si nenechal ani první republiku postavit se na nohy!

Jedovatej (Pá, 11. 1. 2019 - 06:01)

Dnes na Novinkách: "Musíme ukázat voličům, že právě soc. dem. je alternativou populistům, jako je SPD nebo Václav Klaus ml. Soc. dem. musí ukázat, že je stranou, která zajistí lidem v Česku bezpečnost, rozvíjí partnerství v NATO, hájí české zájmy v EU, která je základem pro naši prosperitu a pracovní místa, protože Česko vyváží do zemí, jako je Německo, Polsko, Itálie.

Naším tématem by se měla stát modernizace vzdělávání, nestačí se jen biflovat znalosti, žijeme v další průmyslové revoluci, ekonomika se digitalizuje, lidé potřebují kreativitu, nové dovednosti." (https://www.novinky.cz/domaci/494156-petricek-cssd-je-alternativou-populistum.html) ------ Svět je veselej a zábavnej, voranžová tlupa že má bejt alternativou populistům? Ten populistickej spolek? Školní vobědy zadara, sociální bydlení, nejspíš i pro ty, který svý předchozí vobydlí zdemolovali, nápady s vodpouštěním dluhů do sta tisíc, nebo nový úpravy insolvence, kdy by taky věřitelé vostrouhali a na svý by si přišli jen insolvenční správci,... tohle že není populismus, jako vyšitej, voranžoví podvodníci? "Naším tématem by se měla stát modernizace vzdělávání," zvěstoval Petříček... no baže, a k tomu nejlíp dospějem za použití socanský inkluze ve školství... No, vo takovou "alternativu" stojej jen ti, vo kterejch vobvykle píšu, že jen naprostej blb volí socany...

Reklama

Přidat komentář