Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 23:01)

Já jsem úderník největší, vůně Moskvy mě potěší.Kdo na práva nám sáhne, toho atomovkou zhasnem.

Návštěvník (Pá, 11. 1. 2019 - 09:01)

Mrtvý hovno...

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 20:01)

Kde je ta volavka co tu normálně je.Že ten úderník musel nutně do hospdy zvedat piv tucet.

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 20:01)

Fetišizace vlastnictví je horší než jeho porušování...

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 20:01)

Zaznělo při vyklízení kliniky a to je správně mám dojem.

sdfg (Čt, 10. 1. 2019 - 19:01)

Jít a hledat eldorádo...!Místo toho,každej chce mít barák, nejlépe byt k tomu a auto a dálnici, deset pruhů jak v americe a plnou nádrž, domácí kino, bar, automaticky polohovací sedačku v autě dle řidiče, chalupu, mít zaměstnance, aby pracovali a byl volný čas, zdraví, nastřílené vlasy na plešce, mladou ženu, pokud stárne tak vyplnit implatntáty, vyretušovat, když už to nejde tak vyměnit za mladší, ženy to samé naopak.Takže fajn, kalamita na dálnici z Žebráka na Rokycany.Poser...mne jestli to není kvůli vyšščím dotacím betonářské loby, Babiši, Zemanovi, ministru dopravy, EU, Rusku a USA.A nebo namrzla vozovka...jako každý rok.

sardanapal* (Čt, 10. 1. 2019 - 19:01)

Brno - Králopolský tunel , o co vám kreténi z ČT vlastně de ? 60km/h je akorát , už takhle mnozí tou 80kou jezdí .

Tony (Pá, 11. 1. 2019 - 01:01)

Kvůli němu zbourali hospodu U Hloušků, kde jsem často pařil.

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 19:01)

Z Ruska přicházejí stále nové informace o zhoršování nálady lidí. Dnes už nejde o střední vrstvu, která se stala hlavním aktérem velkých demonstrací především v Moskvě před sedmi lety.
Ve stejnou dobu se v malém studiu Echa Moskvy střídali básníci, zpěváci a vypravěči.
--------------------------------------------------------------
Na Echu Moskvy poprvé přečetl úryvky ze své nové hry Uvidět Salisbury známý satirik Viktor Šenderovič. Je to fantasmagorie vycházející z toho, že Petrov a Boširov byli skutečně gayové, kterým však ruští tajní vsugerovávají, že jsou vrazi z GRU.
Pořád ve střehuPřeložil jsem část rozhovoru tajemné postavy, která si říká buď Skvorcov (tedy Špaček), nebo Vorobjov (tedy Vrabec), s Boširovem. Posuďte sami:
Boširov: Kdo jste?
Špaček (Vrabec): Už jsem to říkal. Jmenuji se Špaček. Nebo Vrabec…
Ruský prezident Vladimir Putin pronesl na přelomu roku tradiční novoroční projev. Vyzval v něm k milosrdenství a duševní štědrosti.
Boširov: Jakou máte hodnost?
Špaček (Vrabec): Žádnou. Jsem prostě Šéf.
Boširov: Ten nejvyšší?
Špaček (Vrabec): Ano. Nejvyšší z nejvyšších.
Boširov: Co ale Putin?
Špaček (Vrabec): Děláte si legraci? Putin jenom plní úkoly. Jako všichni. Ve skutečnosti pochází z inteligentní rodiny. Jeho pravé jméno je Averbuch. Podstoupil plastiku a změnu IQ.
Boširov: Panebože…
Špaček (Vrabec): Upravili mu tvar nosu. Očička vyrobili nová. Však jste viděl jaká. Nasadili jsme ho do mocenských struktur, přinutili jsme ho, aby kradl humanitární pomoc, kamarádil s bandity, válčil s jinými zeměmi. Strašně se tím trápí, to mi věřte. Zkoušel i utéct.
Boširov: Jak utéct?
Špaček (Vrabec): Přes Borovickou bránu (Kremlu – pozn. překl.). Jednou v noci pláchl, chytili ho až na Ostožence (ulice v Moskvě – pozn. překl.). Museli ho zmlátit. Jako že to pochopil, ale člověk musí být stejně pořád ve střehu. Nebudete mi věřit, jak je těžké tohle všechno udržet pod kontrolou.
-----------------------------
Přeložill a píše Saša Mitrofanov.

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 19:01)

O trochu později, na Vladivostockém ekonomickém fóru, Putin v podstatě zopakoval hlavní linii televizních propagandistů, když řekl, že “Petrov a Boširov” jsou “samozřejmě civilisti” a ohlásil jejich interview.

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 17:01)

Politička a čelní představitelka staroměstské ODS Černochová je vysazená na uniformy a zelené a policejní mozky,což dokladovala pózováním s zelenými barety na mostě s puškami a v maskáčích v žabím převleku a její dlouhodobý vztah byl s policejním prezidentem Červíčkem, za jejího úřadování na Pze 2 se stal z Václavského náměstí ráj hazardu a píp show a bordelů ať už klubů nebo privátů.Proti drogám,ale to ona je.

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 17:01)

Zlej pán,co pokácel stromy na železniční trať a chtěl to svést na anarchisty a příznivce migrantů měl soud a půjde si sednout do chládku, kde bude zpytovat 4 roky svědomí, kde udělal v úvaze chybu.

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 17:01)

Na ODS náramně tesá i bílej Tesák a srdce mu při tom plesá.

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 14:01)

Fízlícký stát, ku*da drát!

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 14:01)

Kulturní revoluci nepotřebujem, pryč s kapitalistickým cizáckým vředem!

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 14:01)

Ještě názor nemám, bulíky do hlavy stále hledám.
Dál se držím čistýho štítu, Mars neútočí, zdar Českýmu míru!
Nejsme ve válce, mír lidem práce.
Kalousek to zvoral, Che nás nezaprodal!

MeinKampf (Čt, 10. 1. 2019 - 14:01)

Nejlepší pivo maj v Český republice,nejlepší pr*el má Beatrice, nejlepší projímadlo je Šaratice!

sdfg (Čt, 10. 1. 2019 - 09:01)

Kapitalsimus neumí reformy, jen represe, to není žádná demokracie, to je proti demokracii!(protože nejsem bohatí jako amerika a nikdy nebudem, kapitalismus zde nemůže nikdy fungovat společně s demokracií,ale vždy jen soc-demokracie+středové strany zajisté demokracii).Ovšem pro bohaté demokraci funguje i v Tatarstánu, ale to je pohá kupní síla, nikoli demokracie.
----------------------------------------------------------------------------
KONEČNĚ KONEC-PRZNILI TU NÁROD OD REVOLUCE SVÝMI CHYTLÁKY VULGÁRNÍMI DEBILITAMI!
Mají na kontě takové hity jako Já ti jednu fláknu, Rakeťák, Saša jede, Felicie, Zuby, zuby, zuby a mnoho dalších. Těžkej Pokondr se stal na české hudební scéně legendou především díky svým cover verzím a textům, které byly stejně chytlavé jako vtipné.

V posledních letech ale duo začalo fušovat i do dalších oblastí. Moderovali několik pořadů a navzdory tomu, že o nich po hudební stránce nebylo nějakou dobu slyšet, rozvířili vody českého internetu svými písněmi Kretén a Schízy, v nichž si berou na paškál české i světové politiky.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Zdroj: https://stars24.cz/celebrity/ceske-celebrity/6955-tezkej-pokondr-po-24-letech-rozpad-a-definitivni-konec

sdfg (Čt, 10. 1. 2019 - 08:01)

Německo není historicky žádnou zemí, ale malými knížectvími,kde vedle sebe žili takové země jako alsasané a češi v jednom jakoby obraném spolku Říši svaté římské(nevím proč se mylně dodává národa německého-to až později po jejím zániku v r. 1800 tam dodali němečtí obrozenci,kteří narozdíl od těch našich byli budoucí neonacisté a řezníci první světové).
Sjednocení Německa, kterým došlo k politickému a administrativnímu sjednocení německých států do národního státu, bylo oficiálně oznámeno 18. ledna 1871 v zrcadlové síni paláce Versailles ve Francii, kde německá knížata slavnostně prohlásila Viléma I. Pruského německým císařem po kapitulaci Francie v prusko-francouzské válce. Už jen ta drzost, v Pařáži se korunovat na Německéh císaře, typická Pruská(nikoli německá) zpupnost.

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 08:01)

Německo se nemělo nikdy spojit, protože je zcela rozdílné.Prusko, od vyspělého porýňí, tradičně slovanské slezko,Bavorsko.Nyní všude vládne Merkelová.To je jak kdyby Češi vládli slovákům.

Reklama

Přidat komentář