Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 08:01)

OK,Praha je super, spojíme to s dálnicí, železnicí,kanálem,tunelem,jsezdovkou, mořem a pak tady uděláme největší megacity na světě.Heslo pravice.To bude prachů...,ale už bez nás....

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 08:01)

Možná by nám měli zakázat i chodit a vše by to odš...stali děti bohatých rodičů...Já tvrdím, pověsit je za koule do průvanu...

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 08:01)

To by bylo možná trochu kruté.Ovšem vše na finanční bázi sice není diktát Bruselu,ale diktát kur*v a zlose*rů.

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 08:01)

Možná by nám měli zakázat i chodit a vše by to odš...stali děti bohatých rodičů...Já tvrdím, pověsit je za koule do průvanu...

sdfg (Čt, 10. 1. 2019 - 08:01)

Kolik dnes stojí děti.Špunt 3000,student 10-12000,jenod dítě asi milion celkem.
A s minimálním platem se dle pravice asi nemáme množit, a každý nemůže prodávat Trdelník turistům, mže?!

Jedovatej (Čt, 10. 1. 2019 - 05:01)

Alternativa pro Německo (AfD) je od svého vzniku v roce 2013 terčem nenávistných útoků fanatických a stále lépe organizovaných levičáků tzv. Antify. V posledních dvou třech letech jejich agresivita a brutalita zřetelně narostla, evidentně v souvislosti s úspěchy AfD v zemských a spolkových volbách. Bojůvky Antify ničí stranický i soukromý majetek, psychicky zastrašují, skandalizují a v poslední době stále častěji i fyzicky útočí na poslance a další představitele této strany. Děsivým a tragickým vrcholem těchto – hitlerovské Německo připomínajících – extremistických činů je napadení poslance spolkového sněmu a šéfa regionální pobočky AfD v Brémách Franka Magnitze, kterého se tři neznámí útočníci v pondělí odpoledne pokusili zabít. -----

Celkový počet útoků jde do stovek, přičemž není znám jediný případ, že by německé soudy potrestaly pachatele (i když ti se na sociálních sítích ke svým činům leckdy hrdě hlásí). Není nám znám jediný případ, že by – až do včerejška – představitelé německého partajního kartelu od CDU po Levici některý z těchto útoků odsoudili. Naopak. Tzv. boj proti pravici, který je ve Spolkové republice desítky let osou politiky vládnoucího establishmentu, je pařeništěm, z něhož vyrůstá násilí levičáckých neomarxistických bojůvek. Násilí je namířeno proti každému, kdo se postaví proti vládní migrační, ekologické či evropské politice. Proti všem, kteří si dovolí kritizovat feministické a genderové tažení proti normálním lidem a vystupovat na obranu rodiny a lidské přirozenosti.(http://neviditelnypes.lidovky.cz/nemecko-navrat-do-tricatych-let-d3b-/p_zahranici.aspx?c=A190109_154304_p_zahranici_wag&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=pes_neviditelny&utm_content=main) -----Není příliš překvapivý, že řádění extrémně levicový verbeže je ve zpitomnělý Evropě tolerováno a vomlouváno. Školy chrlej mračna neužitečnejch idiotů, schopnejch jen do vomrzení papouškovat naučený neomarxistický moudra a genderový blázniviny, neschopnejch však přežít bez erárního voběživa. Zdá se, že Německo rychlejma krokama směřuje k něčemu hodně vošklivýmu, a je votázkou, co bude v malý zemičce v srdci Evropy... Dnes má bejt na řadě další z mnohejch pokusů vykopat z Kliniky pakáž, která ji nezákonně vokupuje. Vona se ta verbež rozhodla nevypadnout a vobhajuje se třeba tím, že vlastník ten barák nepotřebuje... co to má kurva bejt, socialismus, nebo už rovnou komunismus? Jsem vopravdu zvědavej, jak dokáže stát zajistit vymahatelnost rozsudku, a mám dost značný tušení, že se to celý ještě dlouho povleče... stejně, jako se vleče socanskej dluh vůči Altnerovejm dědicům, přestože existuje pravomocnej rozsudek...

sdfg (Čt, 10. 1. 2019 - 14:01)

Je hodně případů, kdy vlastník nechává objekt schválně schátrat a pak tam postaví hotel, tak v tomto případě, jsem pro to, aby se tam smělo squotovat, ovšem s návětěvami sociálních pracovníků pro kontrolu, zda to tam neničí, nevyrábí drogy nevydělává na tom nějaký načerno pronajímatel apod.,navíc je to tak ohlídáno proti zlodějům kovů apod.

sdfg (Čt, 10. 1. 2019 - 15:01)

A skalní odpůrci squotování ODS a především Kubera, jsou sedmilháři pokrytečtí.Sami přišli k takovýmto oběktům od města a nyní bohatnou na nájmech. To je mi opravdu návod jak žít, dostat se přes politiku k nemovitostem a pak ždímat nájemník, hanba, oni to vydělají, on může jen dělat troubu tabákovým firmám v politice.

sdfg (Čt, 10. 1. 2019 - 15:01)

Kubera jen dojí lidi, přes stát, celý život jen žije z majetků druhých ,ptfuj,hnus vašnosti.

sdfg (Čt, 10. 1. 2019 - 14:01)

Co je zajímavé, jak největší zastánce squotingu si nyní s milencem pořídil zámek a patrně jen pro sebe a ještě ho budou chctít asi zadotovat od státu jako památku případně od EU, a pak to samozřejmě bude jejich, ne státu.

Návštěvník (Čt, 10. 1. 2019 - 14:01)

Tomu se říká umět si vylhat předsednictví v licoměrné straně, být pokrytec a přijít ke štěstí dvojakostí a sedmilhářstvím.

Vorel (Čt, 10. 1. 2019 - 08:01)

V roce 68 jsme byli světová velmoc v láskyplných filmech, ale otázkou je , jak by dopadl případný přechod ke kapitalismu ,pokud byc v r. 68 rusové nezasáhli, je na snadě, že by se k majetku briskně chtěli dostat skupiny,které o něj přišli, a že by to byla řežba řežboucí a skončili asi zas protektorátem, NAZDAR.
Soudruzi čest, v šest!

Návštěvník (Pá, 11. 1. 2019 - 09:01)

"V roce 68 jsme byli světová velmoc v láskyplných filmech, ale otázkou je , jak by dopadl případný přechod ke kapitalismu ,pokud by v r. 68 rusové nezasáhli, je na snadě, že by se k majetku briskně chtěli dostat skupiny,které o něj přišli, a že by to byla řežba řežboucí a skončili asi zas protektorátem, NAZDAR. Soudruzi čest, v šest!"
---------------------------------------------------------------------------
Nevím,kde čerpáte ke svým předsudkům o první republici.Pracovutým se přeci museli dařit.Bída po černém pátku 1922 se i v československu projevila, ale lidé si pomáhali, dnes je to bohužel, že blbej bohatej nebo chudej, tak skončíš na dlažbě.

Návštěvník (Pá, 11. 1. 2019 - 00:01)

Čest, v 6! Člověk skála, člověk hrom!Lenin on!

Charakterní Sdfg (Čt, 10. 1. 2019 - 00:01)

No to si děláš snad p.d.l!

P.r.d.e.l (Čt, 10. 1. 2019 - 00:01)

A Zeman je KLÉMA nejklémovitější, starej komouš, alkoholický bolševik a ovčáčekje jeho pes komorníček. Na hradě mají viset rudé trenky! Metál ZTOHOVEN!

P.r.d.e.l (Čt, 10. 1. 2019 - 00:01)

OKD-no a?!Jak si kdo ustele tak si lehne. Nemuseli dělat horníky, mohli být inženýři ekonomie jako Bakala a mohli taky privatizovat....Jen bledá závist, na to sere bílej buvol, přes pravici vlak nejede. To je pomsta černého korzára komoušům!

sdfg (St, 9. 1. 2019 - 23:01)

ODS - hrabem sobě navzájem. TOP09 dřeme z lidí kůži.Novodobí otrokáři.
Hlavně, že odíráním zaměstnanců a lidí neustálým růstem a umělým nadhodnocováním cenové hladiny sobě navzájem přijdou k obrovským ziskům.Aby bylo na dovolenou na baleárech a kožichy z norka a novou řadu zánovních automobilů musí deset jejich zaměstnanců se třást o holé přežetí.Jděte do pr*el!Kalousku zhyň!

sdfg (St, 9. 1. 2019 - 23:01)

Navíc důchodci mají také tím méně,čím nižší je hladina minimální mzdy, od které se odvíjí další vyšší hladina mezd.Protože zaměstnavatel neodvádí do fondu sociálního pojištění tolik a na důchodovém účtě tak zeje díra...důchodci také nemohou dostat přidáno, chudnou celé chudé rodiny a bohaté rodiny neúměrně bohatnou....

sdfg (St, 9. 1. 2019 - 23:01)

Kdo pracuje, tak ať dostává zaplaceno tolik,aby nejen přežil,ale žil důstojně a ušetřil něco na případnou krátkou nezaměstnanost-do cca 3-6měsíců.
To co nastavily pravicové vlády byl hnus velebnosti.Nedalo se vyžít ani z minimální mzdy!Má na svědomí ten Zloděj Nečas,erotoman Topolánek ten fašoid statisíce lidí v dluhové pasti a desetitisíce na ulici.
-----------------------------------------------------------------------------------
V té době se odehrává i onen kuličkový atak na Klause.....zoufalým mladým člověkem
----------------------------------------------------------------------------------
Dluhová spirála (také dluhová past) je stav v rodinném rozpočtu a osobních financích, při kterém postupné zadlužování může vést k neschopnosti splácet jednotlivé zápůjčky a úvěry. Dlužníci tuto situaci řeší novými zápůjčkami nebo úvěry většinou s horšími podmínkami, prostřednictvím kterých se pokoušejí splácet své předchozí závazky. Měsíční výše jejich splátek neustále roste, tím se situace dále zhoršuje a často vede až k osobnímu bankrotu.[1] Mezi nejohroženější skupiny obyvatel patří lidé s nižšími příjmy.[2]

Reklama

Přidat komentář